reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka, Marz wejściówka jest bez terminu ważności więc jakby co to możemy się razem umówić :tak::tak:
Madzienka masz rację daj Lence spokój z kąpielą niech sobie spokojnie śpi :tak::tak:
Marz o to chodzi, że on beze mnie to nie chce sam jechać :crazy::crazy: a i T chce żebym ja też przyjeżdżała :crazy::crazy:
Elza bo dopisywałam o tej fryzurce i widocznie się pomyliłam i zamiast Monice napisałam do Ciebie :-D:-D:tak::tak:
Widzicie jak sypie za oknem :szok::szok: już całe samochody zasypane :szok::szok:
A my jutro na dłuuuugi spacer się wybieramy bo pani pulmonolog kazała :tak::tak:
Maja ogląda "Artura i minimki" to ja zaglądam :-p:-p

reklama
Witajcie
Na reszcie piątek!!!
Co za dzień nikomu dzisiaj się u nas nic nie chciało robić, więc luz blus był
:-D za to poniedziałek się szykuje ciężki, ale póki co trzeba się cieszyć weekendem.
dzisiaj w nagrodę za grzeczny tydzień pojechaliśmy na happy mila:tak:

marzenka
oj to korzystaj jak masz możliwość z przywileju i powodzenia ps. marzenka mojego też nosiło jak zobaczył, że śnieg pada:-D

misia mam interneta:-D

anaconda ooo to trzeba było tam looknąć i zobaczyć jak te dzieci poubierane były

eliza to dobrze że fajna współpracownica ci się trafiła

sunday chwal się fryzurą

Witajcie, zalatany dzień dziś miałam, ale zdążyłam zdrzemnąć się chwile w południe z Cypkiem, a teraz ogarnęłam się z zadaniami ze statystyki i idę na jakiś film:tak:

Justynka, Aluśka, Normatywna dziękuję Wam za spotkanko, miło było oderwać się:-)

Justynka mogłam Wam pokazać zdjęcie jak byłam mała-Cypek jest identyczny;-) a już nie przesadzaj, że Michaś taki niegrzeczny, zarobiony po prostu był:-)

Eliza to dobrze, że został z Tobą ktoś znajomy, tyle mniej tłumaczenia:tak:

Madzienka no to Ci Lenka padła ładnie:tak:

Anaconda super nagrody Majeczka dostała;-)

Sunday no to zaszalałaś z fryzurką, pochwal się:tak:

Marzenka
oby roszady w pracy Cię ominęły

Uciekam do M na drinka przy weekendzie:sorry2:

witam z wieczora
neta nie mielismy i nie było jak zajrzec a dzis system juz zrobiony i smiga na całego
czytałam Was i czytałam i nie wiem co komu odpisac ..................hmmm:baffled:
mandziula ja tez przemywałam MAciusiowi oczka a masaz hmmm...... zeby krzywdy nie zrobic, fajnie ze masz mame i Wam pomaga odpoczniesz troche
madzienka oj zawsze na poczatku sa jkies kłopoty z tym karmieniem, ale najwazniejsze ze mała przybiera i spi... czyli jest ok, pamietam te godziny z Maciusiem przy cycu czas mi sie ciagnłą....... ale to minie:tak:
aluska ojejku znowu cos sie dzieje oby udalo sie bez operacyjnie z tym poradzic
marz u Was tez, słychac o tym dookoła oby Cie ominęła następna i kolejna fala........ zdrowka dla chłopaków
anaconda u tesciowej juz?? fajnie ze autko szybko zreperowane, Ty to masz dobrze ze swoim mezem, co sie nei dotknie to juz naprawione, co u justyny??

u nas wydaje sie juz byc lepiej ale nie chce zapeszac kaszlu juz nie ma a co dalej czas pokaże, Asia zaczełą kaszlec ale przez to pewnei ze buty jej przemokły na spacerze
tego posta pisalam wczoraj zabraklo neta i komp jeszcze w pełni nie skonfigurowany i sie wsciekłam ale dzieki auto saved udało sie odzyskac
a co do sniegu to idzie odwilz a dzis mamy znow odsniezanko wlasnie PAwel walczy z nim na podjezdzie i samochody całe zasypane
anaconda fajnie za MAja dostałą nagrode i ze zadowolona
sunday no wlasnei pochwal sie nowa fryzurką
ja mykam mam w planie gotowanie dzis kapusty z grochem bo moj maz lubi a kapuche to wszyscy lubia wiec.... zabieram sie zaraz do roboty:-)
miłęgo dnia

