reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Mandziula M jest rozbrajajacy:-D
Madzienka super ze ladnie doszlas do siebie....mysle ze to wszystko jest w glowie w wiekszosci przypadków i ta swiadomosc i wiedza ze niektore znas gorzej sie czuly po drugiej zrobila swoje....
Buziaczek dla Lenki za 1.tydzien....
Maltanka czyli H wrocil juz z wakacji...myslalam ze On pojechal na cale ferie...
Sunday jak M???jak nocka????
Anaconda czyli tesciowa zrozumiała?????ale miala dzisiaj z Toba sen:no:
Sienio jak sie wstawalo????

Ale mi sie chcialo rano spac wg planu powinnam byc na urlopie i na swiadomosc mi nie pomoglo wstajac:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie.U nas nocka o dziwo spokojna, tzn. spałam z Maksiem i czuwałam czy jest odkryty czy nie;ale ogólnie było ok. Wstał w dobrym humorku, bez gorączki,zjadl małe śniadanie i leki na raty.
Co do lek. to nie moge się dodzwonić-jakby mieli telefon wyłączony :wściekła/y: juz od godziny próbuje i nic...:-(

Madzienka super ze tak szybko doszłaś do siebie.

anaconda dzieki, miłego dnia dla Majeczki :-)

Anetka rezygnujecie z neta?buu...

mandziula hehe.... jaki super starszy brat!!!

marz Madzienka super dzieła!

sienio i jak sie wstawalo?

elza jak się czujesz???

Motylla zdrówka!

iwonka zamawialiśmy... gdyby nie chory M pojechaliśmy do restauracji. Znajomi zarazili nas tym, i dobrze bo to jednak duzo zdrowsze niż McD. A jeśli lubisz sushi to polecam Matsu Sushi w Olimpie:-) Z W zaczeliśmy wgłębiać się w to żeby samemu robić,ale tyle roboty... ze lepiej raz na miesiąc zjeść gotowe:tak:

Sunday my tez lubujemy się w sushi i polecam Ci Takushi w Astorii na Racławickich...
a robienie to jeszcze większa frajda...skompletujcie sobie cały asortyment i spróbujcie...
często w Delimie maja fajne promocje na produkty do sushi
oj zjadłabym...ale muszę poczekać, coś za coś:tak:
super że nocka już lepsza, pewnie antybiotyk zaczął działać...a może bańki Maksio dałby sobie postawić???

Marzenka nie wiem czy myśl że inne gorzej wspominają czy nastawienia na ogólne znieczulenie...a zmiana decyzji i pełna świadomość pomogła mi szybko wstać na nogi...
jeszcze tylko szwy muszę podjechać zdjąć...
a dlaczego urlop odwołany....??:confused:

Anaconda udało się zapisać....?

Madzienka urlop odwołany przeze mnie bo szkoda mi 5dni na taka pogode a w przedszkolach tez sytuacja niewymagajaca bycia z dzieciakami w domu...
Sunday czyli antybiotyk zaczyna dzialac...wlasnie moze te banki i ja bym chyba poszla do czarodziejki Antuanet....

witam i ja

sunday dobrze, ze noc minęła wam spokojniej:tak::tak:
anaconda dobrze, ze babcia zrozumiła daczego Maja wli zostać w Lubllinie na ferie:tak: udało się zapisam na ten tydzień??
aneta dobrze, ze choróbska macie za sobą:tak::tak:
marz lepiej teraz iśc do pracy potem bedzie ciepełko to sobie odbierzesz urlop:tak::tak:
madzienka pranie powiadasz... ja też już mam caą pralkę załadowaną, ae czekamy na babcie bo ma dla Zosi jakieś ubranka to od razu wrzucę:tak:

do nas dzisiaj babcia przyjeżdza z racji zę ma ferie:tak::tak: trochę nas porozpieszcza kulinarnie:-D:-D Miki bedzie miał niespodziankę jk wróci z przedszkola:tak::tak:

Witajcie,

My już po weekendzie u rodziców, wczoraj późno wróciliśmy do LBN, bo jeszcze odwiedziliśmy moja siostrę by zobaczyć nowego członka rodziny, fajny ten ich Marianek, sama napaliłam się już na kotka ale J wybija mi ten pomysł z głowy, może jak nam życie się ustabilizuje to pomyślimy o zwierzątku:tak:
M teraz odsypia nockę:baffled:, ja nastawiłam już drugą turę prania i jeszcze jedno czeka w kolejce, a nie mam już gdzie suszyć, szkoda że zimnica na dworze bo balkon już by się przydał na suszarkę:tak:.

