reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam :-):-)
My dopiero co wróciliśmy od teściowej, też miałyśmy się wybrać do tego labiryntu ale niestety plany nam się zmieniły z wiadomych powodów :baffled::baffled:
Maja decyzję podjęła i jutro idzie znowu do DK a ja jestem zadowolona - niech się wprawia przed szkołą :tak::tak:
Sunday o kurcze ale mieliście przeżycia w nocy :szok::szok::-:)-( i weź tu wierz lekarzowi skoro w piątek byliście u lekarza i niby było osłuchowo czysto :-:)-( no właśnie gdzie jest Maksio w domu czy w szpitalu? Dużo dużo zdrówka dla niego :tak::tak: ja też myślę że on jest ciągle niedoleczony i stąd te infekcje
Elza weź się za siebie bo nie ma żartów :tak::tak: a może Ty te duszności masz z nerwicy serca? :confused::confused:
Madzienka oby takie ładne nocki pozostały już na zawsze :tak::tak: a kiedy P wraca do pracy? :confused::confused:
Motylla dla Ciebie też dużo zdrówka :tak::tak:
Zmykam szykować kąpiel, miłego wieczorku :-):-)

reklama
Dzieki dziewczyny...Jesteśmy na szczęście w domu. Ale zobaczymy co dalej bo zinnat ciężko bierze, więc boje się że skończy się na zastrzykach. Teraz śpi,ale już ma gorączke, na szczęście udało mi się podać mu imub.
Jutro od rana dzwonie do pulmonologa....

Sunday o matko....zdróweczka dla Was..
współczuje nocki...

Elza i u Ciebie zdrowia, coś z serduchem się dzieje...kiedy idziesz do lekarza??

Sienio udanego wstawania jutro....i miłego dnia

Antuanet i dla Ciebie miłego i spokojnego dnia w pracy...

Anaconda to wnusia wystawiła babcię...co na to teściowa??

Marzenka oj uśmiałam się z Ciebie i tych słoików bez zakrętek....ale P oczywiście sobie poradził....:tak:

a oto dzieło Julci z dzisiejszych warsztatów...ciężko zdjęcie zrobić żeby oddać cały efekt

IMG_1636.jpgIMG_1630.jpg

Sunday nawet nie wiem co Ci napisac jestem w szoku:no:Kur...mac co One w tej przychodni robia zeby dwa dni temu nic nie uslyszec!!!!!!zdrowka i sił...
Antuanet no wiesz Wiki spi ok 18.30 a Ty zaskoczona ze wstala o 6?????:-D:-D:-Dspokojnego tygodnia zycze....
Madzienka oj daj spokoj gdyby ne deserk B to by nic nie zrobili:-pWam fajnie to wyszlo....
J idzie jutro do rzedszkolaczy chce w domu zostac?????

A to M dzielo zrobili bałwanka....

Załączniki

• DSCF4276.jpg
    DSCF4276.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 42
sunday o matko słów mi brakuje:szok::szok::szok: zdrówka dla Maksia!!!
madzienka, marz super musiały być te warsztaty, cudowne dzieła powstały:tak::tak::tak::tak:
anaconda teściowa się nei obraziła że Maja nie chciała do niej na ferie jechać???
eliza jak się dziś czujesz??? nieźle musiałas się wystraszyć:no::no:
motylla zdrówka podsyłam:tak:

Miki rozbawił mnie dizś do łez poprosił zeby mu w telefonie wlączyć piosenkę, chodził sobie śpiewał... potem przysiadł się do Zosi, coś tam jej pogadł i zaczął jej śpiewać:tak::tak:potem znowu coś tam jej poopowiadał i zapowiedział ze bedzie ją uczył śpiewać:-D:-D:-D kochany braciszek....
w nocy coś mu się śniło, i oczywiście tylko mama pomaga w takich sytuacjach wieć zmykam odsypiać;-);-)
dobrych nocek życzę

Witajcie.

Zabieram się od paru dni do BB jak pies do jeża :zawstydzona/y: ciągle coś lub ktoś mi przeszkadza, a jeszcze jakby tego było mało za 3 dni mi wyłączą internet i zostanie mi tylko darmowy z prędkością ślimaka i limitem :no:

U nas chorobowo było, ale na szczęście już koniec, Ola przeszła anginę, ja grypę, Paweł coś tam narzekał, ale domowe sposoby pomogły i jedynie Karolinka uchowała się :tak::-D

marz, Madzienka super dzieła stworzyły Wasze dzieciaczki :tak:

sunday ojojoj :szok: zdrówka dla Maksia, a Zinnat rzeczywiście niedobry w smaku, ponoć najgorszy, ale może wytłumacz że musi to łykać, żeby nie brać zastrzyków, i od razu daj mu coś do picia jak weźmie

eliza TY koniecznie idź do lekarza, niech Ci jakieś echo serca zrobią, takie bóle to nie żarty :no:

