reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam
Wczoraj byłam z Mają u pediatry bo ten jej nocny kaszelek trochę mnie denerwuje no i okazało się że osłuchowo jest czysta i żadne przeziębienie się nie zaczyna a te nocne kaszle mogą być oznaką robaków:szok::szok::szok: i dostałyśmy skierowanie na badanie kału, no zobaczymy co z tego wyniknie:sorry2::sorry2::sorry2:
Zima też już mnie denerwuje, wcale mi się przez to z domu wychodzić nie chce, jestem jak warzywo - nic nie robię całe dnie - to okropne:-:)-(
Sundey szkoda że praca tylko do marca, obyś po tym czasie coś nowego znalazła
Aluśka za ciebie też trzymam kciuki żebyś pracę znalazła:tak::tak:

reklama
Witam wszystkie gorąco - dziś super dzień to co mała załatwić to załatwiłam;-):tak::cool::cool:.
Mia - witaj i pisz częściej.:tak:
Julu pociągający się zrobił,z jednej strony dobrze:tak:,bo podczas kaszlu nic mu się nie odrywało :no:a tak przynajmniej lżej mu będzie.

Maltanka jak na dworze, nie wiem czy wychodzic z Jula na sanki:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

Madzienka my byliśmy krótko tak koło 12.00 i zmarzliśmy, jakoś zimno jest. na termomertrze mam -5:tak:

zdrówka chorowitkom:tak:

Mia5 witamy, witamy i do pisania zapraszamy

sundey a czego tylko do marca? wraca ta dziewczyna co zza nią jesteś? oj ja też bym już poszła do pracy, :-(ale nie mam z kim Huberta zostawić, w sumie kiedyś teściowa coś wspominała, ale temamt ucichł:-(

a moje dziecię nie chce spać:crazy: próbowałam go na rękach uśpić, a ten nic, nie spał od rana, wsadziłam go teraz do łóźeczka, a ten gada i wstaje:crazy::angry:

Anaconda ja czuje sie tak samo w tym domu już. jeszcze troche i korzenie zapuszcze.

Dzięki Maltanka...my tez wyszlysmy jestesmy po polgodzinnym spacerku saneczkowym...musialysmy wracac bo Jula zaliczyla upadek twarza w snieg :-D:-D:-D:-D i nie miala ochoty na dalsze saneczkowanie:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Teraz tanczy sobie do przebojow Mini mini:tak::tak::tak::tak:

Witam.

Ja tez mialam zamiar wyjsc z Ayka na spacer ale jakos zrezygnowalam..moze jutro sie wybiore.Wczoraj dalam po raz pierwszy malej do mleka 1 lyzeczke kaszki ryzowej zjadla cala butle.Dzis czekalm na reakcjie i jak narazie jest ok nic jej nie wyzucilo.

Dziewczyny poradzcie jak mam mala przyzwyczajic do nutramigen 1. Teraz jest caly czas na Nan HA1.Boje sie aby nie bylo tak samo jak z bebilonem pepti ze 4 dni pila normalnie a pozniej bunt ze musialysmy wrocic do Nana.

Mia5 witam na forum.

sundey i aluśka trzymam za was kciuki abyscie znalazly prace:-)

Nadulec chyba trzeba po prostu na siłę dawać jej to nowe mleko a jak będzie protestowała to przeczekać to, jak zgłodnieje to wypije i to nowe:tak::tak::tak:

Maltanka Hubert dorośleje i już nie bedzie spał;-);-);-);-)

U nas z dnia na dzień Jula zmienila swoje przyzyczajenia...kiedys w dzien spała 1godz. czasami 2 o stalej porze a teraz 20-30 minut:szok::szok::szok::szok: i kiedy ma na to ochote

Wczoraj spala w dzien prawie 2 godziny i do 23 szalala...wiec ja juz teraz odpuscilam stala pore dziennej drzemki idzie wtedy gdy czuje taka porzebe:tak::tak::tak:

Dziewczyny poradzcie jak mam mala przyzwyczajic do nutramigen 1. Teraz jest caly czas na Nan HA1.Boje sie aby nie bylo tak samo jak z bebilonem pepti ze 4 dni pila normalnie a pozniej bunt ze musialysmy wrocic do Nana.

A dlaczego malutka ma pić to świństwo???

Tzrymam kciuki za poszukujące pracy....

reklama
Maltanka Hubert dorośleje i już nie bedzie spał;-);-);-);-)

Madzienka ale on właśńie jest śpiący bo mi trze oczy i marudzi. jak go wezmę na ręce to leży sobie, a spać nie chce. jak odłożę do łóżeczka to wstaje. :crazy:dzisiaj się nie złamię, siedzę przy nim aż uśnie:crazy: a zasypia już ponad godzinę. a tu jeszcze obiad nie nastawiony, nie mówiąc o moim prasowaniu. :crazy:

Madzienka a ona Ci sama zasypia?

Do góry