reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Anaconda ta krew jest bo mu jakieś naczynka w dupci pękają jak wyciska twardego korka:-(

Madzienka
ojeju i jak dostaliście się do okulistki? do Luxmedu chodzicie? Zdrówka dla naszej bidulki:tak:

Iwonka oj to ciężki dzionek uczelnia praca:no:, a co tam się dzieje w pracy że tacy ludzie?

Zapisałam Michała na 6 marca, myślałam że w tym tygodniu się uda no ale dobrze że w ogóle jakiś numerek był wolny:tak:

Anaconda no właśnie o to chodzi że same baby i weź sobie wyobraź jak wszystkie jakimś swoim humorem pojadą:sorry2: ajj szkoda gadać

Justynka za dużo damskich hormonów w jednym miejscu chyba...

No dobrze byś wtedy miała, wszystko pod nosem :tak::tak: a do okulistki też do luxmedu jeździsz? :confused::confused:

tak

Madzienka
ojeju i jak dostaliście się do okulistki? do Luxmedu chodzicie? Zdrówka dla naszej bidulki:tak:

zaraz się okaże...już pojechali....nie zdarzyło się nam jeszcze żeby pani doktor nie przyjęła nas...oby dzisiaj nie było wyjątku;-)
oczko Julci ku mojemu zaskoczeniu nie wygląda wcale tak źle, spodziewałam sie gorszego widoku po dniu w przedszkolu

Witajcie

uff poniedziałek juz za mną:blink: beznadziejna pogoda na dworze ciapa i mokro blee do tego czyje, ze wirusy będą sie rowijać ksiązkowo jakby teraz mało ich było:baffled:

mandziula super pomysł z tą łyżką, pewnie wyszła wam rewelacyjna:tak: jak żosieńka?
misia współczuje znów chorowania mam wrażenie, ze to jak w Dniu Świstaka:sorry2::no:
anaconda a wiesz, ze ten odcinek oznabyło obejżec w tvnplayer tydzień temu:blink: tu masz 2 odc Przepis na życie - Odcinek 2 - S04E02 - tvn player
iwonka oj nie ma to jak praca z babami:-D:-D kłócą sie robą fochy jak to baby;-) u mnie teraz przynajmniej jest atmosfera dobra, bo w poprzedniej pracy to jakiś koszmar był:sorry2:
justynka mam nadzieję, ze Michałkowi nic złego nie dolega:sorry2:
madzieńka i jak oczko Juci? ona jakoś czesto ma problem z oczkiem biedulka:-( a Ty jak sie czujesz?

zmykam miłego popołudnia

Ostatnia edycja:
A my się zaraz do dentystki wybieramy :tak::tak: właśnie Maja je kolację bo po lakierowaniu nic już nie wolno :tak::tak:
Sienio chlapa okropna, jak się idzie po chodniku to tylko słychać jak się w to "błotko" wchodzi :sorry2::sorry2: też nie lubię takiej pogody :no::no: dzięki za linka do "Przepisu" jak będę miała chwilkę spokoju to obejrzę :tak::tak:
Madzienka na pewno Julcię przyjmą skoro do tej pory tak było, oby oczko szybko przestało łzawić i puchnąć :tak::tak:
Justyna to i tak w miarę szybko Was zapisali :tak::tak: ciekawe co Wam doradzi lekarka, a może Michaś za mało pije stąd te twarde kupki :confused::confused: moja Maja też zawsze "twardo" robiła, ale u nas krew się nie pokazywała a na rozluźnienie kału pediatra kazała jej podawać lactulosum :tak::tak:
Iwonka ooo to jak z samymi babami pracujesz to nie ma co się dziwić ze atmosfera czasem napięta :-D:-D

hejka....pierwszy dzień z nową koleżanką już za nami....spoko zajęcia poprowadziła bez stresu mimo że robiła to pierwszy raz w życiu....ale dzieci ją próbują....na ile mogą sobie pozwolić....
Czarek dzisiaj jeszcze nie poszedł do przedszkola bo stan podgorączkowy cały czas się utrzymuje....niby nie wiele a jednak....
jutro wybieramy się do lekarza....

