reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka Juleczka jest cudowna!!!!! tylko przytulać:tak::tak::tak:

maltankaaż mi ślinka pociekła na myśl o tych parówkach,ja poprosze przepis:tak::-)

anet15 u mnie z zupkami podobie małż tylko rosół i pomidorówka:no:

witam sie popołudniowo, ja ciągle zasmarkana, podobno po 7 dniach mija;-) więc czekam z niecierpliwością
ja na obiadek zroniłam zapiekankę, a małż na to że taka nijaka:wściekła/y::wściekła/y: już mu więcej nie zrobię:no::no:

normalnie już nie mogę ze sobą wytrzymać, naszło mnie na porządki, wczoraj wysprzątałam spiżarnię, dziś umyłam lodówkę, odkurzyłam materac w sypialni, w szafie poukładałam.... i jeszcze mnie nosi:dry::dry:

reklama
a jaki kupiliście??

Maxi Cosi Tobi:tak: a wy w czym teraz jeździcie?

parówki zapiekane z cebulką-jak??brzmi smacznie

maltankaaż mi ślinka pociekła na myśl o tych parówkach,ja poprosze przepis:tak:

zaraz wrzucę przepis na kulinarny:tak:

ja na obiadek zroniłam zapiekankę, a małż na to że taka nijaka:wściekła/y::wściekła/y: już mu więcej nie zrobię:no::no:

nosz z tymi chłopami to tak zawsze:cool2:

normalnie już nie mogę ze sobą wytrzymać, naszło mnie na porządki, wczoraj wysprzątałam spiżarnię, dziś umyłam lodówkę, odkurzyłam materac w sypialni, w szafie poukładałam.... i jeszcze mnie nosi:dry::dry:

mandziula to ja też zapraszam do mnie na porządki:-p
pod koniec ciąży też tak miałam, że sprzątałamj wszystko:tak:

przyszedł nam fotelik, miałam trochę spokoju bo mały skakał po nim,
zmykam kończyć obiad

Marta ja mam dwa prania do prasowania i skladania....a wcale mi sie niechce....moze pomozesz....hi,hi....:happy2:
A Mandziula,przyjedzie i posprzata....eh......zartowalam:-D:-D:-D
A julcia,to super lasencja i jak ładnie chodzi....

a ja dzis sie tak na swojego wkurzylam,ze szok...ledwo mala uspilam na ganku (bo tam chlodno jak na dworze)pospala moze ze 40 minut(a to powinna byc dluga drzemka ok.3 godzinna),bo maz zaczal cos wiercic wiertarka pod oknem na dworze,no i oczywiscie Karoline obudzil...wr....myslalam ze wyjde z siebie,bo spania juz oczywiscie nie bylo,tylko placz,bo sie jeszcze przestraszyla:baffled:

A teraz cos smiesznego...brat mnie ciagle takimi rzeczami zasypuje na GG:http://demotywatory.pl/731333/Grunt-to-trafic-do-odbiorcy

Ostatnia edycja:
a ja dzis sie tak na swojego wkurzylam,ze szok...ledwo mala uspilam na ganku (bo tam chlodno jak na dworze)pospala moze ze 40 minut(a to powinna byc dluga drzemka ok.3 godzinna),bo maz zaczal cos wiercic wiertarka pod oknem na dworze,no i oczywiscie Karoline obudzil...wr....myslalam ze wyjde z siebie,bo spania juz oczywiscie nie bylo,tylko placz,bo sie jeszcze przestraszyla:baffled:

A teraz cos smiesznego...brat mnie ciagle takimi rzeczami zasypuje na GG:Grunt to trafić do odbiorcy - Demotywatory.pl

:-D:-D:-D

BTW z facetami to tak zawsze najpier coś zrobi a potem myśli:sorry2:

Madzienka ale Jula zasuwa. Fajnie jej się skręca w szafę:-)

reklama
Witam sie ze wszystkimi!
U mnie jakos nijakos!:baffled: Najprawdopodobniej bede pracowac tylko do polowy marca:-( I jakos to mi humor psuje!
Nie wiem czy Wam pisalam,wczoraj trzech facetow wypychało mnie z parkingu. Odniezyli parking tylko ze samochody zasypalim a moj stal na koncu wiec sniegu mialam na wysokosci szyby!:szok: bez szans na wyjechanie-stalabym tam az sie roztopi. Dzieki Bogu sa dobrzy ludzie na tym swiecie!:tak:

Madzienka super córa!:-)

Do góry