reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Sunday o widzisz a nam nie przydarzyło się trafić na niedobre....ale pewnie spróbujemy też z tego co polecacie....
ale największa frajda i smak to jak się samemu pokombinuje...
jak kupicie ten specjalny ryz to wszystko wyjdzie....
z praniem uporałam się...na razie miejsca brakuje do suszenia więc relaks....

Anaconda gdzie zaginęłaś???

reklama
Witam się z inką na mleczku:rolleyes2:mniam:-)

Aluśka mi też się podoba to imię:-D. A co tam u Was słychać?

Sunday dobrze że antybiotyk skutkuje u M i temp odpuściła:tak:

Witajcie

Dzieki wstawało sie cieżko, ale szybko i nie było czasu na rozczulanie sie nad sobą, ze pół Polski jeszcze śpi;-) ale za to jak dobrze wyjsc wcześnie z pracy:-) Jula poszła do przedszkola po dwutygodniowej pzerwie, na szczęście z jej grupy dzieciaki ferii nie uznają i było ich naprawde duzo:tak: sorki, ze nie odpszę, ale szykuję sie na jutro bo w planie mam o 20 leżeć w łózeczku:-)

hej kochane kobitki....
dzięki za troskę....z serduchem jest już troche lepiej....koleżanka ma chody i załatwi mi wizytę u dobrego kardiologa....zobaczymy co tam się dzieje...

madzienka śliczna ta kula.... a gdzie zdjęcie Lenki przy suwaczku było takie piękne???? a nasza kruszynka ma już tydzień ale szybko zleciało!!!!

marzenka ooooooooo i Wasze dzieło rewelacyjne....zdolniachy..
a co z tym twoim urlopem??? doczytałam....pewnie lepiej zostawić urlop na później a nie brać na siłę

mandziula ha ha ha ale z Mikołajka superowy braciszek....fajnie że babcia was po rozpieszcza kulinarnie....trochę odpoczniesz...

maltanka ja leki przestałam brać już przed Nowym Rokiem...i lekarz sam mi je stopniowo odstawiał bo mój organizm źle na nie zaczął reagować.... miałam zrobić sobie wtedy echo serca ale niestety zaniedbałam to i ot tak to wygląda...

anaconda no właśnie kiedy ta wiosna przyjdzie....

sunday iwonka ja też lubię sushi...ale tak jak piszę madzienka nie ma z tym aż tak wiele roboty....jak się ma wszystkie potrzebne akcesoria....

justynka a nie lepiej pomyśleć o rodzeństwie dla Michasia niż o zwierzątku ;-);-);-)
Czarek jeszcze siedzi w domu...wole go przetrzymać....jutro jak się uda wybierzemy się do kontroli

sunday dobrze że Maksio już nie gorączkuje....oby wszystko się wyjaśniło... powodzenia na wizytach

sienio dobrze wiedzieć że nie tylko ja tak rano wstaje....

Witajcie, u nas dalej chorobowo, w pt byłam u lekarza ale leki które dostaliśmy nie pomogły no i dzisiaj Kuba ma już antybiotyk a Emiśka jeszcze broni się neosine i pulneo z sinecodem mam nadzieje, że obędzie się bez antybiotyku... w dodatku moczę im nogi w soli, gałązki tymianku roznoszą aromat po całym domu a na noc przyczepiam im na klatkę piersiową pergamin nasmarowany smalcem, jeszcze tylko bańki przydałoby się postawić hehe;-):tak: W domu nadal sytuacja napięta ale co tam, znając życie za kilka dni wszystkim przejdzie;-)
elza kobieto bierz się za swoje zdrowie bo ja też sobie poluzowałam to teraz mam:tak:
justyna to bardzo aktywny i wyjazdowy weekend za Tobą:tak: pytałaś kiedyś czy chorowałam też przed ciążą- otóż nie:-) ale w 7 m-cu z E wykryli mi jakąś wade serca a po porodzie nabawiłam sie tarczycy i alergii, no a po ciąży z Kubą jeszcze jakieś choróbska wychodzą, aż nie chce myśleć co by było gdybym miała więcej dzieci;-):-D:-D
sunday ale miałaś przeżycia, może zmień tą lekarkę... zdrówka życzę
uciekam bo mąż ma dwa dni urlopu i już mnie z kompa zgania;-):-D

witam
anaconda jatez chce wiosny mam juz dosc, fajnie ze babcia zrozumiała bo co za atrakcja nudzic sie z babcia na wsi jak tu tyle fajnych i ciekawych rzeczy dzieci robiaa do mnie nie dzwonia z twp i nie wiem kiedy zawitamy ponownie na kosmowskiej
marz, madzienka
ładne to cosik
sunday zdrowka dla Maksia.......szkoda słów ale taka mamy słuzbe zdrowia
elza z sercem nie ma zartow, idz do lekarza
paltysia zdrowlka zycze
a ja wczoraj zachwalalam ze dzieciaki zdrowe a dzis MAcius ma jakis krtaniowyt kaszel, juz poszedł w ruch inhalator, a Asia udaje ze kaszle i mowi ze zle sie czuje;-) i chyba do przedszkola nie pojdzie, ...bo te glupie literki pani ciagle uczy....:-D

