reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Madzienka ojj, mam to samo, też jestem taka "wychodna" i lubię aktywnie spędzać czas wolny czy nie wolny, obojętnie:-)

nareszcie weekend który w piękny sposób zepsuła mi moja dyr....ale obiecałam sobie że już nie będę narzekać.....więc zaciskam zęby....

marzenka, justynka , madzia, beatka super że wypad do KC udany....mam nadzieję na następny się załapać....

misia współczuje zapalenia spojówek....i Ty w pracy???? jak funkcjonujesz....

justynka a o którym przedszkolu piszesz???? Michaś już od września do przedszkola wow ale szybko ten czas leci....
spryciarz z niego chipsów się najadł a życzenia chociaż złożył :-):-);-):-p:-p:-D:-D

iwonka ok popytam ....smacznej herbatki z koleżanką ;-);-);-)

Dzisiaj zadziałałam spontanem i zdjęłam firanki i zasłony w małym pokoju i zasłony już się suszą, przesadziłam kwiatki, i już czuję wiosnę:-). Sprzątać będę po niedzieli.

Anaconda uuuuuu kochana to T pewnie wkurzona na Ciebie że hej:no:i co teraz:-D:blink:,

Madzienka o to miłą niespodziankę zrobiłaś dla Julci:-)

Iwonka siedzę z M na walizkach i czekamy na tatę:-D, tylko ze jakoś nie za bardzo chce mi się jechać:baffled:
Miłego wypadu na herbatkę:happy:

Patlysia o dobrze że w porę przypomniałaś sobie o podpisie:tak:
Spróbujemy wystartować do tego przedszkola na Kustronia, chociaż zapewne marne szanse mamy.

Eliza piszę o przedszkolu na ul Kustronia...no w końcu Michał w tym roku będzie trzylatkiem:tak:czas najwyższy do ludzi go puścić;-), a nie tylko mama i mama.
Przytulam na nerwy, i uważaj na serduszko:tak:

Ostatnia edycja:
Hej
zaglądam co jakis czas, ale nie bardzo mam kiedy teraz odpisywac, jutro tez muszę isc do pracy:sorry2: moze w przyszłym tyg bedzie lużniej

trzymajcie sie dzielnie:tak: i udanego weekendu:-)

I ja zaglądam bo moi zajęci jedzeniem kolacji :tak::tak:
Jak to fajnie spędzać czas we własnym domku :-p:-p;-);-)
Madzienka tak jedne były z cyferkami :tak::tak: oj widzę że jak już wypróbowałaś P to teraz będziesz coraz częściej wypady sobie robiła :-D:-D i tak trzymaj :-D:-D:tak::tak:
Elza masz rację nie ma co psuć sobie humorku przez głupią dyrkę ;-);-)
Iwonka udanych ploteczek z koleżanką :tak::tak:
Patlysia całe szczęście że sobie przypomniałaś w porę o wizycie w UP a jak się ciągle siedzi z dziećmi to nawet wypad samotny do mięsnego jest rewelacyjny ;-);-):-D:-D
Justyna widzę że Ty opuszczasz Lublin na weekend :tak::tak: udanego wyjazdu :tak::tak:

Witam w ładnie zapowiadającą się sobotę,mimo że prognozy zapowiadają śnieg.:eek: ale narazie słoneczko ładnie świeci. Ja juz na nogach, grzeje paróweczki. Maks bełta klocki lego w poszukiwaniu niebieskiego ludzika, W jeszcze drzemie.
Niestety ten weekend jest krótszy a to dlatego bo za pare godz idę do pracy-mamy dzień otwarty więc praca charytatywna mnie czeka. :cool2:

Ale pustki tutaj....

anaconda to wekendzik w Lublinie?T nie obraziła się?A kiedy jedziecie do siostry?

sienio wytrwałosci w pracy!

Justyna zapraszam do siebie na pranie ...
Udanego wekendu!

elza o masz,co ta dyrka znowu wymyśliła...współczuje...

iwonka jak spotkanie?

patlysia dobrze ze przypomnialas sobie o UP.

Madzienka fajnie,ze udało Ci się zrobić niespodzianke Julci:tak:
Dzięki, na usg ok tzn jest to co było, ani nie znikneło ani nie urosło...teraz czekam na mozliwość zapisania sie na drugie...

mandziula to ja mam coś podobnego,tylko garnek wiekszy i jedna nasadka z sidkiem.Chyba kiedys w lidlu były. A rybka na parze pycha....ojj chyba tez bede w końcu uzywać.:tak:

misiazdrówka dla Was!

A ja wczoraj po pracy pojechałam z koleżanka ciężarowką oglądać wózek z ogłoszenia i zakupiłyśmy... hehe... tzn bardziej ja ją namówiłam bo kasę pozyczyłam, wózek naprawde mi się podobał więc i a już wiem czego będę szukać jak kiedyś gdyby ...itd....
A lizumyna taka:
wózek.jpeg

Dzień dobry...w ten słoneczny ale coś mega wietrzny dzień....
kiedy ta utęskniona wiosna do nas przyjdzie.....:hmm:

Eliza współczuje popsutego humoru przez dyr....mam nadzieję że dzisiaj juz lepszy masz humorek....

Sunday super wózeczek pomogłaś kupić koleżance...
a Ty nie masz po Maksiu wózka???oby konieczność takiego zakupu była bliżej niż dalej....

Anaconda to jak ja byłam były tylko dwie z tymi cyferkami....ale kupiłam Julci...
co na dzisiaj planujecie...

Mandziulka jak wasze usypianie...my od wczoraj zasypiamy przy kołysankach prenatalnych i nie wiem czy to ich zasługa czy lepszy dzień Lenki ale wczoraj zasypiała cudnie...

Justyna udanego weekendu...

miłej soboty wszystkim życzę...

Witam i ja :-):-)
My dzisiaj same urzędujemy bo J w pracy i niedługo mimo tego okropnego wiatru co widać za oknem zmykamy na dłuuuuugi spacer tak jak zalecała nam pulmonolog :tak::tak:
Dzisiaj obiad sobie odpuszczam i pizzę zamówimy a co :-p:-p
Sunday wózeczek super ile za niego dała? :confused::confused: oj to faktycznie masz weekend skrócony ciekawe czy dużo dzieci przyjdzie :confused::confused:

reklama
Witajcie!

Nareszcie weekend, a ten tydzień był okropny:wściekła/y: drugi wcale nie szykuje się lepszy, do tego od wczoraj chorujemy. Hubert w nocy miał gorączkę, cała noc nie przespana, teraz odsypia. I przyszły tydzień do przedszkola nie chodzimy.

madzienka nie nie zapomniałam dzięki, że pytasz;-) poczytam czasami coś, ale weny na pisanie brak, a tak tylko o sobie głupio to i się nie odzywam

jakieś przesilenie mnie dopada czy co, doła łapię:sorry:

kiedy będzie ta wiosna

Do góry