reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam

Dzieki Jula ma sie dobrze całe szczęscie, ale nestety mnie dopadło:baffled: jakaś masakra...

elizka nie kazdy piątek mam wolny, jakos w tym tyg sie tak złożyło:tak: ale Was zasypało:no: z Twojego męża to zdolniacha:tak:
madzieńka ostatnio macie szczęście do tych zajęć indywidualnych:-D ślicznie wyglądacie obie z Lenką zamotene w tę chustę:tak:
sunday o tak Syberiada to odpowiednia nazwa dla tego co sie ostatnio działo na dworze:tak: jak sie ma Maksio?
justynka masz rację takie buty na wiosnę chyba byłyby za cepłe:tak: i jak zostaliście w domu? a sąsiadki współczuje, az strach z taką mieszkać:no:

reklama
witajcie

tego c sie dzieje za oknem to komentowac nie bedę, sme widzicie co się dzieje w mieście to u ns na wsi efekt jest x2 a nawet x3 większy:no::no::no:
u nas na szczęscie chorób już nie widać, Zosia uchowła się w zdrówku

madzienka super że się motacie, Zośka narazie się nie daje, pręzy się i wygina
iwonka ja kiedyś tak kurczaka w biedronce zakupiłam... niestety jak wypad do KC???
eliza oj masz super męża, a autko już nprawił???
talia dobrze, ze problem z opekunką ise rozwiązał

Michał zasnął w sekundę, ponieważ dzisiaj nie spal w dzień:tak:tak więc mam sporo wolnego czasu;-)

Eliza nadaję z Włodawy:tak:, brat jest z lapkiem to mam okazję zagladać na BB:-)

Sunday droga bardzo dobra:tak:

Sienio zdróweczka dla Ciebie podsyłam:tak:

Misia a co u was, jak wczorajsza wizyta kontrolna u lekarza??

Witam. Miałam już napisanego posta:wściekła/y: ale mam Radka na kolanach i mi wszystko skasował:wściekła/y:. Jeszcze chłopaki nie śpią :no: i chyba nie śpieszno im... Krystka nie słyszę to może padł ale Radek stoi przy mnie.
Elza: Super masz z małżonkiem:tak:
Madzienka: Ślicznie wyglądacie:tak:takie zamotane:-)
Sienio: Zdrówka życzę:happy2:
Mandziula: To dobrze, że w zdrowiu się macie:-)

Krystek śpi:-)... Teraz Radek tylko pozostał na placu boju:-p

Witam,
dzieci śpią póki co:-Djedno i drugie mega zasmarkane i już zielone gluty:wściekła/y:na razie leczymy się samemu...tzn.witaminki i czyszczenie nosa:sorry2:pogoda wczoraj nie sprzyjała wyjściom, wiatr szalał i strach było tych zasmarkańców brać na dwór...a samochodem też można było nie dotrzeć:dry:z drugiej strony temperatury nie mieli...a jak w takiej sytuacji przychodziliśmy już nie raz do przychodni to słyszałam,że to dopiero początek i trudno powiedzieć co to, więc na wstępie leczenie objawowe (wit.c,wapno itd)....tym sposobem wizytę sobie darowaliśmy i pewnie pójdziemy w poniedziałek...a na razie znowu siedzimy w domu:-(
madzienka super wyglądacie:tak:a Lenka podobna do Julki że ho ho:tak:
sienio zdrówka:tak:
mandziula super,że udało się Zosi ominąć chorobę:tak:
motylla Radek usnął?

Witam sie nocna pora...My zrobilismy sobie dzisiaj wypadzik do Włodawy i niedawno zawitalismy w domu....droga praktycznie czarna ale gdzienigdzie laty sniegu zawiane z pola i niestety wpadlismy w poslizg najezdzajac na jedna wieksza "late", kt byla oblodzona...i to niestety nie przy małej redkosci ale naszczescie P zachowal zimna krew i pieknie wyprowadzil auto na prosto...mimo to kurcze troche sie przestraszylam....

Madzienka super ze chustowanie Wam wychodzi....
Sienio trzymaj sie dzielnie;-)
Iwonka boze nawet mi nie mow ze i w storkotce juz mieso niedobre.....:no::no:jak wypad do KC???
Misia choroby widze nie chca Wam niestety odpuscic....:zawstydzona/y:
Justyna i jak sporzytkowalas wolny wieczor????

Ja wczoraj wrocilalm do domu ale niepowiem kilka sytuacji bylo takich ze juz myslalam ze bede szla na bucie ale dotarlam i z mila checia zaparkowalam samochodzik zamykajac mocno za soba drzwi:-Dbo rzadna to przyjemnosc jezdzic w taka pogode...

