reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Majeczko

moc całusów urodzinowych

przesyłamy Ci z Fifim.

Witam
Ja dopiero teraz bo jestem mega niewyspana, Maja ciągle budziła się ze strasznym kaszlem tak więc dzisiaj w domu została, mam zamiar poleczyć ją trochę sama a jak to nie będzie pomagało to koło środy wybiorę się do lekarza:tak::tak:

no nie wy też?????
U nas na szczęście już lepiej. Syn czuje się dobrze ale i tak siedzi z tatusiem w domu. Wyślę go do przedszkola dopiero na dzień babci i dziadka.
Za to teraz mnie coś rozbiera :sorry2::sorry2::sorry2:.
Muszę przeżyć jakoś jeszcze 2 tyg. wystawianie ocen i te rady, sraty zebrania itp. Później będzie trochę spokojniej.

Maltanka,ja szczepie tylko podstawowymi,a znosi je nawet niezle,tzn,nie marudzi mi potem,ani do tej pory nie goraczkowala....placze jedynie przy wkuciach:baffled:

ja szczepiłam Huberta 6w1 i tak parę dni po szczepionce mi marudził trochę, ale też nie gorączkował.

a bałwanek super i Gosia jaka już duża panna:tak:

fogia no to do łóżka i kuruj się:tak:

a co tu tak pusto:confused:
my byliśmy jeszcze raz na sankach po południu, a teraz Hubert już śpi.
ale dzisiaj z nim miałam, spał mi 1h w dzień, obudził się z płaczem, nie dospał i tylko na ręce i na ręce. nic nie mogłam zrobić, myślałam że wyjdę już z siebie. idzie mu druga górna jedynka i chyba przez to trochę tak marudzi:baffled::no2:

Matko Boska!Ogladam UWAGE!!!Temat o "katowaniu dziecka"!:szok::szok::szok::szok:

Musialam to napisac,bo bylam normalnie wkur....!JAK TAK MOZNA!!!!!

Ostatnia edycja:
Ja nie ogladalam Uwagi,ale wierze ze straszne bylo...
O kurde jeszcze w dwupaku Anaklim,no to cos uparciuch z tego maluszka:szok:
Moje panny juz w lozkach,Karolina spi juz od dawna,a Gosia cos jeszcze marudzi:confused:

W koncu mam chwile czasu.
Ayka zaliczyla szczepionke 5w1 jaki koncert odstawila..nie plakala tylko piszczala takim sopranem ze ma doze szanse aby spiewac w operze:-):-) caly dzien byla marudna ale jak narazie goraczki nie miala..caly dzien nie spala usnela dopiero ok19.
Dowiedzialam sie ze wyglada jak dziecko 6 miesieczne a nie 4:szok: wazy 7300 i mierzy 67cm...

Odnosnie kotow to tez kiedys ich nie cierpialam az ktoregos razu bylam u znajomych ktorzy maja persa i sie po prostu zakochalam w tej rasie i tak juz 2 lata mam persice u siebie w domu...

reklama
Do góry