reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hello :D

marz dzięki za wieści od Madzi :-) i baty za to ze nie dałaś znać ze jesteś w Opolu :)

anaconda rzeczywiście J nie ma szans w takim składzie ;-)

misia uuuuuuuu współczuję bardzo!!

maltanka to macie fajne ferie bez H :-) hihih i walentynki :-))))

ja dzisiaj na urlopie :-) siostra E domalowywuje nam pare rzeczy u dzieciaków w pokoju :D

reklama
Witajcie, ale super pogoda, jak otworzyłam rano oczy to myślałam, że lato już... a, że mam w pokoju okna od wschodu i południa to słoneczko tak pięknie przez nie wpadało....achh rozmarzyłam się:-D
anaconda powodzenia na wizycie, obyście się w końcu dowiedziały co jest Mai
marz o tak, staraj się o córeczkę;-) u nas przewaga dziewczyn, w całej rodzinie ( a dzieci jest bardzo dużo) tylko ja mam syna;-)
motylla i jak chłopaki bawili się troszkę sami?
sienio o tak plan to podstawa:-D;-) mi też przydałby się jakiś plan dnia ale z tą dwojką łobuzów to żadnego planu nie da się wdrożyć w życie:-D

Anaconda ja jak ja ale Ty dla rownowagi moze pomysl o tym chłopcu...:-ppowodzenia u lekarza...
Patlysia dziekuje nie zamierzam nie czuje niedosytu corki ani dosytu synków;-)
Karlita przepraszam ale nie była to godzina na goscine bo bylas w pracy a tam masz ponac zimno:-D
Sienio jestem w pracy rozpatruje urlop 2 lub 3 dniowy na przyszly tydzien ale jeszcze nie wiem.....

Witajcie, pogoda sprzyjająca spacerom, dlatego my już o 9 wyruszyliśmy na spacer i tu UWAGA bez wózka i sanek:laugh2:, trochę musiałam się nagimnastykować z wymyślaniem atrakcji dla M bo tylko wyszliśmy z klatki a on na rączki od razu do mnie, a jak nie wzięłam to on bach na kolana w mokry śnieg:baffled:, ale znalazłam długi patyczek i mierzyliśmy ile jest śniegu:tak:i tak o to takim sposobem doszliśmy do sklepów i spowrotem do domu każdy na własnych nóżkach. Tylko to nam trochę zajęło czasu;-)

Sunday
wstałaś już czy odsypiasz jeszcze?

Anaconda i jakie wieści od pulmonologa??
Bardzo fajnie że Maja zadowolona z domu kultury:tak:,

Patlysia
w mojej rodzinie jest przewaga dziewczyn, jak ja to mówię same dziurawce się rodziły:laugh2:,

Karlita pochwal się malunkami w pokoju dzieciaczków:tak:

Marz i jak dostałaś urlopik na przyszły tydzień?
A co tam u Madzienki, jak pierwsza nocna Lenki? Masz jakieś nowe wiadomości?

Motylla uuuu kiepsko z tą nogą teścia:no:a jak on to sobie zrobił, upadł czy co?

Sienio i jak rozplanowałaś sobie dzionek? Ja nie mam kablówki to u nas TV praktycznie nie gra bo nie ma co oglądać;-),hehe
Do kiedy Julia ma antybiotyk? Dostała go na 10 dni?

Muszę zmykać...zupka pomidorowa na gazie, dzisiaj wielki gar gotuję bo na noc wpada do nas siostra z rodziną:tak:. Już się nie mogę doczekać spotkania:rofl2:

Witam

Mam chwilkę czasu póki P. i teściowej nie ma ;-) bo oni strasznie gderają jak do kompa siadam:-p
A dziewczynki na razie zabawą zajęte:rofl2:

Wczoraj zaliczyłam z Martyną wizytę na chodźki bo mieliśmy umówione badanie o którym Wam wcześniej już pisalam:tak: Przebieg badania istna masakra Martynka płakała że ją boli wyrywała się .....no ale fakt faktem może i tak było bo przy enema też płakała że ją boli a była dużo mniejsza rurka niż ta wczorajsza:eek: dodatkowo płynu tego kontrastowego mało nie było:no:
Za pierwszym razem dala się na chwilkę uspokoić śpiewaniem, głaskaniem, ściskaniem ręki ale niestety z całych sił wyparła to z siebie (zalewając się kontrastem) i na jej nie korzyść powtórzyli znów badanie to tak sie denerwowała przy drugim razie że aż ją telepało:no:
Wynik mam mieć dopiero za kilka dni...

