reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam. Wcześniej zaglądałam z myślą napisania ale dzieci mi nie dały. Teraz śpią:-), Krystek szybko usnął, za to Radek wiercił się na naszym łóżku, wpychał swoje nogi W., przynosił puzzle:-D na łóżko ale go zmogło i śpi. Wczoraj obudził się koło 24 i W. go wziął do nas,Radek usnął ale za to ja nie mogłam i tylko się przekręcałam z boku na bok, jeszcze sobie pograłam na telefonie i zrobiła się 1.40. Nie wiem o której przysnęłam ale obudziłam się znowu koło 4, a później Krystek mnie obudził bo przyszedł się położyć do naszego łóżka.
Madzienka, Marz: Bardzo ładne słoikowe prace:tak:
Justyna: Najlepiej z nas wszystkich trzyma się Krystek:-)
Gonia: Zdrówka życzę
Patlysia
:I wam też życzę dużo zdrówka
Misia:Gdzie Natalka chodzi na tańce:confused:

Idę się wygrzewać pod kołderkę:tak:.

Wpadłam trochę porządków tu zrobić :-p:sorry2:;-):tak:.
Justynko, czyżby:sorry2::sorry2::dry::dry:;-):cool:?
U nas weekend minął intensywnie - w sobotę byłam w LBN - jako Niedźwiadkowy szofer:tak: - Aluśka, szkoda że P miał inne plany. Niedzielę odsypiałam:-p.
Sunday, zdróweczka dla Maksia.
Zmykam bo M .....

Witam się pierwsza:-)
zaraz zrobię sobie herbatkę, bo czas na śniadanko...kto dołączy??
mała maruda nie chciała usnąć do 24:angry:w końcu się poddałam i spał z nami:sorry:ale pilnował cały czas...jak tylko budzik zadzwonił on nagle zgłodniał:confused2:i o 7 już był na nogach:szok:teraz podobno mamie udało się go uśpić:tak:

Misia:Gdzie Natalka chodzi na tańce:confused:
.

na ul.Głowackiego...5 minut od domu:-D ... Dobry Start - Akademia Rozwoju Dziecka

Witajcie, P wlasnie pojechal z J do przedszkola...
U nas nocka dzisiaj jakas dziwna niby spalismy ale wstalismy jak na kacu...

Ja dzisiaj jade na zdjęcie szwow i jeszcze nie wiem jak to logistycznie rozwiążę, zobaczymy jak mała bęzie dzisiaj jadła i spała

Misia smacznego śniadanka....
Jak babcie znoszą płacz wnusia...bo dla nich to zawsze mega przeżycie...

Anaconda gdzie nam zaginęłaś od wczoraj...?:baffled:

Sunday jak Wasza nocka....?

Witam :-):-)
Ano zaginęłam wczoraj bo czasu zabrakło na komputer :baffled::baffled:
Maja do DK zapisana tak więc bardzo zadowolona i właśnie je śniadanie :tak::tak:
Dentysta też w porządku, wizyta mega szybka bo tylko lapisowanie było i mam nadzieję że za tydzień będzie już ostatni raz :tak::tak:
A dzisiaj po DK umówiła się z koleżanką i idzie do niej :tak::tak: ojej moje dziecko już chodzi do koleżanek bez mamusi :szok::szok:
Madzienka powodzenia przy zdejmowaniu szwów oby szybko i gładko poszło :tak::tak: wczoraj widziałam na parkingu Twój samochód i opowiadałam Mai że siedzisz w domu bo masz małego dzidziusia, który jeszcze nie wychodzi na dwór :-D:-D:tak::tak:
Sunday może antybiotyk zaczął działać i stąd lepsze samopoczucie Maksia, wczoraj mówiłam pani dentystce ze Wy zapewne nie przyjdziecie bo Maksio chory :tak::tak: powodzenia za tydzień na wizytach z Maksiem i ze sobą :tak::tak:
Justyna kotek Ci się marzy :-D:-D pomyśl o jego pazurkach, którymi wszystko zaciąga ;-);-) ( nie zapomnę u babci jak narzuty wyglądały i kanapy :-D:-D)
Elza tym razem nie wolno Ci zbagatelizować echa serca, moja teściowa też ma na to skierowanie :tak::tak:
Misia Stasio znowu się przyzwyczaił do mamusi dlatego wczorajszy dzień był taki ciężki, dzisiaj powinno być już lepiej :tak::tak: super że zajęcia taneczne spodobały się Natalce :tak::tak:
To ja się pochwalę, że jak był w DK pokaz talentów i Maja zaniosła swoje rysunki to została wyróżniona i stała na podium (tak mi opowiadała) :tak::tak:
Marz pewnie że lepiej wykorzystać urlop w cieplejsze dni zwłaszcza że teraz chłopaki chodzą do przedszkola :tak::tak:
Aluśka to jednym słowem masz teraz meksyk w domu :-D:-D a teściowa wnusiem się nie zajmuje? :confused::confused: a co z tą pracą gdzie byłaś na rozmowie, cisza? :confused::confused:
Patlysia zdrówka podsyłam :tak::tak:
Motylla o kurcze ale z Ciebie nocny Marek :szok::szok: jak Ty potem w dzień funkcjonujesz? :confused::confused:
Sienio bo najlepiej to wstawać i się nad tym nie rozczulać :-D:-D;-);-)
Zmykam, miłego dnia :-):-)

Witam. Dziś w nocy Radek trochę marudził, więc go wyciągnęłam z łóżeczka i siadłam z nim, trochę go poprzytulałam i usnął, a ja potem go odłożyłam do łóżeczka i spał do rana. W. pojechał z rana zawieźć swojego ojca do lekarza i niebawem ma przyjechać.
Misia: Ja właśnie myślałam nad tymi zajęciami dla Krystianka:tak:
Anaconda: W dzień normalnie funkcjonowałam, nie licząc kaszlu i smarkania się:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie,
Ależ wiatrzysko u nas, i śnieg do tego prószy że M nie chciał chodzić po dworze:no:. Teraz biedaczek umęczony drzemie, a policzki ma czerwone jak wino:baffled:

Aluśka to nieźle teściówka wrobiła Cię w bratanka:crazy:, jak tam wyniki Martynki i Amandzi??

Madzienka i jak tam u Ciebie, ściągnęli Ci szwy? Bolało? Brrr chyba to nieprzyjemne co?

Anaconda
powiedz jak Ty zaraziłaś Maję do rysowania? Bo mój M to jakieś bohomazy rysuje a później mi tłumaczy że to koło:-D, a kolorowanek nie znosi:no:,
Od kiedy ruszacie z basenem?

Marta to nie jest to o czym myślisz:no::rofl2:,

Misia jak mija dzionek po kiepskiej nocy?

Motylla o u Ciebie też widzę nienajlepiej było ze spaniem...ale i tak masz dobrze że R pozwala odłożyć się do łóżeczka:tak:, M jak przebudzi się w nocy to za nic nie wróci do łóżeczka, od razu gnieździ się u nas.

Eliza na kiedy masz wizytę u kardiologa??

Patlysia i jak tam u was ze zdrówkiem, Emilka walczy by nie brać antybiotyku?

Iwonka jutro już urlopujesz:-)

Do góry