reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Mandziula tak myslalam ze Was babcia jeszcze rozpieszcza....ja pamietam jak moja mama przyjechała to codziennie nowy i swierzy jadłospis byl nie nadarzalismy tego zjadac:-)obyscie sie szybciutko poradzili z oczkiem Z....
Misia dobrze ze to tylko katarek i niech tak zostanie.....buziak na 8 miesiecy zobaczysz jak ci zleci i roczek bedziesz wyprawiac a pozniej to juz z gorki B konczy za tydzien 1,5roku i w to to juz uwierzyc mi trudno;-)
Anaconda super zorganizowalas ferie dla M...ciekawe z czym dzisiaj przyjdzie:-)ach ta Twoja tesciowka caly cas steskniona:-D

Dziewczyny super ze spotkanko sie Wam udalo....

My z M zaliczylismy zakupki i zupke mamy juz zjedzona a teraz gotuja sie ziemniaczki i rybka i czekamy na P i B.....dzisiaj mam luz juz nigdzie nie wychodze.....ale sie pobyczylam na tym wolnym tylko P musi nas z lozek sciagac bo sie strasznie rozespalismy i o 8 nie chce nam a bardziej jednak mi wstawac:blink::blink:

reklama
Heloł - zima wraca;-):tak::-D.
Wszystkie młode w domu i kompa oblegają i za nic na sanki nie dadzą się wygnać:no::angry:. od wtorku wścieku 4 liter dostają a Pablo najgorszy:baffled:.
Szczepienie ROKiego zaliczone, waga 6800g, czyli przez 1,5m-ca przybrał 1200g i jak w 4-tym m - cu mamy zupkę wprowadzić:tak:. Sezon na PITy się zaczął - dziś rozliczałam siostrę M a my już czekamy do 17-go kwietnia na zwrot - na majową uroczystość jak znalazł:tak::-).
Mandziula, masaż dużo daje - ja Pablowi masowałam.
Misia, ale ten czas leci, buziaczek dla Stasieńka.
Anaconda, starsza od Olka jest Gosia Anet15 :-p:tak::-D:-D.

Witajcie

ala ojej musi sie Martynka strasznie męczyć :-( mam nadzieję, ze dadzą jej cos na uspokojenie przed badaniem, biedactwo :-(
marz oj tak zgadzam sie nie ma nic bez stresu:sorry2: tym bardziej w tych czasach

zmykam obiad robic miłego weekendu:-)

hej dziewczyny.....nie zaglądałam do Was bo normalnie urwanie głowy ostatnio w pracy miałam....a dzisiaj to w ogóle masakra....byłam sama więc jestem wypompowana...Paulina odeszła....i jest mi z tego powodu smutno :-:)-:)-( ale na jej miejsce przyjdzie taka Kasia która była/jest nauczycielem wspomagającym do tej niepełnosprawnej dziewczynki....fajna dziewczyna i to mnie cieszy...

anaconda super że Mai podobały się zajęcia DK szkoda tylko że tu już koniec....i jaką dostała nagrodę?????
super że samochód już sprawny.... to możesz pojechać do teściowej :-D:-D:-D

marzenka o kurcze ale się porobiło....korzystaj korzystaj z tego przywileju....

mandziula oj żeby szybko oczko Zosi przestało ropieć....żeby to nie był zapchany kanalik....

misia buziak dla Stasia z okazji ukończenia 8 miesiąca... ale ten czas leci jak szalony.....

justynka, aluska, iwonka , ewcia super że wypad do Bugi udany ale nie mogło być inaczej

przepraszam że nie odnoszę się do wszystkich ale przeczytałam posty tylko z dzisiejszego dnia....

Witajcie. U nas lepiej, ale nie jesteśmy jeszcze zdrowi. Zapalenie płuc to nie biegunka... jeszcze jeden antybiotyk i akurat na koniec wizyta u pulmonologa.
Wczoraj nie odzywałam się już bo popołudniu pojechałam z kolażanka do fryzjera i mam krótkie włosy...:-D

elza fajnie,ze mimo że nowa dziewczyna jest ok. To teraz moze Martynka będzie przedszkolem integracyjnym...?

Marta to masz wesoło... hehe... a jak u was pogoda?Też sypie?

marz noo ja też... nie wiek jak to będzie od przyszłego tyg, znowuu pobudka 5,30...
Wiedzę,że wszędzie nie ma sielnaki...trzymam kciuki aby u Ciebie nic się nie zmieniło...chyba, że na lepsze...:tak:

Dziewczyny super że spotkanie udane:-)

misia buziaczek dla Stasienka!!!

mandziula a niech rozpieszcza...:-)

anaconda tak, w śr mamy pulmonologa z M, a ja w czw usg.

Madzienka dasz radę Kochana, pewnie że najważniejsze, żeby maluszek był najedzony i rósł, bo od samego powietrza nic dobrego nie ma... ja miała identyczną sytuację jak Ty, i wiem doskonale co czujesz... więc jestem z Toba i za Tobą :tak::tak::tak:

Ala trzymamy kciuki za malutką Księżniczkę:-)

maltanka kupiliście nowy tv?Super :-)

patlysia zdrówka dla Was!

karlita oo super.. to co czekamy na nowy suwaczek????:tak:;-)

Ja dzisiaj oglądałam filmy ze szpitala jak Maks urodził się... ojj....:blink::blink::blink:

Masakra znowu sypie.....

