reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam.... wczoraj myslałam że był to jeden z gorszych dni w pracy ale się myliłam dzisiaj było jeszcze gorzej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale nie będę się o tym rozpisywać bo szkoda słów....

ha ha ha z tego co czytam to dzisiaj wielkie wietrzenie u wszystkich....ale nas dzisiaj słoneczko dopieściło....

madzienka jak tam po spacerku??? to był pierwszy spacerek Lenki????

mandziula oby Zosieńce szybko przeszedł katarek....

iwonka w którym US się rozliczasz???? bo moja siostra pracuje w III jakby co to mogę ją podpytać....

sunday widzę że nie tylko u nas dzieciaki dostają szału.... nie do opanowania są w tym tygodniu....

reklama
Wpadłam tylko podziękować za kciuki-dzieciaki zdrowe i rozdarte niemiłosiernie;-):-D
Idę wykąpać towarzystwo i zagonić spać;-)
p.s. w drodze powrotnej byłam w biedronie- Kuba tak się "rozśpiewał", że na ustach ludzi mimowolnie pojawiał się uśmiech;-):-D:-D

Madzienka fajnie że spacerek zaliczony:-), jak nic się nie zmieni to przyjedziemy jutro do KC.

to do zobaczenia, my planujemy być koło 16 na miejscu...

Sunday współczuje bólu głowy i ciężkiego dnia w pracy...
a Maksiowi zdróweczka...będziesz miała z kim go przez te 2-3 tygodnie trzymac w domu???

Eliza i dla Ciebie tulaski na ciężki dzionek...
Tak pierwszy, do tej pory dotleniałyśmy się na balkonie...a dzisiaj w towarzystwie starszego o 3 miesiące sąsiada spacerowaliśmy:tak:

Patlysia super że dobre wieści przynosisz od lekarza....

spokojnych nocek....

Witam. Dentystę zaliczyliśmy i Krystek zabrał ze sobą autko, żeby pani doktor i jego ząbki obejrzała:-D, troszkę płakał i mówił, że nie chce do dentysty ale dał sobie pomalować ząbki:-) i dostał niespodziankę:tak:. W. nas tam zawiózł i nawet nie musiał długo na nas czekać... a potem pojechaliśmy do teścia na chwile. A ja się pomału biorę za wiosenne porządki:tak:, w kuchni okno już umyłam i Krystek mi nawet pomagał:tak:. Muszę jeszcze górne szafki przetrzeć ale na pewno nie w obecności moich urwisów bo też będą chciały wchodzić na stół.
Witam z rana :-):-)
Kto rano wstaje .... ten widzi piękne słoneczko za oknem :-D:-D bo chyba właśnie już po nim :sorry2::sorry2: Madzienka chyba pogoda nas wysłuchała :-D:-D
Co do tych wziewek to raczej one nie pomogą całkowicie bo jak spirometria źle wyszła 2 razy to nie ma szans, żeby kolejnym razem dobrze wyszła teraz będzie na zasadzie prób i błędów dobieranie Mai leków i zapewne zejdzie z tym rok :sorry2::sorry2: to nam sama lekarka już powiedziała, tylko jak sama stwierdziła wolałaby żeby Majka sama zaczęła jakoś walczyć z tymi dusznościami bo jak już zacznie brać jakieś mocniejsze leki to będzie klapa i organizm przestanie starać się sam z siebie tylko uzależni od leków :-:)-(
Oby mocniejsze leki nie były potrzebne:tak:

Witam z pracy ze śniadankiem:tak:
dzieci zaglucone:no:jutro mamy kontrolę ale jakoś nie widzę poprawy:sorry2::dry:no nic,zobaczymy:confused:
Zdrówka podsyłam:tak:

Witajcie,
Aha i jeszcze spotkaliśmy sąsiadkę z bloku, jej dzidziuś ma prawie rok a pierwszy raz ją widziałam, ponieważ całą zimę siedziały w domu:baffled:, ja bym tak nie mogła:no:
.
Ja też bym nie mogła siedzieć całą zimę w domu, nie mówiąc o moich dzieciach.

