reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

JAk mój plan ? :sorry: posprzątane, ugotowane i poza wizytą w biedronce nie byłam juz nigdzie. Pytałyście o Jule dziekuję ma sie juz dobrze, ale antyiotyk trzeba dokończyć a miałago brać 10 dni. Ugotowałam sobie barszcz biały/zurek tak szczerze to nie wiem co mi wyszło, ale przynajmniej dobre;-):tak:

anaconda nie martw sie na zapas, moze nie bedzie zle, moze leki wystraczą:tak: a Ty od razu z tą astmą wyskakujesz:no: a Maja nie ma alergi tak jak ty? moze to od tego te kłopoty z oddychaniem.
antuanetka a Ty dzie sie podziałaś?

matko jaka tu cisza

reklama
Sienio dobrze że z Juleczką juz w porządku:tak:
Justyna jak tam na basenie było? Michałek współpracował?:rofl2:
superaśnie ze udało Ci się zająć Michasia żeby nie chciał na ręce do Ciebie na spacerku :-)
Marz i jak masz jakieś wieści od Madzienki ?
Iwonka oby udało Ci się wziąć urlop:tak:
Anaconda fajnie ze spotkania w Domu Kultury spodobały sie Mai :-)
Trzymam kciuki żeby na kolejnym badaniu wszystko wyszło w porządku:confused: .....astmie mówimy NIE....
Motylla nieźle się teścio załatwił :baffled:
Paulina koniecznie musisz mi podać przepis na ten swój tort bo był on przepyszny :-)
Sunday, Motylla, Normatywna, Justyna fajnie ze wypad do Bugii udany był :-)
Anetka jak się czuje Oleńka ?:sorry:
Basiekk witaj :-)
Madzienka szalona Kobito ledwo po cesarce na bb zaglądasz :-D Fajnie że u Was wszystko w porządku wracajcie szybko do domku:tak:
Dobrze ze Jula wybroniła sie przed choróbskiem:tak:
Mirosia fajnie że się odezwałaś:tak:
Misia jak u Was ze zdrówkiem?:sorry:
Mandziula co tam u Was? Jak Zosienka? Mikołaj już do Smyka chodzi? Jak wrażenia?:sorry:

Sienio ja Majce nigdy żadnych badań nie robiłam bo ona nigdy na nic nie chorowała i nie narzekała, może i ma alergię, zobaczymy za 2 tyg jak wyjdzie badanie i może wtedy lekarka zleci jakieś dodatkowe badania :baffled::baffled:
Maja znów zawiedziona była jak po nią poszłam do Domu Kultury - widać że czuje się tam dobrze, a jutro mają wyjazd do Kids Clubu na kilka godzin :tak::tak:
Justyna udanego spotkania z gośćmi życzę :tak::tak:

hejka babki....
na początku mojego postu

madzienka MEGA GRATULACJE.....LENKA WITAJ!!!!

wczoraj nie miałam jak zajrzeć do was...wróciłam do domu o dość wczesnej porze bo po 21 ale jak ogarnęłam wszystko co miałam do ogarnięcia to padłam....a na dodatek Czarek nie miewa się najlepiej więc dzisiaj wybraliśmy się do naszej pani dr i okazało się że ma zapalenie oskrzeli :no::no::no:
pani dr jeszcze mnie zbadała bo ostatnio to moje serducho nie daje mi spokoju....więc masa skierowań na badania.... i jutro jedziemy z Czarkiem się kłóć.... u małego trzeba sprawdzić tą jego małopłytkowość....bo mówiła że on taki blady

sienio zdrówka dla Julci...

anaconda Marzenka ma racje pomyśl a raczej popracuj nad chłopcem ;-);-);-)
a Maja musi słodko wyglądać bez ząbków....
trzymam kciuki żeby powtórka badania była lepsza....i żeby o astmie nie było mowy....

justynka jak tam po basenie???? super że spacerek udany...

