reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam i ja :-):-)
Maja ze mną oglądała wczoraj "Przepis na życie" ale obiecała że dzisiaj rano nie będzie marudzić przy wstawaniu no i słowa dotrzymała :tak::tak: nawet nie wstawało się tak źle chyba dlatego że pierwszy dzień :tak::tak:
Zaraz zmykam z J po twingusia :tak::tak:
Elza karmi mam zamiar kupić dzisiaj bo wczoraj już mi się z domu nie chciało wychodzić :tak::tak: i jak Czaruś po nocy, nadal gorączkował? :confused::confused:
Misia całe szczęście że udało Ci się dodzwonić do przychodni :tak::tak: trzymam kciuki żeby to było zwykłe przeziębienie :tak::tak:
Iwonka no to fajnie wczorajsze przedpołudnie spędziliście :tak::tak: ja to nie lubię na basen chodzić bo nie umiem pływać :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Witajcie, u nas zastrzykowo nadal ale tylko do środy, już mi szkoda Miśki mimo, że smaruję jej Emlą miejsce wkłucia sama świadomość, że to zastrzyk już wystarcza:-(
anaconda no widzisz jaka z Mai duża dziewczyna-obiecuje i słowa dotrzymuje;-)
misia ojej znowu choróbska, współczuję Ci, moja choruje max. dwa razy do roku (tfu,tfu) a i tak to najgorsze dni jakie mogą być
iwonka zazdroszczę wypadu do Nałęczowa
elza i jak Cz?
Zmykam, bo w pt nawiedziła mnie @, pierwsza od ponad roku i męczy mnie strasznie:no:

witam
patlysia zdrówka da was, tulaski dla E, długo jeszcze te zastrzyki bedzie dostawać??
anaconda oj masz już dużą córę:tak::tak: i jak twingus??? śmiga jak rakieta???
misia u was znowu chorobowo:szok: zdrówka kochana życzę
iwonka super że wypad do spa sie udał, fajny dzień za wami:tak:
elza i jak Czarujący??? mam nadzieję że wszystko ok:tak:
madzienka jak wasz weekend???

my z Mikim robiliśmy wczoraj prace na konkurs, mieli przebrać drewnianą łyżkę za postać z bajki:tak: u nas króluje myszka miki wiec robiliśmy Mikiego:-D:-D wieczorem wrzuce wam fotkę:tak: Zosieńka drzemkuje a j chyba sobie jakieś zajęcie znajdę:-D:-D

Witam,
A co to dzisiaj takie puchy???

Michałek spał dzisiaj do 8, i teraz na drzemkę nie ma zamiaru iść, usypiałam go ponad godzinę i nic:no:, ale też rozpraszały go odgłosy wiertarki i walenie w ścianę, chyba ktoś rozpoczą remont:dry:. Przed południem byliśmy na spacerku i w Carrefour, po płyn do płukania bo do dzisiaj promocja a ja dopiero wczoraj ulotkę przejrzałam:tak:.

Anaconda i jak auto odebrane?
Brat ma neta w orange free,

Sunday
co słychać, jak Ci się rano wstawało, a jak dzieciaki po przerwie, dokazują?

Misia zdrówka dla N i S, masakra jak wy się macie z tym chorowaniem:no::-(, pewnie majątek już zostawiliście w aptece.

Eliza
i zdrówka dla Cz, zostawiłaś go jeszcze w domu?

Mandziula
to czekam na fotę Łyżki Miki:tak:

Patlysia bidulka zastrzyki to mało przyjemna oferta leczenia:no:

Iwonka
o wow alez Wam fajnie ze byliście w spa:tak:

M znowu ma problem z krwią przy załatwianiu się:no:, po 14 spróbuję dodzwonić się do lekarza i umówić na wizytę...

