reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

sienio ja też uwielbiam ich pizze....a kaszelek niestety jeszcze nie przeszedł...Cz nadal szczeka...

madzienka tak tak w cudownej wierze....a ten film to oglądałyśmy w plazie z dziewczynami na LN nie było Cie wtedy z nami????....
no ci ojcowie na spacerach....świetne

reklama
Witam się przy niedzieli...My już tradycyjnie po kościele, Michał śpi a J leży, nie dawno wrócił z izby przyjęć:-(, jak wracaliśmy z kościoła to J niósł na rękach M i coś mu strzeliło w kręgosłupie. Musiało go mocno boleć skoro wybrał się do szpitala, bo to typ faceta który nie chodzi do lekarzy.

Sunday a dziękuję;-)moja nocka spokojna, a jak Twoja?

Eliza współczuję nocki:no:melisę wypij na nerwy:tak:;-)

Karlita a gdzie jeździcie w weekendy?

Misia
zdrówka!!

Madzienka jak zdrówko Juleczki?

Witajcie
Wracam do świata żywych:-p

maltanka ooo prosze... jak P się słucha żonki:-)

Maltanka czyli P zrobił co chciałaś;-):-)

zawsze się słucha...no prawie zawsze:-p

ja wysiadam:no:mam w domu dwoje zasmarkańców:wściekła/y:

zdrówka

Maltanka jak imprezka udana??

oj udana, udana:-p:-p:-p

Witam się przy niedzieli...My już tradycyjnie po kościele, Michał śpi a J leży, nie dawno wrócił z izby przyjęć:-(, jak wracaliśmy z kościoła to J niósł na rękach M i coś mu strzeliło w kręgosłupie. Musiało go mocno boleć skoro wybrał się do szpitala, bo to typ faceta który nie chodzi do lekarzy.

oj nie dobrze, trzymam kciuki żeby wszystko było ok, bo jak mu wypadł dysk to nie za ciekawie

My już po obiadku. Zlew pełen garów, a zmywarki brak...:baffled: W drzemkuje a M marudzi....:baffled:

Justyna zdrówka dla J.

maltanka noo jak tak się witasz to chyba impreza była niezła:-D
Prosze widać kto tu jest szyją w małżeństwie:tak:

elza zdrówka dla Czarka.

Witam. Poszłam do kościoła z Krystkiem i jak tylko siedliśmy w ławce to on do mnie, że chce już do domu, a potem śpiewał zielony ogórek i to nie po cichu :baffled:.
Motylla wow jaki torcik, co to za ciasto, biszkoptowe czy coś na zimno?
.
Ciasto biszkoptowe:tak:

witam:tak:
ja wysiadam:no:mam w domu dwoje zasmarkańców:wściekła/y:na razie walczymy domowymi sposobami ;-)oby się udało :sorry:Natalka śpi, ale Stasio gorzej:sorry:zatyka go i się męczy:-(a my czuwamy z nim:baffled:
Zdrówka podsyłam:tak:

hejka....ja oczywiście po nie przespanej nocy....:baffled::baffled::crazy::crazy:
Czarek nadal lekko gorączkuje i kaszle....ale nie przeszkadza mu to w wpływaniu na mój układ nerwowy:angry::angry::angry:
Zdrówka życzę Czarkowi:tak:

Witam się przy niedzieli...My już tradycyjnie po kościele, Michał śpi a J leży, nie dawno wrócił z izby przyjęć:-(, jak wracaliśmy z kościoła to J niósł na rękach M i coś mu strzeliło w kręgosłupie. Musiało go mocno boleć skoro wybrał się do szpitala, bo to typ faceta który nie chodzi do lekarzy
Zdrowia życzę J, mam nadzieje że to nic poważnego.

W. kąpie dzieciaki, więc mam chwilkę, bo z nimi nie da rady:-D.

hello
slyszalam ze wczoraj byl dzien pizzy a my pizzowalismy tydzien temu w sobote uczta była niezła
ja wczoraj sprzatałam gotowałam i tak mi dzionek zlecial z dziecmi bo mezowy spedzil pol dnia w garazu
karnawal nam sie konczy a ja w tym tyg na szklenie jade na 2 dni idzieci z dziadkami akurat w srode popielcowa jedziemy z rana wiec pewnie i do kosciola nie pojde :baffled:
z nocy z czw na pt MAcius mi goraczkowaql juz myslalam ze jakis wirus ale bylo to jednorazowo i widze ze 3 dolne sie biela iec mam nadzieje ze to one spowodowaly goraczke ja na razie jest ok
elza zdrowka dla Czarusia
sunday u mnie tez sterta garow była ale na spolke dalismy rade:-D
ja mam mala kuchnie wystarczy pare talezy kubkow i garkow i wydaje sie ze jest tego duzo:crazy:
aneta co z Olenka?? zdrowka dla niej
justyna zdrowka dla meza ale sie zalatwil, wspolczuje mu

jesli chodzi o nowosci kinowe to jestem 100 lat za murzynami w piatek ogladalam rózyczkę na hbo, jesli ktos nie ogladal to polecam:baffled:
trzeba zbierac dzieciaki do mycia i cos na jutro naszykowac bo szykuje sie pracowity dziendobrej nocki

karlitka wczoraj rozmawiałam z moją mamą i mówiła , ze znalazła rewelacyjny sklep i po dłuższej rozmowie wyzło ze to Wasz:tak::-D

miło miło :tak::-D
karlita idloo przed domem super sprawa....dzieciaki pewnie szczęśliwe....fotki poprosimy...

o tak iglo wielka frajda :-) zapowiadaja teraz kilka dni na minusie to sie utrzyma pare dni :-)

Karlita a co Ty tak przezywasz???:sorry2:może to jakiś znak:-D

Madzia na razie nie i nie wiem czy kiedykolwiek chociaż ostatnio za zasprawą Twoją i mandziuli instynkt mi sie odezwał
ja ogólnie wspaniale wspominam okresy ciąży ... ruchy dziecka :-) to oczekiwanie, szykowanie ehhhh fajna sprawa ale z trójką bym chyba zwariowała :-D:-D

Karlita a gdzie jeździcie w weekendy?

różnie raz do Lublina, raz do tesciów, raz do rodzinki, raz do znajomych i tak posiedzieć w domu nie ma kiedy :tak:;-)

E walczy z Norbem moze uda się dziś odpalić kominek :-)

Witam,
przyznam się...nie czytam tylko zaraz idę spać, póki jest okazja:sorry2:
chorujemy niestety i jutro babcie mają iść do lekarza:blink: oboje zakatarzeni ze stanami podgorączkowymi:no:Natalkę tak zalewa, że zwracała dziś:-(a w zasadzie w nocy zaczęła, ale nas nie obudziła i tak zastałam ją rano śpiącą...a potem nawet picie zwracała:-:)no:po południu się uspokoiło i troszkę zjadła...oby w nocy się to nie powtórzyło:baffled:w każdym razie czekamy co powie jutro lekarz...przedszkole jutro musimy odpuścić...cud,że 2 tygodnie pochodziliśmy:szok:
madzienka trzymam kciuki za jutro i czekam na wieści:tak:wiem,że rozstanie z Julą jest ciężkie,ale dasz radę:tak:;-)

reklama
witajcie kochane kobitki ja tylko na chwilę żeby się przywitac przed pracą...
potem jadę z koleżankami z pracy na piwko więc dopiero wieczorkiem zajrzę....

madzienka trzymaj się kochana....ja trzymam mocno kciuki....i czekam z nie cierpliwoscią na Twojego malutkiego aniołka....szybko wracaj do formy do domciu i do nas....buziak

Do góry