Motylla zdrówka dla Ciebie i dzieciaczków :tak:

Madzienka super że Lenka ładnie śpi w nocy, a co do karmienia, to ja miałam na początku tak samo, mała wisiała ciągle na cycu, od rana do nocy, i też martwiłam się o Olę, bo biedna sama sobie zostawiona, i też myślałam już o mm, ale położna przy mojej mamie wytłumaczyła, że potrzebna mi pomoc, żeby na zmiany przychodzili, żebym miała czas na spokojnie jedną nakrmić, potem zająć się Olą, a karmienie ustabilizuje się po jakiś 2 tygodniach do miesiąca, i rzeczywiście, jak Karolinka skończyła miesiąc, jadła więcej, szybciej i miałam czas dla Oli, tak więc wszystko się ułoży i u Ciebie :tak:

mandziula słodki ten Twój Miki :-D

misia trzymam kciuki za Wasze zdrówko :tak: nieźle Was rozłożyło

Antuanet cudowną masz teściową :tak:

Przepraszam że tylko tyle ale przejrzałam ostanie dwie strony :zawstydzona/y: a oczka mi się trochę kleją, lecę pod prysznic, może mnie ożywi :-p

madzienka Ogromne Gratulacje i super, że jesteście już w domu, a jak Ty się czujesz po cc?

elza o kurczę :szok: współczuję sytuacji, a leki to przestałaś sama brać czy konsultowałaś z lekarzem?

antuanet to dobrą masz teściową:-p ja to tak na zakupy to tylko z mamą;-)

misia zdrówka

sunday :szok: o matko zdrówka

madzienka, marz śliczne prace dzieciaków:tak:

i tyle doczytałam

Witajcie
U nas po staremu, jakoś leci od soboty do soboty, a jutro pora wracać do przedszkola:tak:

Teściowa zrozumiała że dzieci i zajęcia w DK są ciekawsze od siedzenia na wsi z babcią :-p:-p:tak::tak: chyba musi się pomału przyzwyczajać że Maja na tyle duża że zaczyna "swoje życie" ;-);-):tak::tak: tylko patrzeć jak do szkoły pójdzie i zacznie w swoim towarzystwie się obracać :szok::szok:
Dziewczyny bardzo fajne te słoikowe cudeńka :tak::tak:
Sienio pytałaś o "Mikołajka" - chyba oryginalnego czytamy, wypożyczamy w bibliotece tomiki z przed dobrych kilkunastu albo nawet kilkudziesięciu lat :baffled::baffled:, my dopiero tamtej wiosny zaczęliśmy go wypożyczać :tak::tak:
Aneta oj to teraz jeszcze rzadziej będziesz zaglądać jak Ci neta wyłączą :szok::szok:
Sunday to chociaż tyle że w domu jesteście a Maksio na tyle duży że powinien zrozumieć że lepiej połknąć lekarstwo niż w zastrzykach dostawać :tak::tak:
Mandziula no super starszy brat z Mikiego :-D:-D
Zmykam do łóżka :tak::tak:

Witam z rana :-):-):-)
A co to nikogo jeszcze nie ma :szok::szok:
My już śniadanie wcinamy bo dzisiaj trzeba iść do DK na godz.10 i się zapisać :tak::tak: tak więc pomalutku szykujemy się :tak::tak:
Czy widzicie że znowu prószy śnieg :szok::szok: a kiedy ta wiosna przyjdzie :szok::szok:
My dzisiaj popołudniu musimy jeszcze zaliczyć dentystkę, mam nadzieję że tym razem nie będzie Mai usuwać kolejnym mleczaków :-D:-D
Sunday trzymam kciuki za jak najszybsze zapisanie do pulmonologa :tak::tak: a jak Maksia nocka, nadal gorączkował? :confused::confused:

reklama
Dzień dobry...U nas też już po pierwszym śniadanku, Jula w przedszkolu...Lenka śpi...a ja wpadłam w wir prania:-)

Anaconda
super że Majeczce spodobały się zajęcia w dk...a na co ona tam chodzi?
Co do pogody to od dzisiaj zapowiadają znowu:sorry2:opady śniegu...

Mandziulka super z Mikiego starszy brat...

Sunday jak nocka u Was?trzymam kciuki żeby udało dostać sie do lekarza...

Elizka a jak samopoczucie u Ciebie...?

Aneta miesiąc:shocked2:o nie tyle nie dam rady:sorry2:ale znajdę na to rozwiązanie zadowalające nas obie:tak:

Maltanka dziękuję, po cc bardzo szybko doszłam do siebie...nie wiem czy to zasługa innego znieczulenia czy nastawienia...bo większość zle wspominała drugie cc...

Tyle zapamiętałam...miłego dnia.

Do góry