reklama
Mandziulka gotowa...ale coś moje przeczucie mówi że to nie jutro...ale mogłabym się mylić
Patlysia dzisiaj byłą super pogoda na takie zabawy na śniegu....moja Jula też uwielbia...
Motylla współczuję @
zmykam...trzymajcie kciuki
i spokojnej nocki dla wszystkich
Patlysia dzisiaj byłą super pogoda na takie zabawy na śniegu....moja Jula też uwielbia...
Motylla współczuję @
zmykam...trzymajcie kciuki
i spokojnej nocki dla wszystkich
Justyna2729
Fanka BB :)
Michał śpi, J wrócił już z imprezy, zadowolony. Dobrze że jego namówiłam na wyjścieto gokartem sobie pojeździł;-)
Motylla biedny Radekciocia Justyna przesyła buziaczka w siniaczekmam nadzieję że szybko zejdzie@ współczuję,
Sunday Witaj;-):-)
Aluśka jak tam wieczór, dziewczynki już śpią?
Madzienka trzymam kciuki!
zmykam do J
Motylla biedny Radekciocia Justyna przesyła buziaczka w siniaczekmam nadzieję że szybko zejdzie@ współczuję,
Sunday Witaj;-):-)
Aluśka jak tam wieczór, dziewczynki już śpią?
Madzienka trzymam kciuki!
zmykam do J
witam z pracy ze śniadankiemkto dołączy?
Natalka rano wstała zakatarzona,ale poszła do przedszkola i od razu znaleźliśmy przyczynęcałkowicie zasmarkana córka wychowawczyniStacho pospał w naszym łóżku do 7.45
madzienka jak tam?wracasz czy zostajesz?
motylla uuu...współczuję utraty zdjęć
Natalka rano wstała zakatarzona,ale poszła do przedszkola i od razu znaleźliśmy przyczynęcałkowicie zasmarkana córka wychowawczyniStacho pospał w naszym łóżku do 7.45
madzienka jak tam?wracasz czy zostajesz?
motylla uuu...współczuję utraty zdjęć
Justyna2729
Fanka BB :)
Witam o poranku:-)
My już po śniadanku, nawet zupkę mam już gotową. M ogląda Domisie i później zmykamy na saneczki
Madzienka ciekawa jestem co u Ciebie
Mandziula może tak Mikołaj odreagowuje Zosię...
Motylla o matko bystrzaka z Krystkawspółczuję
Miłego dnia życzę:-)
My już po śniadanku, nawet zupkę mam już gotową. M ogląda Domisie i później zmykamy na saneczki
Madzienka ciekawa jestem co u Ciebie
Mandziula może tak Mikołaj odreagowuje Zosię...
Motylla o matko bystrzaka z Krystkawspółczuję
Miłego dnia życzę:-)
anaconda27
styczniówka2006
Witam w ten zimowy poranek :-):-)
My dzisiaj popołudniu do Radomia wybywamy więc małe pakowanie mnie czeka i ogarnięcie chałupki szkoda ze w poniedziałek mamy dentystę a we wtorek pulmonologa bo tak to byśmy u mamy z tydzień zostały :--(
Misia ja dołączam z kawusią i wczorajszymi faworkami zdrówka dla Natalci, oby ten katar przez weekend zniknął na dobre
Motylla szkoda zdjęć ale tak to już z dziećmi bywa, pamiętam jak mieszkaliśmy u teściowej i przyszedł kuzyn pograć na naszym kompie i mi wykasował wszystkie zdjęcia ze chrztu Mai, myślałam że go rozerwę - już kolejny raz do kompa nie usiadł
Madzienka jeszcze raz powodzenia w szpitalu
Justyna wg mnie każdy powinien raz na jakiś czas mieć takie tylko swoje wyjście, od razu atmosfera w domu lepsza ;-);-)
Patlysia powodzenia na dzisiejszych badaniach, jedziesz do Lbn autem?
Mandziula no właśnie może to reakcja Mikiego na pojawienie się małej siostrzyczki, dużo cierpliwości życzę
My dzisiaj popołudniu do Radomia wybywamy więc małe pakowanie mnie czeka i ogarnięcie chałupki szkoda ze w poniedziałek mamy dentystę a we wtorek pulmonologa bo tak to byśmy u mamy z tydzień zostały :--(
Misia ja dołączam z kawusią i wczorajszymi faworkami zdrówka dla Natalci, oby ten katar przez weekend zniknął na dobre
Motylla szkoda zdjęć ale tak to już z dziećmi bywa, pamiętam jak mieszkaliśmy u teściowej i przyszedł kuzyn pograć na naszym kompie i mi wykasował wszystkie zdjęcia ze chrztu Mai, myślałam że go rozerwę - już kolejny raz do kompa nie usiadł
Madzienka jeszcze raz powodzenia w szpitalu
Justyna wg mnie każdy powinien raz na jakiś czas mieć takie tylko swoje wyjście, od razu atmosfera w domu lepsza ;-);-)
Patlysia powodzenia na dzisiejszych badaniach, jedziesz do Lbn autem?
Mandziula no właśnie może to reakcja Mikiego na pojawienie się małej siostrzyczki, dużo cierpliwości życzę
Madziara78
Pełnoetatowa mama :)
hej ja tylko na chwilkę wpadam zaglądnąć czy są wieści od Madzieńki ale ciszaaaa... ciekawe co ona oznacza ;-):-)
Uciekam robić obiadek bo później muszę dzieciaki z teściową zostawić więc musi mieć co dzieciakom dać jeść....
Uciekam robić obiadek bo później muszę dzieciaki z teściową zostawić więc musi mieć co dzieciakom dać jeść....
Jestem jestem..i wracam do domu
Zapis ktg ładny, mała szaleje, moja pani dr twierdzi że jeszcze mamy czas...niech skończy się 39 tydzień, więc..jak lenka nie będzie miała innych planów to w poniedziałek cc...
Zapis ktg ładny, mała szaleje, moja pani dr twierdzi że jeszcze mamy czas...niech skończy się 39 tydzień, więc..jak lenka nie będzie miała innych planów to w poniedziałek cc...
reklama
Witajcie
Ja dzis mam wolne, więc jeszcze w dresikach:-)
madzieńka własnie jeszcze czas na Lenkę, ale ten czas zleciał a pamietam jak przeczytałam Twojego posta o ciąży i zobaczyłam suwaczek a tu za kilka dni Lenka bedzie z Wami wypocznij przez ten weekend, wszystko bedzie dobrze oj strasznie chciałabym zobaczyć juz tego maluszka
anaconda do mamusi jedziesz udanego weekendu i rzeczywiście mogłyscie zostać kilka dni dłuzej
misia oby katar Natalki szybko przeszedł
sunday ooo jak Ci dobrze 2 tyg wolnego
siedze i mysle co tu zrobic na obiad pomysłu brak
Ja dzis mam wolne, więc jeszcze w dresikach:-)
madzieńka własnie jeszcze czas na Lenkę, ale ten czas zleciał a pamietam jak przeczytałam Twojego posta o ciąży i zobaczyłam suwaczek a tu za kilka dni Lenka bedzie z Wami wypocznij przez ten weekend, wszystko bedzie dobrze oj strasznie chciałabym zobaczyć juz tego maluszka
anaconda do mamusi jedziesz udanego weekendu i rzeczywiście mogłyscie zostać kilka dni dłuzej
misia oby katar Natalki szybko przeszedł
sunday ooo jak Ci dobrze 2 tyg wolnego
siedze i mysle co tu zrobic na obiad pomysłu brak