reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Justyna dodzwoniłam się i pani mi powiedziała ze jak na pierwszą wizytę to mam im e-mail wysłać ze skierowaniem w załączniku i że w ciągu 2 tygodni dostane odpowiedź:confused:
Tak też zrobiłam teraz nie pozostaje nic jak tylko czekać:blink:

reklama
Madzieńka w razie czego dzwoń ;-) przyjadę Cię wspierać :-D:-D:-D:-D:-D:-D mi też hormony szaleją przez Ciebie i mandziulę instynkt mi wrócil i normalnie piszczę na widok niemowlaków hehehe

Marz nie, Gabi się nie stresuje cóż z tym chłopcem to oni sie tak biją sporadycznie ;-) jak to w przedszkolu .... Gabi ostatnio zaczęła się strasznie stawiać, wszystko musi byc tak jak Ona chce. Niestety Norbert staje po stronie KOLEGI ;-) Co do Norba to włączył mu sie tryb totalnego olewania wszystkiego ... ja do niego coś mówie a ten wystawia język robi takie prrrrr (telepie językiem miedzy ustami - nie wiem jak to opisać) odwraca się i zwiewa :D

sienio z chłopakami tak jest z reszta ja zauważyłam ze w tym przedszkolu to tak troche bezstresowo ..... co mnie chwilami irytuje ....

iwonka dziękuję odpukać są zdrowe :-) i baaardzo rozbrykane ;-)

Witam. W dzień iż zaczęłam pisać ale dwóch zaczęło się wpychać na kolana... a tak nie da się tak naprawdę nic zrobić przy kompie. W. kąpie chłopaków więc ja tak na szybko...
Motylla oj ty masz antybiotyk:no:zdróweczka podsyłam, a Krystianek nadal uchował się w zdrowiu?

Wiecie co ja dzisiaj zrobiłam:baffled:, nastawiłam pranie, patrzę skończyło się prać to otwieram drzwiczki a tam woda mi chlusnęła na podłogę:szok:, pomyliłam programy i zamiast na delikatne zwykłe, to nastawiłam na delikatne bez wirowania i spuszczania wody:no:, ależ gapa ze mnie:unsure:.
Krystek troszeczkę pokasłuje ale się pytałam dr. czy mogę ten syrop co dostał Radek i Krystkowi podawać... mogę i podaję:tak:
Ja też kiedyś się tak załatwiłam ale na szczęście troszeczkę wody się wylało:-p

Witam

Wizyta zaliczona...związku z tym że wynik badania wyszedł ogólnie rzecz biorąc źle dostaliśmy skierowaniem do CZD w Warszawie na dalszą diagnostykę :confused: Pan dr powiedział ze są dwie opcje albo farmakologicznie da się poprawić funkcjonowanie tego odcinka jelita albo ( niestety) konieczny będzie zabieg :no:
Wszystko zależy od tego jak badania wyjdę w Warszawie:confused:
Oby dobrali jak najlepsze leczenie:tak:

U nas pomalutku bylismy chwilke na dworze pogoda super sloneczka tylko brakowalo....
Kurcze rok temu o tej porze mialam niezla lamigowke co zrobic z powrotem do pracy a dzisiaj co zrobic aby uchronic sie przed odstrzałem-samo życie-fuck!!!!:confused:
Trzzmam kciuki za pracę:tak:

Witajcie, tak się urlopuję, że nie mam czasu na BB usiąść:tak: Wczorajsza wizyta bardzo udana i dzielna, Cypek ładnie wykonywał polecenia, dostał dwa balony w nagrodę, ale wziął jeden, powiedział, że mu wystarczy a drugi oddał:sorry: Dzisiaj z samego rana sobie posprzątałam, pranie zrobiłam, spacer z Cypkiem zaliczyliśmy, obiad ugotowałam i poleciałam na uczelnię-niedawno wróciłam i już padam:zawstydzona/y:.
To masz dzielnego synka super :tak:

Justyna dodzwoniłam się i pani mi powiedziała ze jak na pierwszą wizytę to mam im e-mail wysłać ze skierowaniem w załączniku i że w ciągu 2 tygodni dostane odpowiedź:confused:
Tak też zrobiłam teraz nie pozostaje nic jak tylko czekać:blink:
Obyś nie musiała długo czekać:tak:

Dzieci już po kąpieli... Krystek już się wpycha do kompa...