misia ZNOWU!!!!!!!!!!zdróweczka życzę

patlysia i dla Was zdrówka....biedna miśka...

mandziula super że bierzecie udział w konkursie....jak ja zrobiłam ostatnio konkurs w przedszkolu to tylko 4 rodziców wzięło w nim udział...
trzymam kciuki za zwycięstwo....a teraz na fotkę łyżkowej Myszki Miki...

justynka bidulek wymęczą go te kupy....

anaconda moja znajoma przez 4 miesiące miała @ i nie wiedziała że jest w ciąży....więc mówisz że masz zachcianki :-D:-D:-D

iwonka współczuje Ci że tak długo w pracy musisz siedzieć....

madzienka super że Lenka tak ładnie rośnie.... jak tam Julcia i jej oczko....fajnie że będziecie mieli lux-med pod nosem....może przeniosą waszą lekarkę....
a tak swoją drogą to nieźle się rozrastają to już chyba 4 w lublinie....
a Ty masz z pracy wykupioną opiekę w lux-madzie????

sienio masz rację praca z samymi babami może być dołująca....dobrze że teraz masz lepszą ekipę....nie ma to jak jedna plotkara która we wszystkim zamiesza.....

Jula po wizycie, dostała maść i za tydzień do kontroli, bo pani doktor musi sprawdzić wzrok Julci w tym chorym oczku..coś jej się nie spodobało :-(

Anaconda powodzenia na wizycie...

Sienio ostatnio mieliśmy spokój i to dość długo...ale wystarczy że jakiś wirus oczny jest w okolicy Jula go złapie:sorry2:

Witam. Ale pogoda... chlapa,wiatr...blee... a w na witrynach widzę juz jajka, kurczaczki itp. ja chce już wiosne....:baffled:

Madzienka zdrówka dla Julci.Super wieści o Lence :tak:

elza zdrówka dla Czarka. Super,ze koleżanka dała rade, a dzieci wiadomo przyzwyczajone były juz do Pauliny. A jak jej się w ogóle pracuje?

anaconda i my musimy się tez zapisać do denstyty, oby tylko zdrowie było:tak:

sienio właśnie te wirusy...:-(

iwonka a co to za ludzie,ze nie chce sie?

Justynka bidulek z Michałka...
współczuje remontu za ścianą.

misia zdrówk dla dzieciaczkow, jak po wizycie?

mandziula pochwal się wazym dziełem:-)

patlysia współczuje @,ale cóż taka kolej rzeczy...:baffled:

reklama
u nas w końcu cisza zapanowała, choć Zosi tnie wierzę że twardo zasnęła:no::no: strasznie ciężko idzie nam zasypianie na noc...

madzienka dobrze, ze Julcia m już leki na oczko, oby szybko pomogły:tak::tak: super że Lenka przybiera na wadze, a zaczeaś dokrmiać??? my idziemy 12 marca na szczepienie... ciekawe ie ta moja kluska waży...
eliza dobrze, ze nowa dziweczyna sobie radzi:tak:
powodzenia jutro na wizycie:tak:
justyna biedny Michałek, strsznie mi go szkoda...

naładowałam baterie w aparacie to się chwalę naszą łyżką myszką, tylko mi model focha strzelił...
a jk sie chwalę to wszystkim... wydziergalam Zosi ubranko do chrztu... niektórym się fiolet nie podoba, ale pozostwię to bez komentarza... i nowi przyjaciele Mikiego;-)

Załączniki

• Obraz 044.jpg
    Obraz 044.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 47
  • Obraz 038.jpg
    Obraz 038.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 64
  • Obraz 039.jpg
    Obraz 039.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 68
  • Obraz 041.jpg
    Obraz 041.jpg