reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam:tak::tak:
ja już w pracy;-);-)byliśmy na kontroli i kontynuujemy leczenie...nie pogorszyło się,ale jeszcze trochę musimy się poleczyć:sorry2:oprócz tego mamy wszyscy zapalenie spojówek,więc Tobrex i Floksal znów zagościły u nas:blink::blink:w poniedziałek znów mamy iść na kontrolę:tak:
M dzisiaj się spóźni do pracy, bo rano miała przyjechać teściowa, a zadzwoniła o 6 że ją rozłożyło i ma gorączkę i na cito ściągałam mamę,ale zanim dojedzie to potrwa:sorry2:
super,że wypad do KC się udał...nie mogło być inaczej:-Dszkoda,że my wciąż chorzy,bo i nam by się taki przydał:sorry2:

reklama
Witam i ja :-):-):-)
Obudziłam się dzisiaj rano i wielkie zdziwienie ze to już piątek :szok::szok: ale szybko mi ten tydzień zleciał :szok::szok:
Ja też muszę dzisiaj jakieś większe zakupy zrobić coby jutro w kilometrowych kolejkach za wędliną nie stać :no::no:
Dziewczynki ja też dziękuję za wczorajsze spotkanko :tak::tak:
Justyna ale Twój M jest odważny i samodzielny, Ty już wcale nie musisz za nim chodzić w sali zabaw :tak::tak:
Madzienka zapomniałam Ci wczoraj powiedzieć ale Julcia ma już długie włosy :tak::tak:
Mandziula idź idź po "zapałki" bo nie będziesz jak miała kuchenki gazowej odpalić ;-);-):-D:-D
Sunday u nas na targu wiejskie jajka po 70gr :tak::tak: a jak po Twojej wczorajszej wizycie u gina? :confused::confused:
Motylla super że wyniki masz w normie :tak::tak:
Patlysia o kurcze ale Cię na lepienie pierogów naszło :szok::szok: ja to jak już się do tego zmuszę to tylko z jednym farszem robię :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Misia współczuję zapalenia spojówek, oby szybko Wam przeszło i ogólnie dużo zdrówka Wam życzę :tak::tak:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry....gdzie ta zapowiadana wiosna...dzisiaj jest okropnie, światło w domu trzeba włączać:crazy:

Misia zdróweczka...oby kropelki szybko pomogły...

Mandziula udanego wypadu "po zapałki"
o jakim garnku wy piszecie???

Sunday jak wizyta u lekarza, wszystko ok na usg???

Patlysia wow jaki wybór pierogów...:tak:

Anaconda dotarłyście wczoraj do Leclerca???

Justyna a jak Michaś nie zasnął w autobusie...nadziwić się nie mogę jaki on już duży...

miłego dnia

Witam,
Michał śpi:rofl2:szybko zasnął, chyba odsypia wczorajsze niespanie;-).
Zaliczyliśmy dzisiaj spacerek i przy okazji zwiady w okolice przedszkola, obeszłam dookoła teren przedszkola no i budynek nawet ok, nowe okna;-)ale plac zabaw:szok:tragedia chyba pamięta jeszcze lata 80:no:, w pobliżu jest osiedlowy plac zabaw może tam te dzieci wychodzą.

Anaconda, Madzienka, Marz dziękuję za wczorajsze popołudnie:-)

Motylla dobrze że Twoje wyniki w normie, a jak wynik Radka??? Na kiedy zapisałaś go do dermatologa?

Patlysia o matko zaszalałaś z pierogami:-D

Anaconda
Michał jest taki sprytny że nawet wkręcił się w KC na urodziny i podjadł sobie chipsów:-D:-D:-D

Madzienka
nie spał w autobusie, był zajęty obserwowaniem kierowcy, akurat siedzieliśmy z przodu:tak:, ale na noc też łatwo nie zasnął, być może był tak zmęczony i rozbawiony po KC że trudno było mu zasnąć.
A jak Lenka pod Twoją nieobecność, dała w kość dla tatusia?

Iwonka
jak Ci mija dzisiejszy dzionek?

Eliza żyjesz:-p;-)?

Mandziula u mnie też rybka ale smażona w cieście naleśnikowym:tak:

Misia zdrówka dla Was, i oby kropelki szybko zadziałały:tak:

Mandziula dzięki...fajny ten garnek może i ja o takim pomyśle....:blink:

Justyna nic a nic zjadała i przespała cała nasza nieobecność....

Maltanka co u was???już całkiem o nas zapomniałaś???

To ja z kawką zasiadam :tak::tak:
Madzienka nie dotarłyśmy do leclerca :no::no: może jutro się wybierzemy :-D:-D:-D:-p:-p
Justyna i dobrze niech chłopak sobie radzi :-D:-D oj spaceruj spaceruj w pobliżu przedszkola bo niedługo zapisy ruszają :tak::tak:
Z rana t dzwoniła i jej oznajmiłam że ten weekend też w domu spędzamy :-p:-p

Ale pusto.....

ja dzisiaj zrobiłam Julci niespodziankę i odebrałam ją z przedszkola....przy okazji zaliczyłam zakupy w Lidlu...

Anaconda te książki w Lidlu to takie kolorowanki z cyferkami???

Witajcie, ale puchy :tak: Ja dzisiaj też zapracowana, więc dopiero zaglądam, chociaż dużo do nadrabiania nie mam:-p Jeszcze z godzinkę i kończę, po pracy umówiłam się z koleżanką na jakąś herbatkę;-)

Madzienka, Anaconda, Justynka super, że wypad do Kids Clubu udany;-)

Justynka dzionek mija pracowicie:tak: a Ty jak dzisiaj? wyjazdowo?

Eliza uradowana że już piątek:-)? To mogłabyś się zapytać siostry? ja się rozliczam w I US, ale może mogłaby coś doradzić jak to zrobić powinnam, a jak nie to wybiorę się do urzędu i popytam, bo nie wiem jak to ugryźć:no:

reklama
Witam, ja dzisiaj zaganiana byłam, na śmierć zapomniałam o wizycie w Urzędzie Pracy, dobrze, że coś mnie tknęło zmienić kartkę w kalendarzu:tak:a korzystając z tego , że już byłam w Świdniku to śmignęłam sobie do Lbn, połaziłam po leclercu ( nigdy bym nie pomyślała, że zwykłe zakupy bez dzieci i pośpiechu sprawiają tyle przyjemności:-D), oddałam dekoder cyfry ( Emilka do tej pory narzeka, że zerwaliśmy umowę:baffled:) no i niedawno wróciłam do domu.
justyna zapisujesz Michała do tego przedszkola przy blokach na Kiwerskiego?bo tam rzeczywiście dzieci bawią się na tym placu przy przedszkolu ( przynajmniej tak było jak tam mieszkałam).
madzienka jak już zaczęłaś wychodzić z domu to pewnie już nie długo wrócisz do swojego aktywnego trybu życia?:tak:
misia ale Was wszystkich złapało, ale jak już nic się bardziej nie rozwinęło to już jest na dobrej drodze, ale Wy pewnie już majątek w aptece zostawiliście...
anaconda to pewnie t niezadowolona, z tego,że nie przyjeżdzacie;-)
idę, skorzystam, że Młody śpi;-)

Do góry