reklama
F
fogia
Gość
Majeczko
moc całusów urodzinowych
przesyłamy Ci z Fifim.
moc całusów urodzinowych
przesyłamy Ci z Fifim.
Witam
Ja dopiero teraz bo jestem mega niewyspana, Maja ciągle budziła się ze strasznym kaszlem tak więc dzisiaj w domu została, mam zamiar poleczyć ją trochę sama a jak to nie będzie pomagało to koło środy wybiorę się do lekarza
no nie wy też?????
U nas na szczęście już lepiej. Syn czuje się dobrze ale i tak siedzi z tatusiem w domu. Wyślę go do przedszkola dopiero na dzień babci i dziadka.
Za to teraz mnie coś rozbiera .
Muszę przeżyć jakoś jeszcze 2 tyg. wystawianie ocen i te rady, sraty zebrania itp. Później będzie trochę spokojniej.
maltanka
Fanka BB :)
Maltanka,ja szczepie tylko podstawowymi,a znosi je nawet niezle,tzn,nie marudzi mi potem,ani do tej pory nie goraczkowala....placze jedynie przy wkuciach
ja szczepiłam Huberta 6w1 i tak parę dni po szczepionce mi marudził trochę, ale też nie gorączkował.
a bałwanek super i Gosia jaka już duża panna
fogia no to do łóżka i kuruj się
a co tu tak pusto
my byliśmy jeszcze raz na sankach po południu, a teraz Hubert już śpi.
ale dzisiaj z nim miałam, spał mi 1h w dzień, obudził się z płaczem, nie dospał i tylko na ręce i na ręce. nic nie mogłam zrobić, myślałam że wyjdę już z siebie. idzie mu druga górna jedynka i chyba przez to trochę tak marudzi
Marta1981
Rodzyneczka
Anaklim jeszcze w 2-paku i ma już dość.
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Ja nie ogladalam Uwagi,ale wierze ze straszne bylo...
O kurde jeszcze w dwupaku Anaklim,no to cos uparciuch z tego maluszka
Moje panny juz w lozkach,Karolina spi juz od dawna,a Gosia cos jeszcze marudzi
O kurde jeszcze w dwupaku Anaklim,no to cos uparciuch z tego maluszka
Moje panny juz w lozkach,Karolina spi juz od dawna,a Gosia cos jeszcze marudzi
Marta1981
Rodzyneczka
Ja zaraz zmykam,bo M jęczy.
Miłej nocki .
Miłej nocki .
W koncu mam chwile czasu.
Ayka zaliczyla szczepionke 5w1 jaki koncert odstawila..nie plakala tylko piszczala takim sopranem ze ma doze szanse aby spiewac w operze:-):-) caly dzien byla marudna ale jak narazie goraczki nie miala..caly dzien nie spala usnela dopiero ok19.
Dowiedzialam sie ze wyglada jak dziecko 6 miesieczne a nie 4 wazy 7300 i mierzy 67cm...
Odnosnie kotow to tez kiedys ich nie cierpialam az ktoregos razu bylam u znajomych ktorzy maja persa i sie po prostu zakochalam w tej rasie i tak juz 2 lata mam persice u siebie w domu...
Ayka zaliczyla szczepionke 5w1 jaki koncert odstawila..nie plakala tylko piszczala takim sopranem ze ma doze szanse aby spiewac w operze:-):-) caly dzien byla marudna ale jak narazie goraczki nie miala..caly dzien nie spala usnela dopiero ok19.
Dowiedzialam sie ze wyglada jak dziecko 6 miesieczne a nie 4 wazy 7300 i mierzy 67cm...
Odnosnie kotow to tez kiedys ich nie cierpialam az ktoregos razu bylam u znajomych ktorzy maja persa i sie po prostu zakochalam w tej rasie i tak juz 2 lata mam persice u siebie w domu...
reklama