reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka miło Cie tutaj widziec:-)czyli tym razem inny rodzaj znieczulenia ciekwa jestem Twoich wrazen.....
Aneta zdrowka dla Oli...ale prezencik sprawiłas dla meza....
Sunday no dlugo nie byc w Bugi to fakt zmiany sie widzi...
Iwonka nie smuc sie na ten egzamin a juz napewno nie na siebie tak to jest raz do przodu raz do tylu niestety....
Anaconda a nic takiego nadzwyczaajnego:-)przy kawce powiem;-)jak ferie w DK????
Misia zdroweczka dla dzieci......
Justyna łluk brwiowy ma zdarty i dowiedzialam sie ze zrobil fikolka na schodku:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

P wybyl z B na zakupy bo jakis taki marudny jest a ja popijam herbatke w ciszy:happy2:przed odebraniem dzieci pojechalismy sobie z P do Maca skorzystalismy ze mozemy gdzies sami pojsc:-D:-Dale i tak zaraz pognalismy po maluchy:-)

Milego wieczoru kazdej z Was zycze

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie, wpadłam tylko na chwilę z ciekawości Magda wielkie gratulacje- Lenka rośnij zdrowo!!!!
My cały weekend byliśmy w Lbn, dopiero wróciliśmy także nie odpiszę bo mam stertę prania i pełno toreb do rozpakowania... aaa doczytałam że byłyście w bugi... dzisiaj miałam plany iśc tam z Emilką i jej "ciociami" ale nie wyszło bo były długie kolejki na usg:-( ale pewnie i tak nie poznałybyśmy się..chyba, że po imionach dzieci:-D:-D

Witajcie
Moje dziecko pojechało na ferie do dziadków, także tylko dzisiaj był w przedszkolu. A ja jutro zamierzam nadgodziny robić i podgonić trochę roboty.
:baffled:

motylla to fajnie te śpiewy musiały wyglądać, nie wiem czy bym nie parsknęła śmiechem jakbym to słyszała

misia byle do lata i w następnym roku powinno być lepiej. zdrówka

anaconda a to u was przedszkole zamknięte na ferie?

madzienka SERDECZNE GRATULACJE!!!

basiekk witaj powiedź nam coś więcej o sobie

Witam. Krystek usnął, Radek zajął się zabawką, więc zasiadłam do bb. Ja również bardzo dziękuje za spotkanie w bugi.:-) W. pojechał zawieżć swojego ojca na ip bo coś sobie zrobił w nogę:baffled:. I teraz czekam na W. aż wróci.
Moi już po wizycie w przychodni...jedno i drugie ma wirusówkę:angry:Stasia gardło gorsze niż Natalki:-(mamy syropki,Neozyne itp...i mamy obserwować, bo jakby się pojawiła gorączka trzeba się pokazać w przychodni..zwłaszcza,że wymioty mogą być zapowiedzią anginy (tfu tfu:no:). Tydzień znowu będzie bez przedszkola:dry:
Zdrówka podsyłam:tak:

Witajcie ja dosłownie na chwile..

Dziękujemy za Gratulacje...
Lenka urodziła się o 10.15, ma 54cm i 3430 oraz 10pkr.
Czujemy się dobrze

Pozdrawiamy was serdecznie
Serdecznie gratuluje:-) Lenka witaj po tej stronie brzuszka:tak:

Witam się :)
Czy mogłabym się przyłączyć do Waszych rozmówek? Mieszkam jakieś 45 km od Lublina.
Mam córcię Martynkę z maja 2011:-)
.
Witaj:tak:
Maltanka: Ja się powstrzymywałam od śmiechu:tak: w kościele, ale było bardzo trudno.

Misia a ty na L4? frekwencję na bb masz sporą;-)zdrówka dla dzieci:tak:

:no:pisałam z pracy:-Dna razie babcie dają radę a boję się że może być gorzej i wtedy l4 będzie koniecznością:sorry2:no a po 3 dniach pracy głupio iść na długie zwolnienie, które nota bene może być niebawem bo po południu odezwała się znowu ósemka a dentystka juź poprzednio groziła rwaniem:sorry2::dry:

Rozmawiałam z Magda, a wiec:

Dziewczyny maja sie dobrze Madzia dzilenie daje rade a i ból bardzo nie doskiera a Lenka dzielnie czuwa przy Mamie:-)co raz ja zabieraja na karmienie i przewijanie...Jula obroniła sie przed choroba w srode wraca do przedszkola....z niemilych wiesci to to ze na oddziale panuje ospa dzisiaj wstrzymali przyjecia na oddzila takze Magdzie w ostatniej chwili sie udało....no i Lenka ponac kopia Julci:-)

B walczy z zasypianiem juz przynajmniej nie placze ale nadal twardziel ja juz nie probuje isc bo cale usypianie pojdzie na marne.....:baffled:a w czoraj ja wrocilam po weeekndzie to wogole go to niezwruszylo poszedl z P spac i bylo ok a dzisiaj znowu terroryzuje....:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
M śpi, J nie dawno wrócił i delektuje się kolacyjką:tak:

Motylla
co się stało w nogę dla teścia?

