reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Sunday grunt to umiec rozmawiac tak aby sytuacj sie oczyscila a nie powstal jeszcze wiekszy konflikt...takze dobrze ze tak potraficie;-)

reklama
Witam,
Stacho chwilowo śpi,więc korzystam;-)a jak mi się uda to zaraz też idę w objęcia Morfeusza;-)w pracy dziś trafiło mi się parę łamigłówek ale nie było tak źle...w każdym razie prawie już wyszłam na prostą po nieobecności w zeszłym tygodniu;-)i w sam raz przed spodziewaną zmianą systemu czasu pracy:-)
marz zdrówka dla M:tak:
sienio dzięki....nie mam wyboru:-D
elza ja to śpioch jestem...no ale cóż zrobić:sorry:

no i po planach...wstał maruder:angry:

Zaglądam jeszcze wieczorkiem jak nigdy, J dopiero Mai czyta na dobranoc, ciekawe jak ona powróci do zasypiania o godz.20 :-D:-D:-D
U koleżanki zabalowała do godz.20 i tak jej się spodobało, że najchętniej jutro znowu by do niej poszła ale jakoś udało mi się jej wytłumaczyć że to niekulturalnie tak codziennie do kogoś w gości chodzić :-D:-D:-D i że teraz to nasza kolej zaprosić Olgę do nas :tak::tak: i znając ją to zapewne już jutro ją do siebie zaprosi :-D:-D
Justyna wcale się nie dziwię, że nie miałaś chęci w taką pogodę wychodzić na basen, ten śnieg sypiący prosto w twarz był okropny a jutro podobnież ma być to samo a mnie czeka wycieczka do Sanusa na Magnoliową :crazy::crazy:
A do do pana Jacusia to on bierze tylko początkujące grupy i jeśli taka się utworzy w tym semestrze to on do niej przejdzie a Mai grupę poprowadzi pani Krysia, Maja już ją dobrze zna bo nieraz zastępowała ona p.Jacusia gdy ten był na zwolnieniu :tak::tak: tak więc nie ma problemu :tak::tak:
Marz kciuki mocno zaciśnięte żeby te "rewolucje" w pracy nie były na Twoją niekorzyść :tak::tak: u mojej siostry w pracy jak się połączyły 2 browary to mimo zapewnień na początku że przechodzą na tych samym zasadach to potem był koszmar i z tego wszystkiego siostra rzuciła prace i wyjechała do Włoch :baffled::baffled: czyli jednak wolne będziesz miała w tym tyg mimo wszystko ;-);-) zdrówka podsyłam :tak::tak:
Sunday super że rozmowa oczyściła atmosferę - często jest lepsza niż tłumienie w sobie złych emocji :tak::tak: a z Waszej przychodni nie możesz sobie zamówić wizyty domowej? :confused::confused:
Motylla no to nieźle z Twoim teściem wyszło :szok::szok: następny przykład konowałów w służbie zdrowia :crazy::crazy:
Madzienka super że szwy już zdjęte to teraz tylko patrzeć jak zaczniesz wszędzie śmigać ;-);-) i dużo mleczka w cycusiach życzę ;-);-):tak::tak:
Elza i jak uporałaś się już z papierkową robotą? :confused2::confused2: no właśnie co z Twoją koleżanką już Was opuściła? :confused::confused:
Misia a już myślałam że Stasio pośpi grzecznie do rana :eek::eek: to szybka z Ciebie pracownica skoro już się uporałaś ze wszystkim z zeszłego tygodnia :tak::tak: a jaki to nowy system pracy Cię czeka? :confused::confused:
Miłej nocki dobranoc :-):-)

Witam nocną porą:tak:

Wyniki badań odebrałam i na moje oko u obu wyszły w porządku...no może po jakieś dwie wartości mają poniżej lub powyżej normy no ale chyba nie ma to dużego znaczenia:sorry:
Hemoglobina u obu panienek powyżej 13 sie utrzymuje, u Amandy jeszcze żelazo było sprawdzane i jest w normie a u Martynki TSH i też jest na właściwym poziomie:tak:
Analiza moczu bez zarzutu u obu:tak:

Wybrałam się po południo do urzędu pracy żeby w końcu się zarejestrować i co okazało się że numerków nie ma i najlepiej już o 7.30 czekać w kolejce bo dużo chętnych jest:baffled: także jutro z rana wyruszam :rofl2:

Ps. Patryka już odebrali...:rofl2:

Madzienka to świetnie ze już zdejmowanie szwów odbyło się szybko i bezboleśnie:tak:
Paulina nieźle się teścio załatwił:eek:
Niezłe pytanie :eek: było powiedzieć: ja tylko do pani dr na herbatkę chcę wstąpić ;-)
Anaconda fajnie że Majeczka miło spędziła czas z koleżanką:-)
A o której się wybierasz do Sanusa? Może wpadniesz do mnie na herbatkę? To raptem kilka metrów...szybkim krokiem 15minut;-)
Byłam ostatnio na rozmowie w żabce na raszynskiej (boczna kraśnickich) miała pani do mnie zadzwonić ale zaczynam wątpić że to zrobi mimo że obiecała że zadzwoni na pewno..:-(
Misia a cóż to macie za zmianę systemu pracy:eek: w miarę spokojnej nocki życze:tak:
Sunday dobrze że udało Wam się na spokojnie porozmawiać :tak:
Jeszcze raz Maksiowi zdróweczka posyłam:tak:
Justyna mi tez się na dwór nie chciało wychodzić przez ten śnieg sypiący prosto w twarz :baffled:

Witam porannie.
M wybył na zebranie z dyrem do LBN - trzymajcie kciuki bo ma szansę na up up. Choć z drugiej strony sama nie wiem:baffled: bo umowę ma do czerwca i jak się nie sprawdzi to out:confused::sorry2:.
Aluśka, świetne wiadomości co do wyników księżniczek.
Sunday, jak dziś M? Jest poprawa?
Anaconda, moich też ciężko od kolegów do domu przygnać. Juli sam mówi że chce do kogoś iść to będę miała święty spokój;-):tak::-D.
Madziu, wracaj szybko do formy a mlekiem to mogę się podzielić;-);-).

