reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Mandziulka i od nas buziaczek dla Zosieńki, jak jej katarek dzisiaj????

madzienka super,że już spacerujecie...pogoda super a w przyszłym tygodniu ma być jeszcze cieplej;-)

naprawdę??ja wczoraj słyszałam że wraca zima i mróz...:unsure:

Madzienka dobrze masz z tą sąsiadką będziecie razem mogły sobie spacerować :tak::tak:

Ona niezbyt chętna do spacerowania w towarzystwie...już bardziej jej mąż:-)
więc szykuj dobre buty, bo będziesz Ty ze mną spacerowała:-D

Misia o rany ale Was dopadło...zdróweczka...i wytrwałości...

reklama
witam

sunday ja mam taki garnek z sitkami i na kuchence gotuję, kupiłam za jakieś grosze na allegro;-)
misia zdrówka dla was, ale się macie z tymi chorobami...
madzienka dzieki u nas trochę lepie po inhalacjach, w nocy jeszcze jej coś furczało ale rano się poinhalowałyśm i jest ok
anaconda ja wcześniej tez w piekarniku tak robilam, ale wparowarze szybciej:tak::tak:

ja dzisiaj wymyśliłam pyzy z mięsem na obiadek, tyko isę muszę z Zośką doadać, zeby mi dała wszystko przygotować:-D:-D:-D

Witam,
Masakra jak mnie boli głowa:crazy:, usypiałam Michała ponad 1,5 godziny o tak teraz wyglądam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no:. Nie wiem co to będzie w KC i w autobusie:crazy:. W nocy też miał przerwę w spaniu, oj nie wiem o co mu chodzi...

Misia zdróweczka dla Was, paskudny wirus musiał was zaatakować:-:)-:)-(. Daj znać po wizycie...A to że wy w domu całą zimę to akurat zrozumiałe, bo chorowaliście, ale ta moja sąsiadka to ze zdrowym dzieckiem siedziała:baffled:

Sunday czyżbyś w końcu trafiła na kompetentnego lekarza:confused:, to z polecenia czy sama znalazłaś? A jak Ty się dzisiaj czujesz?? Masz dzisiaj usg???

Anaconda wiosnę czuć w powietrzu i na butach:no:M prawie codziennie zalicza wpadki w gó..o:angry:, nosz ku..a nawet w pobliżu szkoły nasrane naokoło, że też tego nikt nie pilnuje:wściekła/y::wściekła/y:wrrrrr

Madzienka
a co ta sąsiadka taka że do spacerowania nie chętna?? Ja to lubię mieć towarzystwo na spacerach, przyjemniej się wtedy chodzi:tak:

Motylla brawo, brawo dla Krystka, dzielny chłopaczek, nawet dba o autko, to dobre:-D:-D:-D,a co to była za niespodzianka??
Ja planuje porządki po niedzieli:tak:A na szafkach na górze mam wyścielone gazetami wtedy nie muszę szorować tylko zwijam ostrożnie gazetkę i kładę nową:-)

Gona ale jesteś zalatana, kiedy Ty odsapniesz? Miłej zabawy na urodzinach siostry:tak:

Eliza o matko, ale ty masz tam w pracy nerwówkę:no:

Mandziula i od nas buziaczek dla Zosi, szybko ten miesiąc zleciał:szok:, a jak jej brzuszek?

Patlysia ooo super że zdrówko powróciło:-)

Ja już z lidla wróciłam a z racji tego że dzisiaj mam "wyjście" obiad z zamrażalnika - krokieciki :-D:-D
Justyna ja też tak czasem miałam z Mają i jej usypianiem, łatwiej było wiosną i latem bo przed południem się na placu zabaw wyszalała i szybko padała ale zimą to czasem było ciężko a znów jak nie spała w dzień to potem koło 17-18 trzeba było jej wymyślać jakieś zabawy bo zasypiała na stojąco, musisz to przeczekać bo innego wyjścia nie ma :no::no: albo przestań go kłaść codziennie, może on już nie chce spać w dzień :sorry2::sorry2:
Mandziula pyzy z mięskiem mniam mniam chyba sama się wezmę i któregoś dnia narobię bo już dawno nie było :tak::tak: super ze inhalacje pomagają :tak::tak:
Madzienka to co ta sąsiadka zamierza dziecko tylko na balkonie trzymać ;-);-):-D:-D

uuuu... to się nacieszyłam wiosną:sorry2: usypiam na stojąco i nie wiem co będzie dalej;-) u Was mięcho na obiad a ja dzisiaj mam akcję pierogi- ruskie, z kaszą, truskawkami... co kto lubi:tak::happy:
justyna
a może rzeczywiście Michał nie potrzebuje już snu w południe?
misia zdrówka dla Was
sunday jak po usg?
madzienka fajnie, że pierwszy spacerek udany:tak:
motylla powiem Ci, że ja wczoraj też myślałam, żeby umyć okna ale poczekam na słoneczną pogodę:tak: brawa dla Krystka
elza no tak na nudę w pracy nie możesz narzekać;-)
Wszystkim wybierającym się do KC życzę udanej zabawy i ploteczek:tak:

Witajcie. Ja w domku. Jakas taka bez energii jestem...:baffled:

misia zdrówka dla Was!

anaconda nie wiem juz sama, chyba potrzebuje dużo słońca...

