reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Sunday niestety wszystko co dobre szybko sie konczy ale postaraj sie cieszyc jeszcze feriami;-)chodzimy na Tymiankowa do FamilMed do Partyki i Chapońskiej.....
Iwonka ja niestety odpadam z jutrzejszego wypadu....

M spi a ja zajadam sniadanko w ciszy nic mi ni gra nic mi nie gada z TV o jak dobrze:-)

reklama
Witam się
sienio Kuba nie chodzi do przedszkola, siedzi z babcią:tak: Choć czarodziejka mówiła żeby go wysyłać...
madzienka super że już szwy masz zdjęte!
marz21,sunday,patlysia zdróweczka dla dzieciaków, mam nadzieję że szybciutko wyzdrowieją.
misia2010 tak dziecko odreagowuje Twój powrót do pracy, moja kumpela wróciła od stycznia to mała od stycznia nie przespała w nocy ciągiem dłużej niż 3h mimo że wcześniej całe nocki przesypiała:happy:
karlia, madziara78 co u Was?
aluśka powodzenia w UP:tak:obyś dziś się dostała...I super że wyniki w normie, to najważniejsze.
anaconda fajnie że Maja zadowolona z tych warsztatów w DK:tak:
marta1981 trzymamy kciuki za rozmowę małża...
justyna i byliście na basenie?A jakie ma leki od alergii?
Ja już przywiozłam sobie robotę "na wynos" więc dzisiaj w domu pracuję:tak: Narazie siedzę z dzieciakami, a z nimi się nie da pracować.Mama musiała do lekarza wyskoczyć, ale jak wróci biorę się ostro za robotę bo w piątek szef wraca z wczasów:happy2: Na obiad zrobię kluski z serem:tak:Zupkę mam z wczoraj. Miłego dzionka.:-)

Witam z rana :-):-)
Ale tu dzisiaj ruch :szok::szok:
My już śniadanko wcinamy i niedługo trzeba się szykować do wyjścia :tak::tak:
Całe szczęście ze śnieg nie sypie bo jakoś nie uśmiecha mi się spacer do Sanusa gdy sypie prosto w twarz :baffled::baffled:
Iwonka ja z racji tego że nie mam w dzień dziecka odpadam z Bugi :-:)-( powodzenia u stomatologa - ciekawe czy się Cypkowi spodoba :confused:;-)
Marz powodzenia u lekarza, oby u M było to tylko zwykłe przeziębienie :tak::tak:
Misia to chyba lepszy taki system pracy, jesteś sobie sama panią ;-);-) chyba Stasio ma deficyt mamusi w ciągu dnia, życzę żeby się szybko przestawił na zmiany :tak::tak:
Aluśka chętnie bym na kawkę wpadła ale idę tam na godz.13.30 i liczę się z tym że czeka mnie "walka z moherami" które nie będą mnie chciały wpuścić bez kolejki więc w razie czego mam dzwonić do teściowej i ona będzie chciała się dodzwonić do tego lekarza i to załatwić :baffled::baffled: nastawiona jestem że trochę czasu tam spędzę czy tego chcę czy nie :crazy::crazy: a potem trzeba Majkę odebrać z DK
Może jeszcze babka zadzwoni trzymam kciuki :tak::tak: i jak udało się zarejestrować do UP?
Antuanet Twój szef to i tak dobry to jakby wiecznie na wczasach siedział :-D:-D dobrze że masz z kim Kubusia zostawić w domu skoro nie lubi łączonych grup :tak::tak:
Sunday wykorzystuj końcówki ferii na maxa i śpij do oporu :tak::tak::-D:-D a jak Maksio, widać poprawę po antybiotyku? :confused::confused:
Justyna a jaki lek bierzecie przeciw alergii? :confused::confused: kurcze wiosna niedługo to trzeba by wybrać się do alergologa bo niedługo katary zaczną mnie zalewać :crazy::crazy:
Marta kciuki zaciśnięte za przedłużenie umowy :tak::tak:

marz właśnie a co mozesz mi powiedzieć o Partyce?Chciałabym go na wizyte domowa, ale nie wiem co mam o nich mysleć....

