reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam,
Korzystam z obecności brata i zaglądam do was. dzieciaki śpią to i na spokojnie mogę otworzyć laptopa:rofl2:

Sunday a do kiedy macie antybiotyk?

Mandziula super że oczko Zosi ma się lepiej,

Sienio zdróweczka dla Julci, oby ta duszność była jednorazowa

Motylla co się dzieje że humorek kiepski?

Anaconda wow świetna nagroda:happy: może i ja bym się wybrała do KC, daj znać w jaki dzień się wybieracie z Madzienką

Marz i jak P z M i B wyruszyli do babć? Wczoraj jak jechaliśmy do Włodawy to droga była kiepska

Maltanka no taki luzik dobrze wpłynie na pracę

reklama
Motylla a co do za dołki??????:sorry:zycze poprawy nastroju...
Madzienka zycze abyscie znalezli sposob na spokojny sen Lenki.....
Mandziula dobrze ze z oczkiem Z juz lepiej....
Sienio i co wzielas sie za porzadki?????
Justyna tak sa u babc M jest u jednej a P z B u drugiej;-)
Anaconda spisz?????strasznie wrazliwa jestes:-p :-p:-p

Ja siedze i sie lenie jeszcze posciel mam do zmiany ale narazie lezakuje na balkonie....planow na reszte dnia brak.... :zawstydzona/y:jakos mi nudno:confused2:

My spacerek saneczkowy zaliczyłyśmy i faktycznie bez dobrych śniegowców to nie ma co dzisiaj wychodzić bo chlapa okropna :tak::tak: ale Maja przeszczęśliwa bo górki zaliczone i całe spodnie i rękawiczki mokre :tak::tak::-D:-D
Co do moich sąsiadek to ja u nich raz byłam i im zwracałam uwagę że tutaj ściany strasznie cienkie i wszystko słychać, a one jak w nocy wróciły to zaczęły się chichotać jak oszalałe i ciągle trzepać drzwiami balkonowymi więc mi nerwy puściły, a interwencja policji od razu pomogła bo ucichły w moment :cool::cool: jak chcą się rozerwać to ja nie mam nic przeciwko ale jak nad ranem wracają do domu to niech japy zamkną i idą spać a nie jeszcze będą sobie wrażenia opowiadać :crazy::crazy: nie popuszczę im i myślę że babka z dołu też nie z tym że ona wydzwania do właściciela mieszkania i jemu gada
Marz mi też by się zdało pościel zmienić ale jakoś mi tak nie po drodze :-p:-p
Mandziula oby z dnia na dzień oczka Zosi mniej ropiały :tak::tak: szkoda że mama już wraca do siebie - fajnie mieć kogoś takiego do pomocy ;-);-)
Madzienka oby dzisiejsza nocka była już lepsza :tak::tak: a Wy weekendy w domu spędzacie czy już zaczynacie pomału po babciach jeździć ;-);-)
Motylla co to za dołki Cię dopadły, a kysz a kysz :tak::tak:
Justyna dam znać :tak::tak: najpierw muszę sobie twingusia sprowadzić żeby mieć tam czym pojechać :-D:-D
Sienio oby taka nocka już się nie powtórzyła :tak::tak: ja też odwiedzam siostrzyczkę tylko że w marcu :-p:-p;-);-)
Wiecie co chyba te wziewki zaczynają Mai pomagać bo widzę że już coraz rzadziej się "zaciąga" powietrzem, ciekawa jestem jak jej we wtorek ta spirometria wyjdzie i co na to lekarka :sorry::sorry:

Witam.
Ferie się kończą, i juz czuje to niewyspanie....:eek:
Dziewczyny jeśli tylko zrobię fotkę tzn W mi zrobi to pokaże się :tak: a długość to tak na wysokości brody:tak:

anaconda ale masz sąsiadki... matko!!! Oby juz takie imprezy nie powtarzały się.
Super,ze wziewki pomagają.

marz i jak lenia zabiłaś czyms?

Justynka antybiotyk mamy dobrac do konca butelki,więc liczę że tak do środy.
Fajnie,ze u mamy masz neta :-)

sienio zdróweczka dla Juleczki!!!

Motylla jak humorek?

mandziula dobrze ze z Zosi oczkiem już lepiej.

Madzienka jak Lenka w dzień,spokojnie?

gon1a mojemu też przydałby się system dla podratowania:eek:

iwonka statystyka... o matko!!!

maltanka jak nowa zabawka???

