reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam

Dzieki Jula ma sie dobrze całe szczęscie, ale nestety mnie dopadło:baffled: jakaś masakra...

elizka nie kazdy piątek mam wolny, jakos w tym tyg sie tak złożyło:tak: ale Was zasypało:no: z Twojego męża to zdolniacha:tak:
madzieńka ostatnio macie szczęście do tych zajęć indywidualnych:-D ślicznie wyglądacie obie z Lenką zamotene w tę chustę:tak:
sunday o tak Syberiada to odpowiednia nazwa dla tego co sie ostatnio działo na dworze:tak: jak sie ma Maksio?
justynka masz rację takie buty na wiosnę chyba byłyby za cepłe:tak: i jak zostaliście w domu? a sąsiadki współczuje, az strach z taką mieszkać:no:

reklama
witajcie

tego c sie dzieje za oknem to komentowac nie bedę, sme widzicie co się dzieje w mieście to u ns na wsi efekt jest x2 a nawet x3 większy:no::no::no:
u nas na szczęscie chorób już nie widać, Zosia uchowła się w zdrówku

madzienka super że się motacie, Zośka narazie się nie daje, pręzy się i wygina
iwonka ja kiedyś tak kurczaka w biedronce zakupiłam... niestety jak wypad do KC???
eliza oj masz super męża, a autko już nprawił???
talia dobrze, ze problem z opekunką ise rozwiązał

Michał zasnął w sekundę, ponieważ dzisiaj nie spal w dzień:tak:tak więc mam sporo wolnego czasu;-)

Eliza nadaję z Włodawy:tak:, brat jest z lapkiem to mam okazję zagladać na BB:-)

Sunday droga bardzo dobra:tak:

Sienio zdróweczka dla Ciebie podsyłam:tak:

Misia a co u was, jak wczorajsza wizyta kontrolna u lekarza??

Witam. Miałam już napisanego posta:wściekła/y: ale mam Radka na kolanach i mi wszystko skasował:wściekła/y:. Jeszcze chłopaki nie śpią :no: i chyba nie śpieszno im... Krystka nie słyszę to może padł ale Radek stoi przy mnie.
Elza: Super masz z małżonkiem:tak:
Madzienka: Ślicznie wyglądacie:tak:takie zamotane:-)
Sienio: Zdrówka życzę:happy2:
Mandziula: To dobrze, że w zdrowiu się macie:-)

Krystek śpi:-)... Teraz Radek tylko pozostał na placu boju:-p

Witam,
dzieci śpią póki co:-Djedno i drugie mega zasmarkane i już zielone gluty:wściekła/y:na razie leczymy się samemu...tzn.witaminki i czyszczenie nosa:sorry2:pogoda wczoraj nie sprzyjała wyjściom, wiatr szalał i strach było tych zasmarkańców brać na dwór...a samochodem też można było nie dotrzeć:dry:z drugiej strony temperatury nie mieli...a jak w takiej sytuacji przychodziliśmy już nie raz do przychodni to słyszałam,że to dopiero początek i trudno powiedzieć co to, więc na wstępie leczenie objawowe (wit.c,wapno itd)....tym sposobem wizytę sobie darowaliśmy i pewnie pójdziemy w poniedziałek...a na razie znowu siedzimy w domu:-(
madzienka super wyglądacie:tak:a Lenka podobna do Julki że ho ho:tak:
sienio zdrówka:tak:
mandziula super,że udało się Zosi ominąć chorobę:tak:
motylla Radek usnął?

Witam sie nocna pora...My zrobilismy sobie dzisiaj wypadzik do Włodawy i niedawno zawitalismy w domu....droga praktycznie czarna ale gdzienigdzie laty sniegu zawiane z pola i niestety wpadlismy w poslizg najezdzajac na jedna wieksza "late", kt byla oblodzona...i to niestety nie przy małej redkosci ale naszczescie P zachowal zimna krew i pieknie wyprowadzil auto na prosto...mimo to kurcze troche sie przestraszylam....

Madzienka super ze chustowanie Wam wychodzi....
Sienio trzymaj sie dzielnie;-)
Iwonka boze nawet mi nie mow ze i w storkotce juz mieso niedobre.....:no::no:jak wypad do KC???
Misia choroby widze nie chca Wam niestety odpuscic....:zawstydzona/y:
Justyna i jak sporzytkowalas wolny wieczor????

Ja wczoraj wrocilalm do domu ale niepowiem kilka sytuacji bylo takich ze juz myslalam ze bede szla na bucie ale dotarlam i z mila checia zaparkowalam samochodzik zamykajac mocno za soba drzwi:-Dbo rzadna to przyjemnosc jezdzic w taka pogode...

