reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dzień dobry..ale piękne słoneczko, tylko po co ten wiatr :-(
U nas weekend spędzony rodzinnie...a jak Wasze?

Elizka Kochana żyj nam sto lat i niech to największe marzenie już spełni się..

Anaconda
powodzenia w zapisie do dentysty...
Kiedy ty dokładnie jedziesz do Włoch?

Motylla zapisujesz małego do Nałęczowa do przedszkola?:shocked2:

Misia zdroweczka dla Was...i wytrwałości...

Karlita hop hop jak wizyta w Lublinie?

Zmykam bo mnie najmłodsza wzywa;-)

reklama
Witajcie

Matko co tu tak pusto?:szok: Zgodnie z planem oddałam dziś krew, wiec mam wolne:zawstydzona/y: Jula w przedszkolu, a ja teraz mam zamiar zrobić na obiad strogonowa tylko papryki jeszcze nie mam. Dla fanek kucyków i tych trupich dziewczynek potworów to są w Biedronie take obrazki na płótnie z farbkami do malowania:tak: ja zakupiłam Twilight Sparkle, widziałam, ze był też Pinkie:tak:;-) były tez fajne gry z granny

motylla no właśnie wyprowadzacie sie do Nałęczowa?:confused:
Elizka duuuzy buziak dla Ciebie:-):-) i spełnienia marzeń:tak:
maltanka i jak dziś lepiej?:sorry2:
misia zdrówka:tak: a wyjazd nad morze polecam nawet jakbyś sie nie załapałą na szkolenie:tak: tylko z pogodą ciezko trafić:sorry2: byliśmy w tamtym roku w Gdański i super pogoda nam sie trafiła, ale tez jest co poglądać :tak:(na max 7dni):sorry2:

zmykam do gotowania;-)

Witam. Przez Krystka muszę od początku pisać. Mam już wyniki pojechałam z Krystkiem... miał ze sobą tik-taki i karmił nimi ptaszki... zostawiał dla nich na trawce:-D, na moje: ptaszki nie jedzą tik-taków, Krystek stwierdził, że jedzą i nawet zaczął kiwać głową potwierdzająco:-D. Zapisałam Radka do dermatologa...na dzisiaj na 16.50

Motylla to musiałaś nieźle nalepić tych pierogów :szok::szok: ja poczekam aż do teściowej pojedziemy i mi da :-p:-p;-);-) to Ty do Nałęczowa zapisujesz Krystka do przedszkola? :confused:
Bym więcej nalepiła ale farsz mi się skończył:-p. Zapisuje do Nałęczowa bo niebawem tam się przeprowadzamy:cool:

Witam z pracy:tak:
dzieci wciąż zakatarzone żyć się odechciewa...w każdym razie dziś znów odwiedzamy przychodnię:baffled:w weekend nie bardzo był czas,bo świętowaliśmy urodziny M:tak:
a dziś w ramach profilaktyki zdrowotnej zapisałam się na szkolenie z pracy w Jastrzębiej Górze w maju:tak:jak się zapłapię to pojedziemy wszyscy powdychać jodu:tak::-)
Zdrówka podsyłam:tak:

Motylla zapisujesz małego do Nałęczowa do przedszkola?:shocked2:
:tak:
Elza:Wszystkiego Najlepszego:-) Niech się spełnią wszystkie twoje marzenia:tak:

Elza wszystkiego wszystkiego najlepszego i spełnienia osobistych marzeń :tak::tak:
Motylla ojej nic nie pisałaś że zamierzacie się wyprowadzać :szok::szok: a to czemu jeśli można zapytać? :confused::confused:
Sienio oho to już wiem że w tym tyg nie mogę prowadzić Mai do biedronki :-D:-D
Madzienka wyjeżdżamy już za tydzień we wtorek :tak::tak:
Misia oby Wam się udało zapisać na to szkolenie :tak::tak: my za tydzień zamierzamy się nawdychać jodu za wszystkie czasy ;-):tak::tak: zdrówka życzę
Kurcze wkurzyłam się bo od jutra miał ruszyć basen a tu baba mi mówi że za tydzień dopiero bo ponoć nie wszyscy wpłacili pieniążki a prawda jest taka, że z naszej grupy zostało tylko 9 dzieci i chcą tą grupę zlikwidować albo czekają aż jeszcze się ktoś dopisze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ciekawe kiedy odrobią te 2 godziny skoro nie można :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam,

Gona gratuluję obrony!!!:-)

Misia zdrówka i powodzenia na kontroli:tak:

Anaconda udało Ci się zapisać Maje do dentystki?

Motylla odebrałaś wyniki Radka i.....?? Jak wyszły??????
Daj znać po wizycie co nowego pani dr stwierdziła u Radka.

Sienio super że oddając krew pomagasz dla wujka koleżanki:tak:,

Iwonka pokaż Cypka w nowej fryzurce:tak:, ta co ostatnio miał to mi się bardzo podobała:-)
A weekend, no cóż sobota minęła fajnie ale niedziela to już nie, zakończyłam dzień z bólem głowy i wysokim ciśnieniem:wściekła/y:

Sunday fajnie że pomogłaś koleżance w wyborze nowej bryki dla dzidziusia. A po pierwszym dziecku ona nie miała wózka?

Madzienka super że weekend upłynął sympatycznie:tak:

Eliza najlepsze życzenia urodzinowe, spełnienia marzeń i zdróweczka!!!:-)

Witam. Ja po pracy,ale wstawało się okropnie,a to dlatego ze nie moglam zasnać i tym sposobem spalam ok 5godzin.Jeszcze mam kłopot z zębami, tzn szyjki mi sie odsłaniają i bolą mnie....:-(

anaconda fajnie,ze udało się zapisać do denstysty.

Motylla a czemu się wyprowadzacie?

Justyna poprzedni wózek miała od siostry i oddała go.

elza wszystkiego najlepszego!!!

sienio fajnie,ze dzisiaj wolne :-)

Madzienka jak Lenka?Pokaz fotkę zmieniłą się troszke malutka?Buziaki na 3 tydzien:-)

maltanka jak Hubert?

misia zdrówka!Ojj nam tez by sie przydał wypad nad morze...

iwonka spoko,dzieki, teraz to tylko nerwówka ile bedzie dzieci,bo to moje byc albo nie być w tej szkole...:-(

Matko!!!Widziałyście? Chełm: Zmarł 3-miesięczny chłopiec. Lekarze nie chcieli go przyjąć na oddział - Kurierlubelski.pl

hejka dziewczyny....jeden z pięciu najgorszych dni po weekendzie mam już za sobą :-):-):-)
i powiedzcie mi dlaczego od poniedziałku do piątku jest tak daleko a od piątku do poniedziałku tak blisko trochę to niesprawiedliwe....

dziękuje bardzo za życzenia....

anaconda nerwy już puściły i dzisiaj jakoś tak łagodnie było w pracy bo tej nie było....:-D:-D:-DCzaruś dzisiaj już poszedł do przedszkola.... i jak z dentystką idziecie na rwanie???? maja na pewno będzie zadowolona gdy wróżka zębuszka jej to wynagrodzi :tak::tak::tak:

iwonka napisz mi na pv o co dokładnie chodzi z tym twoim rozliczeniem bo nie bardzo pamiętam....

sienio podziwiam ja chyba bym padła gdybym musiała oddać krew

motylla powodzenia na wizycie

justynka współczuje bólu głowy i ciśnienia....kto albo co Ci je tak podniosło.....?????

sunday współczuje okropny ból jest z tymi odsłoniętymi szyjkami ja też tak miałam ale po zmianie pasty mi przeszło

reklama
Do góry