reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Anaklim jeszcze w 2-paku i ma już dość.:baffled::tak:
oj biedna to się musi męczyć :no::no: oby na dniach już maluszek raczył sie pokazać:confused::confused:
Witam
Ja też wpadłam na chwilkę, ja już sama nie rozumiem czy coś Majce jest:confused::confused::confused:
W dzień ani razu nie zakaszlała a co będzie w nocy to zobaczymy, chyba ją jutro puszczę do przedszkola, no chyba że w nocy strasznie będzie znowu kaszlała to mowy nie ma:no::no:
Dawny szef męża jest mu winien 500zł i myślałam że w tym tygodniu mu da a tu dzisiaj jak M dzwonił to zaczął wymyślać że kiedyś tam mąż jakąś część popsuł i niby teraz facet przyjechał z reklamacją i nie da mu 500zł tylko mniej, no co za chamstwo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Anaconda jak sie czuje Majeczka? Kaszelek minął?
Co do szefa m. to brak mi słów:wściekła/y::wściekła/y: co za palant:wściekła/y::wściekła/y:
W koncu mam chwile czasu.
Ayka zaliczyla szczepionke 5w1 jaki koncert odstawila..nie plakala tylko piszczala takim sopranem ze ma doze szanse aby spiewac w operze:-):-) caly dzien byla marudna ale jak narazie goraczki nie miala..caly dzien nie spala usnela dopiero ok19.
Dowiedzialam sie ze wyglada jak dziecko 6 miesieczne a nie 4:szok: wazy 7300 i mierzy 67cm...

Odnosnie kotow to tez kiedys ich nie cierpialam az ktoregos razu bylam u znajomych ktorzy maja persa i sie po prostu zakochalam w tej rasie i tak juz 2 lata mam persice u siebie w domu...
Nadulec łądnie Ci córcia przybiera na wadze:-):-):-)
O to pięknie :szok: Kubek waży 8,5kg
Anhira Kubuś też niczego sobie :tak::tak: waga jak u modela:tak::tak:
a moja 2 lata na karku i 11,5kg;-)

reklama
Marciu już myślałam że mogę Ci gratulować a tu taki zmyłkowy suwaczek:dry::sorry2:
Madziula tak patrze na Twój suwaczek i widzę że ty w tym samym wieku ciążowym jesteś co moja siorka :)

Witam dzisiaj jako pierwsza!
Ja tylko na chwilke bo szykuje sie do pracy,jade dzisiaj z dzieciakami do teatru muzycznego :baffled:
aluśkaja do niedawna tez taki miala rytual wieczorny,ale ostatnio moj maly nie chce usypiac tak szybko jak kiedys jeszcze wariuje i potem krzyczy pic!!!!:baffled::confused: Nie wiem moze jeszcze raz mu myc zeby.....:confused::confused::confused:

Witajcie!
Ja po wizycie u gina - wygląda, że dzidzia ma się dobrze,

misia no to cieszę się, że wszystko w porządku

Maltanka prawie w każdym (sprzedawca, kelnerka, ekspedientka, barmanka, pracownik biurowy, handlowiec,kasjerka, pracownik bistro )oprócz tego co sie uczę czyli nie jako kosmetyczka:confused:
a ta rozmowa była na stanowisdko sprzedawcy do sklepu z odzieżą męską:tak::tak:

aluśka oby się udało, trzymam kciukasy:tak:

a dlaczego jeszcze nie myjesz ząbków?:confused:

aluśka bo nam niedawno wyrosły mamy 3. Kupiliśmy szczoteczkę i jak narazie wodą tylko przemywamy:tak:

witajcie!

my zaraz na sanki się zbieramy, prasowania mi się nazbierało, a nie chce mi się za to zabrać.:no: ni i muszę coś na obiad jeszcze wykombinować bo się wszystko pokończyło:tak:

Jestem "tutaj" nowa, ale że temat dotyczy mam z Lublina, to się Witam z Wami Wszystkimi bardzo serdecznie :)
Ja jestem przyszłą i bardzo szczęśliwą mamą, wczoraj razem z mężem poszliśmy na usg, dowiedzieliśmy się, że dzidzia rozwija się prawidłowo i, że jest Dziewczynką :)
Będziemy mieć córeczkę! jupiiii! :)
Jak zapoznam się z całym wątkiem i innymi tematami to postaram sie napisać coś bardziej tematycznego. Jeszcze nie umiem się tutaj poruszać, ale sie nauczę.
Na chwile obecną, pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Misia super ze dzidzia ma sie dobrze:-):-):-) Tulaski na ból głowy:confused::confused::confused:
Maltanka prawie w każdym (sprzedawca, kelnerka, ekspedientka, barmanka, pracownik biurowy, handlowiec,kasjerka, pracownik bistro )oprócz tego co sie uczę czyli nie jako kosmetyczka:confused:
a ta rozmowa była na stanowisdko sprzedawcy do sklepu z odzieżą męską:tak::tak:

Dzięki, dziś lepiej;-)

Trzymam kciuki, musi się udać!!!:tak::tak:

A tak w ogóle to witajcie!!
Nieco późno, ale po wizycie u lekarza, tym razem rodzinnego - po skierowanie na badanie moczu i osłuchanie, bo kaszel mnie już wkurzał:wściekła/y::wściekła/y: na szczęście poza nieco czerwonym gardłem i nieco powiększonymi migdałkami nie ma co leczyć, więc zostają domowe sposoby;-);-)

Mia5 witam na forum i również ciężarną mamę:-):-):-) Który to tydzień, jeśli można wiedzieć?

Jestem "tutaj" nowa, ale że temat dotyczy mam z Lublina, to się Witam z Wami Wszystkimi bardzo serdecznie :)
Ja jestem przyszłą i bardzo szczęśliwą mamą, wczoraj razem z mężem poszliśmy na usg, dowiedzieliśmy się, że dzidzia rozwija się prawidłowo i, że jest Dziewczynką :)
Będziemy mieć córeczkę! jupiiii! :)
Jak zapoznam się z całym wątkiem i innymi tematami to postaram sie napisać coś bardziej tematycznego. Jeszcze nie umiem się tutaj poruszać, ale sie nauczę.
Na chwile obecną, pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Witaj i napisz o sobie wiecej....

My dzisiaj pospałysmy...Jula obudziala sie o 10.10:szok::szok::szok::szok: teraz szaleje z jezdzikiem
Maltanka jak na dworze, nie wiem czy wychodzic z Jula na sanki:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

Witaj i napisz o sobie wiecej....

My dzisiaj pospałysmy...Jula obudziala sie o 10.10:szok::szok::szok::szok: teraz szaleje z jezdzikiem
Maltanka jak na dworze, nie wiem czy wychodzic z Jula na sanki:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

Byłam między 10-11 i wydawało mi się dosyć ciepło, choć momentami powiał wiaterek...ale nie mam doświadczenia, czy z dzieckiem w taką pogodę to dobrze wychodzić:sorry2::sorry2:

reklama
Do góry