reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka nie ma jak w domu co:-)my dopiero idziemy na urodzinki a tak naprawde moi panowie juz poszli a ja sie szykuje......piekny suwaczek Waszej iskierki;-)ja o kazdej porze dnia jestem gotowa sie spotkac ale pomalutku ogarnijcie sie...
Elza kurcze co sie dzieje z tym Twoim sercem:baffled:stres napewno ci nie pomaga....spokoju zycze

Ostatnia edycja:
reklama
Maksiowi znowu urosła temperatura. Bidulek siedzi z załzawionymi oczkami z gorączki :baffled:
U nas dzisiaj na obiadek było sushi- mniam mniam... nooo tylko Maksio jadł pierożki.

Madzienka super nocka Wam minela:-) A jak karmienie, nie problemu Lenka je?Pamietam jak ja miałam stresa przez moje kłopoty.
No my niestety nie bedziemy w Labiryncie z wiadomych względów.:-(

elza no właśnie, a jeszcze może musiałaby sama popracować to kiedy by paznokcie robiła...:baffled:

marz udanej imprezy urodzinowej:tak:

Motylla zdrówka!!!

gon1a fajnie ze jestes zadowolona ze szkolenia:tak:

sienio no to pospałaś....

anaconda nie udało:-( w poniedzialek bede probować,albo mama tam pojdzie.
No wlasnie tez to nmnie martw, ze to juz drugi rok, ale wydaje mi się że po prostu jest źle leczony do tej pory....a raczej nie doleczany:baffled:

Iwonka mi tez bardzo podoba się Franklin, i jeszcze jest Tupcio Chrupcio...

madzienka super że Lenka nie dała Wam popalić w nocy...a suwaczek przesłodki...życze spokojnych kolejnych dni w domku...

sunday no właśnie.... jak w przedszkolu była ewaluacja to raporty dziewczyny pisały i siedziały do 1 w nocy a ona na drugi dzień chwaliła się że była na koncercie i piła takie i takie wino....ma tupet kobieta i niesamowitą zdolność zwalania roboty na kogoś....a lury zbiera ona...

oj nie dobrze że Maksio tak gorączkuje....zdrówka podsyłam

marzenka no właśnie nie wiem co się dzieję z moim serduchem.....ostatnio coraz częściej je odczuwam....udanej imprezki urodzinowej

spokojnego wieczoru....ja spadam robić mięsko na jutro na obiad

Witam się sobotnio
madzienka super że jesteście w domku! Odpoczywajcie i wracajcie do formy! Fajnie że Julka zadowolona z siostrzyczki:tak:
mandziula super że porady czarodziejki pomagają, zawsze to Zosia będzie spokojniejsza...
sunday zdrówka dla Maksia, oby nic bardziej się nie rozwinęło!
marz21 super że wieczorne spotkanie udane!A tego leżakowania zazdroszczę:zawstydzona/y:
iwonka07 u nas też króluje Franklin, prostym językiem napisane ale nawet Wiktoria udaje że słucha...A z tych emoconalnych to mamy bajkoterapię kilku autorów: Bajkoterapia czyli dla małych i dużych o tym, jak bajki mogą pomagać - Opracowanie zbiorowe za 45,99 zł | Książki empik.com
elza79 to pozostaje nam życzyć żeby nowa przedszkolanka była "normalna":tak: Szkoda tylko że tak w środku roku...
Ja mam zalatany czas od czwartku:rofl2: Wczoraj rano P pojechał do Wrocławia a ja z towarzystwem sama, wieczorem normalnie padłam. Dzisiaj pół dnia byłam na zakupach ....z teściową:tak: Dzieciaki obkupione na wiosnę i lato, mi też się dostały buty i torebka:tak: Idę Kubsona uśpić bo kupa prasowania czeka na krzesełku...Wikuśka od 18:30 śpi :-) Miłego wieczorka.:tak:

Witam się,
my chyba tfu tfu w końcu zdrowi:tak:,choć Stasio ma jeszcze troszkę rozwolnienia:baffled:ale było niefajnie:no:...we wtorek wszyscy pokotem po południu usnęliśmy, a potem do rana spaliśmy...ja już z poniedziałku na wtorek zaniemogłam i już o 5 wiedziałam,ze do pracy nie dotrę,bo termometr pokazał 38,3:szok:(się napracowałam 4 dni i zwolnienie:confused2:),M jeszcze dzielnie poszedł do pracy,ale wrócił szybciej i od razu do lekarza....oboje do piątku dostaliśmy zwolnienie i w sumie jeszcze w piątek mnie mdliło...a dwa pierwsze dni to maskara:no:no ale w sumie dla Stasia wyszło z korzyścią,bo on mleka z butelki nie zje:angry:a tak miał cysia non stop..to się nie odwodnił:sorry:a ja dzięki temu przynajmniej wróciłam do wagi sprzed ciąży:-D

madzienka,Lenka witajcie w domu:tak:Lenka jest cudowna:tak:martwisz się o karmienie?z Julką były problemy,że wspominasz o mm?Fajnie że Julka zadowolona z siostrzyczki:tak:
mandziula zaległy buziak urodzinowy dla Mikołajka:tak:ale masz kawalera w domu:tak:
sunday zdrówka dla Maksia:tak:
elza szkoda,że P odchodzi...spadnie ci więcej roboty:no:biedne to Twoje serducho,musisz o nie zadbać:tak: a lody to my jemy okrągły rok i o każdej porze dnia i nocy;-):-p
sienio to pospałaś:-D
anaconda i jak pogawędka o feriach Mai?

