reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Ja powoli kończę pracę i biegnę do domku:tak:Stacho dziś łaskawy dla babci...śpi do 2 godzin:szok::-Dmoże to metoda,by przespać jak nas nie ma;-)
jak Wasze pączkowanie i faworyzowanie?u nas w pracy leżą jeszcze 4 i brak chetnych a ja w siatce jeszcze niosę do domu;-):-Djutro czas na dietę:zawstydzona/y:
ojej,iwonka...zdrówka dla Was...no i trzymam kciuki za egzamin:tak:
madziarka szalej,szalej jeśli Hania nie protestuje;-)bo Ty to nie masz co liczyć kalorii z Twoją figurą:tak:a jak cukry nie szaleją to tym bardziej korzystaj:tak:
Mandziula podziwiam, że chciało Ci się jeszcze robić pączki, szacun
yes2.gif
karlita
dla Ciebie też,bo faworki piękne...kiedy to zrobiłaś?:confused:
gonia a co ty tak Asię podsłu****esz?:confused:
anaconda to z Mają same szalejecie po południu?fajnie,że obiadku nie musisz pichcić:tak:
no dobra...czas umyć kubeczek i wyłączyć komputer;-)

reklama
dojechalam i wrocilam
w miescie plucha na ulicach a u nas biało i na drodze i na drzewach
dziewczyny Asia miala dzis kolejna czesc testu do szkoły a ja na korytarzu pod drzwiami stałam
anaconda @ przyszła i nie pojechałąm do gina mialam soe spytac Maja zorientowala sie tydz temu ze jej ktos zabawki poprzestawiał?
Macius spal u siostry jak przyjechałam tez wzielam sie za odsniezanie ale znow pada, syzysowa praca, a Asia robi bałwana z dziadkiem

My już z przedszkola wróciłyśmy, po drodze biedronkę zaliczyłyśmy a teraz Maja ogląda 3 część Monster High to ja do kompa zasiadłam :tak::tak:
Gon1a o widzisz to mogłaś jednak zajechać do mnie :tak::tak: Maja się nie poznała bo wszystko poukładałam tak jak było ;-);-):tak::tak: a zima nam się robi na całego, ja już spod tego śniegu twingusia nie widzę :szok::szok:
Misia widzisz już dzisiaj Staś ładnie śpi - super :tak::tak: a jak Natalka? :confused::confused: kto ją odbiera z przedszkola? :confused::confused:
Iwonka zdrówka podsyłam, a co to u Ciebie w pracy tak jak u Ali - chorować nie wolno :-:)-( trzymam kciuki za egzamin - obyś na 5 go zaliczyła :tak::tak:
Madzienka kotleciki wydają się smakowite, daj przepis :tak::tak:

Moi poszli na spacerek saneczkowy....a ja ogarniam wszystko na jutro;-):tak:

Anaconda robię zwykłe mielone....ale w środek dodaje podsmażane pieczarki z cebulką...drobno pokrojone...zawsze maja inny smak niż zwykłe mielone....muszę jeszcze zacząć podpiekać je jak Marzenka w piekarniku

Misia Staś spał dzisiaj 2 godziny w dzień to o której on pójdzie spać wieczorem???:sorry:a może babcie naucza go spania:-p

Iwonka zdróweczka dla Was....i kciuki za egzamin trzymam mocno:tak::tak:

Madziarka jak dzieciaki zadowolone z balu???i jak wasze faworki???

Jula zadowolona z balu, później jeszcze mieli koncert...więc dzień pełen wrażeń:tak:

Ufff w końcu mam chwilę dla siebie:blink:

Iwonka ojejciu, zdróweczka dla Was!!! Za egzamin trzymam kciuki:tak: Tak naleśniki u mnie i jutro też;-)

Madziara a to bardzo dobrze że cukry już przestały Cię męczyć:tak:

Anaconda oo wolny wieczór się zapowiada;-)

Madzienka fajnie że Julia zadowolona z balu:tak:

Witam. Za siadam na chwilkę bo mamy gości:-). Kolega W. ze swoją odwiedzili nas. Radek od razu polubił ją:tak:. Krystek dzisiaj wziął z ciągnął Radka z pufy i ma teraz Radek małego siniaka:wściekła/y:. I jeszcze przyszła @.
Nie wiem jakoś wszytko teraz mnie drażni :angry:. Idę poczytać.

