reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witajcie,
Matko!!! w końcu mamy słoneczko:-):-):-)aż żyć się chce;-)
Już mam balkon otwarty i suszarka wystawiona:-)

Zaliczyłam z Michałem spacerek do Lidla, pieszo. Nawet sprawnie nam to poszło tylko wrócił nieco brudny, bo kałuże wszystkie trzeba było zaliczyć i raz wyrżnął orła (jasna kurtka:no:) i już dzisiaj druga praleczka chodzi. A teraz ucina drzemeczkę, zasnął ekspresowo:-DAha i jeszcze spotkaliśmy sąsiadkę z bloku, jej dzidziuś ma prawie rok a pierwszy raz ją widziałam, ponieważ całą zimę siedziały w domu:baffled:, ja bym tak nie mogła:no:

Sunday
daj znać co pulmonolog na to że M ciągle kaszlący

Misia ehhh, u Was to już masakra z chorowaniem:-(, poprawy zdrówka życzę:tak:

Madzienka udanego spacerku z Lenką:-)

Anaconda na długo wylatujesz do Włoch? To słoneczka nam przywieź stamtąd:tak:

Iwonka kiedy wyniki z egzaminu?

Marta ach ci chłopcy wszystko zepsują;-)

No to zmykam do kuchni pichcić obiadek, dzisiaj rybka i marchewka z groszkiem, wiem że bardziej kapusta kiszona pasuje do ryby ale ja nienawidzę takiej surówki;-).

Witajcie, czuję wiosnę, nawet pranie wyniosłam na dwór;-):-D, dzieciaki chyba już zdrowe, dzisiaj jedziemy na kontrolę to się wszystko okaże ale mam nadzieję,że już wszystko dobrze, zresztą choroby po nich nie widać, Kuba zaczął pełzać i wszędzie go pełno a najgorsze, że bardzo mu się podobają koniki pony Emilki i na swój sposób kłócą się- Kuba wygrywa ( jak złapie za włosy to wszyscy wymiękają:-D;-))
Justyna po takim spacerku to nie dziwię się, że M szybko zasnął;-)
Madzienka udanego pierwszego? spacerku:tak:
Anaconda miejmy nadzieję, że Maja sama się wybroni i nie trzeba będzie leków:tak:
Misia zdrówka
Sunday jak wizyta u pulmonologa?
Uciekam, może się pomaluję- a co w końcu już prawie wiosna to o i chęci na makijaż są:-D:blink:;-)

witam i ja

madzienka i jak spacerek??? w taką pogodę to aż żal w domu siedzieć:tak: a jak oczko Julci???
justyna ja też się nei dziwię że M padł po spacerku, a co do wody...u nas Miki robi tk samo, tylko się odwróce i słysze jak skacze po kałużach:-D:-D
anaconda zazdroszcze Woch... przywieź nam trochę gorącego słoneczka:tak:
patlysia trzymam kciuki za wizitę, oby dzieciakom już nic nie dolegało:no:

a my dzisiaj też mieliśmy z Zofią spacerek.... do przychodni bo jej się te gluty takie zielono-brązowe zrobiły:baffled: i mamy się inhalować (w końcy zakupiłam inhalator) zakraplać nosek i dokładnie czyścić żeby nic na uszka i na oskrzela nie poszło, jak nie bedzie bardzo przytykało jej noska to mamy pozwoleństwo na spacery:tak::tak: teraz śpi trochę bo żeby nie siedziec w przychodni z kaszlającymi ludźmi to czekaliśmy na P na dworku wiec sie obie dotleniłyśmy:tak::tak::tak:
dzisiaj na obiadek zrobiłam piersi kurczaka na parze, aż załuję zę więcej nie zrobiłam bo pyszne było:tak::tak::tak:

Zasiadam z kawką i niedługo do sklepów spadam bo jeszcze zakupów nie zrobiłam :szok::szok:
Madzienka super że z oczkiem lepiej :tak::tak: i jak udał się spacerek? Widzimy się jutro i chyba jednak autem się wybiorę bo leclerc chciałabym zaliczyć :tak::tak:
Justyna no nie dziwię się że po takim spacerku M padł :-D:-D a sąsiadka faktycznie dziwna - całą zimę w domu przesiedzieć :szok::szok:
Mandziula oby inhalacje szybko pomogły i Zosieńka mogła spokojnie oddychać :tak::tak: piersi kurczaka na parze - muszą być dobre :tak::tak: ja to uwielbiam piersi z grilla w "Bidzie" :tak::tak::tak:
Patlysia trzymam kciuki za dobre wieści na kontrolnej wizycie :tak::tak:
Marta jak nie zasilacz to myszka, oj nie dają Ci się nudzić chłopaki :-D:-D
U mnie od rana okna uchylone i wcale zimna nie czuć, oj żeby tak już ciepełko przyszło na dobre :tak::tak:

Witam się i ja. Co za cudowne słoneczko obudziło nas z samego rana, ahhh;-) My z Cypkiem zaliczyliśmy spacerek i zakupy, na obiad dzisiaj duszony karczek, a ja już w pracy...

