reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam. Czyżbym dzisiaj była pierwsza:-). My już po śniadanku... U nas za oknem ciągle śnieg pada... dzieci oglądają klinikę pluszaków, więc mam chwilkę na bb:tak: I się pochwalę ,że Krystek coraz więcej literek zna:-)...na lapku potrafi napisać gry i włączyć je:tak:... zna już literki: a, g, r, y, o, b, l... jeszcze chwilę i cały alfabet będzie znał:tak:
Paulina super że Krystianek taki dzielny był u dentystki:-) Wybierasz się do Nałęczowa na weekend? interes mam może byś wpadła do mnie:cool:
A jutro czeka mnie wycieczka do UP :sorry:
Na razie się nie wybieram do Nałęczowa, a co za interes masz dla mnie:-p Powodzenia na wizycie:tak:
Justyna: Tą maść miał Krystek:tak:

Witam
Fajnie że dziś piątek ale to co się dzieje na dworze nie cieszy wcale
Dziś przeprosiłem się z mpk i dobrze zrobiłam bo na ulicach i chodnikach horror
A tak pada tylko w 3 województwach lubelskie rzeszowskie i małopolskie w ościennych nie ma oznak zimy
Na str gddkia można podejrzec obraz z kamer
Dziś w przedszkolu jest dzień piracki dziadek zrobił Asi opaske Piotruś lunetę i o 6.30 zameldowana się w przedszkolu mąż mnie na przystanek podwoiła to i Asia się zabrała nie będzie mi jeczec że była za krótko no ją odbieram o 15.30 i zawsze jest krzyk
Poczytam co u Was bo przez 3 dni nie zaglądałam
Anacondsię możemy pozazdrościc
Motylla masz zdolnością w domu
Miłego dnia

Zawiało mnie!!!!:wściekła/y::szok: Pół nocy nie spałam bo jak się położyłam to tata zadzwonił, że nie może dojechać i trzeba go wyciągać, potem mój mąż do pracy wstawał- 3 godziny próbowali wyjechać i się nie udało... nosz normalnie koniec świata tu mam:angry:
aluśka
u ortopedy wszystko w porządku:tak: ja też pamiętam te swięta- mieszkałam wtedy w LBN i przyjechałam do domu w wiosennych ubraniach a tu na drugi dzień taki zonk- nawet koszyczka nie byłam święcić:tak::zawstydzona/y:Powodzenia na wizycie w UP:tak:
madzieńka Zosia Samosia tak jak i ja, tyle, że ja nie wyobrażam sobie ciągnięcia Kuby wszędzie za sobą bo on nienawidzi ubierania się- piszczy strasznie a wiadomo, że wtedy się spoci i jak go wezmę tak na dwór to choroba murowana także czekamy do wiosny i już wszędzie będzie z nami jeździł:tak:
motylla brawo dla Krystka za literki:tak:
aneta-fajnie, że już wszystko w porządku:tak:
Idę po kawę bo po tej " krótkiej nocy"- (Emilka tak powiedziała, gdy rano wstała:-D) to śpię na stojąco:tak:

Witajcie

Straszne jest to sie dzieje za oknem...:confused2: ledwo dotarłam do sklepu na osiedlu, dobrze, ze dzis nie musze sie nigdzie ruszać:tak: i pomyśleć, za Anaconda chodzi sbie teraz w wiosennej kurteczce:sorry:. Jula ma zaczątki jelitówki, wiec siedzimy w domu, macie rację zaczyna sie wiosena przypadłość:sorry: Mieliśmy dzis z P zamiar wyjścia do kina, ale w taką pogode to raczej bez sensu:sorry:

madzieńka jasne ja bardzo chętnie wyjdę na jakieś spotkanie od 6 kwietnia mam urlop to moze wtedy? no jest szansa, ze do tej pory pogoda sie ustabilizuje:tak: a co do jajeczka to jestem ZA
patlysia w centrum miasta tragiczne warunki a co dopiero za miastem:no: noc była krótka a moze szybko spałaś?:-D

Sorki,ale nie pamietam, idę gotować i sprzątać:confused2:

Witajcie....to co dzieje się dzisiaj za oknem to juz nawet masakra nazwać nie można...nie wspominając o drogach które nie przypominają ulic....
Jula w przedszkolu, ale o 9 była garstka dzieci, ja już odwiedziłam hurtownie na długiej, korzystając z obecności P w domu, kupiłam trochę rajstopek maluchom...i od teraz nie mam zamiaru wystawiać nosa z domu...
a padać podobno ma do wieczora....