Witam i ja :-):-)
Oj ciężka noc za nami, moje kretynki zza ściany wróciły skądś o godz.3.30 i zaczęło się, aż w końcu nie wytrzymałam i na policję zadzwoniliśmy, noż kur... skąd one się tutaj sprowadziły - zero taktu i kultury osobistej :wściekła/y::wściekła/y:
Tak więc dzisiaj popołudniu przymusowa drzemka bo inaczej nie wyrobię :no::no:
Maltanka dzieciaki widziałam z pewne j odległości ale jakby co to wszystkie miały czapki i szaliki ;-):tak::tak:
Iwonka to pokaż nam zestawienie siebie i Cypka w tym samym wieku :tak::tak:
Gon1a no to dzieciaki będą dzisiaj miały zabawy na śnieżku :tak::tak: chce Asia wracać do przedszkola bo Maja nie :-D:-D gdyby nie to że J się zna na autach to w życiu bym się na takiego twingusia nie zdecydowała :no::no:
Zmykam robić śniadanko :-):-)

Dzień dobry ale cicho i pusto tutaj dzisiaj....

u nas nocka też jakaś dziwna po mega drzemce Lenka nie chciała spać bo chyba brzunio jej dokuczał...ale jak padła tak wstała o 8:tak::tak:a my razem z nią....

Anaconda współczuje nocki...interwencja policji pomogła???ale musicie mieć cienkie ściany że tak wszystko słyszycie, no chyba że one naprawdę wydzierają się:tak:

Gon1a oooo ja też lubię kapustę z grochem, pamiętam jak moja babcia taka gotowała, pycha...

Marzenka wybyli twoi panowie??sprzątasz???

Sunday pokaż się!!!!

miłego dzionka

witam i ja

my już po zakupach i szybkim obiadku, chłopaki pojechali odwieźć babcie na busa, niestety ferie się kończą i musi do pracy wracać, Zosia drzemkuje a ja się relaksuje przy herbatce:tak::tak:
madzienka u nas też dziwna nocka bo mała isę często budziła... a jak wasze karmienie??? dawałas maej butlę??? a moze wypróbuj jkieś herbatki na laktecję???
sunday jak krótkie masz wlosy??? chwal się
gon1a dobrze, ze już was choróbska nie męczą:tak::tak:
jka poożna do ciebie przyjeżdzała??? bo u mnie bya taka starsza i w sumie nic się od niej nie dowiedziałam:no::no:
marz trzymam kciuki żeby w pracy cię zmiany ominęły:tak:
anaconda jak wsz spacer??? ja byam chwikę i strasznie mi buty przemoky, nie lubie takiej rozciapanej pogody:no: i nie zazdroszczę sąsiadów,p omogła interwencja???

wczoraj masowałam Zosi oczko, zakropliłam jej sól fizjologiczną i dziś na szczęscie jest już dużo lepiej:tak::tak:

zmykam ogarnąc domek z zabawek:-D:-D:-D Miki zrobił mała rewolucję:-D

Witam. U mnie humor do d...:-(, mamdoła...:-( I weny do pisania brak...., może wieczorkiem zajrzę...
Justyna,Aluśka, Iwonka, Normatywna: Super, że spotkanie w Bugi było udane:tak:

witam sobotnie... ja już mam posprzątane poprane i ugotowane teraz słodkie lenistwo....

madzienka oj bidulka z Lenki męczy ją ten brzuszek....mam nadzieję że szybko miną jej te dolegliwości.....

maltanka super że sobie zrobiliście w pracy dzień lenia czasami tak trzeba....ale poniedziałku nie zazdroszczę....

anaconda jak tam odespałaś już nockę czy jeszcze nie???? współczuje nie przespanej nocki....oj ja chyba bym wyszła z siebie....dobrze że zadzwoniłaś na policję czasami tak trzeba....

mandziula dobrze że oczko Zosi ma się lepiej
a babcia pracuje w szkole że miała ferie????

reklama
Witajcie

Elza dałaś mi kopa, bo ja poza uotowaniem rosołu i wrzuceniem prania do pralki to nic nie zrobiłam jeszcze:eek: ale teraz mi wstyd i zaraz sie zabiorę za resztę
mandziula,madzieńka oby te noce nieprzespane trafiały się sporadycznie
motylla eee cos sie stało czy tak aura na Ciebie zadziałała?:sorry: oby humor sie poprawił:tak:

U nas noc tez beznadziejna obudziła mnie Jula krtaniowym kaszlem ok północy,zrobiłam jej inhalacje a potem do 3 słuchałam czy mi sie czasem nie dusi:confused2: na szczescie dzis juz ok. Mam nadzieję, ze zapomnimy szybko o tym incydencie i nie okaże sie,ze była niedoleczona:-( bo nie bardzo chciałabym isc na zwolnienie... Z dobrych wiadomości to mam urlop w kwietniu zatwierdzony i wczoraj naszła mnie myśl, zeby odwiedzić w tym czasie siorkę a akurat od kwietnia lataja samoloty z Lublina do jej miasta:-)

miłej soboty

Do góry