reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Sunday ferie, super:-);-)

Eliza współczuje tego bólu głowy:no:czy to mogło być od @, czy może zatoki:confused:

Anaconda szerokiej drogi:tak:, może faktycznie ktg trzeba zrobić dla Mai:tak:. A z ciuszkami ostatnio mam tak samo dla Michała już nic nie ma tylko takie malutkie rzeczy:no:

Misia zdrówka dla was:tak:

Madzienka i niech już tak zostanie te dobre zdróweczko u Juleczki:tak:

Motylla:
Krystianku W dniu Twojego święta najpiękniejsze życzenia,samych radosnych chwil i spełnienia nawet tych najskrytszych marzeń!!!

reklama
Sienio szczerze to chyba udało nam się wytłumaczyć jej cel mojego pobytu i Jula rozumie moją wizytę w szpitalu...a moje dzisiejsze łzy w oczach spowodowały u niej niepewność i dlatego w poniedziałek nie mogę jej tego pokazać...
Bardzo pomagają też nam panie w przedszkolu...czytają dzieciom bajki o pojawieniu sie rodzeństwa w domu, o posiadaniu dziecka....z resztą wszystkie mi kibicują i czekają na Lenkę...
Super leniwy dzionek za Wami...a sałatkę Moniki i ja muszę spróbować...

Eliza dzięki:tak:

Ostatnia edycja:
madzieńka ojej biedaczku przytulam za ten poranny smuteczek:zawstydzona/y: no własne Jula juz w tym wieku, ze wszysko rozumie, obserwuje i analizuje, trzeba uważac ze słowami i emocjami. Super, ze Panie w przedszkolu sa pomocne:tak: Uwierz wszystko bedzie dobrze, oby szybciej do tego poniedziałku, bo mi sie tu nerwowo wykończysz:sorry:

Motylla Wszystkiego najlepszego dla Krystianka z okzaji urodzinek!

Witam w piątkowy wieczór:tak:
Wczoraj miałam się odezwać po wizycie u chirurga ale tak się zbierałam i zebrać nie mogłam:zawstydzona/y:
Na wizytę czekałyśmy tylko 2godziny więc mając doświadczenie w innych wizytach na Chodźki to dość szybko;-)
Lekarz okazał się bardzo miły (nie ma to jak iść z polecenia :-p), uważnie nas wysłuchał i przedstawił badania jakie należało by Martynce wykonać:sorry2: i tak już na poniedziałek jesteśmy zapisane na badanie rtg -wlew doodbytniczy na chodźki na godz.8.30:tak: Mamy stawić się na czczo dodatkowo wieczorem w niedziele mam jej wykonać enema.... ciekawe jak to wytrzyma :eek:

Krystianku z okazji 3 urodzinek
zdrówka szczęścia i słodyczy
ciocia (i wujek) z dziewczynkami Ci życzy
:biggrin2:

Aluśka no w końcu coś się ruszyło, i super że trafiłaś do normalnie myślącego lekarza;-). Powodzenia w badaniu, będzie trochę ciężko ale dacie radę, jak my daliśmy to i Wy również;-)

Mnie coś rozkłada... w nosie coś mi siedzi... więc juz jestem po prysznicu, po czosnku i herbatce. Na dodatek brzuch mnie dziwnie boli i mam jakieś zawroty głowy:baffled:

Motylla Buziak dla Krystianka z okazji jego święta!!!

Ala w końcu jakis LEKARZ!!! Trzymam kciuki!!!;-);-);-)

Madzienka wierzę że wszystko będzie w porządeczku, a Julia jest mądrą dziewczynką i wie gdzie po co mamusia będzie jechać:tak:
Maks jako tako, a W chodzi na rehabilitacje w dzień nosi stabilizator i już lepiej jest z jego nogą.Dzięki:-)

sienio ależ proszę bardzo:-) mi jak koleżanka mówiła o tej sałatce to też jakoś mnie nie zachęcało,ale jej u niej sprobowałam to od razu się przekonałam:tak:

Eliza nigdzie nie jedziemy, totalnie nie mamy kasy przez tą przerwę W w pracy:-(
wiesz ta dyr to już przegina.......paznokcie....:baffled:

misia zdrówka dla dzieciaków!

anaconda udanego wekendu u mamy:tak:

Justyna wekendzik w Lublinie?

Sienio lekarz podejrzewa "zaburzenie unerwienia jelita grubego i odbytnicy":sorry:
i to niby ma być przyczyna jej zaparć i to w jaki sposób się załatwia:sorry:
Badania zrobimy i 21.02 mamy mu pokazać :confused:
Justyna, Sunday dzieki :-)

ala mam nadzieję, ze lekarz szybko zdiagnzuje Matynkę i wystarczy szybka terapia no i, ze nie bedzie sie juz meczyła bidulka.
sunday zdrówka nie ma chorowania, ferie są:-p oj zazdroszczę:zawstydzona/y:

reklama
Witam się i ja, wrociłam z Lbn i pojechałam z dzieciakami do mojej babci w odwiedziny także dopiero wróciłyśmy do domu;-)
madzieńka
a ja myślałam, że tulisz już Lenkę, nie wiem jak rozmawiasz z Julką na temat szpitala ale ja E powiedziałam od razu że jadę do szpitala bo Kubus musi się urodzić, tylko tyle, że ona była przyzwyczajona bo ja w ciąży leżałam kilka razy w szpitalu a i wcześniej dwa-trzy razy też mi się zdarzyło ale J to napewno mądra dziewczynka i wszystko zrozumie:tak:
anaconda- tak samochodem:tak:mam dosyć pks-ów:sorry:miłego weekendu;-)
justyna wyniki będą w poniedziałek, no i dostałam jeszcze skierowanie na usg brzucha:-(
oj muszę kończyć, mężowy wzywa:-D

Do góry