Misia
zdróweczka dla Natalci.....
i buziaczek dla Stasia:tak:

Anaconda super że autko naprawione...jak
Maja zadowolona z zebranych punktów i rozdania nagród...
ale te ferie zleciały:tak:
jedziecie do teściowej??

Sunday dzięki...
zdróweczka dla Was...
pokaz nam się w krótkich włosach....koniecznie!!!!!

Elizka oby sprawy w pracy ułożyły się....dobrze że jesteś zadowolona ze zmian...
a jak Czaruś??chodzi do przedszkola??

Mandziulka współczuję ropiejącego oczka...oby masaż pomógł...:tak:
pozazdrościć babci i jej kuchni...

Dziewczyny super że wypad do Bugi udany:-)ale nie mogło być inaczej....

Justyna Wy tez w rozjazdach weekend....spokojnego weekendu życzę!!!

Marta brawo dla dzielnego maluszka za szczepienie:tak:

Marzenka i jak Twoja energia, może i do mnie przyjedziesz ogarnąć co nieco;-)

spokojnego wieczorku

A jednak się zawzięłam i jak widać siedzę w domu :-p:-p
Maja bardzo zadowolona z nagród - dostała książkę o ciekawych miejscach w Polsce i wejściówkę na darmową godzinę w KidsClubie :tak::tak: tak więc która chętna? :confused::confused:
Mandziula wiem że są różne teorie na ten temat ale Maja już miała skierowanie na przepchanie kanalików tak jej oczka ropiały i żadne kropelki od okulistki nie pomogły tylko przemywanie rumiankiem :tak::tak:
Madzienka nie jedziemy do teściowej - zbuntowałam się na maxa :-p:-p
Sunday mam nadzieję że pulmonolog wyciągnie wreszcie Maksia z tych chorób :tak::tak:
Elza szkoda że koleżanka już odeszła ale tyle dobrego że znasz osobę która będzie ją zastępowała :tak::tak: pochwal się nową fryzurką :tak::tak:
Marta ale Ci chłopak rośnie, ale po nim to widać że do drobinek nie należy :tak::tak:
Marz i bardzo dobrze że nigdzie się po południu nie wybierałaś bo znowu sypie jak opętany :szok::szok: trudno będzie wrócić od poniedziałku do pracy ;-);-):-D:-D
Dziewczyny super ze wypad do Bugi udany :tak::tak:

wejściówkę na darmową godzinę w KidsClubie :tak::tak: tak więc która chętna? :confused::confused:

Ja, a kiedy planujecie wyjść...bo my z Julą planujemy babski wypad....może jakoś w przyszłym tygodniu...??

brawo dla Majeczki, dzielna dziewczyna z niej....
Beatko a te zajęcia były płatne???

moja najmłodsza jak zasnęła po 18 tak śpi, chyba dzisiaj podaruję jej kąpanie...

Ku mojemu zdziwieniu dzieciaki juz spia od pol godziny...M wiadomo na wieczor marudny ale B ze bez szalenstwa zasnal o jak dobrze:-)

Anaconda zbuntowalas sie i dobrze..... a Twoj J nie moze czasem w sobote wybrac sie z M na dzien i wrocic musicie sie tak zawsze ciagac wszyscy razem......:nerd:super to bylo wszystko zorganizowane i nagrody na koniec no postarali sie....na KC moglabym byc chetna....
Madzienka no wiesz ze jak oglosisz stan alarmowy to bede w gotowosci aby przyjechac:-Ddzisiaj mam power to i samopoczucie o niebo lepsze....
O to ladnie Lenka sobie drzemke ucina:-p oby obudzila sie na mleczko i spokojnie poszla dalej spac....
Elza no widzisz Ty zawsze martwisz sie na zaa a wychodzi nie najgorzej super ze bedziesz miala obok siebie kogo juz znasz....
Sunday no takie wspomnienia ruszaja za serducho....
Marta o to masz wesolo po dzisejszych opadach to nie zaciagnesz ich do domu z gorki:happy2:ladnie synio Ci rosnie.....

Za oknem cudnie...P nosi aby gdzies jutro pojechac wiec chyba rusza do babc mi sie nie chce....maja mi tylko mopa nie zabierac bo co ja bede robic znajac mnie oczywiscie sprzatac:-D

Zaraz zmkam pod prysznic i czekam na browarka:-p

Spokojnych nocek zycze.....

Ostatnia edycja:
reklama
sunday nie wiem co dalej będzie z przedszkolem ale z tego co słyszę od rodziców to ponad połowa chce przenieść dzieci do innych placówek....i jak nie przyjdą nowe dzieci to marnie to będzie wyglądało....

madzienka przez ferie Czaruś nie chodził do przedszkola....wolałam go przetrzymać dłużej w domu i wyleczyć do końca....
super że planujesz babski wypad z Julcią....

anaconda gratuluje Mai wspaniałej nagrody....a nową fryzurkę to ma sunday.....no właśnie moniczka co zrobiłaś z włosami szybko nam się tu chwalić....

marzenka ajjjjjj bo ja taka panikara jestem....ale wiesz że najbardziej ucieszyła się z tego dyr.... bo upiekła dwie pieczenie na jednym ogniu bo wcześniej płaciła Kasi za terapię z Zuzią a teraz będzie miała dwa w jednym....

spokojnego wieczorku życzę...

Do góry