Justyna2729
Fanka BB :)
Witam,
Talia o, tę bajkę to i Michał lubi:-)
Anaconda tak, mamy z Anetką wspólne zajęcia:-)Co tam w leclercu słychać?
Anetka odezwie się do nas jak podłączą jej neta, i przesyła pozdrowienia dla wszystkich BBkoleżanek:-)
Sunday kochana, będzie dobrze jakoś się to ułoży, jeszcze jest czas może rodzice czekają z wnioskami do ostatniej chwili...Ja trzymam kciuki za Ciebie. Maksiowi zdróweczka życzę. Aj, dobrze masz z mamusią;-), a u jakiego lekarza byłaś, że też ja nic nie wiem
Sienio fajne te buty
Motylla jak tam po rozmowie? Co to za praca, no i gdzie w LBN czy w Nałęczowie?
Patlysia powodzenia na szczepieniu:-)
Eliza super że odwiedziłaś koleżankę...a odpłynęłaś ze zmęczenia czy z %;-)?
Mandziula współczuję problemów brzuszkowych Zosi
Atali gratuluję 15 tygodniowego bąbelka pod serduszkiem:-)
Mirosia cieszę się że zdróweczko Wam dopisuje...trzymam kciuki za przedszkole:-)Ja składam do 4 przedszkoli, i już wiem że do jednego na pewno się nie dostanie...
Madzienka jak głowa, już nie boli?
Pogoda dzisiaj prawie wymarzona, oby tylko te kałuże i śniegi szybko zniknęły i będzie już git.
Talia o, tę bajkę to i Michał lubi:-)
Anaconda tak, mamy z Anetką wspólne zajęcia:-)Co tam w leclercu słychać?
Anetka odezwie się do nas jak podłączą jej neta, i przesyła pozdrowienia dla wszystkich BBkoleżanek:-)
Sunday kochana, będzie dobrze jakoś się to ułoży, jeszcze jest czas może rodzice czekają z wnioskami do ostatniej chwili...Ja trzymam kciuki za Ciebie. Maksiowi zdróweczka życzę. Aj, dobrze masz z mamusią;-), a u jakiego lekarza byłaś, że też ja nic nie wiem
Sienio fajne te buty
Motylla jak tam po rozmowie? Co to za praca, no i gdzie w LBN czy w Nałęczowie?
Patlysia powodzenia na szczepieniu:-)
Eliza super że odwiedziłaś koleżankę...a odpłynęłaś ze zmęczenia czy z %;-)?
Mandziula współczuję problemów brzuszkowych Zosi
Atali gratuluję 15 tygodniowego bąbelka pod serduszkiem:-)
Mirosia cieszę się że zdróweczko Wam dopisuje...trzymam kciuki za przedszkole:-)Ja składam do 4 przedszkoli, i już wiem że do jednego na pewno się nie dostanie...
Madzienka jak głowa, już nie boli?
Pogoda dzisiaj prawie wymarzona, oby tylko te kałuże i śniegi szybko zniknęły i będzie już git.