reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam i ja :-):-)
Maja ze mną oglądała wczoraj "Przepis na życie" ale obiecała że dzisiaj rano nie będzie marudzić przy wstawaniu no i słowa dotrzymała :tak::tak: nawet nie wstawało się tak źle chyba dlatego że pierwszy dzień :tak::tak:
Zaraz zmykam z J po twingusia :tak::tak:
Elza karmi mam zamiar kupić dzisiaj bo wczoraj już mi się z domu nie chciało wychodzić :tak::tak: i jak Czaruś po nocy, nadal gorączkował? :confused::confused:
Misia całe szczęście że udało Ci się dodzwonić do przychodni :tak::tak: trzymam kciuki żeby to było zwykłe przeziębienie :tak::tak:
Iwonka no to fajnie wczorajsze przedpołudnie spędziliście :tak::tak: ja to nie lubię na basen chodzić bo nie umiem pływać :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Witajcie, u nas zastrzykowo nadal ale tylko do środy, już mi szkoda Miśki mimo, że smaruję jej Emlą miejsce wkłucia sama świadomość, że to zastrzyk już wystarcza:-(
anaconda no widzisz jaka z Mai duża dziewczyna-obiecuje i słowa dotrzymuje;-)
misia ojej znowu choróbska, współczuję Ci, moja choruje max. dwa razy do roku (tfu,tfu) a i tak to najgorsze dni jakie mogą być
iwonka zazdroszczę wypadu do Nałęczowa
elza i jak Cz?
Zmykam, bo w pt nawiedziła mnie @, pierwsza od ponad roku i męczy mnie strasznie:no:

witam
patlysia zdrówka da was, tulaski dla E, długo jeszcze te zastrzyki bedzie dostawać??
anaconda oj masz już dużą córę:tak::tak: i jak twingus??? śmiga jak rakieta???
misia u was znowu chorobowo:szok: zdrówka kochana życzę
iwonka super że wypad do spa sie udał, fajny dzień za wami:tak:
elza i jak Czarujący??? mam nadzieję że wszystko ok:tak:
madzienka jak wasz weekend???

my z Mikim robiliśmy wczoraj prace na konkurs, mieli przebrać drewnianą łyżkę za postać z bajki:tak: u nas króluje myszka miki wiec robiliśmy Mikiego:-D:-D wieczorem wrzuce wam fotkę:tak: Zosieńka drzemkuje a j chyba sobie jakieś zajęcie znajdę:-D:-D

Witam,
A co to dzisiaj takie puchy???

Michałek spał dzisiaj do 8, i teraz na drzemkę nie ma zamiaru iść, usypiałam go ponad godzinę i nic:no:, ale też rozpraszały go odgłosy wiertarki i walenie w ścianę, chyba ktoś rozpoczą remont:dry:. Przed południem byliśmy na spacerku i w Carrefour, po płyn do płukania bo do dzisiaj promocja a ja dopiero wczoraj ulotkę przejrzałam:tak:.

Anaconda i jak auto odebrane?
Brat ma neta w orange free,

Sunday
co słychać, jak Ci się rano wstawało, a jak dzieciaki po przerwie, dokazują?

Misia zdrówka dla N i S, masakra jak wy się macie z tym chorowaniem:no::-(, pewnie majątek już zostawiliście w aptece.

Eliza
i zdrówka dla Cz, zostawiłaś go jeszcze w domu?

Mandziula
to czekam na fotę Łyżki Miki:tak:

Patlysia bidulka zastrzyki to mało przyjemna oferta leczenia:no:

Iwonka
o wow alez Wam fajnie ze byliście w spa:tak:

M znowu ma problem z krwią przy załatwianiu się:no:, po 14 spróbuję dodzwonić się do lekarza i umówić na wizytę...

