reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Anaconda ta krew jest bo mu jakieś naczynka w dupci pękają jak wyciska twardego korka:-(

Madzienka
ojeju i jak dostaliście się do okulistki? do Luxmedu chodzicie? Zdrówka dla naszej bidulki:tak:

Iwonka oj to ciężki dzionek uczelnia praca:no:, a co tam się dzieje w pracy że tacy ludzie?

Zapisałam Michała na 6 marca, myślałam że w tym tygodniu się uda no ale dobrze że w ogóle jakiś numerek był wolny:tak:

Anaconda no właśnie o to chodzi że same baby i weź sobie wyobraź jak wszystkie jakimś swoim humorem pojadą:sorry2: ajj szkoda gadać

Justynka za dużo damskich hormonów w jednym miejscu chyba...

No dobrze byś wtedy miała, wszystko pod nosem :tak::tak: a do okulistki też do luxmedu jeździsz? :confused::confused:

tak

Madzienka
ojeju i jak dostaliście się do okulistki? do Luxmedu chodzicie? Zdrówka dla naszej bidulki:tak:

zaraz się okaże...już pojechali....nie zdarzyło się nam jeszcze żeby pani doktor nie przyjęła nas...oby dzisiaj nie było wyjątku;-)
oczko Julci ku mojemu zaskoczeniu nie wygląda wcale tak źle, spodziewałam sie gorszego widoku po dniu w przedszkolu

Witajcie

uff poniedziałek juz za mną:blink: beznadziejna pogoda na dworze ciapa i mokro blee do tego czyje, ze wirusy będą sie rowijać ksiązkowo jakby teraz mało ich było:baffled:

mandziula super pomysł z tą łyżką, pewnie wyszła wam rewelacyjna:tak: jak żosieńka?
misia współczuje znów chorowania mam wrażenie, ze to jak w Dniu Świstaka:sorry2::no:
anaconda a wiesz, ze ten odcinek oznabyło obejżec w tvnplayer tydzień temu:blink: tu masz 2 odc Przepis na życie - Odcinek 2 - S04E02 - tvn player
iwonka oj nie ma to jak praca z babami:-D:-D kłócą sie robą fochy jak to baby;-) u mnie teraz przynajmniej jest atmosfera dobra, bo w poprzedniej pracy to jakiś koszmar był:sorry2:
justynka mam nadzieję, ze Michałkowi nic złego nie dolega:sorry2:
madzieńka i jak oczko Juci? ona jakoś czesto ma problem z oczkiem biedulka:-( a Ty jak sie czujesz?

zmykam miłego popołudnia

Ostatnia edycja:
A my się zaraz do dentystki wybieramy :tak::tak: właśnie Maja je kolację bo po lakierowaniu nic już nie wolno :tak::tak:
Sienio chlapa okropna, jak się idzie po chodniku to tylko słychać jak się w to "błotko" wchodzi :sorry2::sorry2: też nie lubię takiej pogody :no::no: dzięki za linka do "Przepisu" jak będę miała chwilkę spokoju to obejrzę :tak::tak:
Madzienka na pewno Julcię przyjmą skoro do tej pory tak było, oby oczko szybko przestało łzawić i puchnąć :tak::tak:
Justyna to i tak w miarę szybko Was zapisali :tak::tak: ciekawe co Wam doradzi lekarka, a może Michaś za mało pije stąd te twarde kupki :confused::confused: moja Maja też zawsze "twardo" robiła, ale u nas krew się nie pokazywała a na rozluźnienie kału pediatra kazała jej podawać lactulosum :tak::tak:
Iwonka ooo to jak z samymi babami pracujesz to nie ma co się dziwić ze atmosfera czasem napięta :-D:-D

hejka....pierwszy dzień z nową koleżanką już za nami....spoko zajęcia poprowadziła bez stresu mimo że robiła to pierwszy raz w życiu....ale dzieci ją próbują....na ile mogą sobie pozwolić....
Czarek dzisiaj jeszcze nie poszedł do przedszkola bo stan podgorączkowy cały czas się utrzymuje....niby nie wiele a jednak....
jutro wybieramy się do lekarza....