Witam z pracy;-)
najpierw bb, potem śniadanko i do pracy;-)
mały drań zasnął wczoraj koło 23 i pospał do 2:sorry2:a potem już z nami:no:teraz już też na nogach:baffled:
Zaglądam jeszcze wieczorkiem jak nigdy, J dopiero Mai czyta na dobranoc, ciekawe jak ona powróci do zasypiania o godz.20 :-D:-D:-D
w niedzielę...a najpóźniej w poniedziałek
;-)
U koleżanki zabalowała do godz.20 i tak jej się spodobało, że najchętniej jutro znowu by do niej poszła ale jakoś udało mi się jej wytłumaczyć że to niekulturalnie tak codziennie do kogoś w gości chodzić :-D:-D:-D i że teraz to nasza kolej zaprosić Olgę do nas :tak::tak: i znając ją to zapewne już jutro ją do siebie zaprosi :-D:-D
no to będziesz miała teraz spokój w domu,jak Maja zaczęła wychodzić do koleżanek
:-D;-)
Justyna wcale się nie dziwię, że nie miałaś chęci w taką pogodę wychodzić na basen, ten śnieg

Madzienka super że szwy już zdjęte to teraz tylko patrzeć jak zaczniesz wszędzie śmigać ;-);-) i dużo mleczka w cycusiach życzę ;-);-):tak::tak:
ja też
:tak:i najlepiej nie słuchaj tych "złych"informacji,bo to tylko szkodzi;-)

Misia a już myślałam że Stasio pośpi grzecznie do rana :eek::eek: to szybka z Ciebie pracownica skoro już się uporałaś ze wszystkim z zeszłego tygodnia :tak::tak: a jaki to nowy system pracy Cię czeka? :confused::confused:
nie było tego aż tak dużo jak się wydawało;-)zmieniam system na zadaniowy:tak:sama sobie będę decydować w jakich godzinach pracuję,więc nie ma opcji by się spóźnić:-D

Wyniki badań odebrałam i na moje oko u obu wyszły w porządku...no może po jakieś dwie wartości mają poniżej lub powyżej normy no ale chyba nie ma to dużego znaczenia:sorry:
Hemoglobina u obu panienek powyżej 13 sie utrzymuje, u Amandy jeszcze żelazo było sprawdzane i jest w normie a u Martynki TSH i też jest na właściwym poziomie:tak:
super:tak:

Byłam ostatnio na rozmowie w żabce na raszynskiej (boczna kraśnickich) miała pani do mnie zadzwonić ale zaczynam wątpić że to zrobi mimo że obiecała że zadzwoni na pewno..:-(
trzymam kciuki by zadzwoniła:tak:

Anaconda ładnie sobie pozwalacie na feriach:-)
Aluska dobrze ze wyniki wyszly ok....
Marta zycze aby przedluzyli umowe o prace...
Misia ciekawa zmiana w pracy....
Madzienka a Ty gdzie jestes????nie jestem przyzwyczajona ze jestes na BB tylko raz w ciagu dnia:-D

M lezy troszke cieplawy jest...P nas umowil do lekarza na 11 wiec jeszcze mamy troche czasu....zaraz bedziemy rozbic inhalacje....

Milego dnia babeczki Wam zycze....

Witam porannie, od dziś na szczęście urlop ale zaraz wybywam na uczelnię:tak: M zawiózł rano Cypka do babci, ja już sobie poćwiczyłam trochę-nic tak nie robi dobrze na jasność umysłu jak poranny trening:-D no i zaraz lecę pod prysznic i na zajęcia. A po południu pierwsza wizyta Cypriana u stomatologa:sorry2:

Marz zdrówka dla Was. A Ty może trochę też odpoczniesz od pracy:tak:

Anaconda no nieźle Maja zabalowała, nie ma dziecka normalnie:-) super, że tak dobrze się bawi;-)

Justynka i co byliście na basenie? jak Michaś po tym leku na alergię?

Aluśka to trzymam kciuki, żeby ktoś zadzwonił jak najszybciej:tak:

Misia uwielbiam taki system pracy, a przy dzieciach najlepszy:tak: też bym tak chciała pracować, zrobić swoje i już:-)

Sunday dobrze, że potraficie się dogadać, takie rozmowy są najlepsze, oczyszczają atmosferę, grunt, żeby obie strony coś z tego wyniosły:tak:

Dobra, zbieram się, bo zaraz na zajęcia się spóźnię;-)

Czy ktoś ma może ochotę wybrać się jutro do Bugi w porannych godzinach???

reklama
Dzień dobry,u nas nocka spokojna. Ja tylko coś zasnąć nie mogłam, chyba czuje już koniec ferii...

Iwonka ja bym chetnie się wybrała,ale wiadomo że nie możemy....:-( Udanego urlopu od pracy...

marz zdrówka! A gdzie chodzicie do lekarza,do której przychodni?

misia no to niezła nocka za Toba, tylko dużo kawy by mnie uratowało...:baffled:

Marta trzymam mocno kciuki za up, up...:tak:

Ala jeju,szkoda...ale ja dalej mam nadzieje... bede dawać Ci znac...a bylaś w Olimpie?Tam kiedyś widziałam pare ogłoszeń na witrynach.

anacondanoo proszę jak długo Majeczka była na "chałupkach" - jak to mój tata mówi...:-D:-D

Do góry