reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam.... wczoraj myslałam że był to jeden z gorszych dni w pracy ale się myliłam dzisiaj było jeszcze gorzej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale nie będę się o tym rozpisywać bo szkoda słów....

ha ha ha z tego co czytam to dzisiaj wielkie wietrzenie u wszystkich....ale nas dzisiaj słoneczko dopieściło....

madzienka jak tam po spacerku??? to był pierwszy spacerek Lenki????

mandziula oby Zosieńce szybko przeszedł katarek....

iwonka w którym US się rozliczasz???? bo moja siostra pracuje w III jakby co to mogę ją podpytać....

sunday widzę że nie tylko u nas dzieciaki dostają szału.... nie do opanowania są w tym tygodniu....

reklama
Wpadłam tylko podziękować za kciuki-dzieciaki zdrowe i rozdarte niemiłosiernie;-):-D
Idę wykąpać towarzystwo i zagonić spać;-)
p.s. w drodze powrotnej byłam w biedronie- Kuba tak się "rozśpiewał", że na ustach ludzi mimowolnie pojawiał się uśmiech;-):-D:-D

Madzienka fajnie że spacerek zaliczony:-), jak nic się nie zmieni to przyjedziemy jutro do KC.

to do zobaczenia, my planujemy być koło 16 na miejscu...

Sunday współczuje bólu głowy i ciężkiego dnia w pracy...
a Maksiowi zdróweczka...będziesz miała z kim go przez te 2-3 tygodnie trzymac w domu???

Eliza i dla Ciebie tulaski na ciężki dzionek...
Tak pierwszy, do tej pory dotleniałyśmy się na balkonie...a dzisiaj w towarzystwie starszego o 3 miesiące sąsiada spacerowaliśmy:tak:

Patlysia super że dobre wieści przynosisz od lekarza....

spokojnych nocek....

Witam. Dentystę zaliczyliśmy i Krystek zabrał ze sobą autko, żeby pani doktor i jego ząbki obejrzała:-D, troszkę płakał i mówił, że nie chce do dentysty ale dał sobie pomalować ząbki:-) i dostał niespodziankę:tak:. W. nas tam zawiózł i nawet nie musiał długo na nas czekać... a potem pojechaliśmy do teścia na chwile. A ja się pomału biorę za wiosenne porządki:tak:, w kuchni okno już umyłam i Krystek mi nawet pomagał:tak:. Muszę jeszcze górne szafki przetrzeć ale na pewno nie w obecności moich urwisów bo też będą chciały wchodzić na stół.
Witam z rana :-):-)
Kto rano wstaje .... ten widzi piękne słoneczko za oknem :-D:-D bo chyba właśnie już po nim :sorry2::sorry2: Madzienka chyba pogoda nas wysłuchała :-D:-D
Co do tych wziewek to raczej one nie pomogą całkowicie bo jak spirometria źle wyszła 2 razy to nie ma szans, żeby kolejnym razem dobrze wyszła teraz będzie na zasadzie prób i błędów dobieranie Mai leków i zapewne zejdzie z tym rok :sorry2::sorry2: to nam sama lekarka już powiedziała, tylko jak sama stwierdziła wolałaby żeby Majka sama zaczęła jakoś walczyć z tymi dusznościami bo jak już zacznie brać jakieś mocniejsze leki to będzie klapa i organizm przestanie starać się sam z siebie tylko uzależni od leków :-:)-(
Oby mocniejsze leki nie były potrzebne:tak:

Witam z pracy ze śniadankiem:tak:
dzieci zaglucone:no:jutro mamy kontrolę ale jakoś nie widzę poprawy:sorry2::dry:no nic,zobaczymy:confused:
Zdrówka podsyłam:tak:

Witajcie,
Aha i jeszcze spotkaliśmy sąsiadkę z bloku, jej dzidziuś ma prawie rok a pierwszy raz ją widziałam, ponieważ całą zimę siedziały w domu:baffled:, ja bym tak nie mogła:no:
.
Ja też bym nie mogła siedzieć całą zimę w domu, nie mówiąc o moich dzieciach.