Fajnie czasem miec chile tylko dla siebie ale juz mam dosyc i juz mnie nosi za Nimi:sorry::sorry::sorry:bylam na spacerku w stokrotce lozeczka poposcielalam i niech juz wkoncu przyjada:confused2:

Anaconda no rzeczywiscie moze byc to denerwujace wkoncu po takich interwencjach sie uspokoja....super ze wziewki pomagaja i oby spirometria wyszla ok...
Sunday wow to poszalas z dlugoscia jestem bardzo ciekawa jak wygladasz:-)
Madzienka co u Ciebie dotlenilas sie?????
Sienio oby byl to jednorazowy przypadek u J.....:sorry:a gdzie siostra mieszka?????

Dzisiaj rozpoczyna sie X-factor moze uda mi sie obejrzec no i browarek dzisiaj obowiazkowo uwielbiam soboty wieczor:-)

witajcie..w oczekiwaniu na dzisiejsza walkę zaglądam na chwilkę....

u nas dzionek spokojny, odstawiłam wszytskie koperki itp. i Lenka nie prężyła się:tak:

Mandziula
pewnie że pije...ale niewiele pomagają:sorry:
super że z oczkiem Zosieńki już lepiej...
babcia nagotowała na zapas???

Madzienka co u Ciebie dotlenilas sie?????

oj tak, wypad "po zapałki" bardzo mi się przydał....

Madzienka jak Lenka w dzień,spokojnie?

tfu tfu żeby nie zapeszyć nocki...dzionek mega spokojny.....
czekamy na fotkę...

Madzienka oby dzisiejsza nocka była już lepsza :tak::tak: a Wy weekendy w domu spędzacie czy już zaczynacie pomału po babciach jeździć ;-);-)

na razie babcie przywożą obiadki do nas:-pale szczerze to ta wersja mi bardziej odpowiada:-D:-D:-D
super że spacerek saneczkowy dzisiaj zaliczony....

Sienio zdróweczka dla J, żeby atak kaszlu nie powtórzył się...

Antuanet hop hop gdzie jesteś??
Madziarka a Ty???

spokojnych nocek

Witam się sobotnio
madzienka jestem jestem,podczytuję na bieżąco a co się zabiorę żeby coś napisać to zawsze coś...A jakie "zapałki" kupowałaś?Super że sprawy brzuszkowe lepiej;-)
sienio współczuję przeżyć nocnych, mam nadzieję że dzisiejsza będzie lepsza...Zdrówka dla Julki:tak:
anaconda i zaczęła coś ta dr działać?Czy do innej się przenieśliście?
motylla mam nadzieję że depresja poranna minęła...
marz21 jak tam brygada Twoja?Wrócili?
mandziula ale to coś Zosi łzawi to oczko czy dlaczego to trzeba masować?Jakie są objawy?Super że mama trochę Cię odciążyła-mogłaś odpocząć trochę.
sunday widzę że wiosnę poczułaś że nowa fryzurka...Czekamy na fotkę:tak:
Ja ostatnio zabiegana byłam bo okres podatkowy miałam ale jestem na prostej;-) Dzieciaki tfu,tfu zdrowe-wczoraj byłam w przychodni z nimi na kontroli. Dzisiaj pobiegali po dworze i padli po 18 tak więc pewnie o 6 jutro przy niedzieli pobudka będzie:happy: Ja wieczorem byłam na szybkich zakupach w Real-u, kupiłam pieluchy i inne pierdółki. Jutro mamy małą rodzinną uroczystość więc pora chyba iść spać. Spokojnych nocek.

Antuanet lekarka zaczęła działać i okazała się całkiem fajną babką, widocznie takie ma zasady że na pierwszej wizycie nic nie robi tylko rozmawia z dzieckiem :tak::tak: na ten moment nie przenosimy się do innej :no::no:
Madzienka to super, że babcie obiadki podrzucają, też bym tak chciała ;-):tak::tak:
Marz to mówisz że już się stęskniłaś za swoją gromadką, cisza Ci przeszkadza :-):-) ja miałam odpocząć chociaż przez tydzień a tu Maja psikusa zrobiła i do babci nie pojechała :-D:-D
Sunday ja też już się czuję niewyspana na samą myśl o poniedziałku :-D:-D chociaż na szczęście J będzie miał na godz.10 i ominie mnie poranne wychodzenie z domu :-p:-p

anaconda27 to dobrze że zaczęła coś sprawdzać:tak: Ja też muszę się do niej wybrać bo jak ostatnio ją spotkałam to narzekała że nie przychodzimy jej odwiedzić:sorry:

reklama
Witam w niedzielny poranek :-):-)
Pospałam sobie jak bobas i nie mam pojęcia co to będzie jutro :szok::szok: a jeszcze muszę z rana z J jechać żeby sobie autko sprowadzić :sorry::sorry:
A dzisiaj lenimy się na całego, jedynie Kościół odwiedzimy i wygonię swoich na górkę podczas gdy sama za obiad się wezmę :tak::tak:
Miłego dnia życzę :tak::tak:

Do góry