reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam,

Talia o, tę bajkę to i Michał lubi:-)

Anaconda tak, mamy z Anetką wspólne zajęcia:-)Co tam w leclercu słychać?
Anetka odezwie się do nas jak podłączą jej neta, i przesyła pozdrowienia dla wszystkich BBkoleżanek:-)

Sunday kochana, będzie dobrze jakoś się to ułoży, jeszcze jest czas może rodzice czekają z wnioskami do ostatniej chwili...Ja trzymam kciuki za Ciebie:tak:. Maksiowi zdróweczka życzę. Aj, dobrze masz z mamusią;-), a u jakiego lekarza byłaś, że też ja nic nie wiem:hmm::no2::-p
Sienio fajne te buty:tak:

Motylla
jak tam po rozmowie? Co to za praca, no i gdzie w LBN czy w Nałęczowie?

Patlysia powodzenia na szczepieniu:-)

Eliza
super że odwiedziłaś koleżankę...a odpłynęłaś ze zmęczenia czy z %;-)?

Mandziula współczuję problemów brzuszkowych Zosi

Atali gratuluję 15 tygodniowego bąbelka pod serduszkiem:-)

Mirosia cieszę się że zdróweczko Wam dopisuje...trzymam kciuki za przedszkole:-)Ja składam do 4 przedszkoli, i już wiem że do jednego na pewno się nie dostanie...

Madzienka
jak głowa, już nie boli?

Pogoda dzisiaj prawie wymarzona, oby tylko te kałuże i śniegi szybko zniknęły i będzie już git:-D.

reklama
Jednak wzięłam się i gotuję sama obiad a jutro biorę się za lepienie pierogów :tak::tak:
Jakby która chciała to w leclercu są dla dziewczynek fajne eleganckie białe bluzeczki po 25zł i fajne spódniczki też bardziej takie wizytowe :tak::tak: właśnie kupiłam Mai będzie miała do szkoły na jakieś uroczystości :tak::tak:
Poza tym nic ciekawego nie przyuważyłam poza tym że w południe pięknie nam słonko świeciło i przygrzewało :tak::tak:
Justyna o to fajnie macie teraz jak razem na basen chodzicie :tak::tak: jak wyniki krwi Michałka? :confused::confused: to jednak Anetka zdecydowała się wziąć neta na stałe? :confused::confused:
Sunday oby Maksiowi nosek szybko się odetkał, a jak u Was z wizytami u pulmonolog, kiedy teraz idziecie i co Wam aplikuje? :confused::confused: a Ty do jakiego lekarza się wybierasz? :confused::confused:
Madzienka najwyższa pora ruszyć twingusia i go zatankować przy okazji :-D:-D
Atali ja tak myślę że byś się nam pochwaliła już wtedy ;-);-)
Talia moja Maja bardzo lubi podróże autobusem i nieraz to nawet woli go od samochodu więc myślę że Twoja Gabrysia też będzie zachwycona :tak::tak:
I nadal prasowanie na mnie czeka, oj chyba dopiero wieczorem się za niego zabiorę :baffled::baffled:

my już w domciu czekamy na tatę i ruszamy na spacerek....

dzisiaj byłam z Lenką u laryngologa bo od czasu do czasu coś jej w tej dziurce furkocze...na szczęście pani doktor uspokoiła mnie że to skutek kaloryferów i mamy nawilżać nosek...:tak::tak::tak:

Anaconda oj szykujecie się do szkoły...jeszcze tylko wyprawka z my little pony i Maja będzie gotowa....

Sienio jak zakupy???

Talia udanego wypadu na angielski

napisała do mnie Anetka, u Wiki wykryli jakaś baterię i właśnie idą do szpitala...nic więcej nie wiem, bo Anetka nie odbiera...ale trzymamy mocno kciuki żeby szybko je wypuścili:tak:

Hellołłłłł:-):-)
My już po szczepieniu- wszystko ok:tak: po wizycie wstąpiłam na zakupy i to był już hardcore przez to, że Kuba już nie jeździ w foteliku tym 0-13 tylko większym i musiałam mieć go na rękach:crazy: a co więcej ludzie patrzyli się na mnie jakby nigdy nie widzieli matki z dwójką małych dzieci usiłującą zrobić spore zakupy spożywcze:szok::eek::sorry:

anaconda i jak obiad? a na szczepienia jeździmy do Lbn bo tam mamy lekarza rodzinnego i pediatrę dla dzieci- ja to tak bardziej za Lublinem jestem i wolę na Kalinę do lekarza jechać niż chodzić do naszego "zarodka plotek":-D;-)
atali gratuluję
madzieńka i jak głowa? taka ładna pogoda to pewnie spacerujesz i ból głowy minął już?:tak:;-)
sunday oby Maksiowi nic się nie rozwinęło więcej:tak:

Justyna a skąd wiesz, że się nie dostanie?? Są przecieki jakieś??;-)

Antuanet oby was szybko wypuścili...

