reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Maksio już leży w łóżeczku i ogląda po raz setny Alvina. W lada moment będzie.

Motylla zdrowka dla Ciebie!!!

Justyna jak ciastka?

aneta my kiedyś mielismy z plusa neta ale ten pierwszy i był fatalny....

anaconda jak dzisiaj Majeczka?

Ala no to niezle... ja raz była w UP i też była taka mega kolejka,ale wtedy jeszcze numerków nie było to wyobraź sobie jakie były kłótnie...:baffled:

Justyna a co to będą za fotki z basenu?

marz zdrówka!!!

Madzienka super ze P masz w domu:-)

Marta szkoda braku awansu, ale trzeba być dobrej myśli:tak:

reklama
dzieci chwilowo śpią...może i mi dziś uda się w końcu wcześniej położyć:sorry2:
motylla niezły tekst Krystka:-D
madzienka wyszłam w 5 jeśli dobrze liczę....22 cc, a do domu wypisali 27:tak:Jula się przyzwyczai,że nie zawsze tylko z mamą...niedługo będzie pytała tak jak Natalka "gdzie jest mój Stach?":-D
aneta to słabo z netem:sorry2:
anaconda Natalka od poniedziałku chodzi do przedszkola i mam nadzieję,że i w przyszły pójdzie,bo mają wyjazd do teatru:tak:

Witam ponownie nocna porą:rofl2:

Moje łobuzy duże i małe w końcu śpią;-) i w końcu mogę spokojnie popisać bo z P. nad głową nie bardzo mi to szło:baffled:
Martynka dziś pobiła rekord swojej porannej drzemki...akurat jak wróciłam do domu to młoda już spała i teściowa powiedziała że zasnęła nie dawno przed moim przyjściem ( czyli obstawiam godz. 12.30-12.40) a wstała o 17.15:szok: :szok::szok:my w tym czasie z Amandą jeszcze na dworku urzędowaliśmy (mężulek przez telefon mnie poinformował : "zgadnij kto wstał?") i już się zaczęłam zastanawiać jaka to nas "piękna nocka będzie czekać":baffled: dlatego też żeby Martynkę trochę wymęczyć po 18.00 wybrałyśmy się (we dwie) na sanki ale jednak Martynia na sankach usiąść nie chciała tylko wolała spacerować o własnych siłach:rofl2: przez część spacerku sama je ciągnęła a potem mi kazała...i chyba spacerek poskutkował bo w miarę bez marudzenia poszła spać o godz.21.30:tak:

Misia oby dzieciaczki dały Ci sie wyspać:tak:
Niezłe teksty ma Natalia:-D
Sunday domyślam się :baffled: dobrze że mam już to za sobą:sorry2:
Co do tamtej rozmowy to pani zrzedła mina jak się dowiedziała ile mam lat...ale potem niby powiedziała "niech pani będzie spokojna na pewno do pani zadzwonię"a chyba jednak przemyślała swoja decyzję i woli znaleźć kandydatkę z której będzie miała jeszcze dodatkowy zysk:-(.... a do mnie to na pewno zadzwoni ale chyba z życzeniami na święta:crazy:

Paulina to się Was choróbsko czepiło:szok: współczuję:confused:
Szybkiego powrotu do zdrówka Wam życzę:confused::confused:
Krystian też niezłymi tekstami sypie:-D
Anaconda to świetnie ze udało Ci się zdobyć skierowanie......miło być tak zaskoczonym przez staruszki;-)
Jutro mamy wizytę w DSK:tak: może do 12.00 się wyrobimy:sorry2:
Justyna fajnie ze wypad na basen mimo nie sprzyjającej pogody był udany:-)
A ten AERIUS to na receptę jest?
Anetka obyście z mamą doszły do porozumienia:confused: Tulaski na skołatane nerwy posyłam:confused:
Też zauważyłam że dni mamy coraz dłuższe..aż miło wyjść na późno popołudniowy spacer:-)
Iwonka jutro rano odpada od rana urzędujemy na chodźki :sorry2: pewnie teraz nie będę miała tyle szczęścia żeby w dwie godziny się wyrobić:sorry2:
Madzienka bo to była spontaniczna decyzja:rofl2:
Fajnie że P. zabrał Juleczkę do KC:-)
Sunday w Olimpie też składałam:confused:
Marta szkoda że z awansu nici:no:
Gon1a dużo zdróweczka posyłam Maciusiowi:confused:
Antuanet i jak byłaś w przedszkolu dowiedzieć się o co im chodzi?:sorry2:

Dzień dobry....ja nie śpię:tak:J w drodze do przedszkola...

Jak zdróweczko naszych chorowitków?mam nadzieję że nocki przespane....