Witajcie, dziękujemy za życzenia, u nas dalej chorobowo- Kubula już lepiej ale marudny jest strasznie:no: za to z Emilką nie ciekawie- w ogóle nie chce brać leków, ani prośbą, groźbą, podstępem, przymusem no dosłownie niczym, jedyne na co tak ostatecznie pozwoli to czopek no ale to trochę za mało, pewnie skończy się zastrzykami:-:)wściekła/y: w dodatku 3.03 miała iść do szpitala z migdałkiem a teraz muszę coś kombinować i przekładać... o i 22.02 mam zjazd i znowu mnie nie będzie...
Sorry, że tylko o sobie ale już padam z wymęczenia bo oprócz dzieci, chory jest mąż i cała reszta rodzinki:no:
Chorującym tak jak my zdrówka życzę:tak:

sunday-
ja polecam Ci Partykę, moja ciocia jeździ do niego z bliźniaczkami, ja też kilka razy byłam u niego prywatnie, jest jescze dr Maj też podobno dobry pediatra:tak:

Ostatnia edycja:
Witam
Wczoraj odwiedzilm p.dr na agatowej bo Macius pol mogli nie spał ma zapalenie krtani cały dzień na rękach nawet nie miałam kiedy kompa odpalic a dziś mąż mój ma wolne i siedzi z nim, na razie się inhalnujemy dziś ładnie spał
Zdrowia dla chorowitkow pisze z tel więc nie odniose się do innych

anaconda a po co do Sanus-a śmigasz?Do ortopedy?Miłego spacerku...
sunday Partyka nie jeździ na wizyty,on tylko w swoim gabinecie-kiedyś dojeżdżał a teraz już nie.:rofl2: A u Was w przychodni nie bardzo pediatrzy?U nas są fajne doktorki ale od Ciebie kawałek żeby się przepisać...
patlysia mój Kuba na szczęście wszystko wypije więc tyle dobrego, ale Wiktorii to ledwo da się wcisnąć jakiś syropek:baffled:
gon1a zdrówka dla Maciusia, ja do tej dr na Agatową 1,5 roku chodziłam z Kubą:rofl2: jest bardzo miła dla dzieci ale to nie jest najważniejsze:confused:
Wiktoria poszła spać więc chyba wezmę Kubę na spacer odśnieżyć wejście, jak dobrze że "niania" działa na całe podwórko:tak:. I jeszcze dzwonili z przedszkola że Kuba nie chodzi ponad 2 tygodnie do przedszkola i albo zaświadczenie od lekarza albo niech jutro przyjdzie chociaż na chwilę:confused: Nie wiem o co im chodzi...Może dlatego że nie zgłaszałam że nie będzie chodził w ferie...Ale nie miałam do tego głowy...

Witajcie....u nas cisza, jula dzisiaj ma wagary:-) i pojechała z tatą do KC...
Ja już zaliczyłam szybkie zakupki...więc na śniadanko dzisiaj mieliśmy świeże pieczywko:-)

Co do moich szwow to ja mialam je już przeciete w szpitalu, wiec nie odczuwałam ich w ogóle...a wczorajsze ich usunięcie to jak wyciągnięcie tasiemki....

A co do położnej, to dzieki za słówka wsparcia....
Dam radę nawet jeśli mm zostanie wprowadzone...

Marzenka jestem jestem obecna cały czas...czytam na bieżąco...
Zdroweczka dla Mateuszka...czekam na wieści z wizyty...

Marta dzięki ale nie skorzystam....:zawstydzona/y:
Szkoda że z awansem nie udało się...:sorry2:

Anaconda powodzenia w przychodni....nie daj sie beretom....
Super że Maja tak odnalazła się na tych zajęciach...:-)

Antuanet życzę szybkiego uporania się z robotą

Gon1a, Patlysia zdróweczka dla maluszków....

Sunday super że rozmowa oczyściła atmosferę....
I że nocka przespana...niech Maksio wraca do zdróweczka...

Iwonka powodzenia u dentysty...

Eliza jak serducho i twoje samopoczucie??

Tyle zapamiętałam
Milego dzionka

reklama
Zaglądam jeszcze na chwilkę i niedługo śmigam :tak::tak:
Antuanetka śmigam do kardiologa bo tydz temu była teściowa i gdzieś zgubiła skierowanie na echo i mam nadzieję że to dzisiaj jej załatwię a jak nie to za tydz będzie musiała sama przyjechać :baffled::baffled:
Madzienka super ze takie atrakcje fundujecie Julci, nie odczuje w ten sposób że Lenka mamusię zabiera ;-);-)
Gon1a zdrówka dla Maciusia, a czemu Ty aż na Agatową do lekarza jeździłaś? I co nadal nikt się nie odzywa z Czechowa odnośnie Asi? A teraz puszczasz ją do przedszkola czy w domu siedzi? :confused::confused:
Marta może następnym razem się uda, kciuki nadal zaciśnięte :tak::tak:
Maja dzisiaj z DK też ma wyjazd do KC więc bardzo zadowolona a rogaliki z czekoladą chyba się przejadły bo już drugi dzień do domu w plecaku wróciły :crazy::crazy:

Do góry