Dzień dobry..wstawać śpiochy..my już po śniadanku..najmłodsza jeszcze śpi...a ja zmykam szykować jakiś obiadek..

Miłego dnia..

Witam sie niedzielnie......wyszykowalam moje towarzystwo na jakies warsztaty ze sloikami i mam chwile ale musze zabrac sie za mieszkanie bo przez wczorajszy wieczor prosi o posprzatanie:baffled:imprezka udana B wrocil o 1 na nogach(on jest niezniszczalny):-Da M na rekach P zasnal:-).....pospalismy do 10 i pol dnia juz za mna.....

Sunday moze Ty sie wybierz do Czarodziejki Antuanet bo M rzeczywiscie chyba caly czas niedoleczony...kolega M z przedszkola tez ponac chorowity i po zapaleniu oskrzeli jest:confused:
Elza Twoja szefowa ma tupet.....
Antuanet fajny wypad mialas z tesciowa;-)
Anaconda jak dalszy ciag feri M tesciowa zrozumiala??????
Mandziula Wy tez ladnie sobie pospaliscie....
Madzienka co dobrego szykujesz na obiadek...pierwszy obadek w niedziele w domu:-D
Misia ale Was zmogło matko dobrze ze nie skonczylo sie szpitalem....

Madzienka super nocka Wam minela:-) A jak karmienie, nie problemu Lenka je?Pamietam jak ja miałam stresa przez moje kłopoty.

Dziekuję...Lenka w przeciwieństwie do Julci bardzo ładnie się przysysa....

Jak wasza nocka??i temperatura Maksia??

Dzisiaj pół dnia byłam na zakupach ....z teściową:tak: Dzieciaki obkupione na wiosnę i lato, mi też się dostały buty i torebka:tak: Idę Kubsona uśpić bo kupa prasowania czeka na krzesełku...Wikuśka od 18:30 śpi :-) Miłego wieczorka.:tak:

Ty to masz kochana tą teściówke....:tak::tak:

madzienka,Lenka witajcie w domu:tak:Lenka jest cudowna:tak:martwisz się o karmienie?z Julką były problemy,że wspominasz o mm?Fajnie że Julka zadowolona z siostrzyczki:tak:

super że zdróweczko już do Was zawitało....
co do karmienia, nie martwię się...bo nie mam ciśnienia na karmienie...jeśli będzie potrzeba to wprowadzę mm...Jula wychowana na mm i co chorowita czy jakaś odstająca od rówieśników... wręcz przeciwnie
póki co mój pokarm starcza Lence ale karmimy się często...więc jak mam P w domu to ok...ale w sytuacji jak zostanę z Julą a P wróci to pracy nie wyrobię....bo Jula też potrzebuje mojej uwagi...

ale zobaczymy jak to będzie...

madzienka chętnie się dowiem o sposobach na gazy;-);-);-)
super że Lenka ładnie spi w nocy:tak:

moja jeszcze męczą...a co do nocek to dopiero druga i jeszcze może być różnie...gdyby nie ten brzuszek Lenka przejawia dar spania po siostrze...:-D

Madzienka co dobrego szykujesz na obiadek...pierwszy obadek w niedziele w domu:-D

hehehe...Marzenka teściówka wczoraj przywiozła króliczka pieczonego, więc dogotuję ziemniaczki i obiad gotowy....:-p
zupkę rano nastawiłam więc jakoś daję radę bez wizyty na obiadku...

Eliza szefowa ma tupecik....
a jak sprawa z fulmana...wykopali ją już ostatecznie???

moi tez pojechali na te warsztaty słoikowe...ciekawe czy spodoba im się...

reklama
Witajcie, my już po kościele, Cypek drzemie, M trochę pracuje a ja biorę się zaraz za lasagne:tak:

Madzienka mój Cypek też na mm wychowany i też nie odstaje od rówieśników, wręcz nie jest chorowity, więc to nie od mleka zależy...dobrze, że nie masz ciśnienia na karmienie piersią, jak się nie da to na siłę tym gorzej;-)

Elza ja już jestem na 2gim tomie "Ciemniejsza strona Greya":sorry: i co, gorąco nie:rofl2:? Choć nie wiem, do jakich fragmentów dotarłaś:tak:

Sunday zdrówka dla Maksia:tak: sushi robiłaś czy zamawialiście? dobre było:-)?

Marz a co to za warsztaty? w tym klubie ojca?

Mandziula no to ładnie udało Wam się pospać;-)

Do góry