Witajcie. My w kolejny dzień ferii, w sumie nic konkretnego nie robimy. Maks troche mi kaszle, katar nadal w środku:-( W poniedziałek rundka po lekarzach bo laryngolog i dentysta, ale jutro jeszcze dzwonie do naszej pożal się przychodni ze sobą i z M,bo chce zrobić M badania i skierowanie do ortopedy. Do kogo i gdzie chodzicie ze swoimi szkrabami? Ostatnio znajomy zauważył i od tamtej pory nie daje mi spokoju że Maksio ma krzywe nóżki i ze to potem jest kłopot, więc musze zareagować.

elza zdrówka dla Was!!!
Ja tez musze Maksiowi zrobić badania bo blady i sińce ma okropne...

anaconda ja niestety za tydzień nie dam rady bo mamy wizyte u laryngologa.
trzymam kciuki zeby nic powaznego jednak Majeczce nie było.

Alaa jak u Was?
Współczuje badania....

sieniou mnie dzisiaj ogórkowa.
Dobrze ze Juleczka juz lepiej.A co do z Pania B się dziecie u Anetki???

Justynka jak basen?Jak Michal na basenie?

karlita pochwal sie malunkami ;-)

marz jak tam nasz najmłodsza -bbksiężniczka?

sunday polecam Ci Latalskiego:tak: a krzywe nóżki w tym wieku to najczęściej fizjologia, tak nam on tłumaczył, wcześniejsza ortopedka zapisała O wkładki, a poszliśmy do niego i powiedział że niepotrzebnie, bo to minie:baffled: i tylko wydaliśmy kasę na buty za kostkę, co też jego zdaniem wpływa negatywnie na mięśnie i dziecko całe lato sie męczyło z zabudowanymi sandałami w upały:crazy: acha i O też ma taki katar w środku, troszkę tylo z rana i na wieczór pokasłuje, ale cały czas gdzieś ten nos jakby przytkany. za 2 tyg idziemy do laryngologa, O pójdzie na miejsce M, zobaczymy co powie, bo mu się zaczął płyn w uchu zbierać od tego kataru ciągłego:baffled:

Sunday powodzenia w przychodni:baffled:ja chodze do dr Kiełbasy wczesniej wydawalam kase na Gila i to byl moj blad plus jeszcze na ciapki ortopedyczne kt wiem ze nie byly potrzebne...
Wogole kiedys uslyszlam ze najbardziej szkodliwe buty to wlasnie ortopedyczne.....
Justyna jak mija wieczorek z rodzinka??????:-)a zamiast urlopu to nie wiem niestety czy nie wyladuje na zwolnieniu bo B jakis B zakatarzony:zawstydzona/y:
Eliza zdrowka dla C i oby te serducho juz Ci nie dokuczalo a jak Twoj J i jego ospa????
Maltanka wrocilas juz do domu??????;-)
Misia jak dzieci????
Mirosia zdrowka dla O....
Sienio dobrze ze z J juz lepiej...cos duzo wolnego masz ostatnio nie za dobrze Ci?????;-)
Karlita pokoj pomalowany?????

Niestety nie mam zadnych wiesci nie udało mi sie skontaktowac z Magda mam nadzieje ze u nich wszystko ok....

Dzieci spia M wybyl do brata na piwko ostatkowe a ja racze tez sie piffeczkiem ale jakies zmeczenie mnie dopadlo i troche mnie B martwi bo jakis zaglucony mocno i boje sie zeby nic z tego nie bylo:-:)-(

witam porannie

wybaczcie że ostatnio nie zaglądam, ale cigle mam coś do zrobienia...

piszecie o ortopedach, ja obdzwoniłam kilka przychodni i wolne terminy to dopiero pod koniec marca na NFZ:szok::szok:

u nas ... cóż, Zosia pokazuje że umie płakać, męczą ja gazy niezależnie od tego co jem... Miki pomaga mi jak umie, daje smoka, przytula...

poczytałam co u was ale niewiele pamiętam:zawstydzona/y::zawstydzona/y: wybaczcie...

reklama
Witajcie. Kurcze każda z Was pisze o innym...ja wlasnie zastanawialam się nad dr Kiełbasą.Nic zobacze jaki będzie czas oczekiwania. mandziula a Ty dzwonisz do ort. z Zosia czy z Mikim?

Do góry