i ja się witam sobotnie...humorek owszem mam lepszy chyba to słoneczko tak mnie napawa entuzjazmem....a poza tym wyspana jestem.... nerwa mam nadal ale to PSM....więc jeszcze chwilę będzie mnie trzymać....
anaconda udanego spacerku
justynka ale składaj do 5 przedszkoli....bo wiesz że nie jest łatwo się dostać tym bardziej że jesteś osobą niepracującą.....
sunday nie zazdroszczę pracującej soboty i to jeszcze charytatywnie.... a wózeczek super wybrałyście....obyś już niedługo sobie taki wybierała...
madzienka ale chyba ten wiaterek nie zatrzymał Cię w domu co????
maltanka zdróweczka dla Hubercika.... współczuje ciężkiego tygodnia w pracy....trzymam kciuki żeby ten nadchodzący mimo wszystko był łagodniejszy i luźniejszy...
a wiosna już tuż tuż więc wszelkie chandry i przesilenia niech idą
precz
anaconda udanego spacerku
justynka ale składaj do 5 przedszkoli....bo wiesz że nie jest łatwo się dostać tym bardziej że jesteś osobą niepracującą.....
sunday nie zazdroszczę pracującej soboty i to jeszcze charytatywnie.... a wózeczek super wybrałyście....obyś już niedługo sobie taki wybierała...
madzienka ale chyba ten wiaterek nie zatrzymał Cię w domu co????
maltanka zdróweczka dla Hubercika.... współczuje ciężkiego tygodnia w pracy....trzymam kciuki żeby ten nadchodzący mimo wszystko był łagodniejszy i luźniejszy...
a wiosna już tuż tuż więc wszelkie chandry i przesilenia niech idą
precz