reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam:tak::tak:
ja już w pracy;-);-)byliśmy na kontroli i kontynuujemy leczenie...nie pogorszyło się,ale jeszcze trochę musimy się poleczyć:sorry2:oprócz tego mamy wszyscy zapalenie spojówek,więc Tobrex i Floksal znów zagościły u nas:blink::blink:w poniedziałek znów mamy iść na kontrolę:tak:
M dzisiaj się spóźni do pracy, bo rano miała przyjechać teściowa, a zadzwoniła o 6 że ją rozłożyło i ma gorączkę i na cito ściągałam mamę,ale zanim dojedzie to potrwa:sorry2:
super,że wypad do KC się udał...nie mogło być inaczej:-Dszkoda,że my wciąż chorzy,bo i nam by się taki przydał:sorry2:

reklama
Witam i ja :-):-):-)
Obudziłam się dzisiaj rano i wielkie zdziwienie ze to już piątek :szok::szok: ale szybko mi ten tydzień zleciał :szok::szok:
Ja też muszę dzisiaj jakieś większe zakupy zrobić coby jutro w kilometrowych kolejkach za wędliną nie stać :no::no:
Dziewczynki ja też dziękuję za wczorajsze spotkanko :tak::tak:
Justyna ale Twój M jest odważny i samodzielny, Ty już wcale nie musisz za nim chodzić w sali zabaw :tak::tak:
Madzienka zapomniałam Ci wczoraj powiedzieć ale Julcia ma już długie włosy :tak::tak:
Mandziula idź idź po "zapałki" bo nie będziesz jak miała kuchenki gazowej odpalić ;-);-):-D:-D
Sunday u nas na targu wiejskie jajka po 70gr :tak::tak: a jak po Twojej wczorajszej wizycie u gina? :confused::confused:
Motylla super że wyniki masz w normie :tak::tak:
Patlysia o kurcze ale Cię na lepienie pierogów naszło :szok::szok: ja to jak już się do tego zmuszę to tylko z jednym farszem robię :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Misia współczuję zapalenia spojówek, oby szybko Wam przeszło i ogólnie dużo zdrówka Wam życzę :tak::tak:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry....gdzie ta zapowiadana wiosna...dzisiaj jest okropnie, światło w domu trzeba włączać:crazy:

Misia zdróweczka...oby kropelki szybko pomogły...

Mandziula udanego wypadu "po zapałki"
o jakim garnku wy piszecie???

Sunday jak wizyta u lekarza, wszystko ok na usg???

Patlysia wow jaki wybór pierogów...:tak:

Anaconda dotarłyście wczoraj do Leclerca???

Justyna a jak Michaś nie zasnął w autobusie...nadziwić się nie mogę jaki on już duży...

miłego dnia

Witam,
Michał śpi:rofl2:szybko zasnął, chyba odsypia wczorajsze niespanie;-).
Zaliczyliśmy dzisiaj spacerek i przy okazji zwiady w okolice przedszkola, obeszłam dookoła teren przedszkola no i budynek nawet ok, nowe okna;-)ale plac zabaw:szok:tragedia chyba pamięta jeszcze lata 80:no:, w pobliżu jest osiedlowy plac zabaw może tam te dzieci wychodzą.

Anaconda, Madzienka, Marz dziękuję za wczorajsze popołudnie:-)

Motylla dobrze że Twoje wyniki w normie, a jak wynik Radka??? Na kiedy zapisałaś go do dermatologa?

Patlysia o matko zaszalałaś z pierogami:-D

Anaconda
Michał jest taki sprytny że nawet wkręcił się w KC na urodziny i podjadł sobie chipsów:-D:-D:-D

Madzienka
nie spał w autobusie, był zajęty obserwowaniem kierowcy, akurat siedzieliśmy z przodu:tak:, ale na noc też łatwo nie zasnął, być może był tak zmęczony i rozbawiony po KC że trudno było mu zasnąć.
A jak Lenka pod Twoją nieobecność, dała w kość dla tatusia?

Iwonka
jak Ci mija dzisiejszy dzionek?

Eliza żyjesz:-p;-)?

Mandziula u mnie też rybka ale smażona w cieście naleśnikowym:tak:

Misia zdrówka dla Was, i oby kropelki szybko zadziałały:tak:

Mandziula dzięki...fajny ten garnek może i ja o takim pomyśle....:blink:

Justyna nic a nic zjadała i przespała cała nasza nieobecność....

Maltanka co u was???już całkiem o nas zapomniałaś???

To ja z kawką zasiadam :tak::tak:
Madzienka nie dotarłyśmy do leclerca :no::no: może jutro się wybierzemy :-D:-D:-D:-p:-p
Justyna i dobrze niech chłopak sobie radzi :-D:-D oj spaceruj spaceruj w pobliżu przedszkola bo niedługo zapisy ruszają :tak::tak:
Z rana t dzwoniła i jej oznajmiłam że ten weekend też w domu spędzamy :-p:-p

Ale pusto.....

ja dzisiaj zrobiłam Julci niespodziankę i odebrałam ją z przedszkola....przy okazji zaliczyłam zakupy w Lidlu...

Anaconda te książki w Lidlu to takie kolorowanki z cyferkami???

Witajcie, ale puchy :tak: Ja dzisiaj też zapracowana, więc dopiero zaglądam, chociaż dużo do nadrabiania nie mam:-p Jeszcze z godzinkę i kończę, po pracy umówiłam się z koleżanką na jakąś herbatkę;-)

Madzienka, Anaconda, Justynka super, że wypad do Kids Clubu udany;-)

Justynka dzionek mija pracowicie:tak: a Ty jak dzisiaj? wyjazdowo?

Eliza uradowana że już piątek:-)? To mogłabyś się zapytać siostry? ja się rozliczam w I US, ale może mogłaby coś doradzić jak to zrobić powinnam, a jak nie to wybiorę się do urzędu i popytam, bo nie wiem jak to ugryźć:no:

reklama
Witam, ja dzisiaj zaganiana byłam, na śmierć zapomniałam o wizycie w Urzędzie Pracy, dobrze, że coś mnie tknęło zmienić kartkę w kalendarzu:tak:a korzystając z tego , że już byłam w Świdniku to śmignęłam sobie do Lbn, połaziłam po leclercu ( nigdy bym nie pomyślała, że zwykłe zakupy bez dzieci i pośpiechu sprawiają tyle przyjemności:-D), oddałam dekoder cyfry ( Emilka do tej pory narzeka, że zerwaliśmy umowę:baffled:) no i niedawno wróciłam do domu.
justyna zapisujesz Michała do tego przedszkola przy blokach na Kiwerskiego?bo tam rzeczywiście dzieci bawią się na tym placu przy przedszkolu ( przynajmniej tak było jak tam mieszkałam).
madzienka jak już zaczęłaś wychodzić z domu to pewnie już nie długo wrócisz do swojego aktywnego trybu życia?:tak:
misia ale Was wszystkich złapało, ale jak już nic się bardziej nie rozwinęło to już jest na dobrej drodze, ale Wy pewnie już majątek w aptece zostawiliście...
anaconda to pewnie t niezadowolona, z tego,że nie przyjeżdzacie;-)
idę, skorzystam, że Młody śpi;-)

Do góry