reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

..oczywiście trzeba się namęczyć i nieco poczytać, bo niestety żaden aparat sam nie zrobi zdjęcia (dobrego:-D).
Przykład jednego z pierwszych zdjęć z lustrzanki http://www.mimuw.edu.pl/~adamczyk/photos/kot/DSC_0181.jpg ;-)

dokładnie misia samo zię nie zrobi trzeba trovhę poczytać i poćwiczyć:tak:
zdjęcie bardzo ładne, wyrażne :tak:a co do kotów to ja nie znoszę sierściuchów:no:

cześć dziewczyny!!!
ja się jeszcze jakoś trzymam, myślałam że bez choróbska się obędzie a tu klapa, ciągle mam katar, głowa mi peka a w domu unosi się zapach olejku eukaliptusowego.....poprostu super, naszczęście nie mam gorączki :tak::tak:

mandziula zdrówka życzę:tak::-)
anaconda, fogia zdrówka również dla Maji i Filipka:-):tak:

Witam w poniedzialek....
Ja moge powiedziec,ze dzis wyspana:tak::-)
Karolina wlasnie sobie drzemke strzelila,ale teraz to taka krotka:baffled:
Ja z mala w czwartek na szczepienie ide,znow bedzie placz,juz mi ciarki przechodza,jak sobie przypomne ostatnie szczepienie:szok:

anet Hubert to na pierwszym szczepieniu strasznie płakał, kolejne były dużo lepsze:tak:
a jakie dajesz szczepionki Karolince i jak ona później to znoszi?

a my właśnie byliśmy prawie godzinkę na sankach:tak: fajnie nie ma wiatru i jest dość ciepło. Zaraz kładę młodego spać.:tak:

aha i zaliczyliśmy pierwszą wywrotkę:tak::sorry2:

reklama
Madzienka a gdzie dokładnie jest ta hurtownia? jak się nazywa?

Hurtownia JS na Smoluchowskiego JS Sp. z o.o. - Hurtownia odzieży

Witam!:-)

Madzienka my kupilismy sonu alfe 330:-) A Ty pochwal sie jakie to buty masz na oku????

Super, podoba mi sie ten aparat ale moj P rozwaza zakup jakiegos Nikona

Co do bucikow to bardziej wizytowe, wysokie, fioletowe, podobaja mi sie tez granatowe z dziurka z przodu...czy wygodne nie wiem bo nie przymierzylam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i teraz załuje

a my właśnie byliśmy prawie godzinkę na sankach:tak: fajnie nie ma wiatru i jest dość ciepło. Zaraz kładę młodego spać.:tak:

Zazdroscimy spacerku my jeszcze dzisiaj w domku bo w tym tygodniu planujemy szczepienie a dopiero co katar nam odpuscil

Zdróweczka dla Mai

Ostatnia edycja:
dokładnie misia samo zię nie zrobi trzeba trovhę poczytać i poćwiczyć:tak:
zdjęcie bardzo ładne, wyrażne :tak:a co do kotów to ja nie znoszę sierściuchów:no:

Zawsze chciałam mieć psa i też nie znosiłam kotów, dopóki nie miałam własnego. Tata i brat też nie koniecznie byli zachwyceni, a teraz co? Przerywają rozmowę, bo kot przyszedł i trzeba go pogłaskać lub nakarmić, a brat który nie chciał widzieć kota u siebie w pokoju, teraz z nim śpi i boi się ruszyć, żeby Snikersa nie obudzić:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Zima dla dzieci to frajda - sanki, śnieg...i pewnie synek po takiej wyprawie od razu lepiej śpi;-);-)

Anaconda spóźnone ale szczere życzenia dla Majeczki z okazji urodzinek

Idzie misio... Idzie słonik...
Idzie lalka... No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi życzonkami...
Bo to dzień radosny wielce...
Masz już jeden roczek więcej...

Majeczko z okazji wczorajszysz 4 urodzinek serdeczne życzenia przesyła e-ciocia z BB oraz Hubercik

Zawsze chciałam mieć psa i też nie znosiłam kotów, dopóki nie miałam własnego. Tata i brat też nie koniecznie byli zachwyceni, a teraz co? Przerywają rozmowę, bo kot przyszedł i trzeba go pogłaskać lub nakarmić, a brat który nie chciał widzieć kota u siebie w pokoju, teraz z nim śpi i boi się ruszyć, żeby Snikersa nie obudzić:-D:-D:-D:-D:-D:-D

moi teściowie mają koty 2 czy 3 :tak: mi nie przeszło, nie lubię ich. a najbardziej jak siedzą w domu:no:

Zima dla dzieci to frajda - sanki, śnieg...i pewnie synek po takiej wyprawie od razu lepiej śpi;-);-)

:-) no właśńie mi usnął:tak:

anet Hubert to na pierwszym szczepieniu strasznie płakał, kolejne były dużo lepsze:tak:
a jakie dajesz szczepionki Karolince i jak ona później to znoszi?
Maltanka,ja szczepie tylko podstawowymi,a znosi je nawet niezle,tzn,nie marudzi mi potem,ani do tej pory nie goraczkowala....placze jedynie przy wkuciach:baffled:

A ja z dzieciakami tez na chwile wyszlam na dwor,Karolina na rekach,no i po paru minutach krzycze na meza zeby mi wozek zniosl na dwor,bo tego klocka sie nie da dluzej ponosic na rekach,teraz spi na Ganku w domu,a na dworze to sie porozgladala na wszystkie strony i na rekach mi usnela:-D...ulepilysmy z Gosia balwanka(malutki bo sie snieg nie chce lepic:dry:)ale ile radochy miala,ze balwan jest...hi,hi....:-D:-D:-D

reklama
Do góry