reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Helloooo
u mnie nic nowego, Fifi ok, mnie coś rozbiera, rozbiera i rozebrać nie może. ;-)Wystawianie ocen w toku (ach, jak ja tego nie lubię:baffled:).

Anaklim jeszcze w 2-paku i ma już dość.:baffled::tak:
o losie. Wcale się jej nie dziwię. Ignaś wyłaź!!!!!

sunday tak mi przykro z powodu pracy. Wiadomo dlaczego będziesz pracować tylko do marca? Jest jakiś sensowny powód?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Musisz miec przepracowany rok...wtedy idziesz od Urzedu Pracy i dostajesz
Widzialam juz na NK twoje zdjecia Sunday -super sa...,a jaki to program?
Martus,to cos im sie pochrzanilo teraz:baffled:...bo sprawdzalam wczesniej i link sie otwieral....:tak:

anet15 ale rok w jednej firmie?czy w ogole? trzeba pojsc na jakis kurs zanim wyplaca?

A co do programu to nie wiem,musze M spytac.

niekoniecznie w jednej firmie,w sumie zeby bylo rok przepracowane,na pelny etat,ale ciagiem trzeba miec rok przepracowany bodajze w 1,5 roku(zeby sie zmiescic) dokladnie nie wiem bo dawno nie kozystalam....a na zaden kurs nie trzeba isc...musisz sie w ciagu 7 dni od zwolnienia z pracy poprzedniej , zarejestrowac w UP jako bezrobotna...na podstawie swiadectw pracy....i tyle,oni ci tam sprawdza czy ci sie nalezy zasilek,czy nie....

a mnie znow maz dzis wkurzyl....teraz o jedzenie poszlo...ja naprawde zwariuje z nim w tym domu jak tak dalej bedzie siedzial.....przyszedl po poludniu z podworza i widze ze sie w kuchni krzata,wiec pytam czy mu jesc odgrzac....a on ze sam sobie zrobi,no ok....ale patrze a on sobie jajka smazy,no szlag mnie zaraz trafil...to ja mowie ze przeciez sa placki ziemniaczane i gulasz z ziemniakami....a on na to ze placki jadl rano a gulasz wczoraj,to ile ma jesc to samo,a plackami to sie najesc nie mozna...no kuzwa mac!!!!!!!!
Jutro strajk,ugotuje krupnik , ktorego nie cierpi!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
anet15 dziekuje!
Toż sie masz z tym chlopem!A co mu powiedzialas jak Ci poweidzial "ile można jeść to samo"? A z tym krupnikiem to dobra sprawa-moj M akurat bardzo lubi krupnik!:-)

Ja jestem teraz na zastępstwie.

Słuchajcie nie orietujecie sie jak mozna dostac zasilek dla bezrobotnych?

widzę, że Anetka już i wytłumaczyła dokładnie:tak:

Martus,to cos im sie pochrzanilo teraz:baffled:...bo sprawdzalam wczesniej i link sie otwieral....:tak:

mi też się otworzył wcześniej :tak:

anet Ty to się masz z tym chłopem, a zagoń go do kuchni niech on ugotuje obiad:-)

a mi jakoś nic się nie chce. byliśmy na sankach wieczorkiem. i tak idziemy idziemy, o czymś rozmawialiśmy a M coś mówi że Hubert cicho, odwracam się, a ten śpi:baffled:
no i wróciliśmy do domu.

a mój małz miał jakiś przypływ współczócia dla mnie czy cos, wyobraźcie sobie że tak sam z siebie zabrał mnie do kina:tak::tak: kolejka była taka, że masakra i w sumie nie poszliśmy ale zarezerwowaliśmy miejsca na jurto. wieć jutro idę się rozrywać w kinie:tak::tak::-):-)

reklama
mandziula to super, rozerwiesz się trochę, a widzę w suwaczku jeszcze równo 4 tygodnie Ci zostało:tak:

a wiecie, że ja ze swoim M nie byłam jeszcze w kinie. kiedyś chciał nas szwagier wyciągnąć, a M do niego, że po co można na komputerze obejrzeć film:baffled:
dobrze, że od czasu do czasu da się wyciągnąć na pizzę:-p

Do góry