Aluśka ojejjj to na prawdę masakra musiała być wczoraj:crazy:, szkoda że nie zrobili jej tego badania rok temu:wściekła/y:. Wtedy może łatwiej by było... Trzymam kciuki za wynik, i wiesz, od razu daj mi znać jak wyszedł!!!
Muszę umówić się na wizytę do doktora S...
A jak zdrowie P?
Widzimy się jutro;-):tak:

Witam przy obiadku :-):-)
Ja wczoraj grochówki nagotowałam na 2 dni tak więc dzisiaj mam spokój :tak::tak: Maja nie dawała za wygraną i kazała się zaprowadzić do Domu kultury mimo, że miałyśmy pół godziny opóźnienia :tak::tak::-D:-D widać ze jej się spodobało :tak::tak:
A co do wizyty to może lepiej było jak żadnych badań nie robili i nic nie wychodziło :-:)-( niestety dzisiejsza spirometria wyszła źle, widać że pani doktor nie chciała mnie niepotrzebnie straszyć ani nakręcać więc powiedziała tylko żeby nadal brać wziewki i za 2 tyg powtórzymy badanie, ale ja już wyczytałam w necie, że nieprawidłowy wynik może oznaczać początki astmy :-:)-(
Aluśka współczuję badania Martynce i trzymam mocno kciuki żeby wynik był prawidłowy :tak::tak:
Justyna no no brawo za spacerek na własnych nóżkach, oj pamiętam jak to u nas było - długo trwał :tak::tak::-D:-D
Marz to koniecznie musimy się na kawkę umówić ;-);-)
Patrysia uwielbiam jak mnie słoneczko z rana budzi :tak::tak: nie mogłabym mieszkać w domu z oknami na północny zachód :no::no:
Sienio ja myślałam, że już Ci Julcia wyzdrowiała - zdrówka dla niej.:tak::tak: I co wymyśliłaś na dzisiejszy wolny dzień :confused::confused:
Aneta jak Oleńka, nadal jej temperatura rośnie? :confused::confused: oby Karolinka nic nie załapała :tak::tak: no no super żonka z Ciebie że taki prezent sprawiłaś mężowi :tak::tak:
Karlita korzystaj z wolnego póki możesz ;-);-):tak::tak: to siostra E taka zdolna w malunkach po ścianach :rofl2::rofl2:

Witam się i ja...

Anaconda nie nakręcaj się na razie dopóki badania się nie potwierdzą, dr Google nie jest dobrym doradcą;-) Wszystko będzie dobrze.

Justynka super, że spacerek zaliczony:tak: u nas też zawsze długo schodzi zanim z Cypkiem dojdziemy do sklepu i wrócimy:sorry:

Marz dzięki za słowa otuchy:zawstydzona/y: ja też planowałam jakieś 2-3dni urlopu na następny tydzień, żeby podszkolić się do egzaminów i odpocząć trochę psychicznie od pracy, ale nie wiem czy kier mi da bo przecież jakieś założenia miesięczne są i pewnie będzie mówić, że nie zdążę ich zrealizować:confused2: chyba tydzień wcześniej wystarczy powiedzieć o urlopie?

Sienio i jak spędzasz dzisiejsze wolne?

Karlitka to już wiem do kogo się zgłaszać jak będę chciała jakieś malunki na ścianie:-)

Aluśka współczuję badania, oby wyniki były jak najlepsze:tak:

To zmykam dalej pracować....

Anaconda nie stresuj sie na zapas....
Justyna od Madzienki wiesci brak popoludniu zadzwonie...zgode na urlop mam nawet na caly tydzien teraz moja decyzja czy chce isc i na ile....brawo za spacerek....
Iwonka obys mogla jednak pojsc na ten urlop...
Karlita jak malunki?????

Jeszcze chwila i do domu:-)

reklama
Witam ponownie:-). Ogarnęłam mieszkanko na przyjazd gości, zjedliśmy zupkę, i Michał jeszcze dojada danonka. Zaraz zmykamy na basen:tak:

Iwonka mam nadzieje że dostaniesz urlop:tak:

Anaconda
trzymam kciuki by za dwa tyg wynik badania był dużo lepszy od dzisiejszego:tak:

Marz ok, to popołudniu daj znać co dowiedziałaś się od Madzienki:tak:
I co na ile dni idziesz na urlop?

Misia a jak u Was, jak mają się Twoi zasmarkańcy;-)?

Do góry