reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Musiałam się odezwać:-p

MADZIENKA GRATULUJĘ!!!!! LENKA WITAJ PO DRUGIEJ STRONIE BRZUSZKA!!!:*****

misia u O zawsze jak mu spływa flegma, to są wymioty, a prawie zawsze tak jest u niego jak ma infekcję. Tak więc myślę, że to nie musi być u was angina. O jak miał anginę to gorączka dość wysoka, moze Natalce po prostu spływa z tyłu.

to tyle:-p nie będę pisać co u nas z wiadomych względów:dry:

madzieńka 3 godziny po cesarce jesteś na forum:-D:-D:-D jesteś wielka:tak::-):-) odpoczywaj teraz i trzymamy kciuki za szybko powrót do domku:tak:

mirosia dobrze, ze sie odezwałaś:tak:

madzienka no no...widzę,że formę masz niezłą skoro na BB masz siłe:-D:-D
mirosia super, że do nas zaglądasz:tak:mam nadzieję,że dzieci zdrowe:sorry2:dzięki za pocieszenie:tak:póki co gorączki nie ma i mam nadzieję,że się nie pojawi:sorry2:

Madzienka Gratuluję!!! Lenko Witaj!!!

Witajcie:-)
My już po szaleństwach w Bugi:happy2:dobrze że mam jeszcze gołąbki to nie muszę dumać nad obiadem:tak:

Sunday, Ewa, Motylla kochane dziękuję za ploty!!! Wyśmiałam się jak nigdy:-D:tak:

Ewa lubię z Tobą robić zakupy:laugh2::tak::-p

Anetko super że P zadowolony z prezentu, i się nie dziwie bo prezent zarąbisty mu sprawiłaś:tak:
J obolały pojechał do pracy:-(

Marz oj biedny B, mocno się podrapał?
J bolący jeszcze:-(

Mirosia witaj:-)

Anaconda super że weekend udany:tak:i jak tam, podobało się Mai w klubie?

Misia a ty na L4? frekwencję na bb masz sporą;-)zdrówka dla dzieci:tak:

Aluśka
pisz co u Was, jak badanie?

Zjemy obiadek i lecimy dalej na dwór:tak:

Witam się :)
Czy mogłabym się przyłączyć do Waszych rozmówek? Mieszkam jakieś 45 km od Lublina.
Mam córcię Martynkę z maja 2011:-)

Madzienka przyjmij wielkie gratulacje, śliczne imię dla córeczki.

Ostatnia edycja:
madzienka ogromne gratulacje!!!!!
Lenko witaj wśród BB-dzieciaczków!!!!

nabierajcie szybko sił i wracajcie do domku:tak::tak:

ale się cieszę że masz już to za sobą i mozesz tulić małą:tak::tak:

reklama
Witajcie w pierwszy dzień ferii.:-) Dzisiaj kolezanka zabrałam nas i powiozła do Bugi. Dzieki dziewczyny za spotkanie, dawno byliśmy w Bugi i mam wrazenie że sporo sie zmieniło.

Madzienka super nowiny, szybko poszło, naprawde i jeszcze na dodatek miałaś siły zajrzeć. Podziwiam. Lenka witaj wśród bb-dzieciaczków!!!

Tak w ogóle to chyba nie ma już żadnej nas w dwupaku...:baffled: Która nastepna?

basiek witaj!!!

Justyna i jak spacerek???

misia zdrówka dla dzieciaczków!!

mirosia witaj!!!

anaconda i jak Maja po pierwszym dniu półferii?

Anetka o masz!Zdrówka dla Olenki, oby Karolinka się uchowała w zdrowiu.
Super prezent Walentynkowy!!!

marz biedny Bartuś, buziaki na siniaki!!!

elza udanego wieczora!

Do góry