reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Madzienka ojj, mam to samo, też jestem taka "wychodna" i lubię aktywnie spędzać czas wolny czy nie wolny, obojętnie:-)

nareszcie weekend który w piękny sposób zepsuła mi moja dyr....ale obiecałam sobie że już nie będę narzekać.....więc zaciskam zęby....

marzenka, justynka , madzia, beatka super że wypad do KC udany....mam nadzieję na następny się załapać....

misia współczuje zapalenia spojówek....i Ty w pracy???? jak funkcjonujesz....

justynka a o którym przedszkolu piszesz???? Michaś już od września do przedszkola wow ale szybko ten czas leci....
spryciarz z niego chipsów się najadł a życzenia chociaż złożył :-):-);-):-p:-p:-D:-D

iwonka ok popytam ....smacznej herbatki z koleżanką ;-);-);-)

Dzisiaj zadziałałam spontanem i zdjęłam firanki i zasłony w małym pokoju i zasłony już się suszą, przesadziłam kwiatki, i już czuję wiosnę:-). Sprzątać będę po niedzieli.

Anaconda uuuuuu kochana to T pewnie wkurzona na Ciebie że hej:no:i co teraz:-D:blink:,

Madzienka o to miłą niespodziankę zrobiłaś dla Julci:-)

Iwonka siedzę z M na walizkach i czekamy na tatę:-D, tylko ze jakoś nie za bardzo chce mi się jechać:baffled:
Miłego wypadu na herbatkę:happy:

Patlysia o dobrze że w porę przypomniałaś sobie o podpisie:tak:
Spróbujemy wystartować do tego przedszkola na Kustronia, chociaż zapewne marne szanse mamy.

Eliza piszę o przedszkolu na ul Kustronia...no w końcu Michał w tym roku będzie trzylatkiem:tak:czas najwyższy do ludzi go puścić;-), a nie tylko mama i mama.
Przytulam na nerwy, i uważaj na serduszko:tak:

Ostatnia edycja:
Hej
zaglądam co jakis czas, ale nie bardzo mam kiedy teraz odpisywac, jutro tez muszę isc do pracy:sorry2: moze w przyszłym tyg bedzie lużniej

trzymajcie sie dzielnie:tak: i udanego weekendu:-)

I ja zaglądam bo moi zajęci jedzeniem kolacji :tak::tak:
Jak to fajnie spędzać czas we własnym domku :-p:-p;-);-)
Madzienka tak jedne były z cyferkami :tak::tak: oj widzę że jak już wypróbowałaś P to teraz będziesz coraz częściej wypady sobie robiła :-D:-D i tak trzymaj :-D:-D:tak::tak:
Elza masz rację nie ma co psuć sobie humorku przez głupią dyrkę ;-);-)
Iwonka udanych ploteczek z koleżanką :tak::tak:
Patlysia całe szczęście że sobie przypomniałaś w porę o wizycie w UP a jak się ciągle siedzi z dziećmi to nawet wypad samotny do mięsnego jest rewelacyjny ;-);-):-D:-D
Justyna widzę że Ty opuszczasz Lublin na weekend :tak::tak: udanego wyjazdu :tak::tak:

Witam w ładnie zapowiadającą się sobotę,mimo że prognozy zapowiadają śnieg.:eek: ale narazie słoneczko ładnie świeci. Ja juz na nogach, grzeje paróweczki. Maks bełta klocki lego w poszukiwaniu niebieskiego ludzika, W jeszcze drzemie.
Niestety ten weekend jest krótszy a to dlatego bo za pare godz idę do pracy-mamy dzień otwarty więc praca charytatywna mnie czeka. :cool2:

Ale pustki tutaj....

anaconda to wekendzik w Lublinie?T nie obraziła się?A kiedy jedziecie do siostry?

sienio wytrwałosci w pracy!

Justyna zapraszam do siebie na pranie ...
Udanego wekendu!

elza o masz,co ta dyrka znowu wymyśliła...współczuje...

iwonka jak spotkanie?

patlysia dobrze ze przypomnialas sobie o UP.

Madzienka fajnie,ze udało Ci się zrobić niespodzianke Julci:tak:
Dzięki, na usg ok tzn jest to co było, ani nie znikneło ani nie urosło...teraz czekam na mozliwość zapisania sie na drugie...

mandziula to ja mam coś podobnego,tylko garnek wiekszy i jedna nasadka z sidkiem.Chyba kiedys w lidlu były. A rybka na parze pycha....ojj chyba tez bede w końcu uzywać.:tak:

misiazdrówka dla Was!

A ja wczoraj po pracy pojechałam z koleżanka ciężarowką oglądać wózek z ogłoszenia i zakupiłyśmy... hehe... tzn bardziej ja ją namówiłam bo kasę pozyczyłam, wózek naprawde mi się podobał więc i a już wiem czego będę szukać jak kiedyś gdyby ...itd....
A lizumyna taka:
wózek.jpeg

Dzień dobry...w ten słoneczny ale coś mega wietrzny dzień....
kiedy ta utęskniona wiosna do nas przyjdzie.....:hmm:

Eliza współczuje popsutego humoru przez dyr....mam nadzieję że dzisiaj juz lepszy masz humorek....

Sunday super wózeczek pomogłaś kupić koleżance...
a Ty nie masz po Maksiu wózka???oby konieczność takiego zakupu była bliżej niż dalej....

Anaconda to jak ja byłam były tylko dwie z tymi cyferkami....ale kupiłam Julci...
co na dzisiaj planujecie...

Mandziulka jak wasze usypianie...my od wczoraj zasypiamy przy kołysankach prenatalnych i nie wiem czy to ich zasługa czy lepszy dzień Lenki ale wczoraj zasypiała cudnie...

Justyna udanego weekendu...

miłej soboty wszystkim życzę...

Witam i ja :-):-)
My dzisiaj same urzędujemy bo J w pracy i niedługo mimo tego okropnego wiatru co widać za oknem zmykamy na dłuuuuugi spacer tak jak zalecała nam pulmonolog :tak::tak:
Dzisiaj obiad sobie odpuszczam i pizzę zamówimy a co :-p:-p
Sunday wózeczek super ile za niego dała? :confused::confused: oj to faktycznie masz weekend skrócony ciekawe czy dużo dzieci przyjdzie :confused::confused:

reklama
Witajcie!

Nareszcie weekend, a ten tydzień był okropny:wściekła/y: drugi wcale nie szykuje się lepszy, do tego od wczoraj chorujemy. Hubert w nocy miał gorączkę, cała noc nie przespana, teraz odsypia. I przyszły tydzień do przedszkola nie chodzimy.

madzienka nie nie zapomniałam dzięki, że pytasz;-) poczytam czasami coś, ale weny na pisanie brak, a tak tylko o sobie głupio to i się nie odzywam

jakieś przesilenie mnie dopada czy co, doła łapię:sorry:

kiedy będzie ta wiosna

Do góry