Witajcie, my chorobowo. Emilka ma zastrzyki aż do środy:no:a Kuba nadal antybiotyki, marudy z nich takie,że już wymiękam;-) Jak wyzdrowieją to odniosę się do wszystkich bo wybaczcie ale weny brak:zawstydzona/y:
nie wiem czy mogę wkleić tu link z konkursem ale prosimy o głosy:-)

Konkurs - MiniMini+

Marzenka zaciskam kciuki żeby redukcje ominęły twoja osobę...
dobrze że Mati wraca do zdróweczka....

Karlita dzięki, naprawdę przyjedziesz...to dzwonię:-D:-D

Aluska obyście zbyt długo nie czekali na odpowiedź a na miejscu upewnili Was że nie trzeba tego operować...

Motylla zdróweczka dla Was...

Patlysia
zagłosujemy tylko jak???
nasza fotka też tam jest i nie wiem jak głosowac:confused: Konkurs - MiniMini+

Patlysia współczuje chróbska w domu:confused: oby Emilka i Kuba szybko wyzdrowieli:confused:
Motylla zdrówka Wam życzę..dużo...dużo;-)
Karlita o północy chciało Ci się malować :szok: szalona jesteś ;-):-D
Super że zdrówko u Was w porządku:-)
Te bańki w aptece można je kupić?:confused:
Marzennka obyś uchroniła sie przed odstrzałem:confused: ehh co za czasy :no:
Iwonka super że wizyta udana:-) Brawa dla dzielnego Cyprianka:tak:
Madzienka oby karmienie szybko sie unormowało:tak:

no to Wam narysowałam(sorki nie nie za bardzo umiem rysować) o co chodzi u Martynki z jelitami...no mniej więcej wygląda na rtg to tak (mam płytę z tym nagraniem - dziś kupiłam bo w Wa-wie muszę pokazać)
i ten zwężony odcinek jest niby nazwany spastycznym ale pan dr powiedział ze to różnie można interpretować:confused:
IMG_0927.jpg

anaconda u nas w poniedziałek był problem, że ja nie chcę do przedszkola, a dzisiaj było ja chcę w sobotę do przedszkola:-D

aluśka oj trzymam kciuki żeby zabieg nie był potrzebny

madzienka jak u was? jak sobie radzicie? Lenka ładnie śpi w nocy?

marzenka a co się dzieje u was w pracy? coś nie tak?

Witajcie

Przeczytałam tylko dzisiejszy dzień, cierpię na brak czasu.:angry:
do przedszkola chodzimy i na razie jest ok.

aaaa sunday jak u was zdrówko?

w pracy ja to w pracy raz na wozie raz pod wozem, już się przyzwyczaiłam do wylewającej się szafy i powoli się dystansuje:baffled:
aaa misia znalazło się po miesiącu:-D:baffled: ps. a jak u ciebie też masz tyle roboty?

mój mąż ma nową zabawkę .... telewizor:baffled: to my dzisiaj z sąsiadkami powoli zaczęłyśmy weekend:tak:;-)

reklama
Dzieki dziewczyny za mile slowa ale musze chyba sobie jakos pomoc i skorzystac z pewnego przywileju kt dalby mi czasowa ochrone przed zwolnieniem bo kolejna fala zapowiada sie na marzec...a pozniej na kwiecien ponac:baffled:

Maltanka pytasz co sie dzeije fuzja i tylea co za tym idzie to mozna sie tylko domyslac niestety:no:fajna zabaweczke sobie sprawiliscie...
Sienio no niestety co dobre nie trwa wiecznie mi jes troche przykro ze to zaczeli rozpier.....:baffled:
Aluska ach to o to chodzi t juz to teraz sobie to potafic wyobrazic co to moze powodowac...powodzenia na dalszych badaniach ktore najgorsze jest to ze nie bede najorzyjemniejsze....
Madzienka po mnie tez mozesz dzwonic jakby co damy rade;-)kryzysom mowie SIO.......
Mandziula a co u Was co tak milczycie???????
Karlita o matko swietny opis zachowania N:-Dczyli co Panie troszke odpuszczaja sobie w tym temacie?????moim zdaniem nie ma pracy bezstresowej nie ma wychowania bezstresowego etc.......

Patlysia wspolczuje zastrzykow...zdrowka!!!!!
Iwonka brawa dla Cza wizyte u dentysty zuch chłopach!!!

Jeju jaki ja jestem dzisiaj flak gowa boli caly dzien jakas taka nijaka jestem...jutro od rana dzialam i sprzatanie mam w planach i obiadek i tedy napewno bede o wielle lepiej funkcjonowac...

Do góry