Marzenka podzielam twój entuzjazm do pogody za oknem...chyba dzisiaj spacerku po pracy nie planujesz??:sorry:

Motylla brawo dla Krystianka...

Patlysia moja na szczęście nie narzeka przy ubieraniu i włożona w fotelik zasypia...wiec podobnie jak Jula towarzyszy mamie wszędzie:tak:
współczuję przejść nocnych....

Sienio zdróweczka dla Juleczki...
i jesteśmy umówione po świętach na jakiś wypad z dzieciakami....:tak::tak:

Pisała do mnie Beatka...pogoda we Włoszech jak na razie średnia i słoneczka brak wiec nie może go do nas wysłać...ale od niedzieli ma się poprawić....pozdrawia Was serdecznie...

:angry::no::wściekła/y::crazy:no co za pogoda:wściekła/y::angry::crazy:a my dzis do pediatry na 17.30 mamy isc:baffled:Natalka dziś w domu...rano zaczęła kichać:wściekła/y:teraz ma już 37,5:-:)baffled::angry:pisać nie mam weny:sorry:

Hejka w piątek, dziewczyny pracujące macie już prawie weekend:-)
My jesteśmy po wizycie kandydatki pewnie brałabym ja pod uwagę ale miałam kontaktz moja poprzednią i okazało sie ze będzie nam mogła pomóc w kwietniu i maju bo wtedy ja mam potrzebę.
Wczoraj byliśmy w naszej galerii i upolowałam z wyprzedaży dla siebie spodnIe w H&M;'

Za oknem jak i u Was koszmar, dobrze ze można nie wychodzić to bezcenne w takich momentach

Madzienka Twoja Juleczka dzielna jest zawsze gotowa do przedszkola. Ja na jajeczko chętna

Atali
gartki, za prawko super
Gon no takie uroko tych wschodnich województw:(:no:

Elza
wytwory twych rąk śliczne, mam wyjazdowe zajęcie póki co.

Motylla super z literkami idzie Krysiankowi
Sienio do kina jedźcie samochodem:happy:

reklama
Witajcie

I mamy Syberię:no:. J rano trzy razy podchodził do wyjechania z parkingu(pod górę mamy), a ja przeprosiłam sanki i wyciągnęłam je z piwnicy, i pojechaliśmy tylko do osiedlowego po coś na obiad i z powrotem do domu.

Motylla ależ Krystek to bystrzak:-)i jak ta maść pomogła dla K?

Aluśka ładnie sobie wczoraj pospałaś:tak:jak wizyta w UP?

Madzienka
ja na jajeczko chętna, ale na 100% nie będę mogła przyjść...Fajnie że zakup rajstopkowy zaliczony:tak:A jak Julcia, okularki jeszcze uwielbia?

Sienio zdrówka dla Julci!!

Misia i dla Natalki również zdróweczka podsyłam:tak:

Patlysia moja siostra też zawiana:no:, a do pracy musiała wyjechać 4 godziny wcześniej:no:, i do siebie na wieś nie wraca. Taka zima to mogłaby być w ferie a nie teraz jak my tu już czekamy na ciepełko i Wielkanoc...

Eliza to twój mąż jest mechanikiem?

Atali gratuluję!!

Anetko
cieszę się że już w domciu jesteście:happy:. To fajnie miałaś że w ogóle mogłaś spać na łóżku, bo ja nie mogłam i spałam na podłodze:no:Oczywiście mogłam łóżko wykupić ale szkoda mi było kasy.

Wydzwaniają do mnie mama z siostrą i mówią jaka jest tragedia z przejazdem we Włodawie i namawiają żebyśmy dzisiaj nie wybierali się tam, no ale cóż zrobić jak J uparty i dla niego takie warunki jazdy to raj na ziemi:no:.

A wczoraj miałam wizytę policji, miła młoda policjantka robiła wywiad na temat mojej sąsiadeczki z dołu, podobno ktoś złożył zawiadomienie, że ona groziła wysadzeniem bloku i oblaniem kogoś kwasem!!! Normalnie strach już mieszkać z taką psychiczną na dole:no:.

Do góry