reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie,
i ja dołączam do oczekujących na pączusie :tak: wysłałam M. z dzeciakami i po drodze ma wstąpić i przywieźć żonie pączusia bo już mi na samą myśl ślinka cieknie.... poczekam więc z kawusią na mężowego...

Misia pierwszy dzień ponoć najgorszy - trzymam kciuki oby dziś Staś lepiej zniósł rozłąkę... a Tobie szybciutko dzeń pracy zleciał... no i brawa za Tata... ;-)

Anetka brawa za przekręty.. nasza Hania przekręcała się a teraz chyba zapomniała albo jej się nie chce... za to piszczy non stop i macha rękami do góry tak śmiesznie jak by pływała :-D:-D:-D:-D:-D
A dołki zakopujemy...

Madzieńka haloo jak się spało???? jak się czujecie??? Lenko wytrzymasz do piątku - dasz mamie pączusiów pojeść?:tak:;-)

Antuanet jak Kuba - musieliście dać antybiotyk czy broni się???

Aluśka zaciskam kciuki za telefon!!!!

Elza i za wolny piąteczek...

Beatka pijesz kawkę czy faworyzujesz się? :-D

Marz niezły nocny marek z ciebie... co takiego fajnego słuchałaś wczoraj?

Mandziulka mniam.... ale Mikołaj ma dobrze z Tobą... ;-) a jak ma się Zosieńka???

Karlitka widziałąm że faworki piekła pół nocy... a teraz pewnie zajada się nimi do kawusi ;-) halooo dołączysz do nas??:-D;-)

reklama
O widzę że Madzieńka z Anacondą mnie wyprzedziły :-D

Madzieńka Julo poszedł jako batman a Nelcia chciała być biedroneczką więc ją tak przebrałam jak chciała... :sorry2:;-)

Idę nastawić ekspres na kawusię... tak mi jej się chce - chyba znów ciśnienie jakieś niskie... :eek::sorry2:

Madziarka twoje już przebrane pojechały, bo Jula też chciała sięw szatni przebraćjak zobaczyła Nelę i Julka:-D
M dojechał z pączusiami?

Ja mam mamusiowe faworki...ale po pączusie gdzieś ruszę...

Karlita też widziałam...rany kiedy ty masz na to czas i siłę..

witam
zastanawiam sie jak ja dojade na czechow znow sypie :confused:
musze chyba sie wybrac do lekarza wczoraj wracalam do domu ok 18 padał snieg prosto w oczay, swiatła mnie oslepiały samochodow a ja czułam sie jak na karuzeli jechałam gora 40 i bałąm sie zeby gdzies nie wpasc, moj maz mowi ze moze to cos z błędnikiem, juz od dawna mam cos takiego np w gorach jak jezdzilismy po serpentynach tez miałam uczucie ze mi sie od tego patrzenia na te zakrety w glowie kreci
anaconda co dzis pichcisz moze wpadne??;-)
musze ogarnac mieszkanko ja na razie w koszuli nocnej mi bardzo wygodnie
madzienka jak przygotowana do porodu?? ale zleciało...
poczytam co tam u Was
z pracy juz nie zagladam na bb teraz nam jakies programy poinstalowali do ewentualnego sprawdzenia czasu pracy jak jest wykorzystywany:confused: nawet niektorzy na neta wogole nie wchodza, kolega tableta przynosi:-D

Podobno niezła ślizgawica....a piaskarek brak...

Gon1a z błędnikiem nie ma żartów...a jeszcze jeżdżąc autem...

Anaconda widzialas w naszejbiedonie puzzle?

Sunday gdzie zaginełaś?jak Maksio?dzisiaj baluje?

Antuanet zrobiłaś porządek z tymi oknami?jak Kuba?

Elizka oby ten ciężki dzień szybko zleciał....

Witam dziewczynki:-)

Niech ktoś mnie zaprosi na faworki:-D:-D

Mandziula, jesteś niesamowita, pączki będziesz robiła? Podziwiam Cię:tak:

Justyna, o ciasteczka owsiane to jest to:tak:

Eliza, trzymam kciuki za wolny piąteczek:)

Gon1a, ciekawe co z Twoim błędnikiem.... Ale wam porobli w pracy...

Antuanet, o raju, ale wymyślili z wietrzeniem... zdrówka dla Kuby..

Atali zapraszam....
Pytałas czy pokazywałam lalę...tak, jak odkopię fotkę to pokażę...
Jak Wasze zdróweczko?

Nie wiem o co chodzi...ze po dwa posty wklejają się:shocked2::sorry:

Madzienka, ja widze pojedynczo:sorry: No to czekam na zdjęcie lali;)
Na razie bez antybiotyku, inhalujemy się, zobaczymy, może im przejdzie... Gorączki nie ma, jest szansa, że odkasłują resztę i będzie ok;)

reklama
Witam tłustoczwartkowo :-). ROKi nie dał za bardzo smażyć w nocy bo zasnął dopiero przed 1 - chyba winne są inhalacje:sorry2:, a ja do 2:30 męczyłam frytkownicę. Ale faworki przy pomocy M:cool: ( ciasto trzeba dobrze "wytłuc" tłuczkiem do kotletów:-p) wyszły niebiańskie, kruche i z pęcherzykami.
Anaconda, pączki wyszły takie sobie, zjedliśmy po 1 a 20 na ludzi poszło;-):tak:.
Antuanet, już wrzucam szybki przepis na faworki.
Sorki że tak skromnie ale jeszcze musze krokietów dosmażyć.

Do góry