reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

a mój małz miał jakiś przypływ współczócia dla mnie czy cos, wyobraźcie sobie że tak sam z siebie zabrał mnie do kina:tak::tak: kolejka była taka, że masakra i w sumie nie poszliśmy ale zarezerwowaliśmy miejsca na jurto. wieć jutro idę się rozrywać w kinie:tak::tak::-):-)

super,trzeba korzystac z takich rozrywek, bo potem przez dluzszy czas...wiadomo-najwyzej film na DVD!:-D

a mi jakoś nic się nie chce. byliśmy na sankach wieczorkiem. i tak idziemy idziemy, o czymś rozmawialiśmy a M coś mówi że Hubert cicho, odwracam się, a ten śpi:baffled:
no i wróciliśmy do domu.

Spoko!!! Mój Maks nie lubi sanek!:baffled:

reklama
nie jezdzi w ogole,jak go wkladam to zaczyna wrzeszczec!:szok::szok::szok: wiec odpuszczam.

Sluchajcie tak sobie mysle,ostatnio myje malemu zeby ale potem zanim usnie to jeszcze pred snem wols pic i mycie zebow bezs sensu. Jak jest u Was???:confused:

Dobry wieczór Drogie Panie:-):-)

Jak Wam się podoba ta zima za oknem, mi już coraz mniej tęskno mi za wiosna:-p

Byłam dziś u dentysty bo mi się ząbek ukruszył na początku pan dentysta (Anaklim wielkie dzięki Ci za niego;-)) stwierdził że to nic takiego ale potem się okazało ze próchnica od środka go złapała:wściekła/y:takie radzieckie żeby mam na zewnątrz ładnie pinknie a od środka gadzina sie dobiera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no i było trochę wiercenia na szczęście nie trzeba było robić go kanałowo:dry:
A na poniedziałek zapisałam się z Amandą żeby zobaczył i jej ząbki:tak::tak:

Wczoraj miałam rozmowę w sprawie pracy na Lubartowskiej i jutro mają dzwonić czy dostanę tę pracę czy nie:confused: ale nadziei sobie nie robie:confused:

lecę poczytać co u Was

Maltanka,ale Ci fajne Hubercik usnął:tak::-D:-D - widocznie śnieżna wyprawa go zmęczyła:tak:.
Mandziula,a mój znajomy był już u Ciebie z kolędą;-):confused:?:-)
M zachciało się sałatki i robię śledziową :tak:jak wyjdzie to podzielę się przepisem;-):tak:.

Witajcie!
Ja po wizycie u gina - wygląda, że dzidzia ma się dobrze, boksuje pokazowo nawet w czasie badania:-D:-D na razie jest główką w dół, ale chyba ma jeszcze tyle miejsca, że może się przekręcać. Wpadłam w zasadzie na chwilkę, bo jakoś pogoda mnie dobija - głowa boli.....ja też już chcę wiosnę!!!!:tak::tak::tak:

Aluśka trzymam kciuki!!

Ostatnia edycja:
ja Hubertowi jeszcze nie myję, ale słyszałam że po myciu to tylko wodę można pić.
a dlaczego jeszcze nie myjesz ząbków?:confused:
.
Sluchajcie tak sobie mysle,ostatnio myje malemu zeby ale potem zanim usnie to jeszcze pred snem wols pic i mycie zebow bezs sensu. Jak jest u Was???:confused:
Amandę kladę wodług takiego rytuału jedzenie, kąpanie+mycie żabków i do łóżeczka spać potem nie ma mowy o jedzeniu czy piciu:-p
A to moje wariacje z nowym aparatem i programem!!!:-):-):-)
Sunday ślicznie wyglądasz:-):-):-)
a mnie znow maz dzis wkurzyl....teraz o jedzenie poszlo...ja naprawde zwariuje z nim w tym domu jak tak dalej bedzie siedzial.....przyszedl po poludniu z podworza i widze ze sie w kuchni krzata,wiec pytam czy mu jesc odgrzac....a on ze sam sobie zrobi,no ok....ale patrze a on sobie jajka smazy,no szlag mnie zaraz trafil...to ja mowie ze przeciez sa placki ziemniaczane i gulasz z ziemniakami....a on na to ze placki jadl rano a gulasz wczoraj,to ile ma jesc to samo,a plackami to sie najesc nie mozna...no kuzwa mac!!!!!!!!
Jutro strajk,ugotuje krupnik , ktorego nie cierpi!!!!!!!!!!!!!!!!
Aneta przykro mi że Twój małż nie docenia tego co dla niego robisz:-:)-( niech jutrzejszy krupnik da mu do myślenia:dry:
a mój małz miał jakiś przypływ współczócia dla mnie czy cos, wyobraźcie sobie że tak sam z siebie zabrał mnie do kina:tak::tak: kolejka była taka, że masakra i w sumie nie poszliśmy ale zarezerwowaliśmy miejsca na jurto. wieć jutro idę się rozrywać w kinie:tak::tak::-):-)
Mandziula a na jaki film się wybieracie:confused:

Nie wiem czy Wam pisalam,wczoraj trzech facetow wypychało mnie z parkingu. Odniezyli parking tylko ze samochody zasypalim a moj stal na koncu wiec sniegu mialam na wysokosci szyby!:szok: bez szans na wyjechanie-stalabym tam az sie roztopi. Dzieki Bogu sa dobrzy ludzie na tym swiecie!
dobrze że są jeszcze pomocni ludzie na tym świecie:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie!
Ja po wizycie u gina - wygląda, że dzidzia ma się dobrze, boksuje pokazowo nawet w czasie badania:-D:-D na razie jest główką w dół, ale chyba ma jeszcze tyle miejsca, że może się przekręcać. Wpadłam w zasadzie na chwilkę, bo jakoś pogoda mnie dobija - głowa boli.....ja też już chcę wiosnę!!!!:tak::tak::tak:

Aluśka trzymam kciuki!!
Misia super ze dzidzia ma sie dobrze:-):-):-) Tulaski na ból głowy:confused::confused::confused:
aluśka trzymam kciuki żeby się udało:tak:
a w jakim zawodzie szukasz pracy?:confused:
Maltanka prawie w każdym (sprzedawca, kelnerka, ekspedientka, barmanka, pracownik biurowy, handlowiec,kasjerka, pracownik bistro )oprócz tego co sie uczę czyli nie jako kosmetyczka:confused:
a ta rozmowa była na stanowisdko sprzedawcy do sklepu z odzieżą męską:tak::tak:

Do góry