Witam sie wieczornie przepraszam ale sie nie odniose padam na pyszczek, jutro postaram sie byc w KC....ide spac....

Mandziula buziak na 1.miesiąc Zosieńki:-)

Serdecznie Was pozdrawiam!!!!!;-)

Witam
Odnoszę że u nas wszystko ok ale nie ma kiedy na bb spokojnie zasiasc
Zdjęcia wrzuce później a dziś idę na 44 urodziny mojej siostry więc jak wrócę do domu to też nie zajrze
Mandziula a do Ciebie nie moge sie zebrać aby zadzwonić buziak dla Zosienki na1miesiac i tyle bo już mnie wołają i ciężko x tel pisać

Witam :-):-)
Dzisiaj zaliczyłam poranny spacerek bo J na cały dzień do pracy pojechał i wiosnę czuć dziewczynki w powietrzu jak nic :tak::tak:
A wczoraj rozmawiałam z siostrą i mówiła ze we Włoszech już koło 20st.C - mam nadzieję że taka temperatura nas przywita :tak::tak:
Mai już zapowiedziałam, że dzisiaj ją szybciej zabiorę z przedszkola i nawet nie protestowała co u niej jest dziwne :szok::szok::-D:-D
Madzienka dobrze masz z tą sąsiadką będziecie razem mogły sobie spacerować :tak::tak:
Sunday może za mało pijesz w ciągu dnia i stąd ten ból głowy :confused::confused: o kurcze aż tyle kazała Wam siedzieć w domu :szok::szok: i z kim Maksia zostawisz? :confused::confused:
Iwonka to ciekawe z tym pitem czy to zwykła pomyłka czy jakiś przekręt :sorry2::sorry2:
Elza do piątku niedaleko to dasz radę ;-);-)
Gon1a głowa nie boli po wczorajszych urodzinach ;-);-):-D:-D
Motylla super że Krystek ładnie dał sobie pomalować ząbki :tak::tak: jejku Ty już za okna się zabrałaś :szok::szok: ja to w tym roku chyba dopiero po świętach umyję :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Patlysia super że dzieciaki już zdrowe :tak::tak:

Witam z pracy:dry:
u nas nieciekawie...Stacho ma czerwone i trochę ropiejące oczka:-(katary wciąz niemałe:angry:Natalka kaszle...ech...na dodatek my z M też mamy ropiejące oczy:wściekła/y:@#%$@!$@! idziemy dziś wszyscy na 16.30 do lekarza:sorry2:co do siedzenia w zimie w domu...to my praktycznie siedzimy cały czas:angry: z dobrych wieści to Stacho przeprosił się z butlą i wypił 110 ml:-)to zaraz trzeba iść uruchomić laktator;-)
anaconda wow...20 stopni...ja też chcę;-)
patlysia super,że jesteście zdrowi:tak:
elza...ech...jak zrobi się cieplej to wygonicie dzieciaki na dwór i bedzie spokojnej,bo teraz to chyba energia ich roznosi;-)
sunday oby już Maksio zupełnie wyzdrowiał i na tym antybiotyku się skończyło:tak:
mandziula super ten kurczaczek...tylko niestety nie mam parowara:-(
madzienka super,że już spacerujecie...pogoda super a w przyszłym tygodniu ma być jeszcze cieplej;-)
iwonka niestety z Pitem nie pomogę:-(

reklama
Dziewczyny ja też tak robię pierś kurczaka tylko wsadzam zawiniętego w folię aluminiową do piekarnika i też wychodzi pyszny i bardzo soczysty :tak::tak:
Misia no to nieźle Was wszystkich dopadło :szok::szok: dużo dużo zdrówka podsyłam :tak::tak:

Do góry