reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dzień dobry..ale piękne słoneczko, tylko po co ten wiatr :-(
U nas weekend spędzony rodzinnie...a jak Wasze?

Elizka Kochana żyj nam sto lat i niech to największe marzenie już spełni się..

Anaconda
powodzenia w zapisie do dentysty...
Kiedy ty dokładnie jedziesz do Włoch?

Motylla zapisujesz małego do Nałęczowa do przedszkola?:shocked2:

Misia zdroweczka dla Was...i wytrwałości...

Karlita hop hop jak wizyta w Lublinie?

Zmykam bo mnie najmłodsza wzywa;-)

reklama
Witajcie

Matko co tu tak pusto?:szok: Zgodnie z planem oddałam dziś krew, wiec mam wolne:zawstydzona/y: Jula w przedszkolu, a ja teraz mam zamiar zrobić na obiad strogonowa tylko papryki jeszcze nie mam. Dla fanek kucyków i tych trupich dziewczynek potworów to są w Biedronie take obrazki na płótnie z farbkami do malowania:tak: ja zakupiłam Twilight Sparkle, widziałam, ze był też Pinkie:tak:;-) były tez fajne gry z granny

motylla no właśnie wyprowadzacie sie do Nałęczowa?:confused:
Elizka duuuzy buziak dla Ciebie:-):-) i spełnienia marzeń:tak:
maltanka i jak dziś lepiej?:sorry2:
misia zdrówka:tak: a wyjazd nad morze polecam nawet jakbyś sie nie załapałą na szkolenie:tak: tylko z pogodą ciezko trafić:sorry2: byliśmy w tamtym roku w Gdański i super pogoda nam sie trafiła, ale tez jest co poglądać :tak:(na max 7dni):sorry2:

zmykam do gotowania;-)

Witam. Przez Krystka muszę od początku pisać. Mam już wyniki pojechałam z Krystkiem... miał ze sobą tik-taki i karmił nimi ptaszki... zostawiał dla nich na trawce:-D, na moje: ptaszki nie jedzą tik-taków, Krystek stwierdził, że jedzą i nawet zaczął kiwać głową potwierdzająco:-D. Zapisałam Radka do dermatologa...na dzisiaj na 16.50

Motylla to musiałaś nieźle nalepić tych pierogów :szok::szok: ja poczekam aż do teściowej pojedziemy i mi da :-p:-p;-);-) to Ty do Nałęczowa zapisujesz Krystka do przedszkola? :confused:
Bym więcej nalepiła ale farsz mi się skończył:-p. Zapisuje do Nałęczowa bo niebawem tam się przeprowadzamy:cool:

Witam z pracy:tak:
dzieci wciąż zakatarzone żyć się odechciewa...w każdym razie dziś znów odwiedzamy przychodnię:baffled:w weekend nie bardzo był czas,bo świętowaliśmy urodziny M:tak:
a dziś w ramach profilaktyki zdrowotnej zapisałam się na szkolenie z pracy w Jastrzębiej Górze w maju:tak:jak się zapłapię to pojedziemy wszyscy powdychać jodu:tak::-)
Zdrówka podsyłam:tak:

Motylla zapisujesz małego do Nałęczowa do przedszkola?:shocked2:
:tak:
Elza:Wszystkiego Najlepszego:-) Niech się spełnią wszystkie twoje marzenia:tak:

Elza wszystkiego wszystkiego najlepszego i spełnienia osobistych marzeń :tak::tak:
Motylla ojej nic nie pisałaś że zamierzacie się wyprowadzać :szok::szok: a to czemu jeśli można zapytać? :confused::confused:
Sienio oho to już wiem że w tym tyg nie mogę prowadzić Mai do biedronki :-D:-D
Madzienka wyjeżdżamy już za tydzień we wtorek :tak::tak:
Misia oby Wam się udało zapisać na to szkolenie :tak::tak: my za tydzień zamierzamy się nawdychać jodu za wszystkie czasy ;-):tak::tak: zdrówka życzę
Kurcze wkurzyłam się bo od jutra miał ruszyć basen a tu baba mi mówi że za tydzień dopiero bo ponoć nie wszyscy wpłacili pieniążki a prawda jest taka, że z naszej grupy zostało tylko 9 dzieci i chcą tą grupę zlikwidować albo czekają aż jeszcze się ktoś dopisze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ciekawe kiedy odrobią te 2 godziny skoro nie można :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam,

Gona gratuluję obrony!!!:-)

Misia zdrówka i powodzenia na kontroli:tak:

Anaconda udało Ci się zapisać Maje do dentystki?

Motylla odebrałaś wyniki Radka i.....?? Jak wyszły??????
Daj znać po wizycie co nowego pani dr stwierdziła u Radka.

Sienio super że oddając krew pomagasz dla wujka koleżanki:tak:,

Iwonka pokaż Cypka w nowej fryzurce:tak:, ta co ostatnio miał to mi się bardzo podobała:-)
A weekend, no cóż sobota minęła fajnie ale niedziela to już nie, zakończyłam dzień z bólem głowy i wysokim ciśnieniem:wściekła/y:

Sunday fajnie że pomogłaś koleżance w wyborze nowej bryki dla dzidziusia. A po pierwszym dziecku ona nie miała wózka?

Madzienka super że weekend upłynął sympatycznie:tak:

Eliza najlepsze życzenia urodzinowe, spełnienia marzeń i zdróweczka!!!:-)

Witam. Ja po pracy,ale wstawało się okropnie,a to dlatego ze nie moglam zasnać i tym sposobem spalam ok 5godzin.Jeszcze mam kłopot z zębami, tzn szyjki mi sie odsłaniają i bolą mnie....:-(

anaconda fajnie,ze udało się zapisać do denstysty.

Motylla a czemu się wyprowadzacie?

Justyna poprzedni wózek miała od siostry i oddała go.

elza wszystkiego najlepszego!!!

sienio fajnie,ze dzisiaj wolne :-)

Madzienka jak Lenka?Pokaz fotkę zmieniłą się troszke malutka?Buziaki na 3 tydzien:-)

maltanka jak Hubert?

misia zdrówka!Ojj nam tez by sie przydał wypad nad morze...

iwonka spoko,dzieki, teraz to tylko nerwówka ile bedzie dzieci,bo to moje byc albo nie być w tej szkole...:-(

Matko!!!Widziałyście? Chełm: Zmarł 3-miesięczny chłopiec. Lekarze nie chcieli go przyjąć na oddział - Kurierlubelski.pl

hejka dziewczyny....jeden z pięciu najgorszych dni po weekendzie mam już za sobą :-):-):-)
i powiedzcie mi dlaczego od poniedziałku do piątku jest tak daleko a od piątku do poniedziałku tak blisko trochę to niesprawiedliwe....

dziękuje bardzo za życzenia....

anaconda nerwy już puściły i dzisiaj jakoś tak łagodnie było w pracy bo tej nie było....:-D:-D:-DCzaruś dzisiaj już poszedł do przedszkola.... i jak z dentystką idziecie na rwanie???? maja na pewno będzie zadowolona gdy wróżka zębuszka jej to wynagrodzi :tak::tak::tak:

iwonka napisz mi na pv o co dokładnie chodzi z tym twoim rozliczeniem bo nie bardzo pamiętam....

sienio podziwiam ja chyba bym padła gdybym musiała oddać krew

motylla powodzenia na wizycie

justynka współczuje bólu głowy i ciśnienia....kto albo co Ci je tak podniosło.....?????

sunday współczuje okropny ból jest z tymi odsłoniętymi szyjkami ja też tak miałam ale po zmianie pasty mi przeszło

reklama
Do góry