My właśnie wróciliśmy do domu, Emilki nie dało się zabrać ze śniegu, siłą ją zabierałam bo jak ona mówi : mamo ja tak kocham śnieg:-D;-)
justyna widzę, że nie tylko ja cały czas piorę;-):-D tylko rachunki za prąd i wodę mnie przerażają, bo za światło przychodzi nam ok. tysiaka a za wodę 300-400, masakra normalnie:wściekła/y::szok:
anaconda ja dzisiaj podobnie jak Madzienka- mielone ale z fetą, no i faworki i pączusie z nutellą;-):tak:ale Ty miałaś dzisiaj luzik z obiadkiem-zazdroszczę;-)
mandziula a nie jesz pączków ze względu na Zosię?
iwonka zdrówka dla Was, a egzamin na pewno masz do przodu:tak:
misia jak Staś tak długo spał to co on w nocy będzie robił....
gon1a u nas też bialutko:-)
a ja jutro śmigam do Lbn, porobić resztę badań:blink:jak ja tego nie lubię:no:

misia2010;Gratki dla Stasia za ta-ta:-)
Eliza: Trzymam kciuki za jutrzejszy wolny dzień:tak:
Justyna: Jakoś tak wyszło że nie byłam dziś z chłopakami na dworze,
Iwonka: Zdrówka podsyłam:tak:
Madzienka; Super że Jula zadowolona z balu:tak:

moje stado śpi.... jak ja kocham ciszę:-D:-D:-D
madzienka super że JUlcia zadowolona z balu:tak: a ty spakowana na jutro??? ciekawe czy cie zostawi czy przegoni do domku;-);-)
patlysia super takie zabawy w śniegu, my z Mikim mamy w planach sanki w sobotę:tak: a pączków nie jem bo nie chce Zosi rewolucji fundować i tak biedna się ciągle napina i pręży...
iwonka zdrówka podsyam i mam nadzieje ze egzmin jest do przodu:tak:
misia po co ci dieta, pączki spalisz jak cię dzieci obsiądą i bedą do zabawy ciągnąć:tak:
madziara jak wasze faworki??
gon1a i jak Asi poszło??? takie testy w przedszkolu robią???

Miki znowu zaczął pisikiwać w majtki, nawet na kupę woła jk już zacznie robić...już go próbowałam przekupić, zastraszyć, prosić i nie m rezultatu... brak mi sił na niego, njgorsze jest to ze go pytam czy chce , on oczywiście że nie, a za chwilkę ma mokro:wściekła/y::wściekła/y: nie wiem już co robić...

uciekam pod gorący prysznic, trchę się zrelaksuję....
miłego wieczoru życzę

reklama
piszę karmiąc,więc na szybko:blink:
madzienka trzymaj się jutro :tak:Super że Jula zadowolona z balu
yes2.gif
ano właśnie się boję jak to on dziś będzie spał:confused:ale jak babcie mają chwilę oddechu to nie śmiem prosić by go budziły:zawstydzona/y:
mandziula przeczekaj i poświęcaj jak najwięcej czasu:sorry2:u Natalki było tak samo jak się Stasio urodził:sorry2:i niestety trochę to trwało:sorry2:

no i na przyszłość;-)
http://smak-zdrowia.blogspot.com/2012/02/paczki-dietetyczne-z-przepisu-prababci.html
http://smak-zdrowia.blogspot.com/2012/02/faworki-dietetyczne.html

Ostatnia edycja:
Do góry