reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

..oczywiście trzeba się namęczyć i nieco poczytać, bo niestety żaden aparat sam nie zrobi zdjęcia (dobrego:-D).
Przykład jednego z pierwszych zdjęć z lustrzanki http://www.mimuw.edu.pl/~adamczyk/photos/kot/DSC_0181.jpg ;-)

dokładnie misia samo zię nie zrobi trzeba trovhę poczytać i poćwiczyć:tak:
zdjęcie bardzo ładne, wyrażne :tak:a co do kotów to ja nie znoszę sierściuchów:no:

cześć dziewczyny!!!
ja się jeszcze jakoś trzymam, myślałam że bez choróbska się obędzie a tu klapa, ciągle mam katar, głowa mi peka a w domu unosi się zapach olejku eukaliptusowego.....poprostu super, naszczęście nie mam gorączki :tak::tak:

mandziula zdrówka życzę:tak::-)
anaconda, fogia zdrówka również dla Maji i Filipka:-):tak:

Witam w poniedzialek....
Ja moge powiedziec,ze dzis wyspana:tak::-)
Karolina wlasnie sobie drzemke strzelila,ale teraz to taka krotka:baffled:
Ja z mala w czwartek na szczepienie ide,znow bedzie placz,juz mi ciarki przechodza,jak sobie przypomne ostatnie szczepienie:szok:

anet Hubert to na pierwszym szczepieniu strasznie płakał, kolejne były dużo lepsze:tak:
a jakie dajesz szczepionki Karolince i jak ona później to znoszi?

a my właśnie byliśmy prawie godzinkę na sankach:tak: fajnie nie ma wiatru i jest dość ciepło. Zaraz kładę młodego spać.:tak:

aha i zaliczyliśmy pierwszą wywrotkę:tak::sorry2:

reklama
Madzienka a gdzie dokładnie jest ta hurtownia? jak się nazywa?

Hurtownia JS na Smoluchowskiego JS Sp. z o.o. - Hurtownia odzieży

Witam!:-)

Madzienka my kupilismy sonu alfe 330:-) A Ty pochwal sie jakie to buty masz na oku????

Super, podoba mi sie ten aparat ale moj P rozwaza zakup jakiegos Nikona

Co do bucikow to bardziej wizytowe, wysokie, fioletowe, podobaja mi sie tez granatowe z dziurka z przodu...czy wygodne nie wiem bo nie przymierzylam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i teraz załuje

a my właśnie byliśmy prawie godzinkę na sankach:tak: fajnie nie ma wiatru i jest dość ciepło. Zaraz kładę młodego spać.:tak:

Zazdroscimy spacerku my jeszcze dzisiaj w domku bo w tym tygodniu planujemy szczepienie a dopiero co katar nam odpuscil

Zdróweczka dla Mai

Ostatnia edycja:
dokładnie misia samo zię nie zrobi trzeba trovhę poczytać i poćwiczyć:tak:
zdjęcie bardzo ładne, wyrażne :tak:a co do kotów to ja nie znoszę sierściuchów:no:

Zawsze chciałam mieć psa i też nie znosiłam kotów, dopóki nie miałam własnego. Tata i brat też nie koniecznie byli zachwyceni, a teraz co? Przerywają rozmowę, bo kot przyszedł i trzeba go pogłaskać lub nakarmić, a brat który nie chciał widzieć kota u siebie w pokoju, teraz z nim śpi i boi się ruszyć, żeby Snikersa nie obudzić:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Zima dla dzieci to frajda - sanki, śnieg...i pewnie synek po takiej wyprawie od razu lepiej śpi;-);-)

Anaconda spóźnone ale szczere życzenia dla Majeczki z okazji urodzinek

Idzie misio... Idzie słonik...
Idzie lalka... No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi życzonkami...
Bo to dzień radosny wielce...
Masz już jeden roczek więcej...

Majeczko z okazji wczorajszysz 4 urodzinek serdeczne życzenia przesyła e-ciocia z BB oraz Hubercik

Zawsze chciałam mieć psa i też nie znosiłam kotów, dopóki nie miałam własnego. Tata i brat też nie koniecznie byli zachwyceni, a teraz co? Przerywają rozmowę, bo kot przyszedł i trzeba go pogłaskać lub nakarmić, a brat który nie chciał widzieć kota u siebie w pokoju, teraz z nim śpi i boi się ruszyć, żeby Snikersa nie obudzić:-D:-D:-D:-D:-D:-D

moi teściowie mają koty 2 czy 3 :tak: mi nie przeszło, nie lubię ich. a najbardziej jak siedzą w domu:no:

Zima dla dzieci to frajda - sanki, śnieg...i pewnie synek po takiej wyprawie od razu lepiej śpi;-);-)

:-) no właśńie mi usnął:tak:

anet Hubert to na pierwszym szczepieniu strasznie płakał, kolejne były dużo lepsze:tak:
a jakie dajesz szczepionki Karolince i jak ona później to znoszi?
Maltanka,ja szczepie tylko podstawowymi,a znosi je nawet niezle,tzn,nie marudzi mi potem,ani do tej pory nie goraczkowala....placze jedynie przy wkuciach:baffled:

A ja z dzieciakami tez na chwile wyszlam na dwor,Karolina na rekach,no i po paru minutach krzycze na meza zeby mi wozek zniosl na dwor,bo tego klocka sie nie da dluzej ponosic na rekach,teraz spi na Ganku w domu,a na dworze to sie porozgladala na wszystkie strony i na rekach mi usnela:-D...ulepilysmy z Gosia balwanka(malutki bo sie snieg nie chce lepic:dry:)ale ile radochy miala,ze balwan jest...hi,hi....:-D:-D:-D

reklama
Do góry