reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie
no i poniedziałek mamy prawie za sobą. Hubert u babci. do przedszkola przez tydzień nie będziemy chodzić, kaszel dalej jest, ale wczoraj mi jeszcze znajomy osłuchał Huberta i na razie leczymy się objawowo.
:tak:

anaconda
i jak udało się wam zapisać do dentysty?
misia super masz z tym szkoleniem:tak: jej jak mi się marzy urlop :sorry2:

sienio a gdzie tam lepiej, ja chcę urlop aaaa.

sunday masakra ja teraz przeżywam maraton po dentystach co prawda mnie nic nie boli, ale się nazbierało trochę :dry: ps spróbuj pasty lacalut Activ

elza też się cieszę, że jeden z najgorszych dni tygodnia już mam za sobą:dry:

reklama
witam

ale cudnie słoneczko sieci... i jak na poranek o tej porze roku to cieplutko i przyjemnie:tak::tak::tak:
ja już Mikiego odwiozłam, żeby sprawdzić jak się zachowuje jak ja go odstawiam do przedszkola, bo rano mu się strasznie ciężko zaaklimatyzowć mimo, ze z domu chętnie wychodzi, poza tym ma takie skrajne wahania nastrojów... nie wiem co z nim robić
Zosiula drzemkuje u taty na rękach a ja delektuję się kawowym mleczkiem:tak::tak:
maltanka zdrówka dla H oby nic się nie rozwinęło z tego kaszlu:tak:
elza również od nas najserdeczniejsze zyczenia!!!!! 100 lat kochana
anaconda byłyście u dentysty???
madzienka co powiedziaa pani doktor na oczka Julci po kontroli???

i pora na karmienie....
potem ruszmy na długi spacerek:tak::tak:
miłego dnia życzę

Witam pierwsza:-p
kończę właśnie herbatkę...a poza tym chyba się pochlastam:no:wróciliśmy wczoraj z przychodni...osłuchowo czysto, gardła ok...Staś jako że nie ma poprawy dostał Zinnat:sorry2:ale Natalka podobno lepiej...ma jeszcze pić syropki:sorry2: no i wieczorem coś mnie tknęło...mierzę im temperaturę .. Natalka 38:szok::angry:Staś 37.7:szok::-:)angry:o co chodzi???:confused:zobaczymy co będzie dzisiaj:sorry2::dry:

U nas weekend spędzony rodzinnie...a jak Wasze?
podobnie

:-D

misia zdrówka:tak: a wyjazd nad morze polecam nawet jakbyś sie nie załapałą na szkolenie:tak: tylko z pogodą ciezko trafić:sorry2: byliśmy w tamtym roku w Gdański i super pogoda nam sie trafiła, ale tez jest co poglądać :tak:(na max 7dni):sorry2:

my poza szkoleniem planujemy wyjazd do Rabki Zdroju;-)

Kurcze wkurzyłam się bo od jutra miał ruszyć basen a tu baba mi mówi że za tydzień dopiero bo ponoć nie wszyscy wpłacili pieniążki a prawda jest taka, że z naszej grupy zostało tylko 9 dzieci i chcą tą grupę zlikwidować albo czekają aż jeszcze się ktoś dopisze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ciekawe kiedy odrobią te 2 godziny skoro nie można :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

oby jednak udało się skompletować grupę:tak:no i by udało się odrobić zajęcia:tak:
Udało udało :tak::tak: i całe szczęście ciekawe tylko czy Maja będzie taka zadowolona jak ja :-D:-D:-D:szok::szok:
:-Djak potem odwiedzicie Real albo jakiś sklep z zabawkami to będzie:-D;-):-p

i powiedzcie mi dlaczego od poniedziałku do piątku jest tak daleko a od piątku do poniedziałku tak blisko trochę to niesprawiedliwe....
3
nawet bardzo niesprawiedliwe:-D

Witajcie
no i poniedziałek mamy prawie za sobą. Hubert u babci. do przedszkola przez tydzień nie będziemy chodzić, kaszel dalej jest, ale wczoraj mi jeszcze znajomy osłuchał Huberta i na razie leczymy się objawowo.
:tak:
misia super masz z tym szkoleniem:tak: jej jak mi się marzy urlop :sorry2:

spróbuj pasty lacalut Activ

zdrówka dla Huberta:tak:
jeszcze na szkolenie nie jadę...na razie zapisałam się na listę chętnych a tych jest bardzo dużo...a miejsc 5:szok:
znajomi też polecają ten Lacalut:tak:a nam dentystka polecała Elmex:tak:

Witajcie, piękne słoneczko dziś świeci, aż miło-no i przynajmniej tak wielkiego wiatru nie ma:tak: A tutaj pustki...

Poszukuję dobrego ortopedy od kolana, kogo polecacie? Dr Gawęda chyba najlepszy, ale może ktoś jeszcze się znajdzie....Mama mi trochę się rozchorowała, ledwo chodzi, kolano jej spuchło, dziś popołudniu zawiozę ją do rodzinnego żeby zrobić rtg, ale do ortopedy rok:angry: nie będę czekać więc pójdziemy prywatnie..