Marz fikołka:szok:chyba bym na zawał zeszła gdybym widziała to:no:dobrze że nic poważnego się nie stało:tak:
Dzięki za info od Madzienki:tak:

Misia jeszcze tylko rwania zęba Ci brakuje:no:współczuję bólu:-(.

Witam z rana :-):-)
My tak wcześnie bo zaraz do pulmonologa się wybieramy, trzymajcie kciuki żeby żeby mai zrobili wreszcie jakieś badania :tak::tak:
Wczorajszy pobyt w Domu Kultury mega udany, Maja już się martwi że dzisiaj za długo u lekarza będziemy i nie zdąży pójść :-D:-D i Maltanka to dla Ciebie wyjaśnienie, przedszkole Mai otwarte ale chciałam ją dać w nowe miejsce w nowe środowisko - taka zaprawa przed szkołą, niech się uczy radzenia sobie wśród starszych dzieci :tak::tak: a że chodzi z koleżanką to jest zadowolona :tak::tak:
Poza tym wczoraj u dentystki okazało się że stała górna jedynka już się wyżyna i wypycha mleczaka więc pani pomogła jej wypaść w ekspresowym tempie :-D:-D no a w nocy przymusowo wróżka zębuszka przyszła :tak::tak::-D:-D tak więc teraz mam w domu już prawdziwego szczerbalka bez żadnej górnej jedynki :-D:-D:tak::tak:
Podczytywałam was wczoraj ale tak na raty i wszystko z głowy wyleciało więc daruję sobie odpisywanie, może jak mi się uda siąść w porze obiadowej to nadrobię zaległości ;-);-):tak::tak:
Sunday, Motylla, Normatywna super że wypad do Bugi udany :tak::tak: a która chętna w następny poniedziałek? :confused::confused:
Misia o rany, jeszcze tylko ósemki Ci brakuje :szok::szok: oby dzieciaczki się wybroniły przed czymś gorszym a Twoja ósemka uspokoiła się i przestała boleć :tak::tak: całe szczęście ze masz te babcie do pomocy :tak:
Marz tylko patrzeć jak u Ciebie mężczyźni zaczną trzymać ze sobą, oj potrzebna Ci dziewuszka dla równowagi ;-);-):-D:-D mój J to mówi ze jest jedyny w babskim klanie i nie ma z nami szans ale to prawda, ja z Majką, teściowa sama, mama sama i jeszcze moja siostra, zero płci męskiej :-D:-D:-D
Dobra zmykam bo nam autobus ucieknie :tak::tak:

Witam. My już po sniadaniu. Jak na razie chlopaki ladnie sie bawia razem. Ciekawe jak dlugo.
.justyna Tescio powaznie sobie skrecil noge; tak mu spuchla ze lekarz podejrzewal zlamanie.

reklama
Witajcie

Ja znów mam wolne:-) muszę sobie jakoś rozplanowac dzień, zeby znów nie skończyło sie na dresikach i TV:zawstydzona/y: szkoda, ze Jula jeszcze ma antybiotyk, bo tak pięknie słonko dziś świeci, ze przeszłybyśmy sie gdzieś

marz dzęki za wieści od Madzi, jeszcze nie słyszałam zeby kiedykolwiek na coś sie żlaiła:sorry: cała Madzia:tak: i jak masz dziś wolne czy poszłaś do pracy?
anaconda oj mam nadzieję, ze tym razem czegoś sie dowiesz konkretnego, bo takie bezowocne wizyty potrafią skutecznie zniechęcić:sorry: a jak juz coś ci powiedzą to mam nadzieję, ze to bedą pomyślne wiadomości
motylla oby noga teścia szybko doszła do siebie
sunday jak na feriach? racja z ciązą ciekawe kto następny:tak:
maltanka by te nadgodziny nie trwały za długo:sorry:
antuanetka co u Was?

Do góry