reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Majeczko

moc całusów urodzinowych

przesyłamy Ci z Fifim.

Witam
Ja dopiero teraz bo jestem mega niewyspana, Maja ciągle budziła się ze strasznym kaszlem tak więc dzisiaj w domu została, mam zamiar poleczyć ją trochę sama a jak to nie będzie pomagało to koło środy wybiorę się do lekarza:tak::tak:

no nie wy też?????
U nas na szczęście już lepiej. Syn czuje się dobrze ale i tak siedzi z tatusiem w domu. Wyślę go do przedszkola dopiero na dzień babci i dziadka.
Za to teraz mnie coś rozbiera :sorry2::sorry2::sorry2:.
Muszę przeżyć jakoś jeszcze 2 tyg. wystawianie ocen i te rady, sraty zebrania itp. Później będzie trochę spokojniej.

Maltanka,ja szczepie tylko podstawowymi,a znosi je nawet niezle,tzn,nie marudzi mi potem,ani do tej pory nie goraczkowala....placze jedynie przy wkuciach:baffled:

ja szczepiłam Huberta 6w1 i tak parę dni po szczepionce mi marudził trochę, ale też nie gorączkował.

a bałwanek super i Gosia jaka już duża panna:tak:

fogia no to do łóżka i kuruj się:tak:

a co tu tak pusto:confused:
my byliśmy jeszcze raz na sankach po południu, a teraz Hubert już śpi.
ale dzisiaj z nim miałam, spał mi 1h w dzień, obudził się z płaczem, nie dospał i tylko na ręce i na ręce. nic nie mogłam zrobić, myślałam że wyjdę już z siebie. idzie mu druga górna jedynka i chyba przez to trochę tak marudzi:baffled::no2:

Matko Boska!Ogladam UWAGE!!!Temat o "katowaniu dziecka"!:szok::szok::szok::szok:

Musialam to napisac,bo bylam normalnie wkur....!JAK TAK MOZNA!!!!!

Ostatnia edycja:
Ja nie ogladalam Uwagi,ale wierze ze straszne bylo...
O kurde jeszcze w dwupaku Anaklim,no to cos uparciuch z tego maluszka:szok:
Moje panny juz w lozkach,Karolina spi juz od dawna,a Gosia cos jeszcze marudzi:confused:

W koncu mam chwile czasu.
Ayka zaliczyla szczepionke 5w1 jaki koncert odstawila..nie plakala tylko piszczala takim sopranem ze ma doze szanse aby spiewac w operze:-):-) caly dzien byla marudna ale jak narazie goraczki nie miala..caly dzien nie spala usnela dopiero ok19.
Dowiedzialam sie ze wyglada jak dziecko 6 miesieczne a nie 4:szok: wazy 7300 i mierzy 67cm...

Odnosnie kotow to tez kiedys ich nie cierpialam az ktoregos razu bylam u znajomych ktorzy maja persa i sie po prostu zakochalam w tej rasie i tak juz 2 lata mam persice u siebie w domu...

reklama
Do góry