reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam, my już po spacerku...oj długim ale nie lubię takiego samotnego łażenia - Beata wracaj!!!!!!!, chyba zacznę słychać audiobooków:tak::tak:
odwiedziłam pepco i kilka innych sklepów..więc wracam do swoich przyzywczajeń:-D

Na dworze pięknie ale przez okno...wieje nieprzyjemny zimny wiatr i na dodatek śnieg powoli topnieje więc poruszanie się po nieodśnieżonych chodnikach to niezły trening dla łydek:laugh2:

odwiedziłam też panią doktor....bo były godziny przyjmowania dzieci zdrowych, u Lenki nic złęgo póki co nie słychac...mamy nawilżać nosek...
:tak:
Marzenka super że Wasz weekend udany...
tak tak jutro ja z Lenką wiozę Julcie do przedszkola, no chyba że śnieg zacznie padać to robimy wagary:zawstydzona/y:bo jak na pierwszy wspólny wyjazd dojdzie mi odśnieżanie to może być różnie...;-)

Justyna kto sie fryzurował....???
wcale nie dziwię się że Michaś chciał być noszony...ja tez chętnie wskoczyłabym komuś na barana patrząc co się dzieje na chodnikach...

Sienio dobrze że wirus dał już Wam spokój...

Antuanet moja 4 latka zostaje w przedszkolu...do pięciu to jej jeszcze daleko:tak:
pochwal się co z Wiki upolowałyście w Olimpie....

Sunday brawo dla dzielnego Maksia...kiedy macie wyniki???

reklama
Witam. Byłam z moją 2 na dworku i na słoneczku bardzo fajnie:-)... zaliczyliśmy też plac zabaw pomimo tego śniegu:tak:.
Krystek padł i teraz drzemkuje:tak:

Witajcie. My dzisiaj dzonek zaczeliśmy bardzo wcześnie,bo pojechaliśmy na wymaz z M na Biernackiego, i dobrze ze tak wcześnie bo już kolejka była potem to już czarno od ludzi... na szczęście u nas obyło się bez płaczu bo kucia nie było:tak:

.
Super, że Maksio tak dzielnie zniósł ten wymaz:tak:

U nas weekendzik bardzo rodzinny urodzinki oczywiscie udane...ale taka piekna wczoraj pogoda byla zreszta tak jak dzisiaj ze dzieciaki sie rano wybawily w sniegu pod blokiem akurat do 12 mamy sloneczko....a dzisiaj P mnie przywiozl wiec zrobie sobie spacerek do domu ale oczywiscie musze zachaczyc o Pepco bo wczoraj kupilam do piasku sama lopatka i grabki ale oczywiscie jest walka wiec musze zakupic drugi komplet...zaczyna sie wszystko dosłownie wszystko musze kupowac juz razy dwa
:-):-)
To fajnie, że weekend udany:tak:

odwiedziłam też panią doktor....bo były godziny przyjmowania dzieci zdrowych, u Lenki nic złęgo póki co nie słychac...mamy nawilżać nosek...
:tak:
To super wieści z wizyty:tak:

ehhh wiecie co dawno już nie miałam tak pechowego dnia ..... zaczęło się o 3 w nocy gdy usłyszęliśmy HUK i płacz Norberta - spdł z łózka, trzymał sie przy szyjce, miał problem żeby podnieść rączkę... wiedziałam że to obojczyk ... ale Norbuś zasnął więc postanowiłam poczekać do rana... rano wstał i sie bidak podnieść nie mógł... pojechalismy do szpitala do chirurga oczywiście mało mnie nie zabili w poczekalni że się w kolejkę z dzieckiem wpycham .... po 2 godzinach Norbert wyszedł ze szpitala zagipsowany :( obojczyk złamany .... prawie 3tygodnie w gipsie ... w dodatku jak pojechałam do przychodni zaparkowałam na zakazie postoju (nigdzie nie było miejsca) ale E siadł za kierownicą, silnik włączony ale co??/ mandat nam wlepili .... :angry: jeszcze e mówi że przecież zagrożenia nie sprawia, wyjaśnił sytuację ale jak pan policjant usłyszał że przecież ma prawo pouczyć kierowcę to E usłyszał "a co to ja Pana znam" .... ehhh ręce opadaja .... jestem strasznie rozbita ... serce mi sie kraje jak patrze na Norbusia chociaż znosi to bardzo dzielnie dobrze że mu wszystkiego włącznie z ręką nie zagipsowali tylko ma takie szelki i usztywnienie na plecach i obojczykach ... ehhh tak tylko się żalę sorry że się nie odniosę do was ale moze wieczorem przysiądę...

