reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam
Ja też wpadłam na chwilkę, ja już sama nie rozumiem czy coś Majce jest:confused::confused::confused:
W dzień ani razu nie zakaszlała a co będzie w nocy to zobaczymy, chyba ją jutro puszczę do przedszkola, no chyba że w nocy strasznie będzie znowu kaszlała to mowy nie ma:no::no:
Dawny szef męża jest mu winien 500zł i myślałam że w tym tygodniu mu da a tu dzisiaj jak M dzwonił to zaczął wymyślać że kiedyś tam mąż jakąś część popsuł i niby teraz facet przyjechał z reklamacją i nie da mu 500zł tylko mniej, no co za chamstwo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Dzień dobry bardzo:-)!
Olek dziś w domu,bo lenia miałam :-p:zawstydzona/y: i nie chciało mi się go prowadzić:no:.Julu dopiero wstał.
Nadulec,ale masz pannicę - jaka Ayka duża:tak:.
Anaconda,zdróweczka dla Mai.A szef no normalnie bezczelny:wściekła/y::wściekła/y::szok:.

W koncu mam chwile czasu.
Ayka zaliczyla szczepionke 5w1 jaki koncert odstawila..nie plakala tylko piszczala takim sopranem ze ma doze szanse aby spiewac w operze:-):-) caly dzien byla marudna ale jak narazie goraczki nie miala..caly dzien nie spala usnela dopiero ok19.
Dowiedzialam sie ze wyglada jak dziecko 6 miesieczne a nie 4:szok: wazy 7300 i mierzy 67cm...

Odnosnie kotow to tez kiedys ich nie cierpialam az ktoregos razu bylam u znajomych ktorzy maja persa i sie po prostu zakochalam w tej rasie i tak juz 2 lata mam persice u siebie w domu...
No to spora pannica...ja ze swoja ide w czwartek na szczepienie,to zobacze ile moja wazy:happy2:
Witam
Ja też wpadłam na chwilkę, ja już sama nie rozumiem czy coś Majce jest:confused::confused::confused:
W dzień ani razu nie zakaszlała a co będzie w nocy to zobaczymy, chyba ją jutro puszczę do przedszkola, no chyba że w nocy strasznie będzie znowu kaszlała to mowy nie ma:no::no:
Dawny szef męża jest mu winien 500zł i myślałam że w tym tygodniu mu da a tu dzisiaj jak M dzwonił to zaczął wymyślać że kiedyś tam mąż jakąś część popsuł i niby teraz facet przyjechał z reklamacją i nie da mu 500zł tylko mniej, no co za chamstwo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zdrowka dla Majeczki,a szef to rzeczywiscie niezly spryciarz....co to zrobic zeby nie zaplacic:confused:...

Witam :-)
Moja Karolinka zasnela przy cycu,co jej sie rzadko zdaza,no ale dzis od 6 rano juz nie spi:dry:....ciekawe ile teraz pospi....
A ja z kawka przy kompie....hi,hi.....maz gdzies wybyl,bo oczywiscie jeszcze na zwolnieniu w domu siedzi....a ja zwariuje z nim chyba,bo tylko w kuchni siedze i gotuje,kanapek nawet nie tknie,tylko 3 razy dziennie gotowane by jadl.....zeby chociaz powiedzial na co ma ochote:baffled:
A u was co dzis na obiad?
Ja mam placki ziemniaczane i gulasz z ziemniaczkami.....a juz mysle co jutro zrobic....wr...bo przeciez sklepu pod nosem nie mam i trzeba wczesniej zakupy zrobic:tak:

U mnie rybka panierowana (taka z Lidla gotowa) ryż z kukurydzą i chyba sałatka z kapusty kiszonej Musi być coś prostego bo chłopcy sami w domu siedzą - tatuś wykorzystuje urlop ojcowski:-D

Witam!
Ja na chwilkę, bo niedługo na kontrolę do lekarza jadę, ale nadrabiam co u Was słychać od wczoraj;-);-)Wszystkim męczącym się z chorobami życzę zdrówka:tak::tak::tak:

reklama
Do góry