reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Mandziulka i od nas buziaczek dla Zosieńki, jak jej katarek dzisiaj????

madzienka super,że już spacerujecie...pogoda super a w przyszłym tygodniu ma być jeszcze cieplej;-)

naprawdę??ja wczoraj słyszałam że wraca zima i mróz...:unsure:

Madzienka dobrze masz z tą sąsiadką będziecie razem mogły sobie spacerować :tak::tak:

Ona niezbyt chętna do spacerowania w towarzystwie...już bardziej jej mąż:-)
więc szykuj dobre buty, bo będziesz Ty ze mną spacerowała:-D

Misia o rany ale Was dopadło...zdróweczka...i wytrwałości...

reklama
witam

sunday ja mam taki garnek z sitkami i na kuchence gotuję, kupiłam za jakieś grosze na allegro;-)
misia zdrówka dla was, ale się macie z tymi chorobami...
madzienka dzieki u nas trochę lepie po inhalacjach, w nocy jeszcze jej coś furczało ale rano się poinhalowałyśm i jest ok
anaconda ja wcześniej tez w piekarniku tak robilam, ale wparowarze szybciej:tak::tak:

ja dzisiaj wymyśliłam pyzy z mięsem na obiadek, tyko isę muszę z Zośką doadać, zeby mi dała wszystko przygotować:-D:-D:-D

Witam,
Masakra jak mnie boli głowa:crazy:, usypiałam Michała ponad 1,5 godziny o tak teraz wyglądam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no:. Nie wiem co to będzie w KC i w autobusie:crazy:. W nocy też miał przerwę w spaniu, oj nie wiem o co mu chodzi...

Misia zdróweczka dla Was, paskudny wirus musiał was zaatakować:-:)-:)-(. Daj znać po wizycie...A to że wy w domu całą zimę to akurat zrozumiałe, bo chorowaliście, ale ta moja sąsiadka to ze zdrowym dzieckiem siedziała:baffled:

Sunday czyżbyś w końcu trafiła na kompetentnego lekarza:confused:, to z polecenia czy sama znalazłaś? A jak Ty się dzisiaj czujesz?? Masz dzisiaj usg???

Anaconda wiosnę czuć w powietrzu i na butach:no:M prawie codziennie zalicza wpadki w gó..o:angry:, nosz ku..a nawet w pobliżu szkoły nasrane naokoło, że też tego nikt nie pilnuje:wściekła/y::wściekła/y:wrrrrr

Madzienka
a co ta sąsiadka taka że do spacerowania nie chętna?? Ja to lubię mieć towarzystwo na spacerach, przyjemniej się wtedy chodzi:tak:

Motylla brawo, brawo dla Krystka, dzielny chłopaczek, nawet dba o autko, to dobre:-D:-D:-D,a co to była za niespodzianka??
Ja planuje porządki po niedzieli:tak:A na szafkach na górze mam wyścielone gazetami wtedy nie muszę szorować tylko zwijam ostrożnie gazetkę i kładę nową:-)

Gona ale jesteś zalatana, kiedy Ty odsapniesz? Miłej zabawy na urodzinach siostry:tak:

Eliza o matko, ale ty masz tam w pracy nerwówkę:no:

Mandziula i od nas buziaczek dla Zosi, szybko ten miesiąc zleciał:szok:, a jak jej brzuszek?

Patlysia ooo super że zdrówko powróciło:-)

Ja już z lidla wróciłam a z racji tego że dzisiaj mam "wyjście" obiad z zamrażalnika - krokieciki :-D:-D
Justyna ja też tak czasem miałam z Mają i jej usypianiem, łatwiej było wiosną i latem bo przed południem się na placu zabaw wyszalała i szybko padała ale zimą to czasem było ciężko a znów jak nie spała w dzień to potem koło 17-18 trzeba było jej wymyślać jakieś zabawy bo zasypiała na stojąco, musisz to przeczekać bo innego wyjścia nie ma :no::no: albo przestań go kłaść codziennie, może on już nie chce spać w dzień :sorry2::sorry2:
Mandziula pyzy z mięskiem mniam mniam chyba sama się wezmę i któregoś dnia narobię bo już dawno nie było :tak::tak: super ze inhalacje pomagają :tak::tak:
Madzienka to co ta sąsiadka zamierza dziecko tylko na balkonie trzymać ;-);-):-D:-D

uuuu... to się nacieszyłam wiosną:sorry2: usypiam na stojąco i nie wiem co będzie dalej;-) u Was mięcho na obiad a ja dzisiaj mam akcję pierogi- ruskie, z kaszą, truskawkami... co kto lubi:tak::happy:
justyna
a może rzeczywiście Michał nie potrzebuje już snu w południe?
misia zdrówka dla Was
sunday jak po usg?
madzienka fajnie, że pierwszy spacerek udany:tak:
motylla powiem Ci, że ja wczoraj też myślałam, żeby umyć okna ale poczekam na słoneczną pogodę:tak: brawa dla Krystka
elza no tak na nudę w pracy nie możesz narzekać;-)
Wszystkim wybierającym się do KC życzę udanej zabawy i ploteczek:tak:

Witajcie. Ja w domku. Jakas taka bez energii jestem...:baffled:

misia zdrówka dla Was!

anaconda nie wiem juz sama, chyba potrzebuje dużo słońca...