A udającym się do Bugi udanego wypadu...i zabawy z małpką

Miłego dnia

Ja też witam :-):-)
Oj jak fajnie gdy można pospać do godz.9 :tak::tak::-D:-D oj ciężko będzie w poniedziałek wrócić do rzeczywistości :baffled::baffled:
Maja też ubolewa nad tym że zbliża się koniec ferii ale zapewne jak spotka się ze swoimi przedszkolnymi koleżankami to do domu nie będzie chciała wracać :-D:-D
Wczoraj padł mi twinguś i nie wiadomo co mu jest, trzeba by go zaholować do Jacka pracy żeby tam mógł na spokojnie i nie na mrozie popatrzeć i posprawdzać tylko ciekawe kto go tam zaholuje :baffled::baffled:
Aluśka powodzenia w DSK obyś za długo tam z Martynią nie zasiedziała się :tak::tak: to Ci wczoraj faktycznie dziecko pospało :szok::szok:
Misia Natalka w poniedziałek też pójdzie do przedszkola, jak do dzisiaj nic nie złapała to raczej nic nie złapie :tak::tak: i jak udało się przespać spokojnie całą nockę? :confused::confused:
Aneta wg mnie to ten radiowy internet to każdy do d... nie ma to jak stałe łączę :tak::tak:
Justyna a na buzi M zauważasz jakąś zmianę :confused::confused:
Madzienka jak tam Lenka? No tak Jula przyzwyczajona że to z mamą wszędzie jeździła :tak::tak: przyzwyczai się do nowej sytuacji i do tego że mamą trzeba się dzielić ;-);-)
Antuanet i byłaś w przedszkolu? Może to o to chodzi że jak nie zgłaszałaś że Kubuś nie będzie chodził do przedszkola to oni nie chcą potem odliczyć połowy z czesnego i dlatego karzą przyjść chociaż jednego dnia :confused::confused:
Iwonka i jak po dentyście, Cypek dał sobie obejrzeć ząbki? :confused::confused:
Motylla to Cię musiało porządnie wziąć skoro antybiotyk dostałaś, dużo zdrówka podsyłam :tak::tak:
Mirosia a co u Was? Chodzi Olek do żłobka? :confused::confused:
Sienio to fakt rano wstaje się kiepsko ale jak się o godz.15 wychodzi do domu to już fajnie :tak::tak::-D:-D
Tak się zastanawiam może do leclerca się wybiorę dzisiaj przed południem:confused::confused: bo potem do Mai koleżanka przychodzi na całe popołudnie :tak::tak:

Ostatnia edycja:
witajcie :-))))

sunday dobrze że potraficie rozmawiać, takie rozmowy są konieczne!!

Anaconda jakoś wcześnie Maja zaczyna mieć wieczorne wyjścia hehehhe

Aluśka super że dziewczyny mają dobre wyniki :-)

Iwonka jak wasza wizyta u stomatologa ??

Antuanet no co Ty z dziećmi nie popracujesz??? ;-)

Madzieńka widzę że masz zdrowe podejście do MM ;-) Gabi była karmiona "systemem" mieszanym i zobacz jaka jest zdrowiusia :-)

wypad Juli z P super sprawa!! :-)

Marz to się obijasz na L4 ;-) a jakie to pierogi meksykańskie????

Justynka sama bym się na basen wybrała :-) a Gabi to już nam jęczy od dawna ;-)

super że macie wypad do BUGI brakuje mi tych naszych wypadów ;-)

o i jeszcze dzisaj Małpka :D suuuper :-)

Witam się z kawką i napawam się chwilą ciszy, Michał śpi;-)
Rano zrobiliśmy sobie spacerek, Michał dzisiaj nie chciał współpracować, buntował się a ja musiałam w myślach liczyć do 10 by nie dać się sprowokować, ale i tak wrócił do domu przemoczony aż do majtek:no:
Nastawiłam już drugą pralkę, zupkę mam z wczoraj, tak że dzisiaj miał być luzacki dzionek no ale za dobrze by mi było tak że popołudniu musimy skoczyć do banku:crazy:

Sunday a w końcu nie zrobiłam ciasteczek, wzięłam się za zdjęcia, już mam je poukładane i tylko czekają by je włożyć do albumu:tak:, ale dzisiaj to już na pewno muszę zrobić, bo J wszystkie zjadł:-D
Daj znać co wyszło na wizycie:tak:

Anaconda Michał nadal ma policzki takie jakie miał wcześniej, trzeci dzień smaruję go nowymi (bardzo kosztownymi) kremami i jak na razie poprawy nie ma:no:, ojeju współczuje awarii autka, mam nadzieję że Twój mąż szybko odgadnie co mu dolega i naprawa nie będzie zbyt kosztowna:tak:

Aluśka ho ho ho nieźle Martynka pospała:-Dchyba już wie że sen to zdrowie:tak:

Iwonka jak było wczoraj, Cypek otworzył buziaczka i pokazał ząbki?

Madzienka jak tam u Was nocka, ile razy Lenka przebudza się na mlesio?

Misia wyspałaś się dzisiaj?

Motylla oj ty masz antybiotyk:no:zdróweczka podsyłam, a Krystianek nadal uchował się w zdrowiu?

Wiecie co ja dzisiaj zrobiłam:baffled:, nastawiłam pranie, patrzę skończyło się prać to otwieram drzwiczki a tam woda mi chlusnęła na podłogę:szok:, pomyliłam programy i zamiast na delikatne zwykłe, to nastawiłam na delikatne bez wirowania i spuszczania wody:no:, ależ gapa ze mnie:unsure:.

reklama
Witam

Wizyta zaliczona...związku z tym że wynik badania wyszedł ogólnie rzecz biorąc źle dostaliśmy skierowaniem do CZD w Warszawie na dalszą diagnostykę :confused: Pan dr powiedział ze są dwie opcje albo farmakologicznie da się poprawić funkcjonowanie tego odcinka jelita albo ( niestety) konieczny będzie zabieg :no:
Wszystko zależy od tego jak badania wyjdę w Warszawie:confused:

Karlita witaj po przerwie:-) Co tam u Ciebie ? Jak zdróweczko?
Justyna no to się nieźle załatwiłaś z tym praniem:szok:

Do góry