reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Ja już swoją kawkę dopijam i pączusia obowiązkowego zjadłam...;-):tak: teraz czekają te nieobowiązkowe hehe...

Madzieńka tak Nelcię od razu ubrałam, po co dwie kiecki ma wozić :-D:-D:-D

Mówił M. że spotkał P. w szatni :tak::-) i mi relacje zdawał kiedy idziesz do szpitala i jak ma wszystko być :-D:-D:-D

Nie no takiego smaka robicie że chyba i ja się za faworki wezmę... tylko czy Hanulka pozwoli:eek:

reklama
Witajcie, wpadłam się tylko przywitać i zmykam do kuchni;-):-)
anaconda
tylko dzisiaj nie mów, że wiosnę czujesz;-);-):-D:happy2:
marta kradnę przepis na faworki;-)

Witam, my już po saneczkach, kupiliśmy przy okazji dwa pączki, a J swój tłusty czw świętuje na jakiejś imprezie:tak:. Michał drzemkuje, a ja już pączusia zjadłam i popijam kawkę. Pralka nastawiona i zaraz zmykam do kuchni gdzie czeka na mnie gar ciasta naleśnikowego:tak:

Sunday czekam na fotkę Batmana:-)

Aluśka powodzenia i daj znać co tam i jak długo czekałyście na wizytę:tak:

Marta u mnie te tłuczenie ciasta wałkiem nie zda egzaminu bo u nas musi być cisza jak makiem zasiał:-D:-D:-D:-p:-p

Antuanet i jak tam po zebraniu?

Atali super że na razie u Was antybiotyk nie jest potrzebny:tak:

Madzienka
to prawda ślisko, od nas spod bloku śmieciarka pod górę nie mogła wyjechać:no:a traktorka z piaskiem ani widu ani słychu:no:. I od Was czekam na fotki w stroju karnawałowym:tak:

Anaconda
jak tam smażenie idzie?

Patlysia powodzenia w kuchni:tak:,

Mandziula
i Tobie przyjemnego smażenia życzę:-)Mikołaj chodzi do przedszkola czy na razie mu odpuściłaś?

Gona lepiej idź z tym do lekarza:tak:

Madziara
u Ciebie cukry już nie szaleją po ciąży?

Motylla
spacer zaliczony? Krystek szczęśliwy ze mu magicznego pyłu napadało?:-D:-D

Marz świetnie że wyspałaś się mimo że późno poszłaś spać:tak:

Atali jak Twoje chłopaki?
Mandziula robisz pączki szacun ją chyba leniwa jestem

Siostra smazy pączki więc pewnie podrzuci parę
A ja czekam na Asie i podslu****e pod drzwiami jak jej idzie

Justyna dzięki po ciążowej cukrzycy ani śladu... ale ciiii... bo ponoć jestem w grupie podwyższonego ryzyka teraz... :sorry2:

I dlatego też muszę dbać o linię... pączusia już spaliłam usypiając na dworku Hanulkę i odśnieżając wokół :-D a teraz co by za bardzo nie schudnąć smażę frytki... ach jak mi się ich zachciało :-D:-D:-D

gon1a a gdzie Asię tak podsłu****esz?

Madzieńka u ciebie ok?? bo coś nie odbierasz... aż boję się znowu dzwonić :-D;-)

Faworki już nasmażone - wyszły pycha i szybko je zrobiłam :tak::tak:
Atali zapraszam :-D:-D no właśnie jak Twoje chłopaki :confused::confused:
Madzienka w "naszej" biedronce nie ma puzzli My little pony :no::no:
Gon1a z oczami nie ma żartów, idź z tym lepiej do lekarza :tak::tak: zdrówka dla Maciusia oby się nie rozłożył na dobre i oby Asia ładnie przeszła te testy :tak::tak:
Justyna Ty to na złość tej sąsiadce to bez powodu powinnaś tłuczkiem w podłogę walić ;-);-):-D:-D
Marta kobieto jak Ty się wysypiasz, jak Ty funkcjonujesz :szok::szok::confused::confused: wielki szacun dla Ciebie :tak::tak:
Patlysia no dzisiaj to już na pewno wiosny nie widzę i nie czuję :-D:-D co zamierzasz w kuchni pichcić? :confused::confused:
Madziarka widzę że nie skusiłaś się na smażenie faworków :-D:-D super że z cukrami masz spokój oby tak dalej :tak::tak:
A ja się właśnie dowiedziałam że mój małżonek jedzie po pracy do mamusi i wróci dopiero na noc - oj jak fajnie obiadu nie muszę żadnego kombinować :-p:-p:-D:-D

Anaconda z faworkami czekam na dzieci -bedą miały frajdę z walenia wałkiem w nie :-D:-D:-D

A w tamtym roku jak smażyłam faworki to aż u męża w pracy pytali co ja tam robię że tak głośno walę... a to jego mikrofon tak zbierał hałasy :-D:-D:-D

Marta dzięki za przepis na faworki - ja nie mogę znaleźć swojego więc posilę się Twoim ;-):tak:

ja już pączki zrobiłam, co prawda tylko killkanaście, ale chłopaki będą mieli radochę, a dla siebie zrobiam kruche ciasteczka maślane, też sobie poużywam:tak::tak:
madziara oj będą dzieciaki miały radochę, na pewno:tak::tak:
gon1a co robi Asia, ze ją odsłuchjesz??? pytaaś o smsa, nic nie dostaam od ciebie:no:

chyba pora na obiadek ;-);-)

Anaconda no właśnie widziałam...
szczęściara z tym obiadem...ja robię kotleciki mielone z pieczarkami w środku:tak::tak:

Madziarka koncert ma potrwać ok. pól godziny, więc wcześniej niż ok. 15 nie ma po co jechać do przedszkola

Gon1a ja tez ciekawa co robi Asia:-D

fajny filmik
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=65-k-WCzC7I

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie, przyszła pora i na nas, dopadło nas choróbsko, wszystkich jak leci:sorry: najpierw mężowy-i jego najbardziej w sumie trzyma bo cały czas gorączkuje, my z Cypkiem raz zagorączkowaliśmy, ale ja za to mam kaszel i tak mnie już płuca od niego bolą że szok:dry: Poza tym siedzę w pracy i na razie nie mam możliwości pójść na zwolnienie więc leczę się w biegu-nie wiem co z tego wyjdzie. Jestem po egzaminie i mam mieszane uczucia, pół na pół, czekam z niecierpliwością na wyniki:zawstydzona/y::dry:

Mandziula podziwiam, że chciało Ci się jeszcze robić pączki, szacun:tak: i witaj w domku razem z Zosią;-)

Madziarka jak tam nieobowiązkowe:-D pączki? ja zjadłam jednego obowiązkowego, mamowego, domowej roboty, a na resztę jakoś chyba nie mam ochoty-chciałam sobie kupić dziś kapuśniak albo bułkę z soczewicą w piekarni ale tylko pączki wszędzie:-)

Anaconda faworki, mniammm, ja nigdy jeszcze nie robiłam w sumie:sorry2:

Justynka dzisiaj u Ciebie naleśniki? u mnie były w poniedziałek;-)

Patlysia co pichcisz?

Idę ogarnąć trochę rzeczy, bo wczoraj miałam urlop i trochę zaległości mi się zrobiło...udanego pączkowania i faworyzowania:-D

Do góry