misia ZNOWU!!!!!!!!!!zdróweczka życzę

patlysia i dla Was zdrówka....biedna miśka...

mandziula super że bierzecie udział w konkursie....jak ja zrobiłam ostatnio konkurs w przedszkolu to tylko 4 rodziców wzięło w nim udział...
trzymam kciuki za zwycięstwo....a teraz na fotkę łyżkowej Myszki Miki...

justynka bidulek wymęczą go te kupy....

anaconda moja znajoma przez 4 miesiące miała @ i nie wiedziała że jest w ciąży....więc mówisz że masz zachcianki :-D:-D:-D

iwonka współczuje Ci że tak długo w pracy musisz siedzieć....

madzienka super że Lenka tak ładnie rośnie.... jak tam Julcia i jej oczko....fajnie że będziecie mieli lux-med pod nosem....może przeniosą waszą lekarkę....
a tak swoją drogą to nieźle się rozrastają to już chyba 4 w lublinie....
a Ty masz z pracy wykupioną opiekę w lux-madzie????

sienio masz rację praca z samymi babami może być dołująca....dobrze że teraz masz lepszą ekipę....nie ma to jak jedna plotkara która we wszystkim zamiesza.....

Jula po wizycie, dostała maść i za tydzień do kontroli, bo pani doktor musi sprawdzić wzrok Julci w tym chorym oczku..coś jej się nie spodobało :-(

Anaconda powodzenia na wizycie...

Sienio ostatnio mieliśmy spokój i to dość długo...ale wystarczy że jakiś wirus oczny jest w okolicy Jula go złapie:sorry2:

Witam. Ale pogoda... chlapa,wiatr...blee... a w na witrynach widzę juz jajka, kurczaczki itp. ja chce już wiosne....:baffled:

Madzienka zdrówka dla Julci.Super wieści o Lence :tak:

elza zdrówka dla Czarka. Super,ze koleżanka dała rade, a dzieci wiadomo przyzwyczajone były juz do Pauliny. A jak jej się w ogóle pracuje?

anaconda i my musimy się tez zapisać do denstyty, oby tylko zdrowie było:tak:

sienio właśnie te wirusy...:-(

iwonka a co to za ludzie,ze nie chce sie?

Justynka bidulek z Michałka...
współczuje remontu za ścianą.

misia zdrówk dla dzieciaczkow, jak po wizycie?

mandziula pochwal się wazym dziełem:-)

patlysia współczuje @,ale cóż taka kolej rzeczy...:baffled:

reklama
u nas w końcu cisza zapanowała, choć Zosi tnie wierzę że twardo zasnęła:no::no: strasznie ciężko idzie nam zasypianie na noc...

madzienka dobrze, ze Julcia m już leki na oczko, oby szybko pomogły:tak::tak: super że Lenka przybiera na wadze, a zaczeaś dokrmiać??? my idziemy 12 marca na szczepienie... ciekawe ie ta moja kluska waży...
eliza dobrze, ze nowa dziweczyna sobie radzi:tak:
powodzenia jutro na wizycie:tak:
justyna biedny Michałek, strsznie mi go szkoda...

naładowałam baterie w aparacie to się chwalę naszą łyżką myszką, tylko mi model focha strzelił...
a jk sie chwalę to wszystkim... wydziergalam Zosi ubranko do chrztu... niektórym się fiolet nie podoba, ale pozostwię to bez komentarza... i nowi przyjaciele Mikiego;-)

Załączniki

• Obraz 044.jpg
    Obraz 044.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 43
  • Obraz 038.jpg
    Obraz 038.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 61
  • Obraz 039.jpg
    Obraz 039.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 64
  • Obraz 041.jpg
    Obraz 041.jpg