reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam, wpadam tylko sie przywitac. Nie mam czasu więcej,ale jeszcze tylko jutro i ferie...:tak:
Pozdrawiam ...

reklama
Mandziulka gotowa...ale coś moje przeczucie mówi że to nie jutro...ale mogłabym się mylić:tak::tak:

Patlysia dzisiaj byłą super pogoda na takie zabawy na śniegu....moja Jula też uwielbia...

Motylla współczuję @

zmykam...trzymajcie kciuki
i spokojnej nocki dla wszystkich

aaaaaaa Krystek pousuwal mi wszystkie zdjecia z telefonu i porobil jakies swoje fotki; kawalek jego nogi; kawalek twarzy; podloge aaaa ;a mialam te zdjecia zgrac na kompa ;a teraz ich juz nie ma.

Ostatnia edycja:
Michał śpi, J wrócił już z imprezy, zadowolony. Dobrze że jego namówiłam na wyjście:-Dto gokartem sobie pojeździł;-)

Motylla biedny Radek:no:ciocia Justyna przesyła buziaczka w siniaczek:tak:mam nadzieję że szybko zejdzie:tak:@ współczuję:no:,

Sunday Witaj;-):-)

Aluśka jak tam wieczór, dziewczynki już śpią?

Madzienka trzymam kciuki!

zmykam do J:rolleyes2:

witam z pracy ze śniadankiem:tak:kto dołączy?
Natalka rano wstała zakatarzona,ale poszła do przedszkola :sorry:i od razu znaleźliśmy przyczynę:no:całkowicie zasmarkana córka wychowawczyni:baffled:Stacho pospał w naszym łóżku do 7.45:tak:

madzienka jak tam?wracasz czy zostajesz?:sorry:
motylla uuu...współczuję utraty zdjęć:sorry:

Witam o poranku:-)
My już po śniadanku, nawet zupkę mam już gotową:-D. M ogląda Domisie i później zmykamy na saneczki:tak:

Madzienka ciekawa jestem co u Ciebie:confused::tak:

Mandziula
może tak Mikołaj odreagowuje Zosię...:hmm:

Motylla o matko bystrzaka z Krystka:szok:współczuję:no:

Miłego dnia życzę:-)

Witam w ten zimowy poranek :-):-)
My dzisiaj popołudniu do Radomia wybywamy więc małe pakowanie mnie czeka i ogarnięcie chałupki :tak::tak: szkoda ze w poniedziałek mamy dentystę a we wtorek pulmonologa bo tak to byśmy u mamy z tydzień zostały :-:)-(
Misia ja dołączam z kawusią i wczorajszymi faworkami :-D:-D zdrówka dla Natalci, oby ten katar przez weekend zniknął na dobre :tak::tak:
Motylla szkoda zdjęć ale tak to już z dziećmi bywa, pamiętam jak mieszkaliśmy u teściowej i przyszedł kuzyn pograć na naszym kompie i mi wykasował wszystkie zdjęcia ze chrztu Mai, myślałam że go rozerwę - już kolejny raz do kompa nie usiadł :no::no:
Madzienka jeszcze raz powodzenia w szpitalu :tak::tak:
Justyna wg mnie każdy powinien raz na jakiś czas mieć takie tylko swoje wyjście, od razu atmosfera w domu lepsza ;-);-):tak::tak::-D:-D
Patlysia powodzenia na dzisiejszych badaniach, jedziesz do Lbn autem? :confused::confused:
Mandziula no właśnie może to reakcja Mikiego na pojawienie się małej siostrzyczki, dużo cierpliwości życzę :tak::tak:

hej ja tylko na chwilkę wpadam zaglądnąć czy są wieści od Madzieńki ale ciszaaaa... ciekawe co ona oznacza ;-):tak::-)

Uciekam robić obiadek bo później muszę dzieciaki z teściową zostawić więc musi mieć co dzieciakom dać jeść....:-p

Jestem jestem..i wracam do domu

Zapis ktg ładny, mała szaleje, moja pani dr twierdzi że jeszcze mamy czas...niech skończy się 39 tydzień, więc..jak lenka nie będzie miała innych planów to w poniedziałek cc...

reklama
Witajcie

Ja dzis mam wolne, więc jeszcze w dresikach:-)

madzieńka własnie jeszcze czas na Lenkę, ale ten czas zleciał a pamietam jak przeczytałam Twojego posta o ciąży i zobaczyłam suwaczek:tak: a tu za kilka dni Lenka bedzie z Wami:tak::tak: wypocznij przez ten weekend, wszystko bedzie dobrze:tak: oj strasznie chciałabym zobaczyć juz tego maluszka:-D

anaconda do mamusi jedziesz:-D:-D udanego weekendu i rzeczywiście mogłyscie zostać kilka dni dłuzej:tak:
misia oby katar Natalki szybko przeszedł:tak:
sunday ooo jak Ci dobrze 2 tyg wolnego:tak:

siedze i mysle co tu zrobic na obiad:sorry: pomysłu brak

Do góry