A jutro lecimy na urodzinki do siostrzenca P a w dzien przyjezdza P siostra z rodzinka takze ciag dalszy spotkan z familia:-)

Ostatnia edycja:
Witajcie niedzielnie, na dworze słonecznie i nawet ciepło, my już rano byliśmy w kościele i miło było się przespacerować:tak: Chłopcy teraz się usypiają, ale Cypek chyba prędzej tatę ulula niż odwrotnie:-D Dziś wypad do znajomych, a wieczorek planujemy w domku:tak:

Marz no mnie też to przeraziło, bo na osiedlu nie ma gdzie więcej kupić mięsa, ale w stokrotce miałam już tak dwa razy, kiedyś kupiłam szynkę wieprzową, która śmierdziała gów***, nawet pani, która obsługiwała potwierdziła krzywiąc się:no: udanego wypadu na urodzinki;-)

Misia ale Was trzyma, wytrwałości....oby do wiosny:sorry2:

Sienio zdrówka dla Ciebie, niech Cię tam nic nie łapie

Eliza nie no mąż złota rączka;-)

Idę, sprawdzę czy śpią:sorry2:

Witam.:-) My już zaliczyliśmy obiadek u teściów....robiłam za drajwera:-)... jak ja nie lubię po śniegu jeździć...w niektórych miejscach to marna przyczepność...ale jakoś dałam radę:tak: Radek usnął w samochodzie i na razie jeszcze się nie obudził , nawet gdy go rozebrałam i położyłam do jego łóżeczka:tak:. Krystek malował farbami... jak zrobię fotki to się pochwalę jego dziełami:-D
Witam,
dzieci śpią póki co:-Djedno i drugie mega zasmarkane i już zielone gluty:wściekła/y:na razie leczymy się samemu...tzn.witaminki i czyszczenie nosa:sorry2:pogoda wczoraj nie sprzyjała wyjściom, wiatr szalał i strach było tych zasmarkańców brać na dwór...a samochodem też można było nie dotrzeć:dry:z drugiej strony temperatury nie mieli...a jak w takiej sytuacji przychodziliśmy już nie raz do przychodni to słyszałam,że to dopiero początek i trudno powiedzieć co to, więc na wstępie leczenie objawowe (wit.c,wapno itd)....tym sposobem wizytę sobie darowaliśmy i pewnie pójdziemy w poniedziałek...a na razie znowu siedzimy w domu:-(

motylla Radek usnął?
Zdrówka podsyłam:tak:
Radek usnął o 22.30, a wstał koło 5 i przyszedł do naszego łóżka i jeszcze pozwolił poleżeć do prawie 7.30

]

A jutro lecimy na urodzinki do siostrzenca P a w dzien przyjezdza P siostra z rodzinka takze ciag dalszy spotkan z familia:-)[/I]
Miłej imprezki urodzinowej życzę:tak:

reklama
witam
pisalam dzis rano posta teraz zagladam nie ma go, chyba go nei zatwierdziłam:eek:
no pogoda dzis piekna bylismy na dlugim spacerku po obiedzie korzystajac z pogody i ze sniegu moze to juz ostatnie saneczkowe spacery,a teraz MAcius spi a Asia cwiczy z ciocia
mandziula nei zawesolo u Was ale mam nadzieje ze szybko to stopnieje a dzis pod kosciolem koszmar 3 parkingi i nie bylo gdzie stanac bo nie odsniezone dobrze i rekolekcje to ludzi wiecej a teraz wiekszosc samochodem
na wojciechowskiej jeszcze wczoraj w 2 miejscach zwezenie tam gdzie najbardziej zawiewalo no i sie przytarlo dwoch bo co niektorzy nowobogaccy wydaje im sie ze maja wszedzie pierszenstwo i sie pchaja a tu niespodzianka zsunelo go na ciezarowke i d....
misia oj znowu chorobska u Was zdrowka zycze
marz dobrze ze nic sie nie stało i jestescie cali i zdrowi
madzienka o jaka Julka duza juz to dobrze ze chetnie nosi okulary bo roznie u dzieci to wyglada łądnie wyglada
sienio zdrowka
u nas marzec to m-c imprezowy dzis urodziny mojego taty a za tydz mamy i siostrzenca, kurcze co ja mu kupie zero pomysłow chyba kasa bedzie najlepsza dla 11-latka
pozdrawiam i milej niedzielki

Do góry