Madzienka z M będzie moja mama, ale jutro ma wolne bo zdeklarowali się teście...:baffled:

motylla super dzielny pacjent :tak:

mandziua ja też mam taki garnek ale jak narazie to uzywałam tylko garnka...musze koniecznie wyprobować.

Justyna lekarz z polecenia :-) Mam nadzieje ze tym razem nie rozczaruje się...

patlysia to u Was dzisiaj święto pierogów:-)

Jak wypadzik do KC?

Dziewczyny nie orietujecie się ile kosztują jajka wiejskie na targu?

Witam. Zaliczyłam z rana spacerek z moimi chłopakami:-)... a popołudniu pojechałam do luxmedu z Radkiem i od razu odebrałam swoje wyniki:tak: które mam w normie:-). A wyniki Raduszki może jutro odbiorę i jak się uda to zapiszę od razu go do dermatologa .:rofl2:
Witam z pracy:dry:
u nas nieciekawie...Stacho ma czerwone i trochę ropiejące oczka:-(katary wciąz niemałe:angry:Natalka kaszle...ech...na dodatek my z M też mamy ropiejące oczy:wściekła/y:@#%$@!$@! idziemy dziś wszyscy na 16.30 do lekarza:sorry2:co do siedzenia w zimie w domu...to my praktycznie siedzimy cały czas:angry: z dobrych wieści to Stacho przeprosił się z butlą i wypił 110 ml:-)to zaraz trzeba iść uruchomić laktator;-)
Zdrówka podsyłam:tak:

Witam,
Masakra jak mnie boli głowa:crazy:, usypiałam Michała ponad 1,5 godziny o tak teraz wyglądam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no:. Nie wiem co to będzie w KC i w autobusie:crazy:. W nocy też miał przerwę w spaniu, oj nie wiem o co mu chodzi..
Motylla brawo, brawo dla Krystka, dzielny chłopaczek, nawet dba o autko, to dobre:-D:-D:-D,a co to była za niespodzianka??
Dostał taką z naklejkami i z rysowaniem szlaczków książeczkę:tak:

Witam się i ja, ale miałam dzisiaj młyn w pracy, więc nie było jak na bb zajrzeć:tak:

Justynka ejj masakra, mnie tez tak dzisiaj głowa bolała, że szok, dopiero po tabletce przeszło:baffled: a jeżeli chodzi o usypianie to Cypek też raczej taki ciężki do usypiania i czasami bywały takie drzemki, że np 1,5 godz zasypiał. Ostatnio, jakieś 3-4miesiące temu miałam taki czas z Cypkiem, że myślałam, że już nie będzie chciał spać na południe, ale wystarczyło, że go dwa dni nie położyłam i był później nie do zniesienia, więc znów powróciliśmy do drzemek:tak: myślę, że i u Michasia jest podobnie;-)

Sunday ja zawsze przywożę sobie jaja od babci ze wsi, albo sąsiada obok babci mieszkającego to u niego kupuję po 60-70gr.

Dziewczyny jak wypadzik do KC ?

hej hej, wypad do KC udany...Justyna, Marzenka, Beatka dzięki za towarzystwo...nie ma to jak wyjść do ludzi:-D:-D:-D

ale wyjątkowo padam dziś na twarz więc zmykam spać....
obiecuje poczytać jutro
...

spokojnych nocek

reklama
witam poranie
Miki odprwiony do przedszkola, Zosia śpi a ja czekam na P bo ma coś na śniadanie przywieźć, chyba mi krasnoludki llodówkę w nocy oprózniły:-D:-D

dziewczyny super że wypad do KC się udał, ja też myślałąm żeby dołączyć ale P pojechał na jakieś szkolenie i nie miałam z kom Z zostawić.... no ale odbiję sobie na wiosennych spacerkach;-);-)
madzienka takie wyjście na pewno doładowało ci akumulatorki:tak::tak:
motylla dobrze, ze wyniki masz w normie
sunday ja na początku tez tego gara nie używałam, a teraz coraz częsciej:tak:
patlysia ale wybór pierogów mieliście, mniam uwielbiam pierogi:tak::tak:

ja chyba sobie dzisiaj zrobię "wypad po zapałki" musze zapasy uzupelnić przed weekendem:-D:-D

uciekamna śniadanko... przyjechało już:-):-)

Do góry