Karlita matko kochana ale ieliscie dzien...biedny Norbus buziaki dla Niego na te 3tygodnie leczenia.....a postawa policjata no coment...:no::no::no:bedziesz w domu z N????

Karlitka jejuuuu :-( współczuję strasznie, biedy Norbuś:no: i jeszcze ten mandat:angry: może nie ma swoich dzieci i nie rozumie, że w takich sytuacjach nie zwraca się uwagi na takie "duperele":wściekła/y:

Motylla super, że spacerek zaliczony i udany:tak:

Justynka spokojnie opanuj emocje, nie bij piorunami, zaraz wszystko się rozluźni:-)

Sunday brawo dla Maksia:tak: a co to za wyniki robicie w ogóle?

Padam już dzisiaj, od rana na uczelni, teraz do 20 w pracy, dobrze, że wieczorem Lekarze, to się zrelaksuje przy jakimś piwku :-p:sorry2:

Wcześniej pisałam Wam o zgrzytaniu zębów itp. Maksia, a jak zabrałam go dzisiaj do pracy to jedna pani zapytała czy on przypadkiem nie ma robaków... i cały dzień o tym myślałam... potem pojechaliśmy do przychodni i wziełam recepte i skierowanie na badania (tyle dobrego w tej przychodni). Juz Maks wypił zawiesine i się zobaczy te zęby.

karlita Matko jedyna!!! Całuski dla dzielnego Norbusia! Współczuje pechowego dnia.:tak:

Iwonka Antuanetbył po to żeby ustalic czy M ma jakąś bakterie,ze tak często choruje.

Madzienka super wieści z wizyty!

Madzienka Justyna wyniki za tydzień u lekarza.

marz koniecznie spradz ten kaszel, bo moze właśnie to akurat robaki.

Justyna współczuje bólu głowy!

sienio dobrze ze u Ciebie juz lepiej:tak:

Antuanet ja zostawiam M w przedszkolu... choć w moje sytuacji zawodowej to mam nadzieje,ze jednak dużo rodzicow zdecyduje się na zerówkę w szkole(mojej),bo to jest moje być albo nie być...:-(

witam!!!!
jak rano wstałam do pracy to dopiero wróciłam do domu....po pracy prosto pojechaliśmy na wieś bo dzisiaj wędzili kiełbaskę i mięsko....

madzienka oby maleńkiej pomogły inhalacje....niech sobie swobodnie oddycha....

antuanet i dla Wikusia zdróweczka....niech katarek jej nie męczy....
ja osobiście też bym zostawiła dziecko w przedszkolu...

justynka współczuje @ i bólu piersi mi też po ciąży przeszedł i miałam na 2 lata z głowy a teraz znowu mnie bolą przed @....masakra

karlita o matko:szok::szok::szok: współczuje....biedny Norbuś...i jeszcze ten mandat...faktycznie dzisiaj niezły pech Was dopadł...buziaczki dla Norbusia niech mu szybko goi się obojczyk....

sunday tak zgrzytanie zębami jest jednym z objawów robaków....ja na szczęście Cz już odrobaczyłam....

