witam, my już po spacerku...oj długim ale nie lubię takiego samotnego łażenia - Beata wracaj!!!!!!!, chyba zacznę słychać audiobooków
odwiedziłam pepco i kilka innych sklepów..więc wracam do swoich przyzywczajeń
Na dworze pięknie ale przez okno...wieje nieprzyjemny zimny wiatr i na dodatek śnieg powoli topnieje więc poruszanie się po nieodśnieżonych chodnikach to niezły trening dla łydek
odwiedziłam też panią doktor....bo były godziny przyjmowania dzieci zdrowych, u Lenki nic złęgo póki co nie słychac...mamy nawilżać nosek...
Marzenka super że Wasz weekend udany...
tak tak jutro ja z Lenką wiozę Julcie do przedszkola, no chyba że śnieg zacznie padać to robimy wagarybo jak na pierwszy wspólny wyjazd dojdzie mi odśnieżanie to może być różnie...;-)
Justyna kto sie fryzurował....???
wcale nie dziwię się że Michaś chciał być noszony...ja tez chętnie wskoczyłabym komuś na barana patrząc co się dzieje na chodnikach...
Sienio dobrze że wirus dał już Wam spokój...
Antuanet moja 4 latka zostaje w przedszkolu...do pięciu to jej jeszcze daleko
pochwal się co z Wiki upolowałyście w Olimpie....
Sunday brawo dla dzielnego Maksia...kiedy macie wyniki???
odwiedziłam pepco i kilka innych sklepów..więc wracam do swoich przyzywczajeń
Na dworze pięknie ale przez okno...wieje nieprzyjemny zimny wiatr i na dodatek śnieg powoli topnieje więc poruszanie się po nieodśnieżonych chodnikach to niezły trening dla łydek
odwiedziłam też panią doktor....bo były godziny przyjmowania dzieci zdrowych, u Lenki nic złęgo póki co nie słychac...mamy nawilżać nosek...
Marzenka super że Wasz weekend udany...
tak tak jutro ja z Lenką wiozę Julcie do przedszkola, no chyba że śnieg zacznie padać to robimy wagarybo jak na pierwszy wspólny wyjazd dojdzie mi odśnieżanie to może być różnie...;-)
Justyna kto sie fryzurował....???
wcale nie dziwię się że Michaś chciał być noszony...ja tez chętnie wskoczyłabym komuś na barana patrząc co się dzieje na chodnikach...
Sienio dobrze że wirus dał już Wam spokój...
Antuanet moja 4 latka zostaje w przedszkolu...do pięciu to jej jeszcze daleko
pochwal się co z Wiki upolowałyście w Olimpie....
Sunday brawo dla dzielnego Maksia...kiedy macie wyniki???