reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka, Marz wejściówka jest bez terminu ważności więc jakby co to możemy się razem umówić :tak::tak:
Madzienka masz rację daj Lence spokój z kąpielą niech sobie spokojnie śpi :tak::tak:
Marz o to chodzi, że on beze mnie to nie chce sam jechać :crazy::crazy: a i T chce żebym ja też przyjeżdżała :crazy::crazy:
Elza bo dopisywałam o tej fryzurce i widocznie się pomyliłam i zamiast Monice napisałam do Ciebie :-D:-D:tak::tak:
Widzicie jak sypie za oknem :szok::szok: już całe samochody zasypane :szok::szok:
A my jutro na dłuuuugi spacer się wybieramy bo pani pulmonolog kazała :tak::tak:
Maja ogląda "Artura i minimki" to ja zaglądam :-p:-p

reklama
Witajcie
Na reszcie piątek!!!
Co za dzień nikomu dzisiaj się u nas nic nie chciało robić, więc luz blus był
:-D za to poniedziałek się szykuje ciężki, ale póki co trzeba się cieszyć weekendem.
dzisiaj w nagrodę za grzeczny tydzień pojechaliśmy na happy mila:tak:

marzenka
oj to korzystaj jak masz możliwość z przywileju i powodzenia ps. marzenka mojego też nosiło jak zobaczył, że śnieg pada:-D

misia mam interneta:-D

anaconda ooo to trzeba było tam looknąć i zobaczyć jak te dzieci poubierane były

eliza to dobrze że fajna współpracownica ci się trafiła

sunday chwal się fryzurą

Witajcie, zalatany dzień dziś miałam, ale zdążyłam zdrzemnąć się chwile w południe z Cypkiem, a teraz ogarnęłam się z zadaniami ze statystyki i idę na jakiś film:tak:

Justynka, Aluśka, Normatywna dziękuję Wam za spotkanko, miło było oderwać się:-)

Justynka mogłam Wam pokazać zdjęcie jak byłam mała-Cypek jest identyczny;-) a już nie przesadzaj, że Michaś taki niegrzeczny, zarobiony po prostu był:-)

Eliza to dobrze, że został z Tobą ktoś znajomy, tyle mniej tłumaczenia:tak:

Madzienka no to Ci Lenka padła ładnie:tak:

Anaconda super nagrody Majeczka dostała;-)

Sunday no to zaszalałaś z fryzurką, pochwal się:tak:

Marzenka
oby roszady w pracy Cię ominęły

Uciekam do M na drinka przy weekendzie:sorry2:

witam z wieczora
neta nie mielismy i nie było jak zajrzec a dzis system juz zrobiony i smiga na całego
czytałam Was i czytałam i nie wiem co komu odpisac ..................hmmm:baffled:
mandziula ja tez przemywałam MAciusiowi oczka a masaz hmmm...... zeby krzywdy nie zrobic, fajnie ze masz mame i Wam pomaga odpoczniesz troche
madzienka oj zawsze na poczatku sa jkies kłopoty z tym karmieniem, ale najwazniejsze ze mała przybiera i spi... czyli jest ok, pamietam te godziny z Maciusiem przy cycu czas mi sie ciagnłą....... ale to minie:tak:
aluska ojejku znowu cos sie dzieje oby udalo sie bez operacyjnie z tym poradzic
marz u Was tez, słychac o tym dookoła oby Cie ominęła następna i kolejna fala........ zdrowka dla chłopaków
anaconda u tesciowej juz?? fajnie ze autko szybko zreperowane, Ty to masz dobrze ze swoim mezem, co sie nei dotknie to juz naprawione, co u justyny??

u nas wydaje sie juz byc lepiej ale nie chce zapeszac kaszlu juz nie ma a co dalej czas pokaże, Asia zaczełą kaszlec ale przez to pewnei ze buty jej przemokły na spacerze
tego posta pisalam wczoraj zabraklo neta i komp jeszcze w pełni nie skonfigurowany i sie wsciekłam ale dzieki auto saved udało sie odzyskac
a co do sniegu to idzie odwilz a dzis mamy znow odsniezanko wlasnie PAwel walczy z nim na podjezdzie i samochody całe zasypane
anaconda fajnie za MAja dostałą nagrode i ze zadowolona
sunday no wlasnei pochwal sie nowa fryzurką
ja mykam mam w planie gotowanie dzis kapusty z grochem bo moj maz lubi a kapuche to wszyscy lubia wiec.... zabieram sie zaraz do roboty:-)
miłęgo dnia

