reklama
Motylla
Fanka BB :)
Witam. Miałam wczoraj wieczorem zajrzeć ale W. okupował kompa, a ja z chłopakami oglądałam toy story 3. Dzisiaj humor lepszy, wczoraj jakaś chandra mnie dopadła i jeszcze mi się śniła moja mama i po obudzeniu myślałam o niej.
Muszę przebrać ubrania Radka bo już z niektórych wyrósł, a jak byłam w przychodni to Radek staną przy miarce i pokazało 86 cm , sama mierzyłam i nie jestem pewna czy tyle ma bo przy ostatnim szczepieniu miał 82 cm, może go pediatra źle zmierzyła
Muszę przebrać ubrania Radka bo już z niektórych wyrósł, a jak byłam w przychodni to Radek staną przy miarce i pokazało 86 cm , sama mierzyłam i nie jestem pewna czy tyle ma bo przy ostatnim szczepieniu miał 82 cm, może go pediatra źle zmierzyła
sunday_
Witam w niedzielne popołudnie. U nas dzisiaj rodzinnie w domku, Maks dużo lepiej się czuje, nawet kaszel jest mniejszy. Jeszcze kilka dni i mam nadzieje,ze juz będzie dobrze.
Motylla dobrze ze humorek juz lepszy
Antuanet jak rodzinna uroczystość?
marz i jak wieczorek przy piwku i Xfactorze?
A tu dla tych,które lubią i które chcą spróbować sushi Japońskie Specjały
Motylla dobrze ze humorek juz lepszy
Antuanet jak rodzinna uroczystość?
marz i jak wieczorek przy piwku i Xfactorze?
A tu dla tych,które lubią i które chcą spróbować sushi Japońskie Specjały
Witam sie niedzielnie.....u nas tez niedzielka w domu...ja skoczylam tylko do kosciola a pozniej nawet ucielam sobie drzemkea mnie jak to przy niedzieli nosi na cos slodkiego wiec P poszedl z B do Lidla po jakas galaretke i oczywiscie moja ulubiona bita smietane:-)ciekawe jak ich spacerek bez wozeczka czy wiecej na nozkach czy na barana...
M spi bo cos go zmoglo bo jakis taki nadal dziwny znowu cieplawy wiec snu mu nie bronie niech sen wyciaga chorobe
Sunday udany udany XFactor obejrzany i jeszcze komiedia po nim z browarkiem oczywiscie
Motylla dobrze ze czujesz sie juz lepiej tak podejrzewalam ze to moze miec zwiazek z mama takze tule mocno na smuteczki....R duzy chlopiec ciekawe ile moj maluch mierzy bo nie mierzylismy sie od wrzesnia
Anaconda i co wygonilas swoich na goreczke?????jak Ty biedactwo jutro wstaniesz???
Antuanet o ktorej dzieciaki zrobily pobudke???;-)
Madzienka jak L???Nie ma to jak wypad po "zapałki" zawsze pomaga
M spi bo cos go zmoglo bo jakis taki nadal dziwny znowu cieplawy wiec snu mu nie bronie niech sen wyciaga chorobe
Sunday udany udany XFactor obejrzany i jeszcze komiedia po nim z browarkiem oczywiscie
Motylla dobrze ze czujesz sie juz lepiej tak podejrzewalam ze to moze miec zwiazek z mama takze tule mocno na smuteczki....R duzy chlopiec ciekawe ile moj maluch mierzy bo nie mierzylismy sie od wrzesnia
Anaconda i co wygonilas swoich na goreczke?????jak Ty biedactwo jutro wstaniesz???
Antuanet o ktorej dzieciaki zrobily pobudke???;-)
Madzienka jak L???Nie ma to jak wypad po "zapałki" zawsze pomaga
Justyna2729
Witajcie, my już w domku, nastawiłam pralkę bo J wczoraj oblał się ropą i wszystkie robocze ubrania śmierdzą
Sunday miałam neta bo był brat, ale zasięg kiepski musiałam z lapkiem lawirować po mieszkaniu
Cieszę się że z M jest lepiej:-)
Motylla dobrze że humorek nieco lepszy,
Marz i jak zdrówko M?
Sunday miałam neta bo był brat, ale zasięg kiepski musiałam z lapkiem lawirować po mieszkaniu
Cieszę się że z M jest lepiej:-)
Motylla dobrze że humorek nieco lepszy,
Marz i jak zdrówko M?
anaconda27
styczniówka2006
Maja zajada kolację więc ja na chwilkę zaglądam ale pustki przy niedzieli straszne Ciekawe czy uda mi się ją wcześniej położyć spać bo już w tv zauważyła że od dzisiaj rusza "Przepis na życie" i już mi tu deklaruje, że ogląda ze mną
Oj jakiś ten dzień faktycznie śpiący bo ja też miałam moment że oczy same mi się zamykały ale jakoś udało się przezwyciężyć
Marz tak wygoniłam swoich na górkę i nawet fajnie się bawili a Maja ponoć cały czas celowała żeby wjechać w drzewo
oby M Ci się nie rozłożył, może sen pomoże i doda energii i zdrówka a Ty jutro też wracasz do pracy?