Maks leży i jęczy bo bajka się skończyła - wraca do siebie- tylko ten kaszel:-(

on1a zdrowka dla Maciusia!!!

Patlysia o masz u i Was?Zdrówka dla Was!

elza dobrze ze koleżanka zadziała coś i dostaniesz się do lekarza, bo teraz to tylko umierać zostaje przy takich kolejkach:baffled:

sienio kolorowych snów:-)

Justyna z inką???Czemu???
Ja czekam na wolną suszarnie,bo mam tyle pościeli do prania,przez te choroby że już na zmiane nie mam nic...:baffled:

Madzienka polecamy, polecamy :-) Jak Lenka?

Iwonka Ty jeszcze dzień i urlop :-)

Ala ale sie rozpisalaś...:baffled: Co u Was?

no właśnie.......gdzie ta wiosna?????????????????????????????????????????

dzieci śpią:szok:Natalka miała sporo wrazeń a Stasio cały dzień przepłakał i nie spał to i on padł:sorry2:oby tylko dluzej pospał a nie o 23 wstał rześki:no:Natalka i M zachwyceni tańcami tak więc będziemy stale uczęszczać:tak:Natalka wychodząc podobno mówiła, że nie chce już iść,że chce jeszcze tańczyć:-Dartystka:-D
madzienka buziak dla Lenki z okazji skończenia 1 tygodnia:tak:no a gdzie to piękne foto z suwaczka?
patylsia zdrówka:tak:sunday dla Was też:tak:
elza jak najprędzej zmykaj do kardiologa:tak:

karlita hop hop!!!!PS.domyłaś już buzię?:-p

:wściekła/y:już się wyspał:no:

Ostatnia edycja:
Sunday bo już późna pora była to i inka;-), musisz dokupić więcej pościeli, z Batmanem najlepiej;-)

Eliza aj wiesz z kotem mniej problemów niż z dzieckiem:blink::-p,

Patlysia to faktycznie kiepska sprawa gdy każda kolejna ciąża psuje Ci tak zdrowie...Zdrówka dla Was podsyłam i mam nadzieję że Emilka obędzie się bez antybiotyku:tak:

Misia a to się Staś naspał:no:współczuje.

Anaconda i jak tam wizyta u dentystki?

Gona i dla was zdróweczka przesyłam:tak:

Aluśka wykupiliśmy receptę 200 zł poszło:szok::baffled::no:
Wysłałam Ci pyt. na gg...

reklama
Justyna, Monika u mnie jakoś leci pomału...Amandę dziś do przedszkola posłałam (tamten tydzień wolny miała), a jeszcze do jutra mamy na głowie Patryka który przyjechał do babci na ferie tydzień temu:dry: więc trzeba dziecku zająć jakoś czas:sorry2: .......bo babcia to nawet z nim na spacer nie wyjdzie :baffled:
Dlatego też wpadam jak po ogień...poczytam i zmykam.... jeszcze młody przyuważy co pisze a potem będzie przy rodzinnym spotkaniu "a ciocia napisała że...":-p

Misia oby Staś szybko usnął i nie budził sie przez całą noc:confused:
To świetnie że się Natalii na tańcach podobało:-)

Gon1a
zdróweczka Maciuciowi posyłam :confused:

Patlysia
oby Emilka dała radę bez antybiotyku:confused:

Eliza
to świetnie że koleżanka załatwi Ci wizytę u dobrego Kardiologa:tak:
Mocno zaciskam kciuki za Ciebie:tak:

Sienio fajnie że Juleczka już poszła do przedszkola i że jej grupa jest w komplecie :tak:
u Amandy jest na czas ferii grupa jest łączona :sorry2:

Anaconda
dobrze że teściowa dała sie przekonać i Majeczka może dalej korzystać z tych ciekawych spotkań:tak:

Byłam dziś kolo Farmedu ale niestety skleroza sie odezwała i odbiorze wyników przypomniałam sobie już w domu:baffled:

Do góry