reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam.:-) Miałam zdać relacje wieczorem wczorajszej wizyty ale jak to dzieci w tym czasie co zasiadłam do kompa to nie mogły się obejść beze mnie, a więc W. nas zawiózł do luxmedu w aucie Radek usnął i jak go wyciągałam z fotelika to nawet się nie obudził:-D...poszłam do rejestracji Raduszka nadal spał... poszłam pod gabinet nadal spał.... jak go rozbierałam z kurtki też spał... wchodząc do gabinetu również spał... położyłam go na leżance i zdejmując mu spodnie też się nie obudził...ale jak pani doktor P. go oglądała to się w końcu obudził...Pani doktor bardzo sympatyczna i ma podejście do dzieci, jednak mamy podejrzenie azs, mamy leki i maści przypisane ale niestety receptę błędnie mi wypisała i jutro chyba mnie czeka wizyta w luxmedzie....
A dziś nawiedziłam Aluśkę z moją 2 :-), papiery do przedszkola mam wypełnione muszę tylko je zawieźć:tak:

Motylla a to czemu jeśli można zapytać? :confused::confused:
Umowę mamy do 30. kwietnia i właścicielka nie przedłuży nam, chyba chce wynająć komuś z rodziny:confused:

Witam

Motylla odebrałaś wyniki Radka i.....?? Jak wyszły??????
Daj znać po wizycie co nowego pani dr stwierdziła u Radka.
W wynikach nic nie wyszło :tak:

:szok: ostatnio było przecież o tej 2,5 letniej dziewczynce. :-(

była tez u nas położna...Lenka przybrała przez tydzień 330g wiec rośniemy
:-)
To super:tak:

Witam jestem z Chełma można dołączyć?
Witaj:tak:

reklama
Mandziulka ale Zosieńka słodziutka....i Miki jaki super braciszek....cudowne:tak:
madzieńka super spaceek :tak::tak: hmm ty kupowałaś nowy wózek czy mi sie wydaje, ze spacerówkę miałaś w innym kolorze?

Poszłyśmy z Antuanetką jeszcze dziś na spacerek i znalazłyśmy kawiarnię z bawialnią dzieci, tylko jakoś nie widzę tam Kuby i Juli:sorry2: nie wiem czy czegoś by tam nie zdewastowali, bo zabawki tam raczej dla dzieciaków w wieku Wiki, no nic trzeba bedzie sie przekonać:-p Dzieki Anetka za spacerek:tak:

Ten sam...tylko spacerówka więcej używana i trochę wyblaknięta:-D
a co to za fajne miejsce...czyżby Fika??

Witam jestem z Chełma można dołączyć?

witaj, napisz nam coś więcej o sobie...z Chełma mamy przynajmniej dwie mamuski

Madzienka fajne fotki, a ten wózek to Julcia też miała?

Tak wózeczek jest po Julci....

u mnie tez już cisza....i ja chyba też zmykam bo coś mnie głowa boli:blink:
spokojnych nocek...

madzienka superowy rodzinny spacerek za Wami...a Julcia jaka czadowa w tych okularkach...

sienio a gdzie ta kawiarnia?????

freewhite... witaj!!!!!

patlysia dzięki za artykuł....ale byłoby fajnie gdyby środy były wolne....od dawno jest to moim marzeniem....np we Francji właśnie środa jest wolna w edukacji....

mandziula Mikuś zdaje sobie sprawe że Ty jesteś w domu z Zosią i to pewnie jest jego w pewnym rodzaju bunt....
ale super pomysł z tą domową ciastoliną....a zdjęcia rewelacja Zosia jejku jak ona szybko rośnie...

dobranoc.....jutro pobudka po 5....masakra

p.s ano właśnie....justynka gdzie jesteś????? w weekendy to rozumiem ale na tygodniu????

Witam wieczornie, znowu w swoim żywiole jestem - czekam aż w foremkach powyrasta i z doskoku przekładam Red Velvet bo Olek kolegów naspraszał (bez mojej wiedzy):sorry2:. A i bardzo przeżywa:tak::tak: bo jego chrzestny z UK przyleciał i ma się spotkać z nami.
Witam koleżankę z Niedźwiedziego Grodu;-):-). Skąd dokładnie jesteś?
Misia, mogłyby Wam już te choróbska odpuścić:nerd::tak:. Wracać mi szybko do zdrówka;-).
Maltanka podsyłam zdrówka dla H.:-)
Elza, jak pracowałam w przedszkolu to było tak: OMG, ZNOWU PONIEDZIAŁEK - OBY TYLKO DO ŚRODY:-p, O JUŻ ŚRODA - ZARAZ PIĄTEK I 2 DNI WOLNEGO:tak::-D.
Widzę, że spacerki na czasie:cool2:. Oj czuć ze wiosna blisko bo koledzy wyciągają moich na podwórko i Olek rozwalił podczas gry w piłkę buty zimowe:-D:-D ( 2 sezony przetrwały więc git:tak:)-więc proszę mnie nawrotem zimy nie straszyć:angry::no:.

Witam sie w połowie tygodnia;-)matko co za pogoda...dzisiaj odstawilismy rano do komisu bo ktos chce obejrzec wiec wozek mam u B i zamierzam urzadzic sobie spacerek prosto z pracy....jutro pogoda znowu do d wiec dzisiaj zamierzam skorzystac ze slonca...

U nas ok calkowicie inaczej sie wstaje i wraca do domu w taka pogode takze bedzie tylko lepiej;-) wczoraj z B sami urzadzilismy sobie spacerek bo M w poniedzialek oznajmul mi ze on nie zdarzyl sie pobawic i dlaczego tak szybko po Niego perzyleciala :confused:nie to nie
:happy2:
Mnie i P cos gardlo dopadlo ten zdradliwy wiaterek nas zalatwil chyba....