Sunday dużo, dużo zdróweczka dla Maksia:tak:, a dla Ciebie spokoju i siły życzę. Otworzył mi się nóż w kieszeni jak przeczytałam o Waszych kłopotach ze zdrowiem, co za konowały w tych przychodniach pracują:wściekła/y:wystaw lekarce złą opinię na necie! Bo to chyba już nie pierwszy raz jak Wam złą diagnozę stawia:no:

Motylla
zdrówka dla Was...Jak się miewają chłopcy?

Anetko super że u Was już po chorobie:-)Kiedy Ola wróciła z ferii?;-)

Marz nieźle balowaliście w sobotę:tak:

Madzienka witajcie w domku:-),

Eliza o jeju goń do lekarza z sercem!!! Czytałam gdzieś niedawno że teraz ten okres przedwiośnia jest najgorszy dla sercowców:no:,
A jak Cz puściłaś go juz do przedszkola czy jeszcze w domku siedzi?

Mandziula udanej wizyty babci:tak:

Anaconda pewnie teściowej smutno że Maja nie pobędzie u niej przez ferie:confused:, sama już została, powinna poszukać sobie męskiego towarzystwa;-)

Iwonka u nas Michał lubi książeczki z przygodami Berta i Erniego:tak:,

Witam z pracy,
nadrabiam zaległości z zeszłego tygodnia,więc czasu brakuje na neta:sorry2:i zaraz u nas zebranie:dry:Stacho tęskni w domu i płacze...przyzwyczaił się do mamy na każde żądanie:dry:Natalka w przedszkolu a po południu ma pierwsze zajęcia z tańca....ciekawa jestem,czy jej się spodoba:sorry2:

Jakoś ogarniam sytuacje. Maks zjadł małego kotleta z frytkami. Gorączki nie ma,więc marudny nie jest. Dodzwoniłam się do poradni po 11, i dowiedziałam się tyle żebym przyszla przed 8 w sr za tydzien. I tym sposobem muszę się w pracy zamieniać dwa razy bo i w śr i w czw. (mam usg). No ale nie odpuszcze tych wizyt. Oby tylko Maks już był zdrowy.

misia współczuje płaczącego Stasia, trzymam kciuki aby Natalce podobały się zajęcia.

Justyna a juz myślałam że pisze o dziecku...
Dzieki...

mandziula super ze babcia przyjezdza i porozpieszcza :-)

marz zobaczymy co będzie teraz, narazie i tak M nie moze wychodzić z domu.

Madzienka widziałam te zestawy, ale z ryżem troche zamieszania jest...
My osobiscie nie lubimy sushi z Racławickich, tam jedliśmy pierwszy raz i uprzedziliśmy się okropnie... więc tu z duża ostrożnością zamawialiśmy pierwszy raz... ale od razu zakochaliśmy się... i my będziemy jadać tam Matsu Sushi - sushi w lublinie, warszawie, łodzi, wrocławiu - kuchnia japońska, bezpłatna dostawa tel. 81 747 27 27 (lublin) 22 2 439 439 (warszawa)
I jak pranie, uporałaś się?

A gdzie jest nasza Karlita???

Ostatnia edycja:
Dzień dobry

Sunday powodzenia na środowo -czwartkowych wizytach:tak: Zdróweczka Maksiowi posyłam:confused:
Misia Jak wrażenia Natali po zajęciach tańca?:cool2:
Justyna zaszalałaś dziś z tym praniem:-p
Świetne imię dla kota :-D
Mandziula fajną niespodziankę będzie miał Mikołaj :-)
Madzienka ładny suwaczek :-)
superaśną pracę Julia wykonała na tych warsztatach:cool2::tak:
Motylla szybkiego powrotu do zdróweczka Wam życzę:tak:
Marz dziełko Mateuszka również jest bardzo ładne:tak:

reklama
Witam

Sunday współczuję mieć do czynienia z takimi "lekarzami" normalnie ręce opadają:wściekła/y: Obyście szybko wracali do zdrowia, trzymam mocno kciuki!!!

Justynka no to sobie popierzesz dziś:tak:

Eliza ale masz z tym sercem:no: nie denerwuj się, wyciszaj, oby do wiosny;-) a gdzieś do lekarza się wybierasz to zbadać?

Do góry