Justyna a z jakiej telefonii brat ma neta?
Sunday a kto jutro z Maksiem w domu siedzi? dobrze że kaszel minie, ciekawa jestem co Wam pulmonolog powie
Motylla dobrze że humorek wraca oby tak dalej a dołki zakopujemy jak najgłębiej no no ładnie Ci Radzio mierzy
Wy wczoraj przy piwku a ja dzisiaj i muszę sobie Karmi kupić bo tak jakoś chodzi po mnie już kilka dni
Oj jakiś ten dzień faktycznie śpiący bo ja też miałam moment że oczy same mi się zamykały ale jakoś udało się przezwyciężyć
Marz tak wygoniłam swoich na górkę i nawet fajnie się bawili a Maja ponoć cały czas celowała żeby wjechać w drzewo
oby M Ci się nie rozłożył, może sen pomoże i doda energii i zdrówka a Ty jutro też wracasz do pracy?
Justyna a z jakiej telefonii brat ma neta?
Sunday a kto jutro z Maksiem w domu siedzi? dobrze że kaszel minie, ciekawa jestem co Wam pulmonolog powie
Motylla dobrze że humorek wraca oby tak dalej a dołki zakopujemy jak najgłębiej no no ładnie Ci Radzio mierzy
Wy wczoraj przy piwku a ja dzisiaj i muszę sobie Karmi kupić bo tak jakoś chodzi po mnie już kilka dni
hello....kurdę nie wiem o co kaman ale Czarek rano wstał lekko ciepławy....37,4 i tak przez cały dzień a teraz na wieczór 38,4....i nic poza tym....mówi że nic go nie boli....i wciągu dnia normalnie się zachowywał teraz tylko wieczorem zrobił się markotny....nie ma ani kaszlu ani kataru....więc skąd ta gorączka.....tym bardziej że siedział 2 tyg w domu.... jutro miał iść do przedszkola zobaczymy jutro jak będzie....
madzienka super że Lenka już się tak nie pręży...
marzenka i co oglądałaś wczoraj X Factor????? ja lubię takie programy na etapie castingów....zawsze znajdzie się kilka osób którzy dostarczą nam rozrywki....
anaconda i jak kupiłaś sobie karmi.....ja właśnie wypiłam kawowe???
madzienka super że Lenka już się tak nie pręży...
marzenka i co oglądałaś wczoraj X Factor????? ja lubię takie programy na etapie castingów....zawsze znajdzie się kilka osób którzy dostarczą nam rozrywki....
anaconda i jak kupiłaś sobie karmi.....ja właśnie wypiłam kawowe???
iwonka07
Witajcie, my dzisiaj ( a właściwie to już wczoraj ) rano wybraliśmy się do kościoła a potem ruszyliśmy do spa do nałęczowa-z rana, żeby tłumów nie było wypluskani, zrelaksowani wróciliśmy do domu i po rosołku jak padliśmy, to drzemkowaliśmy 2 godziny więc ja teraz siedzę nad statystyką bo wyspana, ale powoli kończę, prysznic i spać
Sunday fajna ta promocja, a co polecasz z tego sushi?
Eliza o masz, a co go tak gorączka złapała oby to nic się nie rozwijało
Anaconda i jak, Maja oglądała z Tobą? bo my póki siedzieliśmy na kanapie to Cypek też nie chciał się kłaść zaoglądany;-)
Motylla wszystkie chandry niech sobie ida precz;-)
Sunday fajna ta promocja, a co polecasz z tego sushi?
Eliza o masz, a co go tak gorączka złapała oby to nic się nie rozwijało
Anaconda i jak, Maja oglądała z Tobą? bo my póki siedzieliśmy na kanapie to Cypek też nie chciał się kłaść zaoglądany;-)
Motylla wszystkie chandry niech sobie ida precz;-)
reklama
Witam,
siedzę właśnie na telefonie próbując się dodzwonić do przychodnijedno i drugie zasmarkane i kaszlące:-(Natalka ze stanem podgorączkowymkoszmarja w pracy,teściowa została z maruderami
no...udało się...na 16.15 idziemy
siedzę właśnie na telefonie próbując się dodzwonić do przychodnijedno i drugie zasmarkane i kaszlące:-(Natalka ze stanem podgorączkowymkoszmarja w pracy,teściowa została z maruderami
no...udało się...na 16.15 idziemy