A jutro lecimy na urodzinki do siostrzenca P a w dzien przyjezdza P siostra z rodzinka takze ciag dalszy spotkan z familia:-)

Ostatnia edycja:
Witajcie niedzielnie, na dworze słonecznie i nawet ciepło, my już rano byliśmy w kościele i miło było się przespacerować:tak: Chłopcy teraz się usypiają, ale Cypek chyba prędzej tatę ulula niż odwrotnie:-D Dziś wypad do znajomych, a wieczorek planujemy w domku:tak:

Marz no mnie też to przeraziło, bo na osiedlu nie ma gdzie więcej kupić mięsa, ale w stokrotce miałam już tak dwa razy, kiedyś kupiłam szynkę wieprzową, która śmierdziała gów***, nawet pani, która obsługiwała potwierdziła krzywiąc się:no: udanego wypadu na urodzinki;-)

Misia ale Was trzyma, wytrwałości....oby do wiosny:sorry2:

Sienio zdrówka dla Ciebie, niech Cię tam nic nie łapie

Eliza nie no mąż złota rączka;-)

Idę, sprawdzę czy śpią:sorry2:

Witam.:-) My już zaliczyliśmy obiadek u teściów....robiłam za drajwera:-)... jak ja nie lubię po śniegu jeździć...w niektórych miejscach to marna przyczepność...ale jakoś dałam radę:tak: Radek usnął w samochodzie i na razie jeszcze się nie obudził , nawet gdy go rozebrałam i położyłam do jego łóżeczka:tak:. Krystek malował farbami... jak zrobię fotki to się pochwalę jego dziełami:-D
Witam,
dzieci śpią póki co:-Djedno i drugie mega zasmarkane i już zielone gluty:wściekła/y:na razie leczymy się samemu...tzn.witaminki i czyszczenie nosa:sorry2:pogoda wczoraj nie sprzyjała wyjściom, wiatr szalał i strach było tych zasmarkańców brać na dwór...a samochodem też można było nie dotrzeć:dry:z drugiej strony temperatury nie mieli...a jak w takiej sytuacji przychodziliśmy już nie raz do przychodni to słyszałam,że to dopiero początek i trudno powiedzieć co to, więc na wstępie leczenie objawowe (wit.c,wapno itd)....tym sposobem wizytę sobie darowaliśmy i pewnie pójdziemy w poniedziałek...a na razie znowu siedzimy w domu:-(

motylla Radek usnął?
Zdrówka podsyłam:tak:
Radek usnął o 22.30, a wstał koło 5 i przyszedł do naszego łóżka i jeszcze pozwolił poleżeć do prawie 7.30

]

A jutro lecimy na urodzinki do siostrzenca P a w dzien przyjezdza P siostra z rodzinka takze ciag dalszy spotkan z familia:-)[/I]
Miłej imprezki urodzinowej życzę:tak:

reklama
witam
pisalam dzis rano posta teraz zagladam nie ma go, chyba go nei zatwierdziłam:eek:
no pogoda dzis piekna bylismy na dlugim spacerku po obiedzie korzystajac z pogody i ze sniegu moze to juz ostatnie saneczkowe spacery,a teraz MAcius spi a Asia cwiczy z ciocia
mandziula nei zawesolo u Was ale mam nadzieje ze szybko to stopnieje a dzis pod kosciolem koszmar 3 parkingi i nie bylo gdzie stanac bo nie odsniezone dobrze i rekolekcje to ludzi wiecej a teraz wiekszosc samochodem
na wojciechowskiej jeszcze wczoraj w 2 miejscach zwezenie tam gdzie najbardziej zawiewalo no i sie przytarlo dwoch bo co niektorzy nowobogaccy wydaje im sie ze maja wszedzie pierszenstwo i sie pchaja a tu niespodzianka zsunelo go na ciezarowke i d....
misia oj znowu chorobska u Was zdrowka zycze
marz dobrze ze nic sie nie stało i jestescie cali i zdrowi
madzienka o jaka Julka duza juz to dobrze ze chetnie nosi okulary bo roznie u dzieci to wyglada łądnie wyglada
sienio zdrowka
u nas marzec to m-c imprezowy dzis urodziny mojego taty a za tydz mamy i siostrzenca, kurcze co ja mu kupie zero pomysłow chyba kasa bedzie najlepsza dla 11-latka
pozdrawiam i milej niedzielki

Do góry