Kapuśniak się gotuje a ja z kawką zasiadam do kompa :tak::tak: ostatnio mam jakieś konkretne zachcianki jedzeniowe i gdyby nie to że właśnie @ mnie odwiedziła to podejrzewałabym coś :sorry2::sorry2:
Twinguś już stoi na parkingu i śmiga jak dawniej :tak::tak: miałam carrefoura zahaczyć po drodze ale odechciało mi się i podjechałam tylko do lidla, jakby która chciała to są fajne książeczki do kolorowania: kropka po kropce i według cyfr po 10zł tylko to chyba z wcześniejszej promocji bo tylko kilka zostało :tak::tak:
Mandziula no co Ty?! Przy takim maluszku nudzisz się i zajęcia szukasz :-D:-D pochwal sie potem koniecznie dziełem na konkurs :tak::tak:
Patlysia współczuję @ po takim długim okresie :-:)-( do środy niedaleko więc Emisia da radę z zastrzykami :tak::tak:
Justyna to mówisz ze dzisiaj Michaś nie drzemkuje w dzień ;-);-):-D:-D to nieciekawie z tymi kupkami jak krew się pokazuje :-:)-( a co na to lekarz mówił? :confused::confused:
Misia całe szczęście że dzisiaj idziecie do lekarza skoro tak temperatura wzrosła :-:)-(
My dzisiaj na 19 do dentystki i mam nadzieję że to już ostatni raz :tak::tak:

Witajcie...od rana was podczytuję a odpisać czasu brak..aczkolwiek coś pusto tutaj dzisiaj....

u nas dzisiaj była położna...Lenka przybiera na wadze, i na razie wszystko jest ok więc powoli rośniemy....

Julcia niestety wstała dzisiaj z podpuchniętym oczkiem:sorry2:jakby jej się jęczmień robił...więc czeka nas wizyta u okulisty, ciekawe czy nasza pani doktor przyjmie ją...mam nadzieje że tak....ale do przedszkola oczywiście poszła:tak:

Anaconda super że autko zrobione....długo nie zaglądałaś to myślałam że już wycieczkę po marketach zrobiłaś....
a kapuśniak to ja zjadłabym:zawstydzona/y:
powodzenia u dentystki;-)

Misia o matko znowu.....i jaka temperatura:sad:zdróweczka i czekamy na wieści od lekarza

Justyna super że spacerek udany.....
znowu problemy z kupą...współczuję, trzymam kciuki żeby udało sie zapisać na wizytę....

Patlysia biedna Emilka....mam nadzieję że zastrzyki wyleczą szybciutko mała...i szybko o nich zapomni...
zdróweczka...

Eliza jak Czaruś??
Marzenka a Mati jak dzisiaj??

Mandziula dzięki jakoś zleciał...przyjechała moja siostra z Warszawy więc rodzinnie...
czekam na fotkę łyżki:tak:

Iwonka super ze wypad do spa udany:tak:a jak zadania ze statystyki??;-)

zmykam obiad szykować póki Lenka śpi...

Witam, ja dziś od rana na uczelni, teraz do 20 w pracy i jakiś taki dzień mam bez weny:dry:

Justynka jejuuu, znowu ta krew u Was:no: obyście się szybko dostali do lekarza:tak:

Anaconda mniamm, ale narobiłaś smaka na kapuśniaczek:tak: może bym tak mamę poprosiła to by ugotowała:rolleyes2::-)

Misia a długo ta gorączka trzyma Natalkę? napisz co lekarz powiedział

Mandziula oo, to łyżka będzie świetna, koniecznie pokaż jak skończycie dzieło:tak:

Eliza jak dzisiaj Czarek?

Madzienka super, że Lenka rośnie:tak: a zadania dziękuję, coraz lepiej, dzisiaj w nocy to nawet mi się śniły:-D

Idę dalej do pracy, takie nieciekawe tutaj towarzystwo mam, że odechciewa się przychodzić w ogóle:baffled:

Madzienka miałam taki zamiar ale potem mi się odwidziało :-p:-p oby okulistka Was przyjęła :tak::tak: widziałaś jak ładnie Luxmed koło lidla malują :confused::confused:
Iwonka a ile osób z Tobą pracuje? I jakiej płci? :confused::confused:
Oj kapuśniak to już za mną chodził od jakiegoś czasu :tak::tak: zaraz bym po Maję szła ale jak po takiej przerwie teraz po nią pójdę to zapewne będzie foch że się nie zdążyła wybawić tym bardziej że jutro w domu zostaje więc chcąc nie chcą trzeba zaczekać gdzieś do 15.30 :-D:-D

reklama
Nie widziałam jeszcze;-) ale wybieram się na spacerek to przejdę się zobaczyc:-p
Ale bardzo mnie cieszy że będziemy mieli Lux-Med pod nosem...jeszcze tylko nasza pediatrę mogliby tu przenieść :tak:

Do góry