reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

W końcu dzikuski poszły spać :confused2:
Rozmowę przeżyłam...ale to czy pobiłam konkurencję dopiero się okaże jak zadzwonią a niezłe lachony przychodziły także wątpię ze mam szanse;-)
Co do samej pracy to na początek (czyt. 3miesiące) zaproponowali umowę na zlecenie dopiero jak się człowiek wykaże ma być umowa o pracę....praca od 9-21 co drugi dzień wolny:blink: czyli około 16dni w miesiącu..

Dobra na razie zmykam teściowej włosy pomalować:nerd:

reklama
no nie mogę:szok:Staś chodzi i powtarza w kółko ta-ta:blink:mama miało być pierwsze:wściekła/y::-(
aluśka pokonasz te lachony!kciuki zaciśnięte:tak:
madzienka kciuki za piątek trzymam:tak:
anetko...ja bym jeszcze w domu trochę mogła posiedzieć:tak:Stasiowi bardzo ciężko,prawie cały czas płakał:-:)no:dopiero jak wróciliśmy łazikuje jak zawsze,tak tylko na rączkach:-(

aaaa...karlita zrobiłam dziś na jutrzejszy obiad Twoją zapiekankę z makaronem...M skosztował i nie wiem,czy na jutro zostanie...;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie

madzieńka oj ja tez czuje, ze w piątek zostaniesz, ale moze sie mylę:tak:
ala trzymam kciuki,zebyć to jednak ty była tą kandydatką nr 1:tak:
antuanet zdrówka dla Kubusia, ciekawe czyj ten pomysł z wietrzeniem:sorry::no: serio tam mozna wywietrzyc przeprowadzając dzieciaki do drugiej sali, ale na leżakowaniu:sorry: do tego te okna tak nisko:no:
misia zobaczysz z dnia na dzień bedzie lepiej i Staś zmęczony ale babcia tez pewnie nie ma siły:sorry: dobrze, ze jest z babcią, bo siorka mojego P musiałą oddać córeczkę w wieku Staśia do żłobka:sorry: wiec głowa do góry:tak:

przepraszam dziewczynki, ale nie pamietam co pisałyscie a z uwagi na pózną pore zmykam

Witam nocna pora....ciekawe jak ja jutro wtane pewnie bedzie ciezko ale zamiast isc sac zalozylam sluchawki na uszy i od godziny jestem wsluchana w muzyczke....ale bym poszla sobie potanczyc aaaaaa:-)

Misia pierwszy dzien za Toba wiec juz jest ok bo to chyba najtrudniejszy dzien...o mamo ale S jest wytrwaly ale On malutki pomalu sie przyzwyczai.......
Madzienka nie ma sprawy puscie P jeszcze jutro jakego smska aby nie zapomnial bo ja jutro nie bede pamietac......
Antuanet normalnie szok:szok:tylko pogratulowac....zdrowka!!!!!!!
Elza zaciskam kciuki za piateczek;-)

Dzisiaj poranek o niebo lepiej do pracy dojechal w 6min caly czas zielone wiec cacy.....;-)tak to mozna jezdzic:-)

Nie no ide spac.....:baffled:

Dzień dobry,dzień dobry:tak:
śpicie?wstawajcie....bo za oknem piekna pogoda na saneczki....bardzo przyjemnie:tak:
ja już w pracy z herbatką...trzeba zjeść śniadanko,bo pączusie już czekają;-)

smacznego:tak:
paczki_z_konfiturami_popup_watermark.jpgCinnamon+latte+in+Retro.jpg

Witajcie

madzieńka oj ja tez czuje, ze w piątek zostaniesz, ale moze sie mylę:tak:
ala trzymam kciuki,zebyć to jednak ty była tą kandydatką nr 1:tak:
antuanet zdrówka dla Kubusia, ciekawe czyj ten pomysł z wietrzeniem:sorry::no: serio tam mozna wywietrzyc przeprowadzając dzieciaki do drugiej sali, ale na leżakowaniu:sorry: do tego te okna tak nisko:no:
misia zobaczysz z dnia na dzień bedzie lepiej i Staś zmęczony ale babcia tez pewnie nie ma siły:sorry: dobrze, ze jest z babcią, bo siorka mojego P musiałą oddać córeczkę w wieku Staśia do żłobka:sorry: wiec głowa do góry:tak:

przepraszam dziewczynki, ale nie pamietam co pisałyscie a z uwagi na pózną pore zmykam
oj,zmęczona tak samo:tak:a ten mały drań mimo,ze w dzień spał 3 razy po 15 minut wieczorem szalał do 24:wściekła/y:

Witam nocna pora....ciekawe jak ja jutro wtane pewnie bedzie ciezko ale zamiast isc sac zalozylam sluchawki na uszy i od godziny jestem wsluchana w muzyczke....ale bym poszla sobie potanczyc aaaaaa:-)

Misia pierwszy dzien za Toba wiec juz jest ok bo to chyba najtrudniejszy dzien...o mamo ale S jest wytrwaly ale On malutki pomalu sie przyzwyczai.......
Madzienka nie ma sprawy puscie P jeszcze jutro jakego smska aby nie zapomnial bo ja jutro nie bede pamietac......
Antuanet normalnie szok:szok:tylko pogratulowac....zdrowka!!!!!!!
Elza zaciskam kciuki za piateczek;-)

Dzisiaj poranek o niebo lepiej do pracy dojechal w 6min caly czas zielone wiec cacy.....;-)tak to mozna jezdzic:-)

Nie no ide spac.....:baffled:
jak się wstawało?ciężko,co?a jaką fajną muzyczkę słuchasz?

madzienka jak samopoczucie?
karlita co u Was?

witam porannie przy śniadanku

misia jejku ty już do pracy wróciałś:szok: ale czas ucieka szybko, oby Staś sie przyzwyczaił do nowej sytuacji:tak: i brawa za pierwsze słowo
aluśka trzymam kciuki za pracę!!!
antuanet zdrówka dla Kubusia:tak:
madzienka jak samopoczucie??? masz stresa przed piątkiem???
maltanka co u was słychać???

my dzisiaj też pączki robimy, bo Mikiemu obiecałam, zę będą czekały na niego takie z lukrem:tak::tak: ja to chyba utonę w ślinie:-D:-D

Nie ma to jak wstac rano i wiedziec ze i tak nie wazne co sie zrobi i w jakim tempie to i tak czlowiek sie nie wyrobi:-Dale ku mojemu zdziwieniu wstało mi sie lepiej niz po 9godz snu:-)

Misia zapomnialam Ci napisac ze u Nas tez pierwsze bylo tata mimo to ze B jest bardzo mamusiowy......smacznego ja tez czekam na paczusia....;-)
Mandziula mniam mniam ale pyszne paczusie szykujesz....
Madzienka jak nocka?????

Milego dnia.....

Witam i ja :-):-)
No i gdzie ta moja wiosna :-:)-:)-( czy musi znowu tak sypać :eek::eek:
Ja zaraz za faworki się zabieram bo jakoś ślinka cieknie na samą myśl :-D:-D
A jutro do mamy na weekend wybywamy to akurat będzie miał kto jadł :tak::tak:
Aluśka kciuki zaciśnięte żeby to Ciebie wybrali :tak::tak:
Elza no no wydłużasz sobie weekend :-D:-D oby dzisiejszy dzień szybko minął a jutrzejszy był wolny :tak::tak:
Mandziula widzę że Ty też dzisiaj w kuchni będziesz urzędować :-D:-D
Antuanet i jak po zebraniu, poruszyłaś temat otwartych okien? :confused::confused:
Misia gratulacje dla Stasia za "ta-ta" :tak::tak: i musisz być dobrej myśli z dnia na dzień będzie lepiej, do babci się przyzwyczaisz a Ty spokojnie będziesz mogła pracować :tak::tak: oj do śpiochów to on nie należy :no::no:
Marz o kurcze Ty nocny Marku, co Ty robisz do tej pory :szok::szok:
Aneta a kysz a kysz wszystkie dołki :tak::tak:
Madzienka jak tam samopoczucie przed jutrem, na którą musisz się stawić do szpitala? :confused::confused:

reklama
Witajcie, ja jeszcze pod kołderką...Jula z P w drodze do przedszkola, dzisiaj ma bal w rytmach samby, więc boa pojechało na zabawę

Moja nocka dzisiaj extra...jakbym brzucha w ogóle nie miała:-D

Mandziulka pieczesz sama pączki?ja zaraz ruszę gdzieś w poszukiwaniu smakołykow na ten tłusty dzień...

Sienio już mi to chyba bez różnicy czy to jutro czy w poniedziałek...już nie ma co odwlekać....

Misia trzymam kciuki za pogodzenie się Stasia z obecną sytuacją, brawo za pierwsze słowo...a twoja mama z nim jest czy teściówka..?
Ale nam dzisiaj pyszności zaserwowałaś:tak:

Marzenka dziekuje bardzo spokojna...a w twojego P wierzę, że nie zapomni;-)

Anaconda no właśnie gdzie ta twoja wiosna?
Owocnej pracy w kuchni zyczę...
Co do mojej wizyty to planuję pojechać przed 8...

Aluska trzymam kciuki żeby się udało.....

Madziarka jak maluchy poprzebierane?

Do góry