Witam :-):-)
Wczorajsza wizyta u dentysty może być, Maja się bała i miała stresa ale jakoś dała radę i kolejny mleczak usunięty :tak::tak: a w nocy była Wróżka Zębuszka pieniążka zostawiła więc humor się poprawił, no i z rana miała wszystkim dzieciom i pani w przedszkolu pokazywać nową dziurę po zębie :-D:-D:-D:tak::tak:
No i oczywiście obowiązkowo wczoraj odwiedzony Real :-D:-D tylko chyba Maja zmienia upodobania bo teraz zamiast od razu do kucyków Pony to pobiegła do Monster High :szok::szok: chyba te paskudy będą teraz moją zmorą :-D:-D:szok::szok:
Mandziula może to taki okres Mikiego i trzeba to tylko przeczekać, może też ma na te zmiany nastroju pojawienie się siostrzyczki :confused::confused: udanego spacerku życzę, jest piękne słonko tylko niepotrzebnie ten wiatr tak wieje :sorry2::sorry2:
Maltanka zdrówka dla Huberta :tak::tak: teraz nie masz go w domu to i na bb czas wieczorkiem znajdujesz :-D:-D
Sunday ja też mam odsłonięte szyjki zębowe w dwóch zębach i mi dentystka czymś je smaruje żeby właśnie zapobiec bólowi ale czym to nie mam pojęcia :-D:-D
Misia Wy to się macie z tymi gorączkami :-:)-( ciekawe jak będzie w dzień, może to tylko tak jednorazowo wczoraj wieczorem i teraz już będzie spokój :tak::tak:
Iwonka niestety z ortopedą nie pomogę :-:)-( powodzenia na wizycie :tak::tak:

Dzień dobry...ja już po śniadanku ale jeszcze w piżamie:-pJula w przedszkolu, Lenka śpi....
Pogoda cudna...i chyba już tak dzisiaj nie wieje....więc ruszamy na spacerek...
bo kolo 13 mamy kolejna wizytę położnej....:tak:

Misia, Maltanka zdróweczka dla Waszych szkrabów....

Mandziulka i jak odwożenie Mikołaja??
i Jak Zosia i jej katarek??
czekamy na fotę księżniczki...pokażcie się nam!!!!!

Poszukuję dobrego ortopedy od kolana, kogo polecacie? Dr Gawęda chyba najlepszy, ale może ktoś jeszcze się znajdzie....Mama mi trochę się rozchorowała, ledwo chodzi, kolano jej spuchło, dziś popołudniu zawiozę ją do rodzinnego żeby zrobić rtg, ale do ortopedy rok:angry: nie będę czekać więc pójdziemy prywatnie..

Iwonka polecam dr Jurkiewicza....z Łęcznej super specjalista od kolan:tak:

madzienka co powiedziaa pani doktor na oczka Julci po kontroli???

podobno w jednym oczku wzrok ciut gorszy:sorry2: więc zapuszczamy przez weekend krople i w poniedziałek Jula idzie na ponowne badanie....

Witajcie

Dla fanek kucyków i tych trupich dziewczynek potworów to są w Biedronie take obrazki na płótnie z farbkami do malowania:tak: ja zakupiłam Twilight Sparkle, widziałam, ze był też Pinkie:tak:;-) były tez fajne gry z granny

Ooooo dzięki przyda się na "zajączka"...muszę koniecznie dzisiaj skoczyć do Biedrony

Madzienka wyjeżdżamy już za tydzień we wtorek :tak::tak:

i kiedy wracacie...akurat uciekasz na powrót zimy do Polski....szczęściara:tak:
trzymam kciuki żeby grupa utworzyła się...

Udało udało :tak::tak: i całe szczęście ciekawe tylko czy Maja będzie taka zadowolona jak ja :-D:-D:-D:szok::szok:

jak wizyta u dentysty???

Madzienka jak Lenka?Pokaz fotkę zmieniłą się troszke malutka?Buziaki na 3 tydzien:-)

Dziękuję Lenka rośnie i zbyt nie dokucza:-p;-)
pokaże pokaże....
jak nocka dzisiaj pospałaś trochę???

zmykam...miłego dzionka

Iwonka chyba tak bo tamten to tez Andrzej...
mój Paweł jeździł do niego do Łęcznej i to on operował mu kolano...

Anaconda widziałaś te obrazki o których wspominała Sienio??są tez z Monster...oj Majeczce spodobałyby się;-):-D
ja kupiłam Julci z konikami:tak::tak:ale niestety w naszej ich nie ma...tylko tam koło ciucha

my po spacerku....jest cudnie na dworze.....ale kondycja już nie ta:-D:-D:-D
pora kupić dobre buty...bo chodzenie dopiero zaczyna się:tak::tak:

była tez u nas położna...Lenka przybrała przez tydzień 330g wiec rośniemy
:-)

a tutaj tak pusto pewnie wszystkie mamy korzystają z pogody:tak:
my tez po obiadku wybieramy sie raz jeszcze na dwór...

reklama
Madzienka byłam w biedronie ale tej koło przedszkola i tam nie było tych obrazków, chyba jutro przejdę się do tej drugiej :tak::tak:
Fakt pogoda super a jutro ma być jeszcze ładniej :tak::tak: a od niedzieli powrót zimy i śniegu :crazy::crazy: a ja miałam jechać w wiosennej kurtce :crazy::crazy: bo jakoś nie uśmiecha mi się tego wszystkiego zabierać ze sobą :sorry2::sorry2:
Super że Lenka ładnie przybiera na wadze :tak::tak:

Do góry