Madzienka z M będzie moja mama, ale jutro ma wolne bo zdeklarowali się teście...:baffled:

motylla super dzielny pacjent :tak:

mandziua ja też mam taki garnek ale jak narazie to uzywałam tylko garnka...musze koniecznie wyprobować.

Justyna lekarz z polecenia :-) Mam nadzieje ze tym razem nie rozczaruje się...

patlysia to u Was dzisiaj święto pierogów:-)

Jak wypadzik do KC?

Dziewczyny nie orietujecie się ile kosztują jajka wiejskie na targu?

Witam. Zaliczyłam z rana spacerek z moimi chłopakami:-)... a popołudniu pojechałam do luxmedu z Radkiem i od razu odebrałam swoje wyniki:tak: które mam w normie:-). A wyniki Raduszki może jutro odbiorę i jak się uda to zapiszę od razu go do dermatologa .:rofl2:
Witam z pracy:dry:
u nas nieciekawie...Stacho ma czerwone i trochę ropiejące oczka:-(katary wciąz niemałe:angry:Natalka kaszle...ech...na dodatek my z M też mamy ropiejące oczy:wściekła/y:@#%$@!$@! idziemy dziś wszyscy na 16.30 do lekarza:sorry2:co do siedzenia w zimie w domu...to my praktycznie siedzimy cały czas:angry: z dobrych wieści to Stacho przeprosił się z butlą i wypił 110 ml:-)to zaraz trzeba iść uruchomić laktator;-)
Zdrówka podsyłam:tak:

Witam,
Masakra jak mnie boli głowa:crazy:, usypiałam Michała ponad 1,5 godziny o tak teraz wyglądam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no:. Nie wiem co to będzie w KC i w autobusie:crazy:. W nocy też miał przerwę w spaniu, oj nie wiem o co mu chodzi..
Motylla brawo, brawo dla Krystka, dzielny chłopaczek, nawet dba o autko, to dobre:-D:-D:-D,a co to była za niespodzianka??
Dostał taką z naklejkami i z rysowaniem szlaczków książeczkę:tak:

Witam się i ja, ale miałam dzisiaj młyn w pracy, więc nie było jak na bb zajrzeć:tak:

Justynka ejj masakra, mnie tez tak dzisiaj głowa bolała, że szok, dopiero po tabletce przeszło:baffled: a jeżeli chodzi o usypianie to Cypek też raczej taki ciężki do usypiania i czasami bywały takie drzemki, że np 1,5 godz zasypiał. Ostatnio, jakieś 3-4miesiące temu miałam taki czas z Cypkiem, że myślałam, że już nie będzie chciał spać na południe, ale wystarczyło, że go dwa dni nie położyłam i był później nie do zniesienia, więc znów powróciliśmy do drzemek:tak: myślę, że i u Michasia jest podobnie;-)

Sunday ja zawsze przywożę sobie jaja od babci ze wsi, albo sąsiada obok babci mieszkającego to u niego kupuję po 60-70gr.

Dziewczyny jak wypadzik do KC ?

hej hej, wypad do KC udany...Justyna, Marzenka, Beatka dzięki za towarzystwo...nie ma to jak wyjść do ludzi:-D:-D:-D

ale wyjątkowo padam dziś na twarz więc zmykam spać....
obiecuje poczytać jutro
...

spokojnych nocek

reklama
witam poranie
Miki odprwiony do przedszkola, Zosia śpi a ja czekam na P bo ma coś na śniadanie przywieźć, chyba mi krasnoludki llodówkę w nocy oprózniły:-D:-D

dziewczyny super że wypad do KC się udał, ja też myślałąm żeby dołączyć ale P pojechał na jakieś szkolenie i nie miałam z kom Z zostawić.... no ale odbiję sobie na wiosennych spacerkach;-);-)
madzienka takie wyjście na pewno doładowało ci akumulatorki:tak::tak:
motylla dobrze, ze wyniki masz w normie
sunday ja na początku tez tego gara nie używałam, a teraz coraz częsciej:tak:
patlysia ale wybór pierogów mieliście, mniam uwielbiam pierogi:tak::tak:

ja chyba sobie dzisiaj zrobię "wypad po zapałki" musze zapasy uzupelnić przed weekendem:-D:-D

uciekamna śniadanko... przyjechało już:-):-)

Do góry