Kapuśniak się gotuje a ja z kawką zasiadam do kompa :tak::tak: ostatnio mam jakieś konkretne zachcianki jedzeniowe i gdyby nie to że właśnie @ mnie odwiedziła to podejrzewałabym coś :sorry2::sorry2:
Twinguś już stoi na parkingu i śmiga jak dawniej :tak::tak: miałam carrefoura zahaczyć po drodze ale odechciało mi się i podjechałam tylko do lidla, jakby która chciała to są fajne książeczki do kolorowania: kropka po kropce i według cyfr po 10zł tylko to chyba z wcześniejszej promocji bo tylko kilka zostało :tak::tak:
Mandziula no co Ty?! Przy takim maluszku nudzisz się i zajęcia szukasz :-D:-D pochwal sie potem koniecznie dziełem na konkurs :tak::tak:
Patlysia współczuję @ po takim długim okresie :-:)-( do środy niedaleko więc Emisia da radę z zastrzykami :tak::tak:
Justyna to mówisz ze dzisiaj Michaś nie drzemkuje w dzień ;-);-):-D:-D to nieciekawie z tymi kupkami jak krew się pokazuje :-:)-( a co na to lekarz mówił? :confused::confused:
Misia całe szczęście że dzisiaj idziecie do lekarza skoro tak temperatura wzrosła :-:)-(
My dzisiaj na 19 do dentystki i mam nadzieję że to już ostatni raz :tak::tak:

Witajcie...od rana was podczytuję a odpisać czasu brak..aczkolwiek coś pusto tutaj dzisiaj....

u nas dzisiaj była położna...Lenka przybiera na wadze, i na razie wszystko jest ok więc powoli rośniemy....

Julcia niestety wstała dzisiaj z podpuchniętym oczkiem:sorry2:jakby jej się jęczmień robił...więc czeka nas wizyta u okulisty, ciekawe czy nasza pani doktor przyjmie ją...mam nadzieje że tak....ale do przedszkola oczywiście poszła:tak:

Anaconda super że autko zrobione....długo nie zaglądałaś to myślałam że już wycieczkę po marketach zrobiłaś....
a kapuśniak to ja zjadłabym:zawstydzona/y:
powodzenia u dentystki;-)

Misia o matko znowu.....i jaka temperatura:sad:zdróweczka i czekamy na wieści od lekarza

Justyna super że spacerek udany.....
znowu problemy z kupą...współczuję, trzymam kciuki żeby udało sie zapisać na wizytę....

Patlysia biedna Emilka....mam nadzieję że zastrzyki wyleczą szybciutko mała...i szybko o nich zapomni...
zdróweczka...

Eliza jak Czaruś??
Marzenka a Mati jak dzisiaj??

Mandziula dzięki jakoś zleciał...przyjechała moja siostra z Warszawy więc rodzinnie...
czekam na fotkę łyżki:tak:

Iwonka super ze wypad do spa udany:tak:a jak zadania ze statystyki??;-)

zmykam obiad szykować póki Lenka śpi...

Witam, ja dziś od rana na uczelni, teraz do 20 w pracy i jakiś taki dzień mam bez weny:dry:

Justynka jejuuu, znowu ta krew u Was:no: obyście się szybko dostali do lekarza:tak:

Anaconda mniamm, ale narobiłaś smaka na kapuśniaczek:tak: może bym tak mamę poprosiła to by ugotowała:rolleyes2::-)

Misia a długo ta gorączka trzyma Natalkę? napisz co lekarz powiedział

Mandziula oo, to łyżka będzie świetna, koniecznie pokaż jak skończycie dzieło:tak:

Eliza jak dzisiaj Czarek?

Madzienka super, że Lenka rośnie:tak: a zadania dziękuję, coraz lepiej, dzisiaj w nocy to nawet mi się śniły:-D

Idę dalej do pracy, takie nieciekawe tutaj towarzystwo mam, że odechciewa się przychodzić w ogóle:baffled:

Madzienka miałam taki zamiar ale potem mi się odwidziało :-p:-p oby okulistka Was przyjęła :tak::tak: widziałaś jak ładnie Luxmed koło lidla malują :confused::confused:
Iwonka a ile osób z Tobą pracuje? I jakiej płci? :confused::confused:
Oj kapuśniak to już za mną chodził od jakiegoś czasu :tak::tak: zaraz bym po Maję szła ale jak po takiej przerwie teraz po nią pójdę to zapewne będzie foch że się nie zdążyła wybawić tym bardziej że jutro w domu zostaje więc chcąc nie chcą trzeba zaczekać gdzieś do 15.30 :-D:-D

reklama
Nie widziałam jeszcze;-) ale wybieram się na spacerek to przejdę się zobaczyc:-p
Ale bardzo mnie cieszy że będziemy mieli Lux-Med pod nosem...jeszcze tylko nasza pediatrę mogliby tu przenieść :tak:

Do góry