Talia żebyś wiedziała, że to luksus, dopiero od niewiele ponad miesiąca i oby już tak zostało;-)

Anaconda chyba się do Ciebie uśmiechnę z podaniem do waszego przedszkola, bo mi tam całkiem nie po drodze:sorry: podziwiam za pierogi;-)

sunday zdrówka dla Maksia i niech już się nic go przypadkiem nie czepia więcej.

mandziula a może to nie brzuszek, tylko skok rozwojowy??

Przed odebraniem O. zaszłam do dwóch przedszkoli złożyć karty zgłoszeniowe, do jednego dałam mamie to mi złoży, bo to koło jej pracy i jeszcze do dwóch zostało. A powiedzcie mi czy jest coś takiego jak rejonizacja z przedszkolami???

E: własnie zostałam zaproszona na drugi etap rozmowy w sprawie pracy na jutro, tak więc trzymajcie kciuki;-)

Ostatnia edycja:
Witam. Byłam dzisiaj w zajeździe gościnnym za alejami kraśnickimi na tak zwanej rozmowie w sprawie pracy na stanowisko pomoc na kuchni, kroiłam ogórki i papryki, obierałam ziemniaki i niestety za wolno jak dla nich(za tępe miały obieraczki do ziemniaków) ale wcale się nie smucę tym może nie jestem stworzona do pracy na kuchni:-p, a tak na poważnie to nie tu to może się uda gdzie indziej, a po za tym daleko ten zajazd trochę drogi od końcowego 10,26...
Atali: Ale nowina:-) Serdeczne gratulacje:tak:
Mirosia:Dobrze, że dzieci zdrowe:tak:
Antuanet:Zdrówka życzę:tak: Oby długo nie musieli was trzymać w szpitalu:tak:

Mirosia: Jest rejonizacja, a przynajmniej w Nałęczowie jest:tak:

I mnie coś głowa rozbolała :-( Ja dzisiaj była na kontroli u onkologa a tam siedzi się w kolejce i czeka na wyczytanie nazwiska więc opiekę musiałam wziąść.

Motylla trzymam kciuki za dalsze poszukiwanie pracy :-)

mirosia z tego co mi wiadomo to szkoły podst. mają rejonizacje a przedszkola nie.

patlysia dobrze ze po szczepieniu ok:tak:

Antuanet trzymamy kciuki za Wikunie :-)

anaconda to co smacznego ugotowałaś dzisiaj?

Justtynka dzięki :-)

talia i jak wyprawa autobusem?
Uwierz mi że w mojej branży to za wiele się dzieje...:baffled:

ufffff dopiero wróciliśmy...Jula wyszalała się na hulajnodze(nie chcecie wiedzieć jak wyglądają jej buty i spodnie:baffled:)i ile było radości że wiosna w końcu do nas przyszła:-D

głowa przestała bolec po proszku i kawce, na szczęście!!!!

Sunday wszystko ok u lekarza??zdróweczka dla Maksia

Motylla trzymam kciuki za kolejne oferty...a Ty masz zamiar z Nałęczowa dojeżdżać do Lublina do pracy???

Mirosia kciukaski mocno zacisnięte.....

Patlysia super że szczepienie zaliczone

I my właśnie wróciliśmy do domu:tak:Na dworze bardzo, bardzo przyjemnie:tak:.

Sunday i co lekarz powiedział? Współczuję bólu głowy:-(

Mirosia zaciskam kciuki za pracę:-)
Dyr przedszkola powiedziała mi że ma już ponad 90 zgłoszeń więc szans nie mamy...

Motylla trzymam kciuki za kolejne oferty pracy:tak:. A co zrobisz z Radkiem jak pójdziesz do pracy?

Madzienka domyślam się jak wyglądają buty i spodnie Julci, my to zabłoceni też wracamy do domu. A wczoraj jeszcze M siadł w śnieg to już całkiem wyglądał jakby się zasikał:-D

Talia i jak jazda autobusem, Gabi zadowolona?

Patlysia
a do której przychodni jeździcie?

Anaconda
to miłego prasowanka życzę:tak:

Antuanet
kciuki zaciśnięte

reklama
hej dziewczyny....wiecie co ja już nie czekam na wiosnę ja już czekam na lato a najbardziej na 28 czerwca kiedy zaczną się wakacje...

sienio i jak tam znalazłaś gormity?????

atali dziewczynka????to dla mnie nowina...super....cieszę się razem z Tobą....
czas dodać suwaczek....

anaconda fakt mieszkanie z mamą ma swoje plusy np. dzisiaj mi poprasowała :-p:-p:-p....ale wtedy akurat u koleżanki byłam z Czarkiem bo ona ma syna w tym samym wieku....

mirosia super że do nas zajrzałaś....dobrze że dzieciaki zdrowe....trzymam mocno kciuki za przyjęcie O
trzymamy kciuki za pracę

madzienka jak tam twoja główka???? bo mnie dzisiaj też dokucza
przekaż Anetce zdrówka dla Wikusi....
fajnie że Julcia się wyszalała na hulajnodze...

sunday onkologa????????????:szok::szok::szok: co się dzieje???? wszystko w porządku????

justynka dzięki za pozdrowienia od Anetki....też ją pozdrów...niech szybko podłączą ją do świata do nas...
a odpłynęłam ze zmęczenia...

Do góry