Witam nocną porą :cool2:

karlita strasznie współczuje tego pechowego dnia:no: Oby Norbercikowi szybko się ten obojczyk zagoił:confused: biedaczek:-(
Antauanet moja będzie chodzić nadal tu gdzie chodzi:tak: czyli zerówki przedszkolnej:blink:
Sunady a ja słyszałam że zgrzytanie zębów jest nie tylko od robaków:sorry2: tylko też objaw stresu:confused:
Jakbym miała do Ciebie bliżej to bym do zerówki gdzie pracujesz posłała Amandę;-)
Motylla fajnie że spacerek z chłopcami udany był:-)

Witam nocną porą:tak:
w pracy nieco mi się nazbierało,więc na razie nie ma kiedy się odezwać:sorry2:ale mam nadzieję szybko to opanować;-)zaliczyliśmy dziś z dziećmi przychodnię (u nas tydzień bez lekarza to tydzień stracony:dry:)...diagnoza to ostre zapalenie wirusowe:wściekła/y:leczymy się głównie Pulneo i Clemastinum:blink:w czwartek kontrola:tak:z dobrych wieści to na niedzielę mamy zamówiony tort dla trzylatki:tak:tylko nie mam prezentu:confused:no a na weekend majowy zaklepaliśmy wyjazd po zdrowie...czyli do Rabki Zdroju:-):-):-)oby to maluchom pomogło:tak:
a tak Natalka dzisiaj naśladowała to co napisała babcia:tak:
180320131542.jpg
karlita strasznie współczuje tego pechowego dnia
no.gif
Oby Norbercikowi szybko się ten obojczyk zagoił:tak:buziaczek:tak:
justynka współczuje @:dry:
madzienka oby maleńkiej pomogły inhalacje:tak:

Załączniki

• 180320131542.jpg
    180320131542.jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Witam. Jako pierwsza:-). My już po śniadanku... chłopaki zjedli mleczko z płatkami:tak:, a teraz oglądają Mańka....a za oknem to szkoda gadać.... znowu pada śnieg... jakby ostatnio mało popadało...
ehhh wiecie co dawno już nie miałam tak pechowego dnia ..... zaczęło się o 3 w nocy gdy usłyszęliśmy HUK i płacz Norberta - spdł z łózka, trzymał sie przy szyjce, miał problem żeby podnieść rączkę... wiedziałam że to obojczyk ... ale Norbuś zasnął więc postanowiłam poczekać do rana... rano wstał i sie bidak podnieść nie mógł... pojechalismy do szpitala do chirurga oczywiście mało mnie nie zabili w poczekalni że się w kolejkę z dzieckiem wpycham .... po 2 godzinach Norbert wyszedł ze szpitala zagipsowany :( obojczyk złamany .... prawie 3tygodnie w gipsie ... w dodatku jak pojechałam do przychodni zaparkowałam na zakazie postoju (nigdzie nie było miejsca) ale E siadł za kierownicą, silnik włączony ale co??/ mandat nam wlepili .... :angry: jeszcze e mówi że przecież zagrożenia nie sprawia, wyjaśnił sytuację ale jak pan policjant usłyszał że przecież ma prawo pouczyć kierowcę to E usłyszał "a co to ja Pana znam" .... ehhh ręce opadaja .... jestem strasznie rozbita ... serce mi sie kraje jak patrze na Norbusia chociaż znosi to bardzo dzielnie dobrze że mu wszystkiego włącznie z ręką nie zagipsowali tylko ma takie szelki i usztywnienie na plecach i obojczykach ... ehhh tak tylko się żalę sorry że się nie odniosę do was ale moze wieczorem przysiądę...
O kurczę, biedny Norbuś oby szybko się zagoił ten obojczyk:tak:

Witam nocną porą:tak:
w pracy nieco mi się nazbierało,więc na razie nie ma kiedy się odezwać:sorry2:ale mam nadzieję szybko to opanować;-)zaliczyliśmy dziś z dziećmi przychodnię (u nas tydzień bez lekarza to tydzień stracony:dry:)...diagnoza to ostre zapalenie wirusowe:wściekła/y:leczymy się głównie Pulneo i Clemastinum:blink:w czwartek kontrola:tak:z dobrych wieści to na niedzielę mamy zamówiony tort dla trzylatki:tak:tylko nie mam prezentu:confused:no a na weekend majowy zaklepaliśmy wyjazd po zdrowie...czyli do Rabki Zdroju:-):-):-)oby to maluchom pomogło:tak:
a tak Natalka dzisiaj naśladowała to co napisała babcia:tak:
Zobacz załącznik 546195
Zdrówka podsyłam :tak:, super literki Natalki:tak:

Do góry