reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Poszłam dzisiaj do sklepu i masakra jest na dworze... po drodze widziałam parę samochodów, które na jezdni nie mogły się ruszy ani w jedną ani w drugą stronę... Wiało tak, że musiałam się odwracać w przeciwną stronę...a chodniku to już wcale nie wspomnę...
:angry::no::wściekła/y::crazy:no co za pogoda:wściekła/y::angry::crazy:a my dzis do pediatry na 17.30 mamy isc:baffled:Natalka dziś w domu...rano zaczęła kichać:wściekła/y:teraz ma już 37,5:-:)baffled::angry:pisać nie mam weny:sorry:
Zdrówka życzę:tak:

Witajcie

I mamy Syberię:no:. J rano trzy razy podchodził do wyjechania z parkingu(pod górę mamy), a ja przeprosiłam sanki i wyciągnęłam je z piwnicy, i pojechaliśmy tylko do osiedlowego po coś na obiad i z powrotem do domu.

Motylla ależ Krystek to bystrzak:-)i jak ta maść pomogła dla K?

.
Wydzwaniają do mnie mama z siostrą i mówią jaka jest tragedia z przejazdem we Włodawie i namawiają żebyśmy dzisiaj nie wybierali się tam, no ale cóż zrobić jak J uparty i dla niego takie warunki jazdy to raj na ziemi:no:.

A wczoraj miałam wizytę policji, miła młoda policjantka robiła wywiad na temat mojej sąsiadeczki z dołu, podobno ktoś złożył zawiadomienie, że ona groziła wysadzeniem bloku i oblaniem kogoś kwasem!!! Normalnie strach już mieszkać z taką psychiczną na dole:no:.
Maść pomogła Krystkowi:tak:
To nie za ciekawie masz z sąsiadką.

reklama
Syberia to mało powiedziane:wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:pora szykować kalosze bo ja to zacznie płynąc na co liczę:tak:to będzie powódź....
na szczęście już nie pada....

Justyna odśnieżonej drogi życzę i szybkiego dojazdu na miejsce....
spokojnego weekendu...
współczuje sąsiadki

Mandziula jak u Was...ze zdróweczkiem??
nie zasypało Was???

Madziarka a Was???

Karlita masz prąd w domu???bo że Was zasypało to widziałam...

Marzenka wyjechałaś z parkingu???

Witajcie.
Pogoda niczym we wczorajszym filmie na którym byliśmy z W w kinie (Syberiada polska). Jadąc do kina było czarno na chodnikach a jak wyszliśmy nic nie było widać...:eek: Wczoraj Maksia zabrali moi rodzice i zostaje do jutra bo dzisiaj W niewiadomo o której wróci:baffled:
Dzisiaj upiełam pisankę,ale muszę ją rozebrać bo wyszło mi jakoś odwrotnie i wygląda jak "do góry nogami":baffled:

elza jaki rozmiar masz jajek?

Madzienka jutro podobno ma być już słonko:tak:
Dzięki za info od anacondy!

Justyna bezpiecznej drogi!!!
Moze w końcu ta sąsiadeczka uspokoi się..

talia fajnie ze udało się polowanie w galerii:-)

misia zdrówka dla Natalki!!!

sienio i dla Juleczki zdróweczka!!!

patlysia współczuje nocki!

ja pier.............. no dzisiaj to już zimę chyba poniosło.....masakra jakaś.... w pracy nas zasypało w ogóle nie można było się dostać do bloku....a wychodziłam przez nie wielką szparę w drzwiach....
o tak to wygląda
15032013772.jpg15032013773.jpg

mandziula ciesz się że dzisiaj nie musiałaś nigdzie wychodzić....super że Mikuś jest grzeczny....wspaniały synek

motylla brawo dla Krystka....super że już zna tyle literek

sienio Ty zawsze masz wolne piątki????? fakt Beata wiedziała kiedy wyjechać....ale jej fajnie
zdróweczka dla Julci niech jej ta jelitówka nie wymęczy

justynka mój mąż robi wszystko....nawet firanki mi uszył....i zwęził sukienkę :-D:-D:-D....
o mamo :szok::szok::szok: no ja wiedziałam że masz szurniętą sąsiadkę ale że aż tak?????

madzienka i jak Julcia w okularach....przyzwyczaiła się już....?????

karlita jak tam u Ciebie teraz po odśnieżaniu pewnie też niezła górka powstanie :-D:-D

marzenka jak tam dzisiaj piechotka czy udało Ci się wyjechać???

sunday no właśnie ja mam te większe pisanki bo zamawiałam przez internet razem z tasiemkami i myślałam że są mniejsze....te są 10

jezu ja jeszcze jestem cała przemarznięta bo na przystanku stałam 40 min

Załączniki

• 15032013772.jpg
    15032013772.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 41
  • 15032013773.jpg
    15032013773.jpg
    8,5 KB · Wyświetleń: 36
Pierwsza??;-)
Witajcie, ja już od godziny na nogach:wściekła/y: dobrze, że przynajmniej słoneczko świeci:tak:

elza-no to nieźle Ci prace zasypało:-D ale pomyśl sobie, że u mnie zaspa sięga 1/4 okna... wykopię Emilce dziurę i będzie miała igloo:-D
justyna i jak dojechaliście?? u nas pługi dopiero o 2 rano przyjechały...
sienio- może i tak- spałam za szybko:-D, i jak zdrówko- ominęła Was ta jelitówka?
talia no widzisz jak fajnie się ułożyło z opiekunką:tak:

Witajcie, a co tu tak pusto ?? Ależ mamy śliczne słoneczko, ahhh:tak: Moi Szkraby śpią, ja już rosołek mam ugotowany i czekam aż wstaną:sorry2: Rano wybraliśmy się do porządnego mięsnego, kupić coś na obiad, bo poszłam przedwczoraj do Stokrotki po schab...podchodzę do lodówki przy stoisku, ale coś mi zaśmierdziało, więc schyliłam się żeby powąchać (lodówka z mięsem była trochę rozszczelniona) a tam normalnie gów*** wali:wściekła/y::no: już wszystko sprzedają co się da, teraz to strach pomyśleć co się kupuje:baffled: dlatego dziś zakupy były na targu koło novej:tak:

Justynka
o ja Cie, to nieźle ta sąsiadka szurnięta:confused: niewiadomo co jej do głowy strzeli:no: udanego i bezpiecznego weekendu;-)

Elza to nieźle Cię zasypało:sorry2:

Patlysia nie jesteś sama, nas Cypek też tak jakoś po 6 ściągnął:tak::-p

Talia o widzisz, fajnie, że znajoma opiekunka może Wam pomóc

Marz i co, spacerek z pracy zaliczony?

MAdzienka
dzięki za info od Anacondy, również ją pozdrów i niech nie zapomni o słońcu:-p

Chyba wybierzemy się dziś do KC, bo jakoś nic w planach innego nie mamy...:sorry2: Czy któraś z Was ma jakiś fajny przepis na sałatkę z szynką, kurczakiem albo coś takiego?? już mi pomysłów brak..:sorry2:

Witajcie ale pusto...czyżbyście spacerowali....

ja dzisiaj doznałam szoku jak zobaczyłam ile jest śniegu...zaspy po pachy:tak:niektóre czasami Julę z głową zakrywają...
ciekawe kiedy ten cholerny śnieg stopnieje....

my dzisiaj zaliczyliśmy warsztaty chustowania...i miała być nas kilka par ale wszyscy odwołali z powodu zakopania się więc mieliśmy zajęcia indywidualne...
a oto rezultat, chyba małej spodobało się bo szybko zasnęła...

Zobacz załącznik 545616

Iwonka udanego wypadu do KC....

Eliza o rany ile śniegu.....ja w dalszym ciągu jestem w szoku ile go spadło..

Mandziula hop hop nie zasypało Was???jak Miki???

Misia a jak wasze zdróweczko???

Sienio jak Juleczka???

zmykam szykować obiadek, miłego popołudnia

Witajcie,

Eliza wow ale was tam zasypało:szok:, e, to ty masz super męża, wszystko zrobi :-)to możesz leżeć i pachnieć, a J zajmie się wszystkim:-D,

Patlysia i jak tam wykopałaś dla Emilki igloo?

Iwonka udanego wypadu do KC:-),

Madzienka super wyglądacie- zaplątane:-)

Sunday super że udało się wam z W wyskoczyć do kina:-)

A ja dzisiaj jeszcze raz przeszłam się po obuwniczych i niby znalazłam buty które mogły by być ok, ale miały w środku kożuszek więc myślę że mogą być gorące:hmm:,

no bez kitu....wczoraj zawierucha a dzisiaj piękne słoneczko....no i niech grzeje i te śnieg niech spada....co za dużo to nie zdrowo....ja chce wiosnę....

madzienka oj jak Lenusia słodko spała w chuście....cudnie

justynka a Ty nadajesz skąd???? zostaliście w Lublinie czy jednak przebrnęliście przez te śniegi????

iwonka a jak tam z twoimi butami????? udanego wypadu do KC

spokojnego wieczorku życzę....

reklama
Witajcie. My juz dzisiaj w trójeczkę w domku. W wczoraj-a raczej dzisiaj wrócił przed 4- jak mi opowiadał co się działo na drogach... koszmar...:baffled:

Eliza kurczak super :-)

Justyna jak droga?

Madzienka piękna fotka:-) a skad te warsztaty były, moja kolezanka jest zainteresowana,ale nie moze nigdzie znalesc info o szkoleniach.

Iwonka ja ost jadlam u kolezanki fajna salatke, szynka-kukurydza-por-ogorek swiezy-makaron nadziewany(takie maluskie "uszka")-majonez wymieszany z sosem(proszkiem) greckim, francuskim itp..

patlysia super iglo;-)

elza niezle wejscie do bloku :-) a duzo mialas dzieci wczoraj?

Ostatnia edycja:
Do góry