Witam i ja :-):-)
Oj ciężka noc za nami, moje kretynki zza ściany wróciły skądś o godz.3.30 i zaczęło się, aż w końcu nie wytrzymałam i na policję zadzwoniliśmy, noż kur... skąd one się tutaj sprowadziły - zero taktu i kultury osobistej :wściekła/y::wściekła/y:
Tak więc dzisiaj popołudniu przymusowa drzemka bo inaczej nie wyrobię :no::no:
Maltanka dzieciaki widziałam z pewne j odległości ale jakby co to wszystkie miały czapki i szaliki ;-):tak::tak:
Iwonka to pokaż nam zestawienie siebie i Cypka w tym samym wieku :tak::tak:
Gon1a no to dzieciaki będą dzisiaj miały zabawy na śnieżku :tak::tak: chce Asia wracać do przedszkola bo Maja nie :-D:-D gdyby nie to że J się zna na autach to w życiu bym się na takiego twingusia nie zdecydowała :no::no:
Zmykam robić śniadanko :-):-)

Dzień dobry ale cicho i pusto tutaj dzisiaj....

u nas nocka też jakaś dziwna po mega drzemce Lenka nie chciała spać bo chyba brzunio jej dokuczał...ale jak padła tak wstała o 8:tak::tak:a my razem z nią....

Anaconda współczuje nocki...interwencja policji pomogła???ale musicie mieć cienkie ściany że tak wszystko słyszycie, no chyba że one naprawdę wydzierają się:tak:

Gon1a oooo ja też lubię kapustę z grochem, pamiętam jak moja babcia taka gotowała, pycha...

Marzenka wybyli twoi panowie??sprzątasz???

Sunday pokaż się!!!!

miłego dzionka

witam i ja

my już po zakupach i szybkim obiadku, chłopaki pojechali odwieźć babcie na busa, niestety ferie się kończą i musi do pracy wracać, Zosia drzemkuje a ja się relaksuje przy herbatce:tak::tak:
madzienka u nas też dziwna nocka bo mała isę często budziła... a jak wasze karmienie??? dawałas maej butlę??? a moze wypróbuj jkieś herbatki na laktecję???
sunday jak krótkie masz wlosy??? chwal się
gon1a dobrze, ze już was choróbska nie męczą:tak::tak:
jka poożna do ciebie przyjeżdzała??? bo u mnie bya taka starsza i w sumie nic się od niej nie dowiedziałam:no::no:
marz trzymam kciuki żeby w pracy cię zmiany ominęły:tak:
anaconda jak wsz spacer??? ja byam chwikę i strasznie mi buty przemoky, nie lubie takiej rozciapanej pogody:no: i nie zazdroszczę sąsiadów,p omogła interwencja???

wczoraj masowałam Zosi oczko, zakropliłam jej sól fizjologiczną i dziś na szczęscie jest już dużo lepiej:tak::tak:

zmykam ogarnąc domek z zabawek:-D:-D:-D Miki zrobił mała rewolucję:-D

Witam. U mnie humor do d...:-(, mamdoła...:-( I weny do pisania brak...., może wieczorkiem zajrzę...
Justyna,Aluśka, Iwonka, Normatywna: Super, że spotkanie w Bugi było udane:tak:

witam sobotnie... ja już mam posprzątane poprane i ugotowane teraz słodkie lenistwo....

madzienka oj bidulka z Lenki męczy ją ten brzuszek....mam nadzieję że szybko miną jej te dolegliwości.....

maltanka super że sobie zrobiliście w pracy dzień lenia czasami tak trzeba....ale poniedziałku nie zazdroszczę....

anaconda jak tam odespałaś już nockę czy jeszcze nie???? współczuje nie przespanej nocki....oj ja chyba bym wyszła z siebie....dobrze że zadzwoniłaś na policję czasami tak trzeba....

mandziula dobrze że oczko Zosi ma się lepiej
a babcia pracuje w szkole że miała ferie????

reklama
Witajcie

Elza dałaś mi kopa, bo ja poza uotowaniem rosołu i wrzuceniem prania do pralki to nic nie zrobiłam jeszcze:eek: ale teraz mi wstyd i zaraz sie zabiorę za resztę
mandziula,madzieńka oby te noce nieprzespane trafiały się sporadycznie
motylla eee cos sie stało czy tak aura na Ciebie zadziałała?:sorry: oby humor sie poprawił:tak:

U nas noc tez beznadziejna obudziła mnie Jula krtaniowym kaszlem ok północy,zrobiłam jej inhalacje a potem do 3 słuchałam czy mi sie czasem nie dusi:confused2: na szczescie dzis juz ok. Mam nadzieję, ze zapomnimy szybko o tym incydencie i nie okaże sie,ze była niedoleczona:-( bo nie bardzo chciałabym isc na zwolnienie... Z dobrych wiadomości to mam urlop w kwietniu zatwierdzony i wczoraj naszła mnie myśl, zeby odwiedzić w tym czasie siorkę a akurat od kwietnia lataja samoloty z Lublina do jej miasta:-)

miłej soboty

Do góry