Czy któraś z Was się orientuje co trzeba zrobić, jeżeli otrzymałam błędnie wypełniony pit-11 z poprzedniej pracy:confused: Antuanet wydaje mi się, czy Ty masz coś wspólnego z księgowością? Dostałam pit opiewający na prawie 2razy wyższą kwotę niż w rzeczywistości zarobiłam. A szkopuł tkwi w tym, że firma już nie istnieje i co teraz:confused::dry:
Oczywiście mam potwierdzenie ile faktycznie tego było w postaci rmua.Nie wiem, może zadzwonię do US i się zapytam:baffled:

Justynka wyniki nie wiadomo kiedy, także czekamy:tak: Ohhh, a ja uwielbiam surówkę z kiszonej:-)

Anaconda u mnie też jak rano okno było otwarte to nawet o nim zapomniałam, bo nie było czuć chłodu:-p

Madzienka jak Wasz dzisiejszy spacerek?

Mandziula zdrówka dla Zosi:tak:

Patlysia moje pranie też na dworze schnie;-) trzymam kciuki za wizytę

Marta na początku zastanawiałam się o jaką mysz Ci chodzi:-D

my już po dłuuuuuuuuugim spacerku, aż chce się żyć jak na dworze tak cieplutko...Lenka jeszcze dosypia na balkonie a ja szybko biorę się za obiad bo P pojechał już po Julcię....

Anaconda to dawaj znać bo nie ma problemu możemy pojechać razem...

Mandziula zdróweczka dla Zosieńki....niech inhalacje jej pomogą....
jak robiłaś te piersi...czekam na przepis....

Justyna super spacerek za wami, brawo dla dzielnego Michałka...
dołączysz jutro do nas w KC???

Marta Ty to sie z nimi masz....:-D

Iwonka ja nie pomogę...Antuanet wzywamy Cie potrzebna nam pomoc!!!!:tak:

Sunday jak wizyta???

zmykam do kuchni....;-):tak:

madzienka piersi robiłam na szybko, posypałam solą, pieprzem ziołowym i ziołami prowansalskimi, na folię aluminiowa nakropliłm olej i owinełam piersi, parowłam 15 min:tak::tak:
super ze spacerek się udał

ja też okna pootwieraam i wietrzę w domku, oj czuć już wiosnę wpowietrzu:tak::tak::tak:

reklama
Witajcie.Mnie dzisiaj głowa boli niemiłosiernie... brałam juz tabletke w domu ale na chwile tylko pomogło:baffled:
Byliśmy z M na wizycie i do pt jeszcze antybiotyk bierzemy, inhalacje raz dziennie i Aerius przez 5 dni. po 15 marca idziemy na wymaz z noska i gardła, a 26 testy alergiczne. A tak w ogóle to przynajmniej 2-3 tyg w domu mamy siedziec tzn nie w przedszkolu,zeby zaraz znowu czegoś nie złapał, więc pewnie najprędzej w nd na spacerek gdzieś pojdziemy.

W pracy mamy full dzieci... więc cały czas cos się dzieje,niech juz ta wiosna przyjdzie to będziemy wychodzić na plac bo energiii mają że niedługo sala pójdzie z dymem....:confused:

Justyna ja musze, zabrać sie za balkon bo narazie mam syf, i już czuje to pranie na balkonie.
Ja nie mam dzisiaj ryby ale mam taka surówke :-)

mandziula masz urzadzenie do gotowania na parze?

Madzienka noo dzisiaj pogoda była cudna na spacerki :-)

patlysia jak po kontroli?

Marta współczuje kontuzji myszki:baffled:

misia a jak u Was?

anaconda trzymam mocno kciuki za Majeczkę, oby wyszła sama i dzielnie z kłopotów ze zdrowiem.
Zapisałam Maksia do denstyty na 20marca, oby tylko zdrowy był:baffled:

Do góry