Motylla
Fanka BB :)
Witam.:-) Miałam zdać relacje wieczorem wczorajszej wizyty ale jak to dzieci w tym czasie co zasiadłam do kompa to nie mogły się obejść beze mnie, a więc W. nas zawiózł do luxmedu w aucie Radek usnął i jak go wyciągałam z fotelika to nawet się nie obudził...poszłam do rejestracji Raduszka nadal spał... poszłam pod gabinet nadal spał.... jak go rozbierałam z kurtki też spał... wchodząc do gabinetu również spał... położyłam go na leżance i zdejmując mu spodnie też się nie obudził...ale jak pani doktor P. go oglądała to się w końcu obudził...Pani doktor bardzo sympatyczna i ma podejście do dzieci, jednak mamy podejrzenie azs, mamy leki i maści przypisane ale niestety receptę błędnie mi wypisała i jutro chyba mnie czeka wizyta w luxmedzie....
A dziś nawiedziłam Aluśkę z moją 2 :-), papiery do przedszkola mam wypełnione muszę tylko je zawieźć
A dziś nawiedziłam Aluśkę z moją 2 :-), papiery do przedszkola mam wypełnione muszę tylko je zawieźć
Umowę mamy do 30. kwietnia i właścicielka nie przedłuży nam, chyba chce wynająć komuś z rodziny
Motylla a to czemu jeśli można zapytać?
W wynikach nic nie wyszłoWitam
Motylla odebrałaś wyniki Radka i.....?? Jak wyszły??????
Daj znać po wizycie co nowego pani dr stwierdziła u Radka.
ostatnio było przecież o tej 2,5 letniej dziewczynce. :-(
To super
była tez u nas położna...Lenka przybrała przez tydzień 330g wiec rośniemy :-)
WitajWitam jestem z Chełma można dołączyć?