reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

anaconda ja dziś byłam w naszej biedronce i tez nie było tych obrazków:dry: tak szybko wykupili?:baffled: ja na Twoimmiejscu brałabymlżejsze ubrania jak wrócisz moze juz bedzie wiosna;-)
madzieńka oj tak czas na zakup wyhodnych bucików, bo przez ten pierwszy rok strasznie duuzo sie spaceruje:-D:-D:tak:

Ja dziś byłam u koleżanki na pogaduchach, jest w 7 mies ciąży, więc ma sporo czasu na tygodnu:blink: Jule zaprowadziłam dzis i korciło ie, zeby ja odebrać wcześniej, ae o 15 ma tańce, wiec płacić i odbierać wcześniej to bez sensu:sorry2: Dziś przyszedł nam list ze szkoły, ze trzeba Julcie zapisać do zerówki. Gdzie ten mój maluszek z którym chodziłam na codzienne zakupy w Stokrotce:no: pamietam moj pierwszy dzień w zerówce a tu niby córke mam zapisywać:szok: Jula i tak zostaje w zerówce przedszkolnej. Moj P cos zaczyna przebąkiwać o maluszku sam z siebie:szok: jak twierdzi chyba się starzeje :-D a mi wcale do tego nie śpieszno:sorry2:

Kurcze tak sobie uświadomiła, ze mogłam dziś wybrać sie po jakieś wosenne buty dla Juli... rychło w czas sobie przypomniałam :|

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny.... w taki piękny słoneczny dzień człowiek od razu inaczej się czuje....

mandziula jak Miki się zachowywał jak go odprowadziłaś....poszedł chętnie czy miał opory???

misia kurcze co się dzieje...normalnie te choróbska uwzięły się na Was....zdróweczka....

anaconda te Monster High ogarnęły chyba cały świat....ja je widzę prawie wszędzie....dobrze że chłopaki mają Zygzaka czy też sipdermana
a w naszej biedronce jest do groma tych obrazków....ze wszystkimi bohaterami...

madzienka ale super Ci Lenka rośnie...oby tak dalej...

sienio no to do dzieła....brakuje nam tu suwaczka ciążowego:-):-):-) jezu ja też muszę Czarującemu kupić buty :szok::szok::szok: znowu obudzę się z reką w nocniku....tak właśnie było teraz z zimowymi

my po kolejnym spacerku...Lenka dosypia jeszcze w gondoli...Jula wyszalała się na hulajnodze....ach jak ja lubię jak jest ciepło, jeszcze tylko te kurtki zrzucilibyśmy i będzie cacy...

Sienio super dzień za Tobą i ploty z koleżanką zaliczone...
nie broń się przed maleństwem;-):tak:

a gdzie Justynka??nie zaglądała w ogóle do nas.....:szok:
pewnie teraz pluskacie się...miłego basenikowania

Nasz spacerek

spacerek.jpg

Ostatnia edycja:
Witajcie

jak fajnie się wstaje rano jak słoneczko za oknem
:tak: ale też słyszałam, że ma być powrót zimy:dry:
kurczę może bym coś upiekła, chodzi za mną jakieś ciasto

misia
o masz, zdrówka życzę

mandziula jak spacerek?

anaconda super, że wróżka była:-p ps. a no widzisz, tylko jak wczoraj zaglądałam to nikogo nie było:dry:

iwonka nie pomogę z ortopedą

madzieńka super spaceek :tak::tak: hmm ty kupowałaś nowy wózek czy mi sie wydaje, ze spacerówkę miałaś w innym kolorze?
elza co do butów to mam adidasy z jesieni, ale myślalam o kozaczkach tylko znów nie wiem czy jest sens na miesiąc kupować:dry:

Poszłyśmy z Antuanetką jeszcze dziś na spacerek i znalazłyśmy kawiarnię z bawialnią dzieci, tylko jakoś nie widzę tam Kuby i Juli:sorry2: nie wiem czy czegoś by tam nie zdewastowali, bo zabawki tam raczej dla dzieciaków w wieku Wiki, no nic trzeba bedzie sie przekonać:-p Dzieki Anetka za spacerek:tak:

Witajcie,
Ale mamy już długi dzień:-)U nas dzień jak co dzień-monotonia;-)

elza to coś dla Ciebie ( i nie tylko) Wolna Środa - trzeci dzień tygodnia wolny od pracy? - Finanse - WP.PL :-D;-)
anaconda jedź w wiosennej kurtce, we Wloszech cieplej;-):tak: ach normalnie zazdroszczę wyjazdu;-)
madzieńka super, że spacerek udany, my też prawie cały dzień na dworze:tak:
maltanka ja szarlotkę wczoraj piekłam;-)
oo i "jaśnie pan" już wstał;-):dry:

Witajcie.Ale dzisiaj piękny dzień...nie darowałam i wyszlismy z Maksiem na dwór, pierwszy raz (nie licząc lekarzy) od dawna...czuć było wiosnę :tak::tak::tak:

sienio Antuanet super ze spacerek udany:-)

maltanka i jak ciasto, upiekłaś?

Madzienka fajne fotki, a ten wózek to Julcia też miała?
Troszke juz lepiej, ale jeszcze bym chetnie pospała...

elza prawda że takie dnie dodają energii:-)

sienio czekamy na suwaczek....:tak:

misia zdrówka! A jak tam stas pije bez problemu Zinnat?

reklama
ale się dzisiaj ruch zrobił na forum
my z Zosią pospacerowaliśmy trochę, tylko nie bardzo da się przy ulicy po chodniku bo dużo ciężarówek jeżdzi bo robią ten węzeł obwodnicy i się mijaja po chodniku:baffled::angry::angry: a ja myślaam ze się po Mikiego na nogach wybiorę, ale trochę niebezpiecznie jest

eliza miki dzisiaj bez zmian, wiec nie ma znaczenia kto go odprowadza, sama nie iwem co o tym myśeć, poczekam i zobaczę jak sie bedzie dalej zachowywał
sienio oj bo się zapatrzysz na brzuszek ciążowy:tak::tak::tak:
madzienka super spacerek:tak:ja po południu byam jeszcze z Mikim trochę na podwórku, pobiegaliśy trchę:-D:-D tylko u nas jeszcze straszne błoto....
maltanka dzięki spacerek udany, tylko trochę błoto i brak towarzystwa...niestety...
anaconda, to mówisz, ze się Mai upodobania zmianiają... musisz się przyzwyczaić:-D:-D
sunday dzisiaj taki dzień że rzeczywiście żal w domu siedzieć:tak::tak:

moje stado już spi... nawet Zosi dzisiaj szybko poszło:-D:-D
Mikiemu sprawiłam dzisiaj radość, bo robiliśmy domową ciastolinę, kurcze, ale fajna zabawa, siedział chyba z godzinkę wałkował po stolnicy i wyciał foremkami:-D:-D a jaka cisza w domu była:-D:-D

Załączniki

• miki i zosia.jpg
    miki i zosia.jpg
    57,8 KB · Wyświetleń: 55
  • zosia1.jpg
    zosia1.jpg
    50,4 KB · Wyświetleń: 37
  • miki.jpg
    miki.jpg
    61 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
Do góry