anaconda27
styczniówka2006
U mnie też najwyższa pora za obiad się wziąć choć akurat mi nikt nie przeszkadza tylko lenia strasznego mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madzienka ale on właśńie jest śpiący bo mi trze oczy i marudzi. jak go wezmę na ręce to leży sobie, a spać nie chce. jak odłożę do łóżeczka to wstaje. dzisiaj się nie złamię, siedzę przy nim aż uśnie a zasypia już ponad godzinę. a tu jeszcze obiad nie nastawiony, nie mówiąc o moim prasowaniu.
Madzienka a ona Ci sama zasypia?
Mateusz ostatnio na nogach ma w kilku miejscach wysuszoną skóre takie nieduze obszary zastanawiam się czy isc do lekarza czy moze jest to spowodowane okresem zimowym. Od niemowlaka miała bardzo ładną skóre wiec nie smarował go dodatkowo balsamami. Teraz kupiłam balsam z oliwką i mam nadzieje ze pomoze bo nie wiem czy to nie od jedzenia jakis produktów tez wystapiłu. Poradzcie coś.
No i w poniedziałek musielismy kupic drugą pare butów zimowych miałąm 20 ale niestety noga wchodziła ciezko w samej rajstopce o drugiej skarpetce nie było mowy. Więc teraz kupiłąm 22 żeby miał luz.
u mnie jak tak dalej pójdzie to będą kanapki na obiad dzisiaj albo pizza
Witam nowa mame na forum....:-)Jestem "tutaj" nowa, ale że temat dotyczy mam z Lublina, to się Witam z Wami Wszystkimi bardzo serdecznie
Ja jestem przyszłą i bardzo szczęśliwą mamą, wczoraj razem z mężem poszliśmy na usg, dowiedzieliśmy się, że dzidzia rozwija się prawidłowo i, że jest Dziewczynką
Będziemy mieć córeczkę! jupiiii!
Jak zapoznam się z całym wątkiem i innymi tematami to postaram sie napisać coś bardziej tematycznego. Jeszcze nie umiem się tutaj poruszać, ale sie nauczę.
Na chwile obecną, pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Nadulec,jak przyzwyczaic to nie mam pojecia....bo ja sie borykam z problemem,ze moja nie chce wogole z butelki pic nic ,jeszcze kupie inny smoczek moze zechce mala "menda"Witam.
Ja tez mialam zamiar wyjsc z Ayka na spacer ale jakos zrezygnowalam..moze jutro sie wybiore.Wczoraj dalam po raz pierwszy malej do mleka 1 lyzeczke kaszki ryzowej zjadla cala butle.Dzis czekalm na reakcjie i jak narazie jest ok nic jej nie wyzucilo.
Dziewczyny poradzcie jak mam mala przyzwyczajic do nutramigen 1. Teraz jest caly czas na Nan HA1.Boje sie aby nie bylo tak samo jak z bebilonem pepti ze 4 dni pila normalnie a pozniej bunt ze musialysmy wrocic do Nana.