Madzienka no wkoncu czlowiek zaczyna zyc co jak mozna na specerku sie naladowac....wiesz ze ja mam takie same zdjecie ze swojego pierwszego spaceru tylko ze M na jezdziku....:-D
Mandziula ale Ci Z urosla slodziakow masz w domu....a co sie dzieje rano placze czy co????
Sienio boisz sie o Wasze duze dzieci ja zawsze boje sie ze B cos rozwali;-) oj nie bron sie nie bron od malenstwa J Ci rosnie czas leci szybko a mniejsza roznica wieku miedzy dziecmi moim zdaniem duzo fajniesza dla Nich....
Motylla przeprowadzacie sie do Naleczowa no to nas zaskoczylas;-)niezlego masz spioszka:-)
Anaconda Ty to sie potrafisz ustawic akurat uciekasz na brzydka pogode.....
Misia jak dzieciaki?????zdrowka oby udało Wam sie zalapac na ten wyjazd....

Dzień dobry a tutaj znowu pustki....

hop hop gdzie jesteście????

Marzenka żebyś wiedziała że aż człowiek odzyskuje siły....
sprzedajecie autko???
zdróweczka dla Was....

Mandziula jak dzisiaj Wasz poranek???

Misia my też trzymam kciuki żebyś dostała się na to szkolenie;-)

Anaconda gdzie jesteś???pakujesz już walizki???

Marta wszystkiego najlepszego dla Olka!!!!

Witam :-):-)
Zagadałyśmy się z mamami z przedszkola a że pogoda super to nam się dobrze stało i rozmawiało :-D:-D i dopiero do domu przyszłam, nawet jeszcze kawki porannej nie wypiłam :tak::tak:
My wczoraj otworzyliśmy "sezon placów zabaw" :tak::tak: tak było ładnie i ciepło i dzisiaj będzie powtórka :tak::tak:
Madzienka super foteczki ze spacerku, ja Was wczoraj wypatrywałam koło południa jak do biedronki szłam :-D:-D:tak::tak:
Mandziula ale Ci Zosia urosła, to już nie jest taki noworodek :szok::szok: z czego robiliście ciastolinę z masy solnej? czym ją zabarwiałaś? :confused::confused:
Sienio czyżby coś się u Ciebie działo :-p:-p;-);-) a Jula chciałaby rodzeństwo? :confused::confused: Zostawiasz ja w tym przedszkolu co teraz? :confused::confused:
Marz moja Maja też mi nie pozwala za wcześnie po siebie przychodzić bo się nie zdążyła wybawić :-D:-D no wiesz zima wraca to trzeba uciekać ;-);-):-p:-p
Sunday myślę że Maksiowi się nie pogorszy jak wyjdziesz z nim w taką pogodę na dwór bo aż szkoda siedzieć w domu :tak::tak:
Motylla to szkoda ze się wyprowadzacie, nie szkoda Ci? :confused::confused: ale śpioszek z Radziuszki :-):-) kurcze to nieciekawie skoro podejrzewają u niego AZS, trochę się namęczycie z tym :-:)-(
Elza i jak się wstawało o godz.5 bo ja z wielkim trudem opuściłam łóżko o godz.7.30 :-p:-p:-D:-D
Maltanka teraz ten Twój taras to będzie użytkowany :tak::tak: już sobie wyobrażam ławeczkę bujaną i poranną kawkę na nim ;-);-):tak::tak:
Marta to Cię Olek wrobił :-D:-D moja Maja też już się nie może doczekać spotkania z chrzestną :tak::tak:
Madzienka przypomniało mi się, kiedy wybierasz się do H&M bo Maja mi tu cynk dała ze są jakieś opaski na włosy z kucykami i buciki z rainbow dash tylko jak to Maja powiedziała na nią buciki za małe :-D:-D
Dzisiaj robię na obiad placki ziemniaczane - tak mnie jakoś chęć naszła :tak::tak:

Madzienka tak chcemy go sprzedac:-pjak to my:-Djest dla mnie za duzy a poza tym jezdze nim tylko do pracy bo nawet w weekend rodzinnie nigdzie nim nie jezdzimy tylko sluzbowym....
Anaconda dobre mas mamusie to co wy wszyscy nie pracujecie?????:-D:-Dto jak te dzieci do przedszkoli sie dostały:cool2:

Marz mamuśki albo niepracujące albo na drugą zmianę miały :-D:-D no wiesz a co do dostania się do przedszkola to trzeba mieć "chody" ;-);-):-p:-p:-D:-D

reklama
Witam. Z rana pojechałam do luxmedu, żeby porawić receptę... w rejestracji zadzwoniła pani do pani doktor i poinformowała ją o sytuacji ... była w klinice dermatologi, więc musiałam trochę się przejść z Królewskiej na Radziwiłłowską... wypisała mi poprawnie receptę i wróciłam do domu jeszcze odwiedzając aptekę... Po tej wycieczce jakaś jestem padnięta.

Motylla to szkoda ze się wyprowadzacie, nie szkoda Ci? :confused::confused: ale śpioszek z Radziuszki :-):-) kurcze to nieciekawie skoro podejrzewają u niego AZS, trochę się namęczycie z tym :-:)-(
Trochę szkoda ale Nałęczów nie jest tak daleko, zawsze mogę autem albo busem przyjechać do Lbn:tak:;-)

Mandziula:Super fotki:tak: ale słodziak z Zosi:-)
Justyna: Hop hop gdzie się podziewasz:confused:

Do góry