Witam sie wieczornie przepraszam ale sie nie odniose padam na pyszczek, jutro postaram sie byc w KC....ide spac....

Mandziula buziak na 1.miesiąc Zosieńki:-)

Serdecznie Was pozdrawiam!!!!!;-)

Witam
Odnoszę że u nas wszystko ok ale nie ma kiedy na bb spokojnie zasiasc
Zdjęcia wrzuce później a dziś idę na 44 urodziny mojej siostry więc jak wrócę do domu to też nie zajrze
Mandziula a do Ciebie nie moge sie zebrać aby zadzwonić buziak dla Zosienki na1miesiac i tyle bo już mnie wołają i ciężko x tel pisać

Witam :-):-)
Dzisiaj zaliczyłam poranny spacerek bo J na cały dzień do pracy pojechał i wiosnę czuć dziewczynki w powietrzu jak nic :tak::tak:
A wczoraj rozmawiałam z siostrą i mówiła ze we Włoszech już koło 20st.C - mam nadzieję że taka temperatura nas przywita :tak::tak:
Mai już zapowiedziałam, że dzisiaj ją szybciej zabiorę z przedszkola i nawet nie protestowała co u niej jest dziwne :szok::szok::-D:-D
Madzienka dobrze masz z tą sąsiadką będziecie razem mogły sobie spacerować :tak::tak:
Sunday może za mało pijesz w ciągu dnia i stąd ten ból głowy :confused::confused: o kurcze aż tyle kazała Wam siedzieć w domu :szok::szok: i z kim Maksia zostawisz? :confused::confused:
Iwonka to ciekawe z tym pitem czy to zwykła pomyłka czy jakiś przekręt :sorry2::sorry2:
Elza do piątku niedaleko to dasz radę ;-);-)
Gon1a głowa nie boli po wczorajszych urodzinach ;-);-):-D:-D
Motylla super że Krystek ładnie dał sobie pomalować ząbki :tak::tak: jejku Ty już za okna się zabrałaś :szok::szok: ja to w tym roku chyba dopiero po świętach umyję :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Patlysia super że dzieciaki już zdrowe :tak::tak:

Witam z pracy:dry:
u nas nieciekawie...Stacho ma czerwone i trochę ropiejące oczka:-(katary wciąz niemałe:angry:Natalka kaszle...ech...na dodatek my z M też mamy ropiejące oczy:wściekła/y:@#%$@!$@! idziemy dziś wszyscy na 16.30 do lekarza:sorry2:co do siedzenia w zimie w domu...to my praktycznie siedzimy cały czas:angry: z dobrych wieści to Stacho przeprosił się z butlą i wypił 110 ml:-)to zaraz trzeba iść uruchomić laktator;-)
anaconda wow...20 stopni...ja też chcę;-)
patlysia super,że jesteście zdrowi:tak:
elza...ech...jak zrobi się cieplej to wygonicie dzieciaki na dwór i bedzie spokojnej,bo teraz to chyba energia ich roznosi;-)
sunday oby już Maksio zupełnie wyzdrowiał i na tym antybiotyku się skończyło:tak:
mandziula super ten kurczaczek...tylko niestety nie mam parowara:-(
madzienka super,że już spacerujecie...pogoda super a w przyszłym tygodniu ma być jeszcze cieplej;-)
iwonka niestety z Pitem nie pomogę:-(

reklama
Dziewczyny ja też tak robię pierś kurczaka tylko wsadzam zawiniętego w folię aluminiową do piekarnika i też wychodzi pyszny i bardzo soczysty :tak::tak:
Misia no to nieźle Was wszystkich dopadło :szok::szok: dużo